- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.501
Masallah yaaaHerkese iyi akşamlaaaruzun zamandır birşey paylaşamadım çok misafirim geldi gitti. Mesajlarınızı okumaya çalıştım herkes iyidir umarım
Bugün doktor kontrolümüz vardı 10+1hafta normalde ama ölçümler hep 5 gün önden gidiyor 10+6 çıktı
Nası hoplayıp zıplıyor ya inanamadım, 4 cmlik bir insan dans ediyor içerde inanılmaz bir heyecan
Doktor bi cinsiyet tahminim var ama söylemicem henüz dedi azcık gıcık etti beni kdjdjd neyse dedik sağlık olsun
Ben daha ne kendime ne bebeğe bir çöp almadım ve bebek alışverişi hakkında bilgim o kadar yok ki napcam bilmiyorum
Son olarak çilek çocuğumun selamı ile bitiriyorumEki Görüntüle 3471440
Normal bir bebek ise çok büyük oluyor yenidoğan bile büyük oluyor ama bir ay içinde çok çabuk büyüyorlar bir iki tane münik takım kalanını 1-3 ay arası alabilirsinKızlaaar bugün bir yoruma denk geldim instada "yenidoğan setleri almayın olsa bile 1 hafta anca olur, onu da zaten sürekli değiştiği için bir iki defa giydirirsiniz, bedeni 1-3 ay alın yazmış." Tecrübeli anneler var aramızda, ne önerirler acaba? Çok büyük gelmez mi 1-3 aylık?
E bebegin kiyafetleri yumusacik gecen gittim ama bir kokudan midembulandi cikmak zorunda kaldim tekrar gidip bakacagim canimBenim de kıyafet falan bişeyler alasım var ama hiç bilmiyorum ne almam lazımbir de kumaş içeriği güvenilir temiz marka bilenler araştıranlar, tecrübeliler yazarsa hepimiz faydalanırız
Ya eşim öyle sosyal şunu yapalım bunu kutlayalım insanı değil pek. Ben de normalde sevmem aslında ama bebek olunca heveslendim bazı şeylere ki normalde düğün bile yapmadık evlenirken istemedim gelinliği falan ilk denediğim yerde alıp çıktımBen de ikna edemiom yaaa yapmam da yapmam
Ben de cekim dusunuyorum canim vallahi zorla da olsa yapilcak yapcak birsey yok diyorumYa eşim öyle sosyal şunu yapalım bunu kutlayalım insanı değil pek. Ben de normalde sevmem aslında ama bebek olunca heveslendim bazı şeylere ki normalde düğün bile yapmadık evlenirken istemedim gelinliği falan ilk denediğim yerde alıp çıktım
Ama şunu yaptıracağım hamileliğin son aylarında fotoğraf çekimi istiyorum konsept yapacağız metal müzik çok seviyoruz eşim de ben de kafamda birşeyler var. Bebek doğunca da yaptıracağım çekim
Aynen öyle çekim yapılacakBen de cekim dusunuyorum canim vallahi zorla da olsa yapilcak yapcak birsey yok diyorum
Şu an kesilmiş durumda mı sebebi neydiBenim 1 hafta falan sürdü sanırım tam hatırlayamadım
İnşallah güzel sonuçlarını alırsın en kısa zamandaKızlar nifty testi düşünen arkadaslar için yazmak istedim,ben çok araştırmıştım,Ankarada genox adlı firmaya yaptırdım gayet memnunda kaldım,Allahın ıznıyle guzel sonuclarda bu hafta cıkar ınsallahbu firma cinsiyet sonucunu doktora gönderiyormuş sadece,bize genetik raporu mail atacaklar.fiyatıda diğer firmalardan daha uygun.nedenide sonucları kendi genetık merkezlerinde çalışma yaptıkları için oldugunu söylediler
Canım sorun olacağını sanmıyorum kahverengi yeni kanama değil inşallah bişey olmazKızlar kahverengi lekelenme bende de var. Her gün oluyor. Ama doktorum bunun için bana ilaç vermedi. Kahverengi normal. Kırmızı ya da pembe olursa bakarız dedi. Sorun olur mu ya tedirgin oldum şimdi
var canım hem de ne rüyalar, aşırı gerçekçi, bazen korkulu, bazen güzel. normal hormonlarımız sebep oluyorSizler de son zamanlarda gerçekçi rüyalar görüyor musunuz? Rüyamda gördüğüm bir tarihte maalesef kötü şeyler yaşandı ve o günden beri hamilelikte gördüğüm rüyalardan korkmaya başladım ama dün gece çok farklı benden bizden bağımsız bir rüya gördüm ve anlamlandıramadim. Öncesinde sıradan bir rüya derdim ama bilemedim. Sizde de var mı bu durumlar
Al benden de bir o kadar. Bir bakiyorum tuvalete zor yetisiyorum sonra bir bakmisim kabizliktan dolayi 2 gun tuvalete gidemiyorum :/Ya kızlar ben bir ishal bir kabız oluyorum midemde hazımsızlık başladı önceden bu kadar olmuyordu. Benim gibi olanınız var mı ya
Umarım öyle sıradan rüyalardırvar canım hem de ne rüyalar, aşırı gerçekçi, bazen korkulu, bazen güzel. normal hormonlarımız sebep oluyor
Kızlar bir hurafe daha duydum bebeğin kıpırtısını hissettiğiniz ilk andan sonra kime bakarsanız bebek ona benzermiş kocanıza benzesin istemiyorsanız aynaya bakabilirsinizben galiba az önce bebeği hissettim, uzanıyordum koltukta soluma doğru, tam rahmimde bluup diye sağa sola iki kere kaydı çok komiktieminim bu sefer oydu
Hadi hayırlısı ama cok az bir oranla tahmin vermiş zaten %50 yaniKızlar merhaba bugün ultrasona girdim doktor %60 erkek dediyarın fetal dna için kan vereceğim 1 haftada çıkıyormuş sonuç bakalım doktor doğru mu tahmin etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?