- 17 Ağustos 2024
- 174
- 95
- 13
- 27
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.241
Allah razı olsun canım ilk defa böyle bir kanama yaşadım önceki gebeligimde de kanamam vardı ama bu sefer iki bacagimdan şarıl şarıl kanlar aktı hiç durmadan şuan iyiyim ama arada yine geliyor Allah'a emanetler elimden geleni yapıyorumcanım çok geçmiş olsun korkma sakin kal Allah izin verirse birsey olmaz bende yeni yaşadım bu durumu doktorların dediğini yapmaktan başka çaremiz yok Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın
demek ki gelecek her türlü sizlere de iğne vermişmiydi bana hem iğne hem bu fitil gibi hapı verdi bakalım kesecek mi kanamayıBende ilk kullanmaya başladığım hafta hiç akıntı olmadı. Ama ondan sonra hep geldi o akıntı. Ne kadar uzağa atarsanız o kadar az geliyor ama geliyor yine bence
Doktor ne dedi canımAllah razı olsun canım ilk defa böyle bir kanama yaşadım önceki gebeligimde de kanamam vardı ama bu sefer iki bacagimdan şarıl şarıl kanlar aktı hiç durmadan şuan iyiyim ama arada yine geliyor Allah'a emanetler elimden geleni yapıyorum
HoşbuldumHosgekdiniz:) Evet, bana o listedeki bilgilerinizi gonderirseniz mesajla ya da bu mesaja cevap vererek sizi de ekleyebilirim listeye.
Ben ilk dolu kanama ile doktoruma gittiğimde iğne oldum serum yedim 2 tane. Sonra bir sonraki kontrolde tekrar iğne oldum. Bir daha olmadım. Ama fitili her gece yatmadan kullanıp uyuyorumdemek ki gelecek her türlü sizlere de iğne vermişmiydi bana hem iğne hem bu fitil gibi hapı verdi bakalım kesecek mi kanamayı
Ya kanama olduğu günün sabahı zaten kontrolden gelmiştim gayet iyiydiler ama biraz fazla yürüdüm o gün sonrasında oldu kanama kese etrafında kanama oluşmuş dedi doktor ama bebekler asagya inmemisler yerlerindeler çok şükür yinede düşük riskim oluşmuş olduDoktor ne dedi canım
Benim de başımda maalesef seni anlayabiliyorum ama şöyle söyleyelim çocuksuzken, yeni evliyken bir şekilde sabredebiliyorsun susuyorsun hamileykende bişekilde sabrediliyor amma velakin bebek doğunca lohusalık sürecinde assssla sabredilemiyor aksine depresyona sokup sokup çıkarıyorlar insanın aklı başında olmuyor zaten o süreçte ağzımı tutayım eskisi gibi sabredeyim dersen bir gece kendini elinde haplarla bulabilirsin cevap vereyim dersen yaygarayı koparıyorlar öylede olmuyor hemen uzaklaş hemennnn onunla durma Allahın belaları yalnız başlarına ölsünler bukadar çektiriyorlar madem her gece ki duam bu benim yalnız başına ölsün !Maddi imkanımız var ama bu seferde eşimin içi rahat değil, annemi tek bırakamam diye. İş iyice çığırından çıkacak anca öyle karara gelecek herhalde
Ya benim bu bişeyi duyunca canımın istemesi nolcakKızlarr bu ara helvaya aşırı düşkünüm. Normalde gençliğimden beri sofrada olsa alıp tadına bakmammm 3 4 gündür yani hunharca helva yemek istiyorum
Evet evet olabildiğince ileri at ben gene ileri atıyorum ama tam anlamıyla değil bana göre bu da bi aşamaDemek ki çünkü baya beyaz kısım geldi bende de biraz daha ileri atmaya çalışayım
O zaman olabildiğince diyaloğa girme ama tabii bunlar geçici çözümler. Kalıcı çözüm gerekKuzu, maalesef ki dışarıda çalışmıyorum. Kendim freelance oyalanıyorum.
Okurken ben yazmisim gibi ,ayni benBen de bi ara öyleydim canım bence ara ara oluyor. Taş gibi oluyor karnım özellikle akşamlarııı nefes aldırmıyor sanki. Hatta diyorum şimdiden böyleyse 7-8 aylarda napcam
Merhaba hoş geldin, hangi hastaneye gidiyorsunHoşbuldum26 yaşındayım 5 haftalıkken keseleri gördük 9 haftalıkken kalp atışlarını duyduk cinsiyetlerini daha bilmiyoruz asermelerden yola cikinca ekşi tuzlu şeyleri daha çok yiyiyorum tatlı hiç hiç canım istemiyor ve İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum
Ben anneme soruyorum, anne işte 7-8 aylıkken böyle rahatsız edici yemişim yemişm şişmişim gibi mi hissediyorsunOkurken ben yazmisim gibi ,ayni ben
Süleymaniye kadın doğum hastanesi ve özel AvrasyaMerhaba hoş geldin, hangi hastaneye gidiyorsun
Bebişimmm valla hakkını helal et isteyeceğini bilemedimYa benim bu bişeyi duyunca canımın istemesi nolcakeminim yanımda olsa bi duyum tadım bırakıcam çünkü o tatlı
Evet evet olabildiğince ileri at ben gene ileri atıyorum ama tam anlamıyla değil bana göre bu da bi aşama
O zaman olabildiğince diyaloğa girme ama tabii bunlar geçici çözümler. Kalıcı çözüm gerek
Evet teyzesi 3 gün daha minik sadece :))Ben anneme soruyorum, anne işte 7-8 aylıkken böyle rahatsız edici yemişim yemişm şişmişim gibi mi hissediyorsunbu arada ikimiz aynı haftalardayız galiba, herhalde bu haftaların güncellemesi böyle
Kaynananın başka kimsesi yok mu peki tek oğlu mu var ortak bir çözüm yolu bulabileceğiniz en azından ne bileyim bir kardeş daha olsa eşit aralıklarla kalsalar o ara bile en azından nefes alınır. Yani böyle annesine bağımlı erkekler de gerçekten zorluyorMaddi imkanımız var ama bu seferde eşimin içi rahat değil, annemi tek bırakamam diye. İş iyice çığırından çıkacak anca öyle karara gelecek herhalde
İnşallah atlatırsın canım sende bu sürecş tedavi verdi miYa kanama olduğu günün sabahı zaten kontrolden gelmiştim gayet iyiydiler ama biraz fazla yürüdüm o gün sonrasında oldu kanama kese etrafında kanama oluşmuş dedi doktor ama bebekler asagya inmemisler yerlerindeler çok şükür yinede düşük riskim oluşmuş oldu
Ay kefiri denicem ozaman. Gerci hic sevmem tadini ama bugun alip iceyim bariÇook sevindim canım hep iyi ol, hep iyi olalım
Canım ben bi ara taze kayısı yiyip düzenli çıkıyordum. Sonra kayısıyı bıraktım. Şimdi her gün 1 bardak kefir içiyorum o da işe yarıyor
ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve devam ediyor mu kanamanızBen ilk dolu kanama ile doktoruma gittiğimde iğne oldum serum yedim 2 tane. Sonra bir sonraki kontrolde tekrar iğne oldum. Bir daha olmadım. Ama fitili her gece yatmadan kullanıp uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?