- 11 Temmuz 2024
- 860
- 1.709
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #6.721
Günaydınlar kıslar 2024 yılı için erkek yılı diyorlar biz 2025 te doğurcaz treni kaçırmış olabilir miyiz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa önce sağlıklı olsunlar tabi ama benim gönlümden kız geçiyor umarım dediğin gibi olur 2025 de kız yılı olurGünaydınlar kıslar 2024 yılı için erkek yılı diyorlar biz 2025 te doğurcaz treni kaçırmış olabilir miyiz acaba
Bugun 8+6 olduk. Üç günden beri hiç mide bulantımız yok. Ama dönerse denicem bunuKızlar günaydın ben dün fetal dna için kan verdim eğer memnun kalırsam gruba detaylı firma adını vs yazacağım. Bir sürü firmayla görüştüm bazı firmalar faturasız fiyat teklif edebiliyor faturanızı mutlaka alın bunu kabul etmeyin. Herhangi bir sorun yaşarsanız fatura bunun için çok gerekliymiş maalesef bir çok problemle karşılaşanlar oluyormuş. Bunu öğrenince sizi de uyarmak istedim sonuçta maliyetli bir işlem ve insan kabul edebiliyor
Birde miğde bulantısı için suyuma zencefil atmak bana çok iyi geldi bence de kesinlikle deneyinn
yaa evet karnımı açınca ben de bi tık utanıyorum öyle çok yok ama var sonuçta dfjsdf yani onlarda normal olduğunun bilincinde deyip salıyorum hahaGünaydııın annişler. Dün benim de bütün gün başım ağrıdı. Bence sıcaklardan oluyor. Gece sayfaya göz gezdirip uyudum. Kıl tüy muhabbeti dönmüş. Rüyamda ne görsem? Karnımda uzuuun uzuun ve çok sık bir şekilde saç gibi tüyler çıkmış. Doktora rutin kontrole gidicekmişim ama utanıyordum, ne yapsam acaba diye düşünüyordum kara kara
Sen mi dün anı defteri gibi bişi demiştin. Aldın mı?Bugun 8+6 olduk. Üç günden beri hiç mide bulantımız yok. Ama dönerse denicem bunu
Toz zencefil mi ?Kızlar günaydın ben dün fetal dna için kan verdim eğer memnun kalırsam gruba detaylı firma adını vs yazacağım. Bir sürü firmayla görüştüm bazı firmalar faturasız fiyat teklif edebiliyor faturanızı mutlaka alın bunu kabul etmeyin. Herhangi bir sorun yaşarsanız fatura bunun için çok gerekliymiş maalesef bir çok problemle karşılaşanlar oluyormuş. Bunu öğrenince sizi de uyarmak istedim sonuçta maliyetli bir işlem ve insan kabul edebiliyor
Birde miğde bulantısı için suyuma zencefil atmak bana çok iyi geldi bence de kesinlikle deneyinn
Yok kuzum ileride alcam daha erken diye düşünüyorum.Sen mi dün anı defteri gibi bişi demiştin. Aldın mı?
Taze zencefil ben migros gibi marketlerden alıyorum böyle para kadar kesip suyuma atıyorumToz zencefil mi ?
Kız ejderha yılı mıymış neymiş bu yıl öyle okudum benhamile olduğumu öğrenen biri de bana bu yıl kız yılı demişti kjfsf bu neye göre belirleniyor acaba
Aaa neden azar işittinBen geldim doktordan 10+4 ama 10 görünüyor Dr bir hafta fark olmadıkça adet tarihini düzeltmeye gerek yok dedi. İkili test için perinatolojiden randevu alacağım.bir de bol azar işittim
İnşaallah güzel sonuçlar alın. Ne kadar ücret ödediniz?Kızlar günaydın ben dün fetal dna için kan verdim eğer memnun kalırsam gruba detaylı firma adını vs yazacağım. Bir sürü firmayla görüştüm bazı firmalar faturasız fiyat teklif edebiliyor faturanızı mutlaka alın bunu kabul etmeyin. Herhangi bir sorun yaşarsanız fatura bunun için çok gerekliymiş maalesef bir çok problemle karşılaşanlar oluyormuş. Bunu öğrenince sizi de uyarmak istedim sonuçta maliyetli bir işlem ve insan kabul edebiliyor
gözün aydın canım çok şükürSelaaam
İkili tarama sonucum çok güzel geldi hanımlar. İçim epey rahatladı. Siz de güzel haberler alın inşallah
4. Sezeryan olacak beklemiyordum küçüğüm 21 aylık. Kocanın korunması diye birşey yok diyor ama benim sağlık sorunlarından başka yöntem olmuyor. Tüpleri bağlatırım artıkKızlar
Aaa neden azar işittin
İnşallah canım herkesin gönlüne göre olmuşturYaa önce sağlıklı olsunlar tabi ama benim gönlümden kız geçiyor umarım dediğin gibi olur 2025 de kız yılı olur
nerde yaptırdınız o kadar kararsız kaldım ki 10. Haftadayım hala karar veremedim bir firmaya bir de ne kadara yaptırdınızKızlar günaydın ben dün fetal dna için kan verdim eğer memnun kalırsam gruba detaylı firma adını vs yazacağım. Bir sürü firmayla görüştüm bazı firmalar faturasız fiyat teklif edebiliyor faturanızı mutlaka alın bunu kabul etmeyin. Herhangi bir sorun yaşarsanız fatura bunun için çok gerekliymiş maalesef bir çok problemle karşılaşanlar oluyormuş. Bunu öğrenince sizi de uyarmak istedim sonuçta maliyetli bir işlem ve insan kabul edebiliyor
gözün aydın canımSelaaam
İkili tarama sonucum çok güzel geldi hanımlar. İçim epey rahatladı. Siz de güzel haberler alın inşallah