Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kızlar bebişin kafasında özellikle de kel kısımda isilik oldu.. minik minik benek benek sivilce gibi vücudunda yok sadece kafasında var, neden olur ve nasıl geçer fikriniz var mı? Dün oldu ilk defa
Ay bizimde öyle ya yanaklarında oldu D vitamini kullandım ocean ilk defa sonrasında oldu o alerji mi yaptı acaba diye düşündüm ya da başka bir şey mi yaptı anlamadım

Eklentiler

• IMG_4267.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 51
KiZlar bebeginiz gunde kac kez kaka yapiyor. Benimki 1 gunde yani 24 saatte 3 bazen 4 kez yapiyor. Bugun benim kv dioki okdr yapmamasi lazim kilo alamaz. Benim cocuklarim 2-3 gunde bir yapiolardi dio. Halbuki hemsire bana normal demisti. Kayinvalidem dioki sen hemsirelere bakma bosver. Allahm yaaa

Ay bizimde öyle ya yanaklarında oldu D vitamini kullandım ocean ilk defa sonrasında oldu o alerji mi yaptı acaba diye düşündüm ya da başka bir şey mi yaptı anlamadım
Benimki de böyle yanaklarında, doktor bahsratlı acı şeyler, yağlı abur cubur bunlsrı yeme dedi artarsa dite krem verdi şu an kulksnma artarsa kullsn dedi

Ben de d vitamini veriyorum bugün fark ettim ondan mı ki acaba yüzünde bi tane vardı geçti bunlar da normal bence

Eklentiler

• IMG_3549.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 46
8,9 kere yapıyordu son haftamıza kadar .Şimdi biraz azaldı .Anne sütü alan bebekte normalmiş,oğlum da çok yapardı .

Benimki de 3/4yapıyor. Bence alakası yok kilo ile kakanın. Doktor bi kaç gün hiç de yapmayabilir her gün de yapabilir demişti normal bu

Ay senin kv maşallah bilir kişi Sen boşver onu canım normal bizimki de öyle yapıyor ona da de ki anne napayım yapma oğlum kakanı içinde tut mu diyeyim Kız biz yapsın da gazı çıksın diye gözünün içine bakıyoruz alem gerçekten bunlar :)
Benimki de böyle yanaklarında, doktor bahsratlı acı şeyler, yağlı abur cubur bunlsrı yeme dedi artarsa dite krem verdi şu an kulksnma artarsa kullsn dedi
Ya bizimki de o yüzden mi acaba acı biner de yedim Nefsime hakim olamıyorum ki ya canım her şeyi çekiyor
Ben de d vitamini veriyorum bugün fark ettim ondan mı ki acaba yüzünde bi tane vardı geçti bunlar da normal bence
Seninkiler yenidoğan döküntüsü olabilir kuzum o günlerde bizim de öyleydi vücudunda vardı burda benim isilikler sadece yanakta pütür pütür

Bence sen kvalideni boşver kafaya takmaafedersin herb.kologlar.. yazık yavrum kakasını yapmasını nasıl engelleyeceksin sende söyle benim sütüm yağlı maşallahı var o yüzden sık sık cikabiliyor WC ye.. WC ye çıkmayan yavruların anneleri alınmasın ben kvalidenin konuşmasına nazaran yazıyorumyoksa her bebek farklı emin olabilirsin gayette güzel kilo aliyodur onun memelerinden sana nazaran şelale gibi sütte geliyodu hatta eskiden her işi kendileri yapıyordu varmiydi böyle yardım edenler falanda filan kendilerini ispatlamak için karşı tarafı yetersiz hissettiren çok ahmak var.. bir kulagindan girsin digerinden ciksin.. doğum zamanida acı yaristirirlar hepsi evre evre yaşanıyor yapacak bişey yok

Son düzenleme:
Ayy kızlar cok gıremedım ıkı gundur.benım eşim iyice anasına babasına düştü sormayın,her dakka goruntulu arıyor onları bebegı gosterıyor 7-24 herseyı onlara anlatıyor sureklı annesıyle konusuyo bu neyın nesı anlamadım.bugun dedımkı ıyıce annecı oldun sende dedım herseyı anlatma lutfen dedım onları ılerde goremeyecegız sımdı tadını cıkarmam lazım en guzel zamanları sımdı onların dedı,ben şok,sen cocugunun tadını cıkar kafasız dıyemedım tabıkı.hayırlara cıksın bu durum ama sınırım bozuluyor yani,ilk evlendıgımızde boylelerde 7-24 beraber takılırdık onlarla yıne aynı oyle oldu şuanda.ben burda cocugumuz ıcın gecemı gunduzıme takmısım bazen dısımı fırcalayamıyorum ınsanların derdırne bakın ya,sabır ya sabır cekıyorum umarım patlamam.

Canım benim de her alt açmada kakası var saymadım ama kilo alımda şuan sıkıntı yok tabi aylık kontrolünde bakalım nolcak

Kuşum benım bebısın yuzude olmustu meme emen bebelerde olur dedı annem,hergun kaynamıs ılıtılmıs su ve tulbentle annem sildi ve kıruladı gectı ıkı gune kadar.bır dene ıstersen

Benimkide bı düştü anasına bı düştü anlatamam benle kavga dalaş halinde çocuk aç çocuk niye ağlıyor çocuk niye böyle benden daha çok lohusa umarım düzelir

Benimkide bı düştü anasına bı düştü anlatamam benle kavga dalaş halinde çocuk aç çocuk niye ağlıyor çocuk niye böyle benden daha çok lohusa umarım düzelir
Şaşırmışlar iyice ya,gıcıgıma gıdıyor bu sıralar,dıkıslerım var onu bıle anlamıyo eve bır ay sonra dondukya cok alısverıs yaptık bebegın esyalarıda coktu banada tasıttırdı,ıkı uc kez cık ın asagı ne olacak yani,zaten ne zaman dıger tarafla cok mıç mıç olsa huyu bozulur aramız bozulur.40 yasına gelmıs ama beyın yaşı 10 gıbı davranır.umarım duzelırler yoksa kriz cıkar,bızımde cocugumuz oldu ben asla bana boyle yapısık olmasını ıstemem olgun olsun buyuk ıslerle ugrassın,40 yasına gelıp bebek gıbı davranmasın benım oglum asla ıstemem.

Zaten eşim aynisini dedi. Napalim oglum yapma mi diyelim dedi

Okadar doluyumki dunyanin en iyi cocuk buyuteni kendisi :) 7 cocuk buyutmus hic biri kolay kolay grip bile olmamis gazi bile olmamis yani muhtesem buyutmus bakmis:) zannediyorki her cocuk kendi cocuklari gbi olcak. Hemsireyi doktoru ciddiye almiyor resmen bide dioki senin yedigin şeylerden dolayi bu kdr cok kaka yapiyordur. Ne alaka ne yiorum sanki dedim. Gorende hergun iskembe dolma kebap yiorum zannedecek rabbim kimseyi cahil bırakmasın..

Bu bilgi için kocaman öpüyorum bana sanki hiç bitirememis gibi geliyodu çünkü, madem böyleyse bidahakine ona göre meme değiştiririm
Doğum vajinal olduysa, zorlu dogumlarda vs kafada olabiliyor. Benim bebisin baya sivriydi doktoru uktrasona gönderdi kanama vs var mi diye, sorun yokmus zaten 30. Gününe inmişti şuan yok kalmadı
Benim iki günde bir veya gün başına bir oluyor son 2 haftadir... Öncesinde daha sık yapıyordu donemseldir belki bilmiyorum sacmalamis senin kv djnxjsndj içinde mi tutsun çocuk
Zaten eşim aynisini dedi. Napalim oglum yapma mi diyelim dedi
İyi bari eşin de onu tutmamiş

Arada erkeklerin annecilikleri tutuyor sanırım bende böyle olunca sinir oluyorum konuşmalarını engelliyorum ben genelde iş veriyorum teli çalınca tek ben gördüysem haber etmiyorum iş çıkartıyorum konuşurlarken aaa yardım et kustu vs diyorum konuşturmuyorum

Canım sezaryen oldum ,ilk gördüğümde daha yuvarlaktı kafası ama yine de uzundu o minnaklıkla hep iki yanına yatırdım ama bilemiyorum belki yapısaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…