Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Evet sütten de olabilirmiş ben de çok ters düz etmeden gazını çıkarıyorum cikmiyorsa biraz uzandirip tekrar deniyorum falan max 3. Ye falan cikiyo öyle de çıkmazsa zateb en son kusmuş oluyo anne olmak cok zor ve çok güzel bir şey akıl işi değil zaten analarin hakkı ödenmez inşallah güzel bir şekilde hızlıca adapte olacaklar bu günlere dönüp bakınca aklımızda sadece ne kadar tatlı ve minik oldukları kalıcak büyüsün toparlasin istiyorum ama bi yanım da böyle kalsın minik kuşum tırtılım diyor... Ah analık

Ben geçen gün oturdum her ucununde doğumundan itibaren fotoğraflarına bir yandan baktım bir yandan ağladım hepsi birbirinden farklı ve zordu zaman su gibi bı bakiyorsun 10 yaş olmuş sonradan hayallere daliyosun dahada buyumusler (benimkiler hepsi erkek olduğu icin) boyumu ikiye katlamis kocaman olmuşlar gece seansına sinemaya gitmişiz. Ne biliyim spor maçlarına gitmişim onları izliyorum, evde kazan kazan yemek pişiyor tabi ben testesteron ve kıl zehirlenmesi yaşıyorum falan insana iyi geliyor rabbim büyük zorunlu Ayrılık vermesin dilim başka şeylere varmıyor bile düşüncesi bile can yakıcı cok yorulsamda şahsi adima iyikide çok çocuk olmuş ilerisi çok güzel olacak

Mama verme anne sütü ver diyor ama 2 gün verdim kan verdik biraz düşmüş
Sütünüz var mı yetecek kadar bize sarılık 14 çıktığında mama destekli gidin demişti 2 saatte bir bir meme verip sonrasında mama veriyorduk tabi 6 yıl önceydi cc leri hatırlamıyorum ama sarılığı atması için iyi beslenmesi lazım bir 15 gün mama destekli gitmiştik
Artık algıları açıldı sanırım gürültü de uyuyamıyorlarda bugün akşama kadar maksimum 2 saat uyumuştur başından ayrılamadım hiçbir işimi yapamadım bende bir de huysuzdu sorun neydi anlayamadım abla da bir yandan arkadaşsızım arkadaş gelsin eve vs diye sızlandı durdu bir hafta tatilde daral geldi çocuğa kime yetişeceğimizi şaşırdık bizde Allah tan okullar açılıyor dedim de bunsefer de tek kalcaz bakalım öyle böyle büyütecez sanırım canım daha iyi daha kolay olurlar büyütmek açısından inşallah

Aman ya kıyamam benimde biraz tahammülüm azaldı çok kızmaya başladım yaptığı şeylere yemek vs yemiyor 6 yaşında bebek gibi ağzına sokuyoruz hiçbir sorumluluğunu yerine getirmiyor tuvalete gidecek sizde gelin üstünü giyecek siz giydirin modunda ki artık bizi tüketti bir durum nolur bilmiyorum ama babası da bağırmaya başladı bende ona kızıyorum bağırma diye sonra farkında olmadan kendim kızıyorum böyle bir döngüdeyiz kaç çocuğunuz var yaşları kaç kabullenemedi sanırım kardeşini

1 saatten fazla emdi. Mamasını yedi. Gazı cıkti. Kakasını çişini yaptı temizledim. Saatlerdir uyumadı, uyumuyor
Neden olabilir

1 saatten fazla emdi. Mamasını yedi. Gazı cıkti. Kakasını çişini yaptı temizledim. Saatlerdir uyumadı, uyumuyor
Neden olabilir
Benimki gazdan uyumuyor genelde ınınıp duruyor çıkmasına rağmen bitmiyor sanki içinde anlamadım uyanıkken keyif yerinde mi huysuz mu huysuzsa genelde bir sıkıntısı oluyor aç ya da gaz oluyor ama mama bile içmiş kuzucuk bilemedim canım

Sürekli meme istiyor.
Öylece memede durmak istiyor. Emzikte kullaniyoruz. Uykuya geçince emzik veriyorum..düştüğü an kıyameti kızarıyor.
1.dakika uyumadım saat 4 olmuş

Canım gazı olduğu zaman emme refleksiyle rahatlıyorlar, o yüzden de memeye ya da emziğe yapışıyorlar
Ben her emmeden sonra çıkaramıyorum maalesef, bazen uyuyor ne yapsam zaten üst gazı çıkmıyor hemen aşağı iniyor gaz onu da ancak masajla falan çıkarıyorum.. bazen böyle 3-5 dk emip uyuyakalıyor, bir iki videoya denk geldim, geceleri gazını çıkarmak için çok uğraşmayın, emzirip yatırın diyor.. ben de birkaç defa öyle yaptım açıkçası

Canım benimki emdikten sonra gazını çıkarsam bile kusuyor, daha mide kapakları gelişmediği için normalmiş, hatta burnundan geliyordu doğduğundan beri, o zaman da burnuna serum fizyolojik yapıyorum o da rahatlatıyor.. son birkaç gündür artık ağzından kusmalar başladı.. büyüyor sanırım

Ah bu kusmalar emdikten sonra gazini cikarmaya korkuyorum cnku direk kusuyor. Gerçi hep kusuyor

Ah bu kusmalar emdikten sonra gazini cikarmaya korkuyorum cnku direk kusuyor. Gerçi hep kusuyor
Biz mi yanlış yapıyoruz bilmiyorum ki, emdikten bi 5-10 dk sonra gazını çıkartmak istediğimde kusması sanki olmadı, acaba sütü hemen sindiremedikleri için gazını çıkarmaya çalıştığımız için mi kusuyorlar anlamadım ki iki gündür sırtına sıcak havlu koyup onunla pışpışlayınca gazı daha çabuk çıktı

Bu arada bu boğulma olayı bizde de var korkuyla yaşıyoruz, gece beşiğine koyarken hafif bedenini yan yatırıp kafasını da yan çeviriyorum.. bir tane küçük yastıkla her defasında bir sağına bir soluna olacak şekilde yön değiştiriyorum.. o kadar odaklandım ki onun bu huyuna, gece hık dese fırlıyorum yataktan çünkü tükürüğünü de yutamuyor o da kaçıyor boğazına, birkaç defadır da meme emerken uyuyakalıyor, emdiği sütü yutmayı unutuyor o da boğazına kaçıyor

Ya benimki gazini 10 dk sonra cikarsamda yine kusuyor sindirim sistemi hala cok hassas

Aynen benim de ilk başlarda bazen burnundan da kusuyodu şuan pek kusmuyo işte gazını cikwrmazsam yatirinca uyanıp ikinmaya başlayınca kusuyo geceleri gazini fikar vs derken bir saati geçiyor uyuması eğer böyle uyuyacaksa uyuturum ama yerine yatirinca sırtı değiyor ya yatağa pıt başlıyor tepinmeye

Allah senin de yardımcın olsun canım. Gündüz uyumadıklarında da ayrı bir zor oluyor. Huysuzlanmayıp dursalar neyse de bir de sürekli kucakta olmaları iyice zorlaştırıyor. Ben artık dayanamayıp anneme kaçtım dün gece 500 km yol gittik. Bu sabahtan itibaren 3 hafta rahatım inşallah. Güzel bir sabaha uyandım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar ben genelde bir beslenmede bir memeyi diğer beslenmede diğer memeyi veriyorum. Emmeyi yenş yeni öğreniyor 15 günlük. Ama internette her iki memeyide verin diyor. Emzirme zamanı nasıl anlayacağım değişim yapmam gerektiğini? Normalde 5 dk emip bırakıyordu 2 gündür memede kalma süresi çok şükür arttı. Ama her emzirmede iki meme mi verilecek nasıl olacak bilmiyorum

Selam biz henüz yeni atlattık sarılığı, doktor mamaya karşıydı ama sarılık için iyi beslemek gerekiyor. Bebeğim uyanmıyordu ve memeyi tutmakta zorluk çekiyordu inat ettim ama tek basına yeterli gelmicekti meme, bende mama destekli ilerledim sarılığı geçene kadar. Bizimde değerimiz 13dü, önce memeyi verip ardından mama verebilirsin her beslemede olmasada günde 3-4 defa. Çok geçmiş olsun

Her emmede olmuyor ama aşırı fışkırıyor. Burnundan bile geliyor. Gece uyuyamıyorum kusacak duymam diye psikolojim altüst oldu
Kaka rengi nasıl ? Alerji belirtisi mi acaba bu kusma senin yediklerinden kaynaklanabilir ilk bebeğim de kusuyordu tek belirti kusmaydı gece gündüz her dakika kusma ve arada ağız ve burundan da fışkırtırdı osman gönülal ile görüştük biz reflü ve fazla beslenme teşhisi koydu 7 ay gibi düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…