- 1 Nisan 2014
- 3.823
- 5.868
- 358
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.741
Evet 2 memeyide emzirmemiz gerek ama senin yaptığın da kötü bir yöntem deği bazen uyuya kalıyorlar çünkü diğerine geçemiyor insan şu şekilde anlayabilirsin kah kah yutkunma sesi oluyot ya bir emme bir yutkunma olmalı eğer iki üç emme bir yutkunma ise artık süt bitmiş diğerine geçmelisinKızlar ben genelde bir beslenmede bir memeyi diğer beslenmede diğer memeyi veriyorum. Emmeyi yenş yeni öğreniyor 15 günlük. Ama internette her iki memeyide verin diyor. Emzirme zamanı nasıl anlayacağım değişim yapmam gerektiğini? Normalde 5 dk emip bırakıyordu 2 gündür memede kalma süresi çok şükür arttı. Ama her emzirmede iki meme mi verilecek nasıl olacak bilmiyorum
Ah bende bu durumdayım midemde çuval var sanki ne yesem doymuyorumIlk günler benim iştahım hiç yoktu sadece süt olsun diye bir şeyler yiyordum canım hiç yemek istemiyordu hatta sevinmiştim böyle giderse çok iyi olur diye ama 1. Aya yaklaşırken çok fena iştahım arttı çok sık yemeye başladım sürekli acıkıyorum elim ayağım titriyor, haliyle de kilo alıyorum.
Hamileyken de çok açılmıştı şimdi aynı hız devam ediyo maalesef( bu kiloları ne zaman verebilcem acaba bu boğazla…
Off sormaa psikolojim bozuk kilo vermek istiyorum amaa sürekli yemek yemek istiyorum böyle nasıl kilo vericem 36 beden benn az önce 40 beden bir elbise olmadınasıl vericem bu kiloları
Galiba emzirme dönemi daha çok kilo alınıyor bende aynı durumdayım 2 kilo fazlam var çok dğeil ama deli gibi de iştahım var fazla yememiz gerekli süt için evet aşırı kilo yapmaz yedikleirmiz ama dikkatli de olmamız lazımKilo konuşulmuşken doğumdan sonra aldığınızın fazlasını verdiniz mi kızlar . Sonradan mı açılıyor iştah benim 9gün oldu ama normal seyrediyor kilo almak istemiyorum diyetisyenimle devam edicem biraz daha toparlanıp ama o süreye kadar almaktan korkuyorum
Canım bende ikisindede hiçbir his olmadı dediğin gibi dolgunlukta yok aynadan baktım doğumdan hemen sonraydı hala eskisi gibiydi görüntüsüde çok şükür AllahaKızlar 2. Vajinal doğumunu yapanlara soruyorum özellikle vajinada dolgunluk hissiniz varmı sarkma vs falanAcelya A senin 2. İdi canım sende varmı öyle bişey ben biraz dolgunluk hissediyorum özellikle yürürken ama kontrol etmeye korkuyorum orayı artık bıktım yeminle
Çok teşekkür ederim dikkat edeyim, az öncede emdi 15 dk felan uyudu yatağa koydum 10 dk sonra uyandı yine aynı memeyi verdim ama diğerini mi vermeliyim bu durumdaEvet 2 memeyide emzirmemiz gerek ama senin yaptığın da kötü bir yöntem deği bazen uyuya kalıyorlar çünkü diğerine geçemiyor insan şu şekilde anlayabilirsin kah kah yutkunma sesi oluyot ya bir emme bir yutkunma olmalı eğer iki üç emme bir yutkunma ise artık süt bitmiş diğerine geçmelisin
Ben de burda gorup yaptim sicak havluyu , bayaa rahatlatti. Dun o kadar ikindi ki yavrumBiz mi yanlış yapıyoruz bilmiyorum ki, emdikten bi 5-10 dk sonra gazını çıkartmak istediğimde kusması sanki olmadı, acaba sütü hemen sindiremedikleri için gazını çıkarmaya çalıştığımız için mi kusuyorlar anlamadım kiiki gündür sırtına sıcak havlu koyup onunla pışpışlayınca gazı daha çabuk çıktı
On sutun ve sonraki sutun icerikleri de farkli birbirinden, Sut emmeye baslayinca once sekerli az yogun kisim, sonra daha yogun ve besleyici kisim geliyor . O yuzden bir meme bitmeden digerine gecmemek lazim diye biliyorum. Hatta her emzirmede bir meme yapiyor anneler, hangisini emzirdijlerini unutmamak icin bileklerindeki lastik tokanin yerini degistiriyorlar emzirme sonrasi.Çok teşekkür ederim dikkat edeyim, az öncede emdi 15 dk felan uyudu yatağa koydum 10 dk sonra uyandı yine aynı memeyi verdim ama diğerini mi vermeliyim bu durumda
Aynen canım ben de tam olarak böyle bildiğim için sağ ve sol her seferinde birini verip en az 20 dk emzirmeye çalışıyorum. Danışman da emmeye başladıktan 7-8 dk sonra son süt gelir demiştiOn sutun ve sonraki sutun icerikleri de farkli birbirinden, Sut emmeye baslayinca once sekerli az yogun kisim, sonra daha yogun ve besleyici kisim geliyor . O yuzden bir meme bitmeden digerine gecmemek lazim diye biliyorum. Hatta her emzirmede bir meme yapiyor anneler, hangisini emzirdijlerini unutmamak icin bileklerindeki lastik tokanin yerini degistiriyorlar emzirme sonrasi.
Benim canım sürekli tatlı çekiyor ya hamileyken pek istemezdi normalde de çok severim zatenGaliba emzirme dönemi daha çok kilo alınıyor bende aynı durumdayım 2 kilo fazlam var çok dğeil ama deli gibi de iştahım var fazla yememiz gerekli süt için evet aşırı kilo yapmaz yedikleirmiz ama dikkatli de olmamız lazım
Aynı durumdayım şeker yedikçe süt şireleniyor bence allahın hikmeti işteBenim canım sürekli tatlı çekiyor ya hamileyken pek istemezdi normalde de çok severim zatensütlaç muhallebi yemekten bıktım resmen
Bu dakikayı bebeğin ayına göremi söyledi çünkü üç dört aylık olduklarında 10 dk da memeden doyup kalkıyorlarAynen canım ben de tam olarak böyle bildiğim için sağ ve sol her seferinde birini verip en az 20 dk emzirmeye çalışıyorum. Danışman da emmeye başladıktan 7-8 dk sonra son süt gelir demişti
Bu aylar için söyledi canım, şu an arka süt onu besleyecek zatenBu dakikayı bebeğin ayına göremi söyledi çünkü üç dört aylık olduklarında 10 dk da memeden doyup kalkıyorlar
Gebelik şekeri var diye bi şey yiyememiştim şimdi acısı çıkıyor resmenAynı durumdayım şeker yedikçe süt şireleniyor bence allahın hikmeti iştetatlıyı hiç sevmem ama her emzirme seansında 30 tanr hurma yiyebiliyorum
Henüz memenin bittiğini anlayamıyorum ya benOn sutun ve sonraki sutun icerikleri de farkli birbirinden, Sut emmeye baslayinca once sekerli az yogun kisim, sonra daha yogun ve besleyici kisim geliyor . O yuzden bir meme bitmeden digerine gecmemek lazim diye biliyorum. Hatta her emzirmede bir meme yapiyor anneler, hangisini emzirdijlerini unutmamak icin bileklerindeki lastik tokanin yerini degistiriyorlar emzirme sonrasi.
Ayy seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ilk emzirdigimde öyle olmuştum 4 sene önce bunda hemen gümüş kapak kullandım çok kaliteli bir zeytinyağı sürdüm. Yine biraz yara oldu ama ilki gibi değil hamd olsun. Hala sağ meme başı ağrıyor ama dayanıyorum. Allah kolaylık versin sana bebeğin emme şekliyle alakalı bu sefer olman benceYa bir de ikinci çocuğum bu. İlkinde asla böyle bir sorun yaşamadım bunda niye böyle oldu anlamıyorum. O kadar berbat haldeyim ki kırmızı kırmızı et görünüyor yarıklardan resmen öyle çatladı. Pazartesi genel cerraha gideceğim
Kızımda da var,bebeklerde genelde oluyor .Oğlumda da olmuştu.Nasıl geçtiğini bilmiyorum zararsız ama canım bildiğim kadarıylaKızlar bebişin kafasında özellikle de kel kısımda isilik oldu.. minik minik benek benek sivilce gibivücudunda yok sadece kafasında var, neden olur ve nasıl geçer fikriniz var mı? Dün oldu ilk defa
Sağol canım anlamadım valla bende sabah 7 den beri uyanık mesela yine en fazla 5 dk WC ye gidebildimAllah senin de yardımcın olsun canım. Gündüz uyumadıklarında da ayrı bir zor oluyor. Huysuzlanmayıp dursalar neyse de bir de sürekli kucakta olmaları iyice zorlaştırıyor. Ben artık dayanamayıp anneme kaçtım dün gece 500 km yol gittik. Bu sabahtan itibaren 3 hafta rahatım inşallah. Güzel bir sabaha uyandım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?