- 22 Ekim 2024
- 2.035
- 4.941
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.801
Canım zaten sarılık vs kalmadıysa kendileri uyanıyor max 3 saate ben de kendi uyanmazsa max 3.30 4 saate kadar müsade edip uyandiriyorumKızlar dün doktordaydım 3. Ay dolmadan kendi kendine uyanmasını bekleyemezsin dedi. Emzirmeye başladığın saatten itibaren max 4 buçuk saat sonra tekrar beslenmesi gerek dedi bilginiz olsun. 30 günlüğüz biz. Daha az günlerde daha kısa süre gerekli tabi. 1. Aydan itibaren 4-4 buçuk saatte bir besleyebilirsin dedi. Sütüm var ama yağı az sanırım bebişim hep sınırda kilo alıyor. Günlük 25 gr alması gerekiyormuş 25 gr alıyor. Yağlanması için lohusa yağı aldım trendyoldan bilginize. Sütü çok güzel yağlandırıyormuş. Reklam değil.
Canım zaten sarılık vs kalmadıysa kendileri uyanıyor max 3 saate ben de kendi uyanmazsa max 3.30 4 saate kadar müsade edip uyandiriyorumKızlar dün doktordaydım 3. Ay dolmadan kendi kendine uyanmasını bekleyemezsin dedi. Emzirmeye başladığın saatten itibaren max 4 buçuk saat sonra tekrar beslenmesi gerek dedi bilginiz olsun. 30 günlüğüz biz. Daha az günlerde daha kısa süre gerekli tabi. 1. Aydan itibaren 4-4 buçuk saatte bir besleyebilirsin dedi. Sütüm var ama yağı az sanırım bebişim hep sınırda kilo alıyor. Günlük 25 gr alması gerekiyormuş 25 gr alıyor. Yağlanması için lohusa yağı aldım trendyoldan bilginize. Sütü çok güzel yağlandırıyormuş. Reklam değil.
Tamam canım bekliyorum faydasını görürsünüz inşallahOyyy maşallah kuzuma ,saçları da sevsinler
Canım önden bakınca uzun görünüyor ,yanları daha basık gibi .Uygun bir fotoğraf çekip atarım .Düz kafa yastıkları var ondan alacağım.
Amin canımTamam canım bekliyorum faydasını görürsünüz inşallah
Ayy ben seni çok iyi anlıyorumNapiyosunuz ayolbu ara bir alışma sürecine girdim galiba ya en baştaki enerjim pek yok bilmiyorum nedendir telefonu elime pek alamıyorum alinca da bir şey yapasim gelmiyo noluyo
Ama gitme bir yerlere iyi geliyorsun hepimize benceAyy ben seni çok iyi anlıyorumöyle oluyor öyle
Ay ne bileyim ya bebito uyudu benim de uykum var ama ben uyumadım kendime eziyet ediyorum resmen dbdbdjdhdj geceleri telefonu emzirirken dahi elime alacak enerjim yok hemen emzireyim de uyusun ben de uyim diye geberiyorum galibaAyy ben seni çok iyi anlıyorumöyle oluyor öyle
Yaaaa bak bu msj da bana çok iyi geldiAma gitme bir yerlere iyi geliyorsun hepimize bence
Bu ben benAy ne bileyim ya bebito uyudu benim de uykum var ama ben uyumadım kendime eziyet ediyorum resmen dbdbdjdhdj geceleri telefonu emzirirken dahi elime alacak enerjim yok hemen emzireyim de uyusun ben de uyim diye geberiyorum galiba
Yaaaa bak bu msj da bana çok iyi geldi
Sen de çok iyi olBu ben benuyuyor benim kız da ama insan kendiyle kalmayı çok özlüyor ben de sabahları berbatım .Sabah uykusuzluğu beni öldürüyor hayattan nefret ediyorum sabahları aklımdan neler neler geçiyor
Ahh ama öyle iyi ki varsınhep çok iyi ol
Bizim bugün 40 ımız çıktı bebetom iyice delirdiNapiyosunuz ayolbu ara bir alışma sürecine girdim galiba ya en baştaki enerjim pek yok bilmiyorum nedendir telefonu elime pek alamıyorum alinca da bir şey yapasim gelmiyo noluyo
Bugün bir ağladı bir ağladı öbür odadan duymamişiz gözyaşı oluşmuşBizim bugün 40 ımız çıktı bebetom iyice delirdine doğru düzgün uyuyor ne duruyor sadece ağlıyor delilercesine normalde de fena değildi uykusu ama şu son bir iki gündür çok kötü sabah 6 ya kadar uyanık kalır mı bir bebek neden oldu hiç anlamıyorum, bir derdi de yok yani herseyi tam. Sesi mi gürleşti ne daha şiddetli ağlıyor sanki çocuğum 40 ında ağlamayı öğrendi
Amin canım aminSen de çok iyi olhepimiz iyi olalım güzel ana olduk eminim çok daha güzel olucaz şuan zor geliyo ama bu da bir süreç işte naoalim gelip burda birbirimize nazlanarak, paylaşarak aşmaya çalışıyoruz işte ben sabah insanı değilim ama bu bebeleri güne sabah erken saatte başlatmak gerekiyomuş ben 8 de kalkıp çok enerjik şekilde güne baslayamam ki nsbxndndj napacuk
5. Hafta atağı olabilir sanırım.Benim kızım da öyleydi o hafta .Dedim kırkı çıktı yavruma bir şeyler oldu .Ama yeni şeyler öğrenerek o atak bitecekBizim bugün 40 ımız çıktı bebetom iyice delirdine doğru düzgün uyuyor ne duruyor sadece ağlıyor delilercesine normalde de fena değildi uykusu ama şu son bir iki gündür çok kötü sabah 6 ya kadar uyanık kalır mı bir bebek neden oldu hiç anlamıyorum, bir derdi de yok yani herseyi tam. Sesi mi gürleşti ne daha şiddetli ağlıyor sanki çocuğum 40 ında ağlamayı öğrendi
Atak haftası olabilir mi ne kadarlık oldu kuzu?Bi
Bugün bir ağladı bir ağladı öbür odadan duymamişiz gözyaşı oluşmuş((( gözyaşı yokken bu kadar acıklı gelmiyodu icimiz gitti resmen bi de uyurken birden aşırı yüksek çığlıklar attı bir şey oldu sandik odumuz koptu neden çığlık atar ya bu bebeler yeni güncellemeler aldık noldu bilmiyorum
Kızım ilerde çok bilmişlik ederse bu günleri saycam ona şimdiden not aldım sjhdjdhjd.Amin canım amin
Evet ,hepimiz iyi anneyiz .Derdimiz ,kaygımız ortak .İçine atınca daha kötü oluyor insan
Ay sabahları mümkün değil uykudan ağladığımı bilirim ,normalde dayanıklıyım ama o sabahlar yok mu ah o sabahlar
37 günlük şuan. Zaten o atak haftasina girmiştik ama bu ilk defa oldu uykusunda daha önce de miziklaniyordu ağlar gibi ama bildiğin çığlık çığlığa oldu anlamadik ne oldu kucagimiza aldık sakinleşti sonra geri uyuduAtak haftası olabilir mi ne kadarlık oldu kuzu?
Say annesiKızım ilerde çok bilmişlik ederse bu günleri saycam ona şimdiden not aldım sjhdjdhjd.
Ya bir şey sorucam bebişi duş aldırdım her aldirdigimda böyle oluyor. Uyandı acıkmış emzirdim bıraktı en son gazını cikarcam ama omzuma aldığım an gözler kayiyor uyumaya başlıyor dnndjdjd yerine yatırıyorum ikinmaya başlayıp kusuyo djnxjdbdx buna ne yapacağımı bilmiyorumduş aldirmadigim geveler daha düzenli geçiyor gazi çıkarma konusunda en azından djbdjdjd
Say annesi
Kusma olayı bizde de var son zamanlarda .Sanırım banyodan önce ve sonra beslenme aralığına dikkat etmek gerekiyor.Bir de banyo yapınca bence daha çok üşüyor bebekler o gece gazı oluyor .Ben gündüz yaptırıyorum en sıcak zamanda ve odada
Yaaa kıyamam37 günlük şuan. Zaten o atak haftasina girmiştik ama bu ilk defa oldu uykusunda daha önce de miziklaniyordu ağlar gibi ama bildiğin çığlık çığlığa oldu anlamadik ne oldu kucagimiza aldık sakinleşti sonra geri uyudukabus falan mi görüyorlar acaba
Banyo sonrası normalden sıkı giydiriyorum battaniyesini bile en kalın olaniyla degisiyorum kadın ve ayak kısmı sıcak oluyor oda ısısı da normalinden bi tık yüksek (normalde 20-22) yani bilemedim uyumasa gak diye çıkacak da işte uğraştırıyorSay annesi
Kusma olayı bizde de var son zamanlarda .Sanırım banyodan önce ve sonra beslenme aralığına dikkat etmek gerekiyor.Bir de banyo yapınca bence daha çok üşüyor bebekler o gece gazı oluyor .Ben gündüz yaptırıyorum en sıcak zamanda ve odada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?