Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Ya canım hiç ilgisi yok ,oğlum da kızım da abartısız her emdiğinde kaka yaptıni.Sürekli bez değiştiriyordum.Şimdi şimdi biraz sayısı azaldı .

Tahlil mi yaptırdınız tekrar kaç çıktı değer
Ben de tek meme emziriyorum. 20 dk yı aşarsak diğer memeye geçiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum kafama göre böyle yapıyorum

Benim de minimum 3-4 oluyor canımm

Benimki bana kiziyo Allah'tan o konuda hakkını yemem geçen puseti taşıdım dikişlerinimi patlatıcan diye başımı yedi. 40 cikinca eski hayatımıza döneriz inşallah canım gezme olsun özel hayat olsun inşallah

Bebeğim hepsi aynı bunların benimki de öyle kız ben sezeryan ameliyatındayken adamdaki rahatlık fotosunu çekmiş bebeğin anasına göndermiş sana benziyor diye Ben orda canımın derdindeyim adamdaki rahatlığa bak anasına havadis uçuruyor saatte gecenin 2 si sen düşün İnsan der bu karım napıyor içerde bebek çıkalı kaç saat olduneşim çıkmamış noldu acaba diye kapıda bekler bu anasıyla haber yetiştirme derdinde
Kuşum benım bebısın yuzude olmustu meme emen bebelerde olur dedı annem,hergun kaynamıs ılıtılmıs su ve tulbentle annem sildi ve kıruladı gectı ıkı gune kadar.bır dene ıstersen
Canım benim denicem çok teşekkür ediyorum korktugum şey süt alerjisi olması inşallah böyle bir şey olmaz ilki benim oldu çok sıkıntılı zamanlar geçirdik bu bari rahat olsun dedim bakalım nolcak

Zaten eşim aynisini dedi. Napalim oglum yapma mi diyelim dedi
Ay iyi bari içimdekini söylemiş rahatladım

Canım sezaryen oldum ,ilk gördüğümde daha yuvarlaktı kafası ama yine de uzundu o minnaklıkla hep iki yanına yatırdım ama bilemiyorum belki yapısaldır
Nasıl bir uzunluk biraz da sırt üstü yatır olmadı canım bak bizimki bu şekilde merak ettim seninkini ama doktor bize şey demişti bebeklerin kafası pinpon topu gibidir nasıl yatırırsan öyle şekil alır demişti düzelir yani merak etme

Eklentiler

• IMG_4274.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 55
Tahlil mi yaptırdınız tekrar kaç çıktı değer

Ben de tek meme emziriyorum. 20 dk yı aşarsak diğer memeye geçiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum kafama göre böyle yapıyorum
Doktor tekrar tahlile ihtiyaç duymadı geçmiş dedi bakarsak da çok düşük çıkar dedi, renginden ve kilo alımından yorum yaptı galiba

Kizlar bebislerinizi kac saatte bir besliyorsunuz? Mama kac cc veriyorsunuz ? Ben sagiyorum sutumu gazli oldugu icin mememi cogu zaman tutmuyor eger sakin gazsizsa emiyor o da kavga kiyamet haftalik kg aliminiz nasil ?

Kızlar dün doktordaydım 3. Ay dolmadan kendi kendine uyanmasını bekleyemezsin dedi. Emzirmeye başladığın saatten itibaren max 4 buçuk saat sonra tekrar beslenmesi gerek dedi bilginiz olsun. 30 günlüğüz biz. Daha az günlerde daha kısa süre gerekli tabi. 1. Aydan itibaren 4-4 buçuk saatte bir besleyebilirsin dedi. Sütüm var ama yağı az sanırım bebişim hep sınırda kilo alıyor. Günlük 25 gr alması gerekiyormuş 25 gr alıyor. Yağlanması için lohusa yağı aldım trendyoldan bilginize. Sütü çok güzel yağlandırıyormuş. Reklam değil.

Oyyy maşallah kuzuma ,saçları da sevsinler
Canım önden bakınca uzun görünüyor ,yanları daha basık gibi .Uygun bir fotoğraf çekip atarım .Düz kafa yastıkları var ondan alacağım.

Merhaba son durumda neye karar verdiniz

Ben de kullanıyorum o yagı .sanki iyi geldi gibi .Tartıda bakacağım ne kadar fark etmiş

Ben de kullanıyorum o yagı .sanki iyi geldi gibi .Tartıda bakacağım ne kadar fark etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…