- 22 Ekim 2024
- 2.010
- 4.892
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.681
Ben de başlıcam artık15 günlükken falan başladık. 19 günlüğüz daha 2 kez yaptık. Dersi kaynatıyor hep mdmxmc
Ben de endiselendim canim ilk basta sanirim gazdan oyle oluyor yavrum gazdan iki buklumKızım arada yapıyor ,hatta bir ara memeyi mi reddediyor diye düşündüm.Ama gazı çok olduğunda ya da uyku zamanı kaçtığında yaptığını fark ettim
Canim ben de anksiyete oldu bu takinti haline geldi.bir video izlemistim kadinin bebegi bogulmus boyle acili aramisti vs15 günlükken falan başladık. 19 günlüğüz daha 2 kez yaptık. Dersi kaynatıyor hep mdmxmc
17 de doğduysa 1. Gün 18 i canımm
Benim ki de öyleydi gene oluyor ama artık ben de o da daha prof olduuk hallediyoruz snnd
Evet canım bizimki de uykuya direnmeye çok mızmızlanmaya başlamıştı tam bu haftadaKizlar 5. Hafta atagi diye birsey mi vardi. Benim oglana geceden beri guncelleme geldi
Geceden beri uyumuyor desem yeriEvet canım bizimki de uykuya direnmeye çok mızmızlanmaya başlamıştı tam bu haftada
Evet ya hemde nasıl sinir krizi geçiriyor sanki birde ısırıyor valla kontrol ettim dişi mi var acaba diyeKizlar bebeginiz memeyi tutarken sinirleniyor ve kizariyor mu?
Merhaba tazyikli geldiği için o şekilde olabilir. Emzirirken dik bir pozisyonda emzirme, bayağı arkaya doğru yaslanarak emzir, bebişin de üstünde yatsın. O zaman tazyik azalır.Ya kizlar benim bebis emmek istiyorum ama ben emzirmwkten korkuyorum surekli boguluyor bu durumun önune nasil gecerim cozum lutfen
Korktum ben de meme reddi diye yaEvet ya hemde nasıl sinir krizi geçiriyor sanki birde ısırıyor valla kontrol ettim dişi mi var acaba diye
Sagol canimMerhaba tazyikli geldiği için o şekilde olabilir. Emzirirken dik bir pozisyonda emzirme, bayağı arkaya doğru yaslanarak emzir, bebişin de üstünde yatsın. O zaman tazyik azalır.
Canm benımkıde memenın bırınde hıc bu sorunu yasamazken bırınde her ıctıgınde bogazına kacıyor aslında oyle aşırı bı sutumde yok mama+meme bırlıkte gıdıyorum ama nedense bırını ıcerken hep bogazına kacırıyor,arkadasın yazdıgını uygulayalım bende korkuyorum nefes almıcak dıye cunku.Sagol canim
Ay bence de yemin ederim doğumdan zor her emzirmede canımdan can gidiyorGeçmiş olsun canımvalla doğurmak mi zor bu mu deseler senin kadar yaşamadım en başlarda vardı ama o bile yetti doğumdan zor bence inşallah hemen çözülür sorunun
Bende tam tersi oldu hamileyken durdurak bilmiyordum aşırı yedim içtim eğlendim sjjdjdjf şimdi sıfır iştah canım bir şey istemiyor süt olsun diye zorla olması gerektiği kadar yiyorum. 60 ile hamile kalmıştım 84.5 ile doğuma gittim. Şuan 73.4 kilodayım. 25 günde 11 kiloya yakın gitmiş . Daha da gidecek gibi duruyor göğüs ucu ağrısı stresinden her bakımdan yoruldumKızlar sizinde dogumdan sonra iştahiniz açıldimi? Ben hamileyken bukdr cok yemiyordum. Surekli biseyler yemek istiorum sanirim emzirdigim icin oluo bole ama kilo alirsam üzülürum
Aynen canim bir de o kadar gormedik gibi yapismaya calisiyor ki sinirleniyor ben anlamadim hic bu durumuCanm benımkıde memenın bırınde hıc bu sorunu yasamazken bırınde her ıctıgınde bogazına kacıyor aslında oyle aşırı bı sutumde yok mama+meme bırlıkte gıdıyorum ama nedense bırını ıcerken hep bogazına kacırıyor,arkadasın yazdıgını uygulayalım bende korkuyorum nefes almıcak dıye cunku.
İki gündür gidip gelip 5. Hafta atağına yakiniyorum ya kiz skdbwjdbejdjjd geçmiş olsunKizlar 5. Hafta atagi diye birsey mi vardi. Benim oglana geceden beri guncelleme geldi
REsmen aglayarak memeyi emiyor birakmiyorda. Kafayi yicem asla uyumuyorİki gündür gidip gelip 5. Hafta atağına yakiniyorum ya kiz skdbwjdbejdjjd geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?