- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.381
Ah canımm benimm ne iyi geldi yazdıklarınBenim de atandığım şehirde kimsem yok, çok yalnız hissediyorum.. ilk çocuğun acemiliği de ayrı dert vallaama öyle ya da böyle bir ay geçti gitti.. ilk günleri hatırlıyorum da kabusun ta kendisiydi, şimdi uykusuzluk bile rutine bindi, bedenim kendi tepki veriyor her zorluğun bir kolaylığı bir sonu olacaktır.. hangi geceye zincir vurulmuş ki sabah olmasın.. bu zor günlerin ardından güneş yine doğacak sen Dr iyi ki varsın canım benim
Sen de açlık durumunu bebenin uyku saatlerine göre ayarlaE ama aç olmuyorum ki o zaman sjdhwhsnfjwjd
Evet benimki baya direniyor bu aralar, gözler gidiyor ama bir türlü uyumuyor tekrar açıyor ağlıyor eli kolu rahat durmuyorKızlar bu aralar uyku reddi yaşıyor musunuz yavrularda? Benimki bayağı direniyor uyumamak için, sonra bayılıyor kucağıma
Hem algıları açıldı artık odadan girdiğim gibi kapi sesine dönüp bana bakiyo eşşek sjbdjd bu uyiu reddi mi bilmiyorum ama bence gazı vwrken uyumuyoKızlar bu aralar uyku reddi yaşıyor musunuz yavrularda? Benimki bayağı direniyor uyumamak için, sonra bayılıyor kucağıma
Nbdjsbdjd dur bakam alisicaz bir şekilde dikiş tutacak inşallahSen de açlık durumunu bebenin uyku saatlerine göre ayarla
Ben aldim canim icerik temiz gorubuyor az once surdum bayagi alttan gaz cikisi oldubakalim nasil gelicekYaa canım benim de her yerde karşıma çıkıyor ama ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum
Aynı durumdayım. 20-30cc verip sonra memeyi teklif edin ara ara şeklinde videolar izledim. Bu süreçte biberon emzik olmayacakmış. Ben bunu yapamadığım için uğraşmıyorum pek maalesef sağarak vermete devam ediyorum arada bir de silikon uçla emziriyorum.Kızlar benim bebeğim asla memeyi tutmak istemiyor. Memeye gelince ağzını sımsıkı yapıyor ağlıyor ağlıyor ağlıyor.. Mecburen sağıp biber onlar veriyorum yoksa aç kalacak. Bir kaç defa biraz beklesin acıkınca mecbur alacak memeyi dedim ama yok asla almıyor. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Sütüm olmasa sütüm yok derim biyolojik olatak yapacak bir şey yok derim ama böylesi çok kötü. Resmen sütüm var ve emziremiyorum bebeğim beni istemiyor. Ne yaparsam yapayım başaramıyorum.
Ben yasiyorum canim ozellikle gece 2 den 7 ye kadarKızlar bu aralar uyku reddi yaşıyor musunuz yavrularda? Benimki bayağı direniyor uyumamak için, sonra bayılıyor kucağıma
Kİz bu senin cümlelerinin kısalmış hali mi ?Ay bu kocalar snndjsndj üf geçen gece tam bayilmak uzereyken gelmiş sırtıma masaj yapiyordu oram buran ağrıyor demistim gün içinde diye sanirim. Doğumdan sonra konuşma enerjim gitti cümlelerim daha kısa sade net. Bu da dışardan ters yapiyorum gibi anlaşılıyor jsbjsndjd ben de ona dönüp uyu dedim sadece o da yorgundu sonra yaparsin anlaminda ajnshshshsjs alınmış sabah olunca söyledi bidaha yaparsam şuyum buyum demiş icinden. Ben de üzüldüm artık böyle cümleler mi kurmaya başladık diyeo da onu o gece için dedim genel değil dedi ajshjsndjsjd çevir kazi yanmasin..... Kocalar daha cok lohusa o kesin malesef....
Ev istedigi yere gidebilir valla keyfime gelirse zaman bulursam yaparım, gelmezse de kalsın öyle çöp kalmadığı sürece mutfakta gerisi önemsiz sjdbdjjd çamaşır kalmadı diye onu es geçmiyorum düzenli makine çalışıyor malesef skxbhshjshs
He biz peş peşe dogurduk dimi ajsvshdjd ben bekleyebilirdim aslında yine ama dogurasim geldi herhaldebenim epizyo tarafi yine arada kaşıntı gibi rahatsız ediyo başka bir şeyi kalmadi. Tüm gün oturup ayakta kalınca ağrıyor normal olarak onun dışında geçti şükür hiç geçmez saniyodum gerçekten.... Benim de kanama ikinci haftada baya kayboldu lekeleniyodu sarı kahve arası işte şimdi yine capcanlı ama miktar yine fazla fazla değil smbdjsjd bitsin artık üfffff. Sen de ağlama anam biliyorum diyince gecmiyo ama olsun ağlama. Bebeğe yansıyor valla bak ben üzgün kızgın mutsuz böyle stresli vs olunca bebek o gün canımı çıkarıyor o da ayrı sıkıntı ağız tadıyla ağlayamiyoruz ajshhshisjdjhs kafayı yicem bakma böyle pozitif konuştuguma hunilerimle geziyorum her güne farkli renk hunim var
Hormonlarimizin da etkisi büyük bu duygular konusunda. Bunu da aklimizda tutup bir şekilde cikicaz bu kuyudan
Kız benimki de sesimi duyar duymaz emziği ağızdan fırlatıyor kucağıma alıyorum yüzüme yakınsa bildigin yüzüme saldırıyor aşırı komikHem algıları açıldı artık odadan girdiğim gibi kapi sesine dönüp bana bakiyo eşşek sjbdjd bu uyiu reddi mi bilmiyorum ama bence gazı vwrken uyumuyogözler gidiyo gibi olunca ik mik basliyo zaten onun dışında bizde henüz red başlamadı yakındır
Nbdjsbdjd dur bakam alisicaz bir şekilde dikiş tutacak inşallah
Ay evet evet kucağa alınca anlıyor meme gelecek bir yerden diye sesleri değişiyor ağız açılıyor kuş gibiKız benimki de sesimi duyar duymaz emziği ağızdan fırlatıyor kucağıma alıyorum yüzüme yakınsa bildigin yüzüme saldırıyor aşırı komik
Bide şey var çölde su bulmuş misali bi anda memeyi kapma olayıAy evet evet kucağa alınca anlıyor meme gelecek bir yerden diye sesleri değişiyor ağız açılıyor kuş gibiveya uzaktan seslendigimde de aglamasi kesiliyo mzik varsa pıt atıyor çok sekerler ya ksnjsjdj
Denedim onu da ama yok öyle de olmuyor. Ağlıyor sesi değişiyor vs. Ne olacak böyle bilmiyorum. Cuma gibi doktora gideyim diyorum. Her emzirme de memeyi mutlaka deniyorum bazen tutuyor bazen tutmuyorAynı durumdayım. 20-30cc verip sonra memeyi teklif edin ara ara şeklinde videolar izledim. Bu süreçte biberon emzik olmayacakmış. Ben bunu yapamadığım için uğraşmıyorum pek maalesef sağarak vermete devam ediyorum arada bir de silikon uçla emziriyorum.
Birkaç kere tuttu emdi mememi silikonsuz ama neye göre yaptı hiç anlamadım sonrasında hep ağladı almadı bi daha
Keyifli anlarında denedin mi? Ben açken vs denediğimde dudağını bile değdirmiyor ama toksa neşeliyse en azından ağzıyla diliyle yokluyor ağzına alıyor ama emmiyor maalesefDenedim onu da ama yok öyle de olmuyor. Ağlıyor sesi değişiyor vs. Ne olacak böyle bilmiyorum. Cuma gibi doktora gideyim diyorum. Her emzirme de memeyi mutlaka deniyorum bazen tutuyor bazen tutmuyor
Genel olarak hep uyku halinde zaten. Ağlamadan memeyi tutmuyor hiç. Ağlayınca ağzına kendim sokuyorum hemen tutarsa tutuyor. Yoksa ağzını meme için açmıyor. Çözüm bulunca yazarım tabi. Ama şu da var bazı bebekler sonuçta hem meme emiyor hem biberonla mama alıyor bizimki neden memeyi almıyor anlamıyorumKeyifli anlarında denedin mi? Ben açken vs denediğimde dudağını bile değdirmiyor ama toksa neşeliyse en azından ağzıyla diliyle yokluyor ağzına alıyor ama emmiyor maalesefbir çözüm bulursan buraya da yazar mısın
Amin canım, hepimize. Evet hâlâ tekim, hatta eşim artık eve en erken 21.00 de gelecek. Şu an daha gelmedi bileAllah kolaylık versin canım ne zamandır yoksun anladım tek misin hala diğer yavrukuşun da küçük tabi zor oluyordur bizimki 6 yaşında ona rağmen bebek olduSenin kuzunda çok normal yerim o güzel kuzuyu hemen atlatır inşallah kıskançlık duygusu uzamaz Biz de canım aynıyız cok şükür diyeyim rutinimize Allah beterinden esirgesin gaz muhabbetimiz devam ediyor 3 gün sonra artık 1 aylık olcaz inşallah şu 40 gelmedi bir türlü sanki zaman geçmiyor
Sen hangi şehirdesin canım ben Bitlis/ Tatvandayım..Ah canımm benimm ne iyi geldi yazdıklarınsenle sanırım yakın şehirlerdeyiz .Sartlarımız da ayrı zor .İlk çocuğun acemiliği de zor Allah yardımcın olsun .Haklısın,kuzum doğalı 49 gün oldu bile .Biri demişti giden ömürden zaten gidiyor .Bebişleri büyüterek geçecek işte bu zaman da .Günes yeniden doğacak
Siirt merkez canım ,yakınızSen hangi şehirdesin canım ben Bitlis/ Tatvandayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?