Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Ah canımm benimm ne iyi geldi yazdıkların senle sanırım yakın şehirlerdeyiz .Sartlarımız da ayrı zor .İlk çocuğun acemiliği de zor Allah yardımcın olsun .Haklısın,kuzum doğalı 49 gün oldu bile .Biri demişti giden ömürden zaten gidiyor .Bebişleri büyüterek geçecek işte bu zaman da .Günes yeniden doğacak

Kızlar bu aralar uyku reddi yaşıyor musunuz yavrularda? Benimki bayağı direniyor uyumamak için, sonra bayılıyor kucağıma
Hem algıları açıldı artık odadan girdiğim gibi kapi sesine dönüp bana bakiyo eşşek sjbdjd bu uyiu reddi mi bilmiyorum ama bence gazı vwrken uyumuyo gözler gidiyo gibi olunca ik mik basliyo zaten onun dışında bizde henüz red başlamadı yakındır
Sen de açlık durumunu bebenin uyku saatlerine göre ayarla
Nbdjsbdjd dur bakam alisicaz bir şekilde dikiş tutacak inşallah

Kızlar benim bebeğim asla memeyi tutmak istemiyor. Memeye gelince ağzını sımsıkı yapıyor ağlıyor ağlıyor ağlıyor.. Mecburen sağıp biber onlar veriyorum yoksa aç kalacak. Bir kaç defa biraz beklesin acıkınca mecbur alacak memeyi dedim ama yok asla almıyor. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Sütüm olmasa sütüm yok derim biyolojik olatak yapacak bir şey yok derim ama böylesi çok kötü. Resmen sütüm var ve emziremiyorum bebeğim beni istemiyor. Ne yaparsam yapayım başaramıyorum.

Aynı durumdayım. 20-30cc verip sonra memeyi teklif edin ara ara şeklinde videolar izledim. Bu süreçte biberon emzik olmayacakmış. Ben bunu yapamadığım için uğraşmıyorum pek maalesef sağarak vermete devam ediyorum arada bir de silikon uçla emziriyorum.
Birkaç kere tuttu emdi mememi silikonsuz ama neye göre yaptı hiç anlamadım sonrasında hep ağladı almadı bi daha

Bu arada kızlar ben sezeryan oldum, birkaç gündür dikiş yerim ve üstü (alt karın) ağrımaya başladı. Sizin de ağrılarınız devam ediyor mu? Oturup kalkarken ve dokununca ağrı hissediyorum. Fazla mı yordum kendimi acaba

Kİz bu senin cümlelerinin kısalmış hali mi ?

Kız benimki de sesimi duyar duymaz emziği ağızdan fırlatıyor kucağıma alıyorum yüzüme yakınsa bildigin yüzüme saldırıyor aşırı komik

Kız benimki de sesimi duyar duymaz emziği ağızdan fırlatıyor kucağıma alıyorum yüzüme yakınsa bildigin yüzüme saldırıyor aşırı komik
Ay evet evet kucağa alınca anlıyor meme gelecek bir yerden diye sesleri değişiyor ağız açılıyor kuş gibi veya uzaktan seslendigimde de aglamasi kesiliyo mzik varsa pıt atıyor çok sekerler ya ksnjsjdj

Kızlar bu arada ben kocamdan nefret ediyorum kırk çıkana kadar da sevmeyi düşünmüyorum ağzıyla kuş tutsa neden başka bi şey tutmadın havasındayım isteyerek te olmuyor . Bide napsa direk ağlıyorum geçen gün lokanta da herkes oruçlu bana nasıl yemek ye dersin diye hüngür hüngür ağladım bide öncesinde istediğin herşeyi alabilirsin biraz alışveriş iyi gelir sana dediği için kendimi çok kötü hissettim mağazada kıyafetlerin içinde ağladım benim duygu durum bozukluğunun betbatlıgı

Ay evet evet kucağa alınca anlıyor meme gelecek bir yerden diye sesleri değişiyor ağız açılıyor kuş gibi veya uzaktan seslendigimde de aglamasi kesiliyo mzik varsa pıt atıyor çok sekerler ya ksnjsjdj
Bide şey var çölde su bulmuş misali bi anda memeyi kapma olayı

Denedim onu da ama yok öyle de olmuyor. Ağlıyor sesi değişiyor vs. Ne olacak böyle bilmiyorum. Cuma gibi doktora gideyim diyorum. Her emzirme de memeyi mutlaka deniyorum bazen tutuyor bazen tutmuyor

Denedim onu da ama yok öyle de olmuyor. Ağlıyor sesi değişiyor vs. Ne olacak böyle bilmiyorum. Cuma gibi doktora gideyim diyorum. Her emzirme de memeyi mutlaka deniyorum bazen tutuyor bazen tutmuyor
Keyifli anlarında denedin mi? Ben açken vs denediğimde dudağını bile değdirmiyor ama toksa neşeliyse en azından ağzıyla diliyle yokluyor ağzına alıyor ama emmiyor maalesef bir çözüm bulursan buraya da yazar mısın

Genel olarak hep uyku halinde zaten. Ağlamadan memeyi tutmuyor hiç. Ağlayınca ağzına kendim sokuyorum hemen tutarsa tutuyor. Yoksa ağzını meme için açmıyor. Çözüm bulunca yazarım tabi. Ama şu da var bazı bebekler sonuçta hem meme emiyor hem biberonla mama alıyor bizimki neden memeyi almıyor anlamıyorum

Amin canım, hepimize. Evet hâlâ tekim, hatta eşim artık eve en erken 21.00 de gelecek. Şu an daha gelmedi bile Haftasonu anneme gideceğim, 3 hafta kalmayı planlıyorum. Desteğe çok ihtiyacım var.
Mesajını okudum tam yazacaktım ki ablamız kardeşini bacağımdan aldırıp kendisini sallayayım diye bacağıma yattı.
Dursun, beni biraz rahat bıraksın diye tv den çizgi film izlemesine biraz fazla izin verdim. Şimdi de onun ceremesini çekiyorum. Ne söz dinliyor, ne düzgün yemek yiyor.
Bizim 42 gün olmuş bile nasıl oldu anlamadım. Sanki hiç geçmiyor diyorum ama 1,5 ay olmuş neredeyse. Gaz olayı en çekindiğim mevzu. Allah hepimize yardım etsin canım.

Sen hangi şehirdesin canım ben Bitlis/ Tatvandayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…