- 22 Ekim 2024
- 1.933
- 4.709
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.041
Canım bütün bebeler böyle cidden bazısı 2-3 ay da sürebilir bu dengesizlikleri ama genel olarak 40 ı çıkana kadar boylelermiş zatenVallahi böyle böyle teselli ediyorum kendimi .Bütün bebişler aynıymış ,bir benimki değilmiş diye diye geçiyor zamano değil sürekli ıkındıgı için yavrumun ten rengini tam çözemedik .Sürekli bak bak şimdi baya sarı ,yok ya buğday tenli olacak diye dedikodu yapıyoruz hakkında .Eşim bir ara şey dedi eminsin di mi hastanede doğurduğun bebekle bize verdikleri aynı bebek,işaret falan koyaydın diyor Ahahaa bunu ciddi sorduğunu düşünmek istemiyorum ama bilemedim
Ayyy biliyor musun 47 günlük benim beybiCanım bütün bebeler böyle cidden bazısı 2-3 ay da sürebilir bu dengesizlikleri ama genel olarak 40 ı çıkana kadar boylelermiş zaten40 dan sonra geçer inşallah gecmezse ben kendimden geçerim Benim dogurdugumla alakası yok şuan doğduğunda odemden japonlara benziyodu ndndndnjd şuan Allah'tan bana benziyo yavaştan saçları yıkayınca koyun gibi kivriliyor o yüzden o ihtimali duymadim hic kimseden sjdbsjdbjsjdjsjsjdjkdjdjd ay en ufak ikinmada kıpkırmızı oluyolar anlık sonra aynı hizda normale dönüyor rengi bana çok garip geliyo sjdbsjdjsjdj
Bi de yenidoganken biraz koyu tenli olabiliyorlar sonradan açılıyor yine renkleri benim yeğenim şuan bembeyaz teni ama yenidoganken biraz kara görünüyordu mesela djndjdjd
Gelecekten gelen bilgiler beni üzüyor ya skdnjwndks biraz olumlu bilgiler gönderinAyyy biliyor musun 47 günlük benim beybiöncesinde daha sakindi .Güncelleme geldi daha zor uyuyor
İlk doğduğunda aaa saçları turuncu gibi demiştik .Pembiş bir kızdı .Abisine çok benziyordu .Oğlumun saçları hala balyajlı gibi sarı
Kızımın adı da Güneş, dedik güneş glbi sarı bir kız olacak .Bakıp duruyorum olsun bu da esmer güneş olur ne yapalım diyorum .Ama dediğin gibi değişecek sanırım , saçları kumral gözleri de yeşil olacak gibi
Ahaha burayı okudukça işte 40 ‘ı çıkınca yazıyorsunuz ya Allahım diyorum ben de 3 ayı bekliyorumGelecekten gelen bilgiler beni üzüyor ya skdnjwndks biraz olumlu bilgiler gönderinOlsun şahsına münhasır olur senin güneş ama döner o sapsarı olmasa bile gözleri de belli eder kendini tam bir güneş olacak Güneş gibi parlasın
Sariliktan kaynaklı karariyorlar ozellikle sarılığı yüksek olanlar en küçük oğlum acayip kararmıştı (işin garibi kasları yoktu hiç ama saçları siyahtı) birde sarılığı vucuddan hemen atilmamisti uzayan sariligi vardı bir kaç ay sonra baktikki sapsarı değil ama benim oğlum sariymis moduna geldikCanım bütün bebeler böyle cidden bazısı 2-3 ay da sürebilir bu dengesizlikleri ama genel olarak 40 ı çıkana kadar boylelermiş zaten40 dan sonra geçer inşallah gecmezse ben kendimden geçerim Benim dogurdugumla alakası yok şuan doğduğunda odemden japonlara benziyodu ndndndnjd şuan Allah'tan bana benziyo yavaştan saçları yıkayınca koyun gibi kivriliyor o yüzden o ihtimali duymadim hic kimseden sjdbsjdbjsjdjsjsjdjkdjdjd ay en ufak ikinmada kıpkırmızı oluyolar anlık sonra aynı hizda normale dönüyor rengi bana çok garip geliyo sjdbsjdjsjdj
Bi de yenidoganken biraz koyu tenli olabiliyorlar sonradan açılıyor yine renkleri benim yeğenim şuan bembeyaz teni ama yenidoganken biraz kara görünüyordu mesela djndjdjd
1.5 saat uyudu mu uyanacak mı derken bende uyuyamadım ama dalmışım 5 dk o bile sersem etti beni kuaföre randevu aldım gidebilcem mi acaba çok merak ediyorumAynı bacım ayni, dün probiyotik verdim gece 1 sabah 2 beline kadar yaptı denk gelmediyse eğer işe yariyor galuba biraz
Uyudu mu
Hayallerim Paris yaşantım somali nsndjdnxjdj
Canim benim bebe 1-2 dk meme emiyodu 60 cc hazirliyoduk yarısını içerse kâr diye ama mamada tok tutuyo baya o aç olsa içer hepsini zaten merak etme
Ayni merak etme djdjdjjddjd yarısında ikiniyor kalan yarıda faaliyette
Ay bu kimin çocuğu dnbdbdbddbd 2-3 aylık falan olsunlar net anlariz diye düşünüyorum ben deSariliktan kaynaklı karariyorlar ozellikle sarılığı yüksek olanlar en küçük oğlum acayip kararmıştı (işin garibi kasları yoktu hiç ama saçları siyahtı) birde sarılığı vucuddan hemen atilmamisti uzayan sariligi vardı bir kaç ay sonra baktikki sapsarı değil ama benim oğlum sariymis moduna geldik
Evet ya o anlık uyku mal ediyo beni de1.5 saat uyudu mu uyanacak mı derken bende uyuyamadım ama dalmışım 5 dk o bile sersem etti beni kuaföre randevu aldım gidebilcem mi acaba çok merak ediyorum
Uzayan sarılık nasil oluyor? Bizim de 5. Gününde sariliktan 1 gün yattık hastaneden çıktığımızda bedeninde hiç sarılık yoktu sadece gözlerinde vardı, doktor sarılık tehlikesi geçti artık, gözleri de zamanla düzelir dedi ama 1 ay oldu gözleri düzelmedi bedeni de tekrar sarardı, doktora götürdük bisi yok dedi ama çocuk sarı yani, uzayan sarılık olabilir mi ki? Nasıl anlayabilirim acaba korkuyorum sarılık çocuğa zarar verecek diyeSariliktan kaynaklı karariyorlar ozellikle sarılığı yüksek olanlar en küçük oğlum acayip kararmıştı (işin garibi kasları yoktu hiç ama saçları siyahtı) birde sarılığı vucuddan hemen atilmamisti uzayan sariligi vardı bir kaç ay sonra baktikki sapsarı değil ama benim oğlum sariymis moduna geldik
Geceleri uyandırmak cidden zulüm yaa. Gündüz daha iyi de gece ölüm. 2 saate kuruyorum alarmı uyandırana kadar 3 saat oluyorKızlar sarılığı nasıl atlattınız? Değer düştüğünü evde anlayabilir miyim ya, haftaya cuma kontrolü var. Doktor daha yükselmez demişti ama hala uyandıramıyorum beslenme saati 2 saati geçiyor bu durumda. Emzirme üzerine mama veriyorum hızlı toparlasın diye. Uyandırma ve emzirme 1.30 2 saati buluyor resmen, genelde de 10 dk emiyor
Benimkininde yüzü esmer eller beyaz fjjfkcCanım bütün bebeler böyle cidden bazısı 2-3 ay da sürebilir bu dengesizlikleri ama genel olarak 40 ı çıkana kadar boylelermiş zaten40 dan sonra geçer inşallah gecmezse ben kendimden geçerim Benim dogurdugumla alakası yok şuan doğduğunda odemden japonlara benziyodu ndndndnjd şuan Allah'tan bana benziyo yavaştan saçları yıkayınca koyun gibi kivriliyor o yüzden o ihtimali duymadim hic kimseden sjdbsjdbjsjdjsjsjdjkdjdjd ay en ufak ikinmada kıpkırmızı oluyolar anlık sonra aynı hizda normale dönüyor rengi bana çok garip geliyo sjdbsjdjsjdj
Çok değerli bilgiler paylaştığın için çok teşekkür ederimmAcelya A H hkad maya91 kızlaarrr emzirme danışmanlığıyla ilgili konuştuğumuz için sizi etiketliyorum benim bugün emzirme danışmanıyla online görüşmem vardı, bana çok değerli bilgiler sundu diyebilirim..
Bunlardan biri sağma işi, ben 10 dk sağdıktan sonra süt gelmiyordu artık, o da bana asıl mesai o zaman başlıyor, beyne uyarı göndermek gerekiyor daha fazla üretmesi için dedi.. en az 15-20 dk bir memeyi süt bittikten sonra bile sağmalısın dedi.. hatta bebişin emdiği ve boşalttığı memeyi sağ ki süt yetmedi şeklinde beyne sinyal verdin dedi… günde en az 3 kez, gece de 2 kez olacak şekilde sağım yap dedi
Bir diğer konu biberon ve mama, mama vermek yerine ağzına 15-20 ml şırıngayla süt ver dedi, biberonu unutsun dedi, hatta mamayı bile göğsünden o şekilde ver dedi, şu an algıları kapalı, ama yarın açıldığında kolayı seçip biberonla yönelecektir dedi…
uzak durulması gereken besinler, süt yapan besinler bunların hepsini tek tek söyledi… bunları da içeriğini tam okuyamadığım için paylaşamıyorum ama okuyunca isteyen olursa atabilirim
Şuan ne renk gözleri bizimde sanki gri mavi gibi saçlarda alttan kumral gibi babası yeşil gözlü bakalım nolcakAyyy biliyor musun 47 günlük benim beybiöncesinde daha sakindi .Güncelleme geldi daha zor uyuyor
İlk doğduğunda aaa saçları turuncu gibi demiştik .Pembiş bir kızdı .Abisine çok benziyordu .Oğlumun saçları hala balyajlı gibi sarı
Kızımın adı da Güneş, dedik güneş glbi sarı bir kız olacak .Bakıp duruyorum olsun bu da esmer güneş olur ne yapalım diyorum .Ama dediğin gibi değişecek sanırım , saçları kumral gözleri de yeşil olacak gibi
Çok faydalı bir görüşme olmuşa benziyorAcelya A H hkad maya91 kızlaarrr emzirme danışmanlığıyla ilgili konuştuğumuz için sizi etiketliyorum benim bugün emzirme danışmanıyla online görüşmem vardı, bana çok değerli bilgiler sundu diyebilirim..
Bunlardan biri sağma işi, ben 10 dk sağdıktan sonra süt gelmiyordu artık, o da bana asıl mesai o zaman başlıyor, beyne uyarı göndermek gerekiyor daha fazla üretmesi için dedi.. en az 15-20 dk bir memeyi süt bittikten sonra bile sağmalısın dedi.. hatta bebişin emdiği ve boşalttığı memeyi sağ ki süt yetmedi şeklinde beyne sinyal verdin dedi… günde en az 3 kez, gece de 2 kez olacak şekilde sağım yap dedi
Bir diğer konu biberon ve mama, mama vermek yerine ağzına 15-20 ml şırıngayla süt ver dedi, biberonu unutsun dedi, hatta mamayı bile göğsünden o şekilde ver dedi, şu an algıları kapalı, ama yarın açıldığında kolayı seçip biberonla yönelecektir dedi…
uzak durulması gereken besinler, süt yapan besinler bunların hepsini tek tek söyledi… bunları da içeriğini tam okuyamadığım için paylaşamıyorum ama okuyunca isteyen olursa atabilirim
Açık gri ,açık mavi gibi .Gittikce açılıyor rengi .Eşim ve annem yeşil gözlü .Yeni çıkan saçlar sarı görünüyorŞuan ne renk gözleri bizimde sanki gri mavi gibi saçlarda alttan kumral gibi babası yeşil gözlü bakalım nolcak
Aynen ben de artık süt gelmiyor diye bırakıyordumÇok değerli bilgiler paylaştığın için çok teşekkür ederimmsürekli saginca sütüm bitecek sanıp sağmıyordum ben bundan sonra daha sık sağarım
Evet canım, vücut en kaliteli ve yağlı sütü gece üretiyormuş, ben de hep gece yatmadan sağdığımı verip gece memede uyuyor diye vermiyordum… artık memeden emziririm ya da o an sağıp veririmÇok faydalı bir görüşme olmuşa benziyor
Ay evet sağımda süt gelmesede devam edilmesi gerekiyordu,
Ben geçen sağım yaptım süt birikti ği için ve bebek bitiremediği için mastit olmamak için birinden 50 ml diğerinden 20 ml süt geldi sağıma devam ettiğim halde bir damla çıkmadı süt ama ben biliyorum ki benim sütüm mümkün değil bu kadar olması bebeğim fazla bile kilo alıyor ne kadar çeksede süt bitmiyor sağım her zaman gerçek süt miktarını göstermiyor neden sütüm bu kadar az çıktı diye üzülmeyin.
Ayrıca gece süt üretimi daha fazla oluyor gece emzirmesine dikkat ederseniz daha güzel olur.
İlk 3 ay memeler bebeğin ihtiyacından fazla süt üretir bu yüzden hepimiz sütleri aslında bol bol gelecek sadece bebek doğru uyarıyı versin yeter
Hayırlı olsun canım ,maşallah sizeBizim 40'ımız uçtu bugün teyzelerisüslendik püslendik bol bol fotoğraf ve yıkandık beslendik uyuduk bayrama bomba gibi hazırız, gece de uyursak miss şimdi bir kahve keyfi yapıyorum darısı size inşallah İyi bayramlar
Canım bizde bebişi uyandıramadığımızı doktora söyleyince şeker testi yaptı. Şekeri düşük çıktı küveze girdi.Kızlar sarılığı nasıl atlattınız? Değer düştüğünü evde anlayabilir miyim ya, haftaya cuma kontrolü var. Doktor daha yükselmez demişti ama hala uyandıramıyorum beslenme saati 2 saati geçiyor bu durumda. Emzirme üzerine mama veriyorum hızlı toparlasın diye. Uyandırma ve emzirme 1.30 2 saati buluyor resmen, genelde de 10 dk emiyor
Kızlar 40ıni nasil yapiosunuz benim pek bilgim yok yani cok detayli olmasada adetlere uygun bseler yapmak istiorumBizim 40'ımız uçtu bugün teyzelerisüslendik püslendik bol bol fotoğraf ve yıkandık beslendik uyuduk bayrama bomba gibi hazırız, gece de uyursak miss şimdi bir kahve keyfi yapıyorum darısı size inşallah İyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?