- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.021
Kaçıncı gün oldu sizin doğum yapalıBende de vardı. Eşofman pantolon ne giyersem giyeyim beli aşırı acıtıyordu. Hassasiyet vardı. Organlar henüz yerlerine yerleşmedigi oraların içi boş olduğu için acidigini düşünmüştüm ben. Sonra bir gün alt göbeğin dolduğunu hissettim ve o acıma da geçti
Doymuyor olabilir mi idrar rengi beyaz mıSabaha kadar hiç uyumadik sadce meme de sakinleşti sürekli emdi sürekli ağladı ya gogsum ağzında öyle yatıyoruz
Yok canım kilo alımı vs iyi çünkü sütte geliyorDoymuyor olabilir mi idrar rengi beyaz mı
Ya herkesin durumu ayni demekki bizimki gece basliyor sabaha kadar uyumuyor bagirsaklari gurul gurul doktor probiyotik verdi ama ise yaricak mi bilmiyorum yok cocuk ıkinmaktan kipkirmizi oluyoYemin ederim akşam olmasını istemiyorum artık, kabus gibi çöküyor üzerime.. saat akşam 17.00 gibi başlıyor, gece 22-23.00 gibi keyfi ne zaman isterse o zaman uyuyor.. sütüm yetmiyor, aç kalıyor, bakamıyorum yetemiyorum diye onunla birlikte ağlıyorum
Aynı durumu ben de yaşıyorum, resmen hiç uyumuyor, kucağımda kestiriyor yatağına bıraktığım anda gözler fal taşı
Tabi ki oluyor, kv beni şikayet etmiş çocuğu bana vermedi diye
Kıskana kıskana gidecek böyle
Hepimiz ortalama aynı günlerdeyiz ve tepkileri az çok aynı, demek ki yaşadıklarımız normal… bu benim en büyük avuntum..
Evet canim bazi kisilere karsi oyle hissediliyorSadece eşimin babannesi kucağına alsın istemiyorum. Sevemedim bir türlü kadını. Car car her foka muhalefet.
Şuan halasının kucağında, valla bi nefes aldım.
Ay çok zor ya uykusuzluk ben de gidiyordum az daha uyursa şimdi vurcam direk bende kafayı yatağa gözünün içine bakıyorumBizim memelil derdimiz yoktu ama sabaha kadar ikindi durdu yarim saat sansliysam bi satte bir kalktim 2 zaati bulunca da emzirdim falan sabahi. Nasil ettim bir ben bir allah biliyor aşırı uykuluydum iyi bayilmamisim emzirirken sndbjsjd hala geberiyorum şimdi beline kadar yapti zaten nwbdjsndjnd rahatladi bi de sıpa esniyor dedim sen uyutmadin beni ne uykusuuuuuuuu
Sanırım bu bebişlerin hepsi aynı .Ikın ıkın günün yarısı ıkınıp kakaya hazırlık yapmakla geçiyor .Beline kadar yapmış resmen.Uykudan geberiyorum ama oğluşuma pankek yaptımBizim memelil derdimiz yoktu ama sabaha kadar ikindi durdu yarim saat sansliysam bi satte bir kalktim 2 zaati bulunca da emzirdim falan sabahi. Nasil ettim bir ben bir allah biliyor aşırı uykuluydum iyi bayilmamisim emzirirken sndbjsjd hala geberiyorum şimdi beline kadar yapti zaten nwbdjsndjnd rahatladi bi de sıpa esniyor dedim sen uyutmadin beni ne uykusuuuuuuuu
Sanırım bu bebişlerin hepsi aynı .Ikın ıkın günün yarısı ıkınıp kakaya hazırlık yapmakla geçiyor .Beline kadar yapmış resmen.Uykudan geberiyorum ama oğluşuma pankek yaptımBizim memelil derdimiz yoktu ama sabaha kadar ikindi durdu yarim saat sansliysam bi satte bir kalktim 2 zaati bulunca da emzirdim falan sabahi. Nasil ettim bir ben bir allah biliyor aşırı uykuluydum iyi bayilmamisim emzirirken sndbjsjd hala geberiyorum şimdi beline kadar yapti zaten nwbdjsndjnd rahatladi bi de sıpa esniyor dedim sen uyutmadin beni ne uykusuuuuuuuu
Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar akıl danışmak istiyorum sizlere de. Bebeğim dün küvezden çıktı dünden beri 2 saat aralıklarla aldığı kadar meme almazsa 60 cc süt hazırlayıp veriyorum sağdıklarımdan. Ama bu 60 cc nin 40ını falan alıyor. 7 günlük 2 kilo 530 gram. Normal mi bu sonra uyuyor. Bugün sabah huzursuzlandı hazırladım meme emmedi doğru düzgün 40 CC içip uyudu daha da almadı. Çok pimpirikleniyorum
Doktor bana suan anca 45 içer demişti, bizde de sarılık var. Emzirme üzerine mama veriyorum aldığı kadar. Ama benim 2 saati geçiyor uyanmadığı için. Doktor olabilir doyduğu içindir demişti. En geç 3 saate beslemeye çalışıyorum hem uyanmıyor hem memeyi zor tutuyorKızlar akıl danışmak istiyorum sizlere de. Bebeğim dün küvezden çıktı dünden beri 2 saat aralıklarla aldığı kadar meme almazsa 60 cc süt hazırlayıp veriyorum sağdıklarımdan. Ama bu 60 cc nin 40ını falan alıyor. 7 günlük 2 kilo 530 gram. Normal mi bu sonra uyuyor. Bugün sabah huzursuzlandı hazırladım meme emmedi doğru düzgün 40 CC içip uyudu daha da almadı. Çok pimpirikleniyorum
Gözünüz aydın canım daha küçük olduğu için normal doyuyordur sen merak etme 2 saatte bir veriyorsan günde 5-6 çişli bez alıyorsan tamamdır besleniyordur bunları takip et sağlıcakla büyüsün kuzucukKızlar akıl danışmak istiyorum sizlere de. Bebeğim dün küvezden çıktı dünden beri 2 saat aralıklarla aldığı kadar meme almazsa 60 cc süt hazırlayıp veriyorum sağdıklarımdan. Ama bu 60 cc nin 40ını falan alıyor. 7 günlük 2 kilo 530 gram. Normal mi bu sonra uyuyor. Bugün sabah huzursuzlandı hazırladım meme emmedi doğru düzgün 40 CC içip uyudu daha da almadı. Çok pimpirikleniyorum
Aynen benimki de oyle uyandirmak zor oluyordu sarilikken sariligi 13 tu sonra 9 a dustu suan 7 kalkinca uykulu memeyi tutamiyor ben sut sagip once uykusu acilana kadar biberonla veriyorum sonra uzerine mama veriyorum en son yine meme veriyorum uyku icin ama benim bebegin surekli karni gurulduyor ve asla uyumuyor geceleri surekli ıkınıyorDoktor bana suan anca 45 içer demişti, bizde de sarılık var. Emzirme üzerine mama veriyorum aldığı kadar. Ama benim 2 saati geçiyor uyanmadığı için. Doktor olabilir doyduğu içindir demişti. En geç 3 saate beslemeye çalışıyorum hem uyanmıyor hem memeyi zor tutuyor
Aynı bacım ayni, dün probiyotik verdim gece 1 sabah 2 beline kadar yaptı denk gelmediyse eğer işe yariyor galuba birazYa herkesin durumu ayni demekki bizimki gece basliyor sabaha kadar uyumuyor bagirsaklari gurul gurul doktor probiyotik verdi ama ise yaricak mi bilmiyorum yok cocuk ıkinmaktan kipkirmizi oluyo
Uyudu muAy çok zor ya uykusuzluk ben de gidiyordum az daha uyursa şimdi vurcam direk bende kafayı yatağa gözünün içine bakıyorum
Hayallerim Paris yaşantım somali nsndjdnxjdj
Canim benim bebe 1-2 dk meme emiyodu 60 cc hazirliyoduk yarısını içerse kâr diye ama mamada tok tutuyo baya o aç olsa içer hepsini zaten merak etmeKızlar akıl danışmak istiyorum sizlere de. Bebeğim dün küvezden çıktı dünden beri 2 saat aralıklarla aldığı kadar meme almazsa 60 cc süt hazırlayıp veriyorum sağdıklarımdan. Ama bu 60 cc nin 40ını falan alıyor. 7 günlük 2 kilo 530 gram. Normal mi bu sonra uyuyor. Bugün sabah huzursuzlandı hazırladım meme emmedi doğru düzgün 40 CC içip uyudu daha da almadı. Çok pimpirikleniyorum
Ayni merak etme djdjdjjddjd yarısında ikiniyor kalan yarıda faaliyetteSanırım bu bebişlerin hepsi aynı .Ikın ıkın günün yarısı ıkınıp kakaya hazırlık yapmakla geçiyor .Beline kadar yapmış resmen.Uykudan geberiyorum ama oğluşuma pankek yaptım
Vallahi böyle böyle teselli ediyorum kendimi .Bütün bebişler aynıymış ,bir benimki değilmiş diye diye geçiyor zamanAynı bacım ayni, dün probiyotik verdim gece 1 sabah 2 beline kadar yaptı denk gelmediyse eğer işe yariyor galuba biraz
Uyudu mu
Hayallerim Paris yaşantım somali nsndjdnxjdj
Canim benim bebe 1-2 dk meme emiyodu 60 cc hazirliyoduk yarısını içerse kâr diye ama mamada tok tutuyo baya o aç olsa içer hepsini zaten merak etme
Ayni merak etme djdjdjjddjd yarısında ikiniyor kalan yarıda faaliyette
İlk hafta gibi başladı 3. Haftaya kadar sürdü. 3. Hafta göğüs aramdan bir acı saplandı ağrı değil ama deli gibi canım acıyordu sabaha kadar sürdü o acıma sonra o da göbekteki de geçtiKaçıncı gün oldu sizin doğum yapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?