Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Eğer biberonu bırakıp unutturursan memende uyumadan önce güzelce çekip karnını doyuracak danışman seni muhakkak yönlendirir nasıl yapacağına dair

Açık gri ,açık mavi gibi .Gittikce açılıyor rengi .Eşim ve annem yeşil gözlü .Yeni çıkan saçlar sarı görünüyor
Bizimde böyle ama açılıyor mu koyuluyor mu bende anlamadım ablasının gözleride öyleydi sonra kapkara oldu Bu bari kalsa diyorum bunda fark olarak bizimde kirpikler sarı kaşı yok saçı kumral geliyor alttan

Kızlar 40ıni nasil yapiosunuz benim pek bilgim yok yani cok detayli olmasada adetlere uygun bseler yapmak istiorum
Canım abimin eşi hazırladı. Küvetin üzerine fileye fasülye, piriç, şeker, tuz koydu ayrı minik kaplara, kağıt ve bozuk para, altın, makas, pamuk, tesbih, kalem, nazar boncuğu, yasin, güzel taş bulamadığımız için de fasülyelerden 40 yazdık,fasülye de olurmuş. Suyuna çiçekçiden papatya alıp koyduk. Fotoğraf çekimi sonrası suyu döküp yıkama suyu hazırladı filenin üzerindekileri aldık ve suyun içine bir tane altın ( altın yüzük de olurmuş) ve nazar boncuğu attı. Bol bol okudu suya. Bebeği yıkadı yine dua ederek. Sonra gene yasin okudu evde. Sudan az bir şey ayırmıştı benim için. Bebek yıkanınca ben de yıkandım abdest aldım. En son okunmuş suyu döktüm kafamdan aşağı 40 niyetine diyerek.

Midesi küçük bence normaldir. Sütüm çok azdı ilk 3 hafta benim. dr 15. Gün kontrolünde 3 saatte bir olacak şekilde 2 ölçek mama, 60 ml su şeklinde devam edelim demişti. Başta 40 cc başlamıştık. Ama anne sütü çabuk sindiriliyormuş, beslenme saatleri daha sık olur sadece anne sütüyle gidiyorsan

Çok teşekkürler quinn sağma konusu gerçekten karışık bir durum , kafamda birqz da olsa oturdu şimdi , inşallah bu kadar emeğimiz boşa gitmez , gerçekten kaygısız bir şekilde biberon sağma uğraşmadan direk memeyi verip emzirmek ne kadar kıymetliymiş , bu bebeğimde anladım bunu .. Gececek inşallah

Emerken birden memeyi ısırıp çekiştirip bir yandan bırakmaya çalışıp bir yandan tekrar emmeye çalışıyor bebem, bu gazı mı ifade ediyor acaba nasıl hareketler bunlar anlamadımki

Almıyor bi kaç kere denemiştik tekrar deneyeyim bari ne yapacağımızı şaşırdık
Bazı bebekler öyle oluyor canım bir aya kadar düzeliyorlar merak etme huyu bu o ağlasın sen sakince değiştirmeye çalış devamlı böyle gitmeyecek ben çare bulamamıştım şahsen zamanla düzeldi oda alıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…