- 17 Haziran 2015
- 4.985
- 10.444
- 208
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #33.801
Ben ikinci hamileliğimde bebeğimi kaybedince bir daha bu toplara girmem dedim. Bir tane evladımı büyütücem, gezicem tozucam dedim. Kaybımdan 4 ay sonra isteyerek tekrar hamile kaldım. (6 ay hamile kalma dedikleri halde)Ya henüz 25 olduğum için şimdiden o kapıyı kapamadim tamamen ama henüz öyle bir isteğim yok. Aslan falan da demiyorum başıma gelir kesin jdndndbdhsjdnd hayırlısı demek istiyorum
Ya kardeşi olsun diye dusunerek cocuk yapmam. Benim eşim de öyle diyor ama o iş öyle bir şey değil ben öyle düşünmüyorum. Benim eşim de bu sana benzemiş bi tane daha yapalim bana benzesin diyovalla zor bu ha diye karar verip yapilacak bir şey değil. Öncelik listemde öne cikarsa düşünülebilir işte jdndjdjdjdj
Bu sebepten sezaryende tüplerimi bağlattım2 yaşına gelince bebek kokusu perileri seni ele geçirecek nereden biliyorsun dersen tecrübee
Benimki de kusar arada ama midesine bir zarar vermedi bilmiyorum, olmazsa çok az bir ver dene bir şey diyemiyorumYa bende bugun vercem ama benim bebek kusuyor surekli. Acaba midesini daha kotu yaparmi
Evt masaj yapiorum. 2 gundur emerken bile gazdan kıvranarak emiyor+1 le geri dönüyoruz masaya
Büyük kızımda kullandım faydasını görmedim. Bu kızımda her bez açışımda masaj yapıyorum. Bir de yine burdan öğrendiğim acı elma çayını aldım. Ayağına sürüyorum. Sanki faydasını gördük gibi. Evimiz sıcak, üstü ince olsa bile ayağını sıcak tutmaya çalışıyorum. Kendim gaz yapan yiyeceklere içeceklere mesafeliyim biraz. Kendimce böyle çözümler buldum.
5.hafta olan 1.büyüme atağına hoş geldin diyebilirim
Gece 3-4 saat uyumasına izin verirdim ama gündüz yine de uyandırırdım sanırım. Emdiği halde sürekli meme araması bazen bizde de oluyor. Karnı tok ama emmek istiyor. Keşke emzik emse de rahatlasam ama almıyor.
Gaz masajı yapıyor musun canım?
Sütüm mor akmıyor ama pancardaki besin değerleri de sütüme geçiyor.E o zaman bebekte besin alerjisi olunca niye anne diyet yapıyor? Demekki sütten geçiyor. Bize gaz yapan yiyeceğin de bebeğe gaz yapması normal geliyor bana. Sonuçta benim bağırsak gazım bebeğe geçmiyor benim gaz yapan besin tüketmem bebekte gaz yapıyor. Ben de böyle düşünüyorum. Her doktor farklı bir şey söylüyor. Deneyerek öğreneceğiz. Geçen gün fırında karnabahar pişirdim. Güzel olmuş diye de biraz fazla yedim, kola da içtim ve bebeğimin gazı coştu. Tesadüf olamaz bence Gaz olsun diye tüm tuşlara basmışım resmen.
Gazlı bir bebek demek ki canım.Evt masaj yapiorum. 2 gundur emerken bile gazdan kıvranarak emiyorhem alt hem ust gazini cikariyorum 2 dk sonra yine gazdan kıvranıyor. Anlamiorum ya cidden biyerde yanlismi yapiorum acaba diorum
Ayy kızzzHickirinca ben meme veriyorum. Emme refleksi hickirigi kesiyormus. Bizim dongumuz emsin/ icsin, kussun, hickirsin oldugu icin
Ben bana gaz yapan şeyleri yinede yemiyorum mercimek kuru fasülye gibi. Doktorun dediği yediklerimiz içindeki vitaminleri süre geçiyormuş aman ne bileyim herkesin bir fikri var düşüncesi var insan bilemiyor ne yapacağını . ilk zamanlar hiçbirşey yeniyordum yok soğan gaz yapıyor patates gaz yapıyorAma mercimek çorbası içince bebekte ekstra gaz yapıyor sonuçta yediklerimizden şekillenmiyormu bu süt bende inanmak istemiyorum ama oluyor maalesef
Ben de hep 3 olsun, 3’ü de kış olsun istiyorum2 çok az, 3 te çok dengesiz sanki, en iyisi 4salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır gibi oldu
İşte diyorum ya her doktor farklı bişey söylüyor. Deneye yanıla bulcaz bir yolunu . Acı elma yağının kv söyledi bana da . Birde çok okudum baya işe yarıyormuş. Birde bebemi iyice sıcak tutmaya başladığımdan beri daha iyi ayakları üşütmemek lazımmış+1 le geri dönüyoruz masaya
Büyük kızımda kullandım faydasını görmedim. Bu kızımda her bez açışımda masaj yapıyorum. Bir de yine burdan öğrendiğim acı elma çayını aldım. Ayağına sürüyorum. Sanki faydasını gördük gibi. Evimiz sıcak, üstü ince olsa bile ayağını sıcak tutmaya çalışıyorum. Kendim gaz yapan yiyeceklere içeceklere mesafeliyim biraz. Kendimce böyle çözümler buldum.
Gece 3-4 saat uyumasına izin verirdim ama gündüz yine de uyandırırdım sanırım. Emdiği halde sürekli meme araması bazen bizde de oluyor. Karnı tok ama emmek istiyor. Keşke emzik emse de rahatlasam ama almıyor.
Sütüm mor akmıyor ama pancardaki besin değerleri de sütüme geçiyor.E o zaman bebekte besin alerjisi olunca niye anne diyet yapıyor? Demekki sütten geçiyor. Bize gaz yapan yiyeceğin de bebeğe gaz yapması normal geliyor bana. Sonuçta benim bağırsak gazım bebeğe geçmiyor benim gaz yapan besin tüketmem bebekte gaz yapıyor. Ben de böyle düşünüyorum. Her doktor farklı bir şey söylüyor. Deneyerek öğreneceğiz. Geçen gün fırında karnabahar pişirdim. Güzel olmuş diye de biraz fazla yedim, kola da içtim ve bebeğimin gazı coştu. Tesadüf olamaz bence Gaz olsun diye tüm tuşlara basmışım resmen.
Amin canim gece hic uyku yokBenim bebenin çok gaz sancısı vardı doktora götürdüm hem rutin kontrol hem gaz için sordum doktora yediklerimiz etkiliyor mu hocam diye yok dedi kendini öyle kasma gaz olacak diye yemeye devam et dedi pancar yediğinde sütün mor mu akıyor dedimantıklı geldi
Benim oğlan fena gazlıdoktor Me***l diye bir gaz damlası verdi birde fitil fitili kriz gibi ağlaması tutarsa yaparsın dedi damlayı kullanıyorum çoğu kişide işe yaramamış bende de işe yaradı mı emin değilim düzenli gaz masajı yapıyorum bakalım düzenli kullanınca belki etki eder. Çok zor valla gazlı bebe Allah yardımcımız olsun
Bana da doktorum ne istersen ye dedi bebegin gazinin senle ilgisi yok dedi bolmiyorum ama ben yine de ywmiyorum+1 le geri dönüyoruz masaya
Yani bana çok inandırıcı gelmedi dr’un söylediği, tabi ki etkiliyor yediklerimiz, geçen bir çiğ köfte yedim 2-3 tane.. sabahı zor ettik.. annem süt yapar diye bulgur pilavı pişirdi, yedik o gece de sabah olmadı bizeAma mercimek çorbası içince bebekte ekstra gaz yapıyor sonuçta yediklerimizden şekillenmiyormu bu süt bende inanmak istemiyorum ama oluyor maalesef
İçi yanmaz mı ya ben bile içemiyorum canımBende vericem bugun 1 cay kasigi deniyim cok kıvranıyor gazdan icim gidiyor
Kıyamam ya kolik senin bebeğin canım malesef bunu ben ilk bebeğimde yaşadım bir saat başlayıp sabaha kadar ağlama krizleri gaz sancısı sabaha kadar süpürge fön makinesi çalıştırdığımı biliyorum bu da gazlı ama ilki gibi değil ilki sabahlara kadar ağlıyordu sonra da ne oldu bizde süt alerjisi çıktı meğer benim yediklerim süt ve süt ürünleri bebeğin bağırsaklarını ağrıtıyormuş bir yediklerine dikkat ederek denesene canım çok fazla süt ürünü tüketiyor musun bir de onları keserek dene istersen sür alerjisi olmasa da yine de etkiliyor olabilirHazıranın 1 inde iş başı kuzum,ama nasıl baslarım bılmıyorum.derbeder durumdayım.bebek malesef uyumuyor sureklı ııh ııh aglama modunda gecelerı.gunduz uyuyor gece yok.Allahım hayırlısıyla bı duzelseydı inşallahbıraz arastırdımda 6. Haftada pik yapar sonra bıraz azalır dıyor gazlı kolık bebekler ıcın.normalde bızde esımle oyle kararlastırmıstık eve donecektım saat 10 la 2 arası bakacaktı bebege sonra ben devr alacaktım ama donemıyoruz malesef gecekı halımızı bı gorsen bebege gece olunca bısey oluyor emmedı bıle dun gece,normalde memeye gelınce susardı susmadı.dikişim eskısınden daha cok agrıyor artık sureklı ıkı buklumum.Allah yardımcımız olsun
Bende artık öyle yapıcam canım bir tarttırayım da sarılık hala var gibi yüzündeCanım valla ben gece kendiliğinden uyanana kadar uyandırmıyorum, ama gün içinde beslemeye çok dikkat ediyorum..
Aynen öyle canım katılıyorum geçende bende herkes içince canım çekti içeyim dedim bir bardak soğuk soğuk oh ne güzel de geldi+1 le geri dönüyoruz masaya
Geçen gün aynısı bana da oldu, kızımın altını değiştiriyorduk ailecekAynen öyle canım katılıyorum geçende bende herkes içince canım çekti içeyim dedim bir bardak soğuk soğuk oh ne güzel de geldiSonra sabaha kadar ailece uyumadık Kesinlşkle etkiliyor doktor neye göre öyle bir yorum yapmış gerçekten hayret
Quinnn warcrew bende kaka yaptıkça değiştiriyorum ya da çiş dolmuşsa diğer türlü çiş dolunca bez çöküyor sonra yanlardan sırttan falan geçiriyor Az önce başıma gelen uyuyordu yandan baktım minnacık çıkarmış çişte var dedim değiştireyim kuzum kuru kuru rahat etsin uyandı tabi dedim biraz da gaz çıkartayım üstüme doğru bir fışkırttı maşallah buk içinde kaldım ama dedim şükür yarabbim gaz çıktı çıksın da nasıl çıktığı önemli değil ben bok içinde kalmışım hiç önemli değil Neyse sonra bir kaldım napayım derken bir posta daha fışkırttı bir yandan da ağlamaya başladı elime ayağıma doladı resmen
Ben 2 uo yaparsam bağlatmak istiyordum bir yan etkisi oluyor mu regl döngüsüne vsBen ikinci hamileliğimde bebeğimi kaybedince bir daha bu toplara girmem dedim. Bir tane evladımı büyütücem, gezicem tozucam dedim. Kaybımdan 4 ay sonra isteyerek tekrar hamile kaldım. (6 ay hamile kalma dedikleri halde)
Ben de kızıma kardeş olsun diye değil de bir çocuğum daha olmalı mantığıyla hamile kaldım. Kardeşlik ilişkileri de şans çünkü
Bu sebepten sezaryende tüplerimi bağlattım
Ay emzirdikten sonra da pitlatmaya basladigi için bi lac defa o hatayi yaptım ya hem buk hem cis sjbdusjdiwjjdd yatak odam ne halde anlayamıyorum üstün körü temizleyebildigim için skbdishdhsjjdAynen öyle canım katılıyorum geçende bende herkes içince canım çekti içeyim dedim bir bardak soğuk soğuk oh ne güzel de geldiSonra sabaha kadar ailece uyumadık Kesinlşkle etkiliyor doktor neye göre öyle bir yorum yapmış gerçekten hayret
Quinnn warcrew bende kaka yaptıkça değiştiriyorum ya da çiş dolmuşsa diğer türlü çiş dolunca bez çöküyor sonra yanlardan sırttan falan geçiriyor Az önce başıma gelen uyuyordu yandan baktım minnacık çıkarmış çişte var dedim değiştireyim kuzum kuru kuru rahat etsin uyandı tabi dedim biraz da gaz çıkartayım üstüme doğru bir fışkırttı maşallah buk içinde kaldım ama dedim şükür yarabbim gaz çıktı çıksın da nasıl çıktığı önemli değil ben bok içinde kalmışım hiç önemli değil Neyse sonra bir kaldım napayım derken bir posta daha fışkırttı bir yandan da ağlamaya başladı elime ayağıma doladı resmen
Sağlıkla gelsin inşallah. Su gibi olsun doğumun ağrısız acısızSelaaam, kontrolden yeni geldim. Bebek iri dedi 4000 varmış ama boydan da olabilir çünkü bacakları uzunmuş. Kordonu atkı gibi omzuna atmışyarın saat 7:00 de yatışım yapılacak İnşallah suni verecekler. Dua edin bize olur mu?
Burnunu hic temizlemedim daha. Hırıltı falanda gelmio oyuzden temizdir diye dusundum. Aslnda temizlemeyede korkuyorumGazlı bir bebek demek ki canım.
Burnu tıkalı olunca emerken çok gaz yutuyorlar. Ona da dikkat et istersen. Burnu açık gözüküyor ama görünmeyen yerlerde çok fazla sümük birikiyor. Küçücük burnundan çıkana şaşırıyorum bazen.
Azonce verdim 1 cay kasigi valla insallah dokunmaz yavruma. Tadi cok kotu degil aslnda tane olandan aldim onu kaynatip iciyorumİçi yanmaz mı ya ben bile içemiyorum canım
Kıyamam ya kolik senin bebeğin canım malesef bunu ben ilk bebeğimde yaşadım bir saat başlayıp sabaha kadar ağlama krizleri gaz sancısı sabaha kadar süpürge fön makinesi çalıştırdığımı biliyorum bu da gazlı ama ilki gibi değil ilki sabahlara kadar ağlıyordu sonra da ne oldu bizde süt alerjisi çıktı meğer benim yediklerim süt ve süt ürünleri bebeğin bağırsaklarını ağrıtıyormuş bir yediklerine dikkat ederek denesene canım çok fazla süt ürünü tüketiyor musun bir de onları keserek dene istersen sür alerjisi olmasa da yine de etkiliyor olabiliray mesajı yazdım zil çaldı göndermemişim böylece kalmış
Bende artık öyle yapıcam canım bir tarttırayım da sarılık hala var gibi yüzünde
Egerki çocuk seviyorsan 4 5yas ideal kreşe başlamasıyla yeni bir bebekBanada okadar erken gelirlermi yaa10-11 yaşına geldiklerinde doğurcam ben tabi doğum sırasında bir daha tövbe diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?