Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben ikinci hamileliğimde bebeğimi kaybedince bir daha bu toplara girmem dedim. Bir tane evladımı büyütücem, gezicem tozucam dedim. Kaybımdan 4 ay sonra isteyerek tekrar hamile kaldım. (6 ay hamile kalma dedikleri halde)
Ben de kızıma kardeş olsun diye değil de bir çocuğum daha olmalı mantığıyla hamile kaldım. Kardeşlik ilişkileri de şans çünkü
2 yaşına gelince bebek kokusu perileri seni ele geçirecek nereden biliyorsun dersen tecrübee
Bu sebepten sezaryende tüplerimi bağlattım

Evt masaj yapiorum. 2 gundur emerken bile gazdan kıvranarak emiyor hem alt hem ust gazini cikariyorum 2 dk sonra yine gazdan kıvranıyor. Anlamiorum ya cidden biyerde yanlismi yapiorum acaba diorum

Evt masaj yapiorum. 2 gundur emerken bile gazdan kıvranarak emiyor hem alt hem ust gazini cikariyorum 2 dk sonra yine gazdan kıvranıyor. Anlamiorum ya cidden biyerde yanlismi yapiorum acaba diorum
Gazlı bir bebek demek ki canım.
Burnu tıkalı olunca emerken çok gaz yutuyorlar. Ona da dikkat et istersen. Burnu açık gözüküyor ama görünmeyen yerlerde çok fazla sümük birikiyor. Küçücük burnundan çıkana şaşırıyorum bazen.

Hickirinca ben meme veriyorum. Emme refleksi hickirigi kesiyormus. Bizim dongumuz emsin/ icsin, kussun, hickirsin oldugu icin
Ayy kızzz bizde de hep hatırlıyorum çevremden hıçkırık tutunca memeyi tuttururlardı.. şimdi hıçkırık tutunca yok verilmez yok genzine kaçar bilmem ne diyen herbokologlar iş başında olduğu için acaba ben mi yanlış biliyorum diyorum

Ama mercimek çorbası içince bebekte ekstra gaz yapıyor sonuçta yediklerimizden şekillenmiyormu bu süt bende inanmak istemiyorum ama oluyor maalesef
Ben bana gaz yapan şeyleri yinede yemiyorum mercimek kuru fasülye gibi. Doktorun dediği yediklerimiz içindeki vitaminleri süre geçiyormuş aman ne bileyim herkesin bir fikri var düşüncesi var insan bilemiyor ne yapacağını . ilk zamanlar hiçbirşey yeniyordum yok soğan gaz yapıyor patates gaz yapıyor saldım artık çünkü yemediğimde de gazlıydı sanırım birkaç ay çekicez bu durumu . Aman Allah başka dert vermesin yavrularımıza . Valla ağlıyor böyle gözleri doluyor boncuk boncuk bakıyor ya daha bu kadar çaresiz hissettiğimi hatırlamıyorum

2 çok az, 3 te çok dengesiz sanki, en iyisi 4 salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır gibi oldu
Ben de hep 3 olsun, 3’ü de kış olsun istiyorum gerçi ben bunu doğurana kadar neler çektim diye tek de bırakabilirim yaşım 38 oldu, çok vaktim olmayabilir sonra istediğimde, haliyle çok hızlı karar verip icraata dökmem lazım

İşte diyorum ya her doktor farklı bişey söylüyor. Deneye yanıla bulcaz bir yolunu . Acı elma yağının kv söyledi bana da . Birde çok okudum baya işe yarıyormuş. Birde bebemi iyice sıcak tutmaya başladığımdan beri daha iyi ayakları üşütmemek lazımmış

Amin canim gece hic uyku yok

Bana da doktorum ne istersen ye dedi bebegin gazinin senle ilgisi yok dedi bolmiyorum ama ben yine de ywmiyorum

Ama mercimek çorbası içince bebekte ekstra gaz yapıyor sonuçta yediklerimizden şekillenmiyormu bu süt bende inanmak istemiyorum ama oluyor maalesef
Yani bana çok inandırıcı gelmedi dr’un söylediği, tabi ki etkiliyor yediklerimiz, geçen bir çiğ köfte yedim 2-3 tane.. sabahı zor ettik.. annem süt yapar diye bulgur pilavı pişirdi, yedik o gece de sabah olmadı bize bence bebeğin gazı yediklerimizle doğru orantılı maalesef

Bende vericem bugun 1 cay kasigi deniyim cok kıvranıyor gazdan icim gidiyor
İçi yanmaz mı ya ben bile içemiyorum canım
Kıyamam ya kolik senin bebeğin canım malesef bunu ben ilk bebeğimde yaşadım bir saat başlayıp sabaha kadar ağlama krizleri gaz sancısı sabaha kadar süpürge fön makinesi çalıştırdığımı biliyorum bu da gazlı ama ilki gibi değil ilki sabahlara kadar ağlıyordu sonra da ne oldu bizde süt alerjisi çıktı meğer benim yediklerim süt ve süt ürünleri bebeğin bağırsaklarını ağrıtıyormuş bir yediklerine dikkat ederek denesene canım çok fazla süt ürünü tüketiyor musun bir de onları keserek dene istersen sür alerjisi olmasa da yine de etkiliyor olabilir ay mesajı yazdım zil çaldı göndermemişim böylece kalmış
Canım valla ben gece kendiliğinden uyanana kadar uyandırmıyorum, ama gün içinde beslemeye çok dikkat ediyorum..
Bende artık öyle yapıcam canım bir tarttırayım da sarılık hala var gibi yüzünde

Aynen öyle canım katılıyorum geçende bende herkes içince canım çekti içeyim dedim bir bardak soğuk soğuk oh ne güzel de geldi Sonra sabaha kadar ailece uyumadık Kesinlşkle etkiliyor doktor neye göre öyle bir yorum yapmış gerçekten hayret
Quinnn warcrew bende kaka yaptıkça değiştiriyorum ya da çiş dolmuşsa diğer türlü çiş dolunca bez çöküyor sonra yanlardan sırttan falan geçiriyor Az önce başıma gelen uyuyordu yandan baktım minnacık çıkarmış çişte var dedim değiştireyim kuzum kuru kuru rahat etsin uyandı tabi dedim biraz da gaz çıkartayım üstüme doğru bir fışkırttı maşallah buk içinde kaldım ama dedim şükür yarabbim gaz çıktı çıksın da nasıl çıktığı önemli değil ben bok içinde kalmışım hiç önemli değil Neyse sonra bir kaldım napayım derken bir posta daha fışkırttı bir yandan da ağlamaya başladı elime ayağıma doladı resmen

Geçen gün aynısı bana da oldu, kızımın altını değiştiriyorduk ailecek minik poposu elimdeydi, altını açmadan önce biraz karın masajı yapmıştım… altını açtığımda popişi elimdeyken önce bir gök gürlemesi gibi bir ses hoopp altın sarısı akışkan bir madde vıcık vıcık elime doldu şimdilik elimize sı*çıyorlar, ağzımıza yapacakları günler de yakın sanki

Ben 2 uo yaparsam bağlatmak istiyordum bir yan etkisi oluyor mu regl döngüsüne vs
Ay emzirdikten sonra da pitlatmaya basladigi için bi lac defa o hatayi yaptım ya hem buk hem cis sjbdusjdiwjjdd yatak odam ne halde anlayamıyorum üstün körü temizleyebildigim için skbdishdhsjjd
Sağlıkla gelsin inşallah. Su gibi olsun doğumun ağrısız acısız

Burnunu hic temizlemedim daha. Hırıltı falanda gelmio oyuzden temizdir diye dusundum. Aslnda temizlemeyede korkuyorum

Azonce verdim 1 cay kasigi valla insallah dokunmaz yavruma. Tadi cok kotu degil aslnda tane olandan aldim onu kaynatip iciyorum

Çok lohusayım a dostlar nolur bana bir bakın.hiç iyi değilim ben. Her gün bir şey oluyor. Bebeğimin göbeği 8. Gün düştü diye sevinirken dün gittik bir doktora kontrole göbeğin tam düşmediğini söyledi kalan parçayı bir çubukla yaktı. Kararabilir korkma dedi doktor. Ama kararmaktan ziyade kızarıklık ve akıntı var. Bu durum normal mi bilmiyorum. Bu bir. İkincisi bir 19 Mart gibi sarılık değeri 10-11 çıkmıştı 25 martta tekrar baktırdık yine aynı 10-11 çıktı. Ne azalmış ne artmış. Doktor kan değerlerine bakalım dedi tam kan sayımı falan alındı onlar normal dendi. Bu sarılık değeri sürekli 10 ve civarı uzun sürerse IQ problemlerine sebebiyet verebiliyor dedi doktor korkuttu açıkçası onu da kafaya taktım. Haftaya bayram tatili doktor olmaz diye yarına başka bir doktordan daha randevu aldık hem göbek hem sarılık için. Göbek ile ilgili böyle bir durum yaşayan oldu mu kızlar nolur bir akıl verin. Onun dışında kendi acılarım da bir başka. Göğüs uclarım iyileşmiyor emdikçe yara acı artıyor. Her emzirme kabusum oldu. Ağlıyorum ayaklarımı yere vura vura emziriyorum ne denediysem fayda etmedi şimdi gümüş kapak sipariş verdim bir de onu deneyeceğim. Ya şu zorlu günler geçsin istiyorum.

Banada okadar erken gelirlermi yaa 10-11 yaşına geldiklerinde doğurcam ben tabi doğum sırasında bir daha tövbe diyordum
Egerki çocuk seviyorsan 4 5yas ideal kreşe başlamasıyla yeni bir bebek
3 yaş deneyimim var zorlayıcı kucugumle hiç ilgilenmedim pişmanlığım çok.. büyük içinde tam gezmelik sohbet etmelik kıvamda oluyor ama onada tam vakit ayiramiyorsun
5 yaş deneyimim var gayet ideal zorlanmadım şuanda 2bucuk yaş bile olmayacak çok korkuyorum ins annelik deneyimim ile atlatırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…