Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben sarılık olmasın diye şekerli su da veren tayfadanım herkes kendi çocuğundan sorumlu tabi ki. O yüzden sadece yaptıklarımı anlatıyorum kimseye yap yada yapma demem.
Sarılığımız 7 den yukarı çıkmadı 1 haftalıktan sonra düştü hep.

Eskilerin bi bildiği varmış gerçekten.

Bende vericem bugun 1 cay kasigi deniyim cok kıvranıyor gazdan icim gidiyor
dene eğer dokunmaxsa 3-4 kaşık içirirsin çay kaşığı ile.
1 kaşık belki etki etmez

BEn seni burda baska konulardan hatrliyorum ozaman hamileydin sen. Bende daha hamile degildim. Pcosla ilgli konulardan hatrliyorum seni sanirim. Baya eskisin burda

BEn seni burda baska konulardan hatrliyorum ozaman hamileydin sen. Bende daha hamile degildim. Pcosla ilgli konulardan hatrliyorum seni sanirim. Baya eskisin burda
Yaaa evet bayağıdır buralardayım. 1,5 sene konu konu gezdim çare aradım. Sonra hamile kaldım şimdi de 1 yaşında :))) çok şükür bugünümüze
Sağlıkla büyüt

Canım öncelikle çok geçmiş olsun doktorlar her zaman en kötü ihtimali söyler nadir olsa bile o ihtimal bisey yok tur Allahın izniyle kendini bunalıma bebek huzursuz olmasın. Göğüs ucu yarasından bende muzdaribim. Özellikle oğlumda çok fena haldeydim ve sol meme ucum kopmak üzereydi 2 ay o şekilde ağlaya ağlaya emzirdim. Ne denediysem işe yaramadı. Sonra gümüş kapak aldım ve bu süreçte sol memeyi elle sagip biberonla verdim. Ve her sağım sonrası gümüş kapağı koydum. 1 hafta Sonra tamamen iyileşti çok şükür eğer bebeğine biberon zaten veriyosn bu şekilde vermeni tavsiye ederim. Daha fena olan göğsünü sağ diğerini emzir böylelikle bebek memeyi unutmamış olur. Oğlumda herkes biberona alışır seni daha emmek dedi ama oğlum kendisi biberonu reddetti biraz büyüyünce

En son kontrole gittiğimizde bizim doktor da göbeğine ucunda siyah bişey olan bir çubuk soktu şöyle Bi döndürdü içinde , eve geldikten sonra dediğin gibi akıntı olduğunu gördüm , kıyafetlerine falan bulaşmış o derece aklıma geldikçe batşkon sürdüm oraya şimdi daha iyi , bu arada oğlumun sarılığı da bir haftadan fazladır 10 üzeri doktor hiç öyle bişey demedi bize , bazen doktorlar gereksiz fazla bilgi veriyorlar bence ...oğlumum yüzü hala sarı emzşrmekten harap oldum bir yandan sağlıyorum sağdığım veriyorum , 4-5 kere günde bir ölçek mama veriyorum doktor önerisiyle ama sanki bu sarılık hiç geçmeyecek gibi , oysa ikinci çocuğum ilkinden tecrübeliyim ama yine de inanılmaz stres yaptım , stres yaptıkça sütüm de azalıyor anlayacağın kısır döngğdeyim inşallah bu süreçleri bir an önce atlatırız

Ahah valla Allah hepimize kolaylık versin

Bende varya o bir yandan meme istiyor sabırsız ağlıyor ben bir yandan başıma gelenlere ağlıyorum ikimiz ayrı ağlıyoruz lohusalık bir biteydi
Azonce verdim 1 cay kasigi valla insallah dokunmaz yavruma. Tadi cok kotu degil aslnda tane olandan aldim onu kaynatip iciyorum
İnşallah şifa olur canım

Yaaa evet bayağıdır buralardayım. 1,5 sene konu konu gezdim çare aradım. Sonra hamile kaldım şimdi de 1 yaşında :))) çok şükür bugünümüze
Sağlıkla büyüt
Evet hamile kalma surecinizi yöntemlerinizi anlatiyordunuz soranlara :) masallah allah bagişlasin erkekti dimi ole kalms aklmda. Sizinkide saglikla insallah

Canım benim ben ilk defa duydum sarılığın Iq etkilediğini biz de ölçtürdüğümüzde 12 ydi bir kaç gün sonra kontrole gittiğimizde yine 12 çıktı ne artmış ne azalmış ama doktor hiç öyle bir şey söylemedi bize sonra da bir daha doktora da gitmedik bol bol emzirdim hala var gibi sarılığı normal kilosuna gelince götürmedik bir ay kontrolüne gidecez artık ben zannetmiyorum böyle bir şey olduğunu ya kaldıki çok yüksek değer de değil üzme kendini o memikto sorunu biz de de var gümüş kapakta kullanıyorum ben en azından atlete temas etmiyor o bile iyi geliyor ama bende ağlaya ağlaya ve dişlerimi sıka sıka emziriyorum hala eşim diyor dişlerini kıracaksın ama dayanılmaz bir acı bir aydan sonra mı alışıyordu bunlar nedir anlamadım bir türlü geçmek bilmedi yaralar

Ben de aşırı stresliyim sanki yüzü vücudu sapsarı bazen de normal geliyor gözüme Sürekli vücuduna bastırıyorum sarı mı diye offf geçsin artık cidden

Evet benim arkadaşımda spiral taktırdı canım adet düzenim değişti dedi 7 gün sürerken artık 10 gün sürüyormuş ay bende taktırsam mı diyorum 3 düşünmüyorum ama canım da tatlı doktorum 40. Gün geldiğinde konuşuruz dedi keşke ameliyatta mı yaptırsaydım bende ya

Ben de aşırı stresliyim sanki yüzü vücudu sapsarı bazen de normal geliyor gözüme Sürekli vücuduna bastırıyorum sarı mı diye offf geçsin artık cidden
Vücuduna bastırarak nasıl anlıyorsun ben de kontrol edeyim bizim 5 günlüklen 12 çıkmıştı sonra 2 kere daha gittiğimizde eliyle kontrol etti doktor gerek yok ölçmeye dedi göndetdi ama bana bir sarı geliyor ya

Ben okumuştum da uzun süre geçmediğinde beyin fonksiyonlarını etkiliyor diye o yüzden korktum ben de inşallah bir şey olmaz düzelir göğüs ucları hep böyle devam ederse naparım diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum her emzirme zamanı stres oluyorum emzirirken daha emzirmeye başlamadan ağlamaya başlıyorum emmeye başladığında da ayaklarımı yere vurarak ağlıyorum

Bizim de 4. Günü 16 çıkmıştı fototerapi aldı 7li sayılara geriledi.

Göğüsüne falan bastırıyorum. Bastırınca sarı olursa devam sanırım. Ama tende de hemen geçmiyormuş sanırım. Yani bi kıstas olmayabilir. Bitse de kurtulsak

Bizimki de 5 gunlukken sariliktan 1 gün ışık tedavisi aldı sonra doktor sarılık tehdidi geçti dedi gönderdi 1 ay olduk hala çocuğum sapsarı hatta gözlerinin içi de geçmedi yani iki kere daha götürdük doktora bor sıkıntı yok deyip gönderiyorlar ama sapsarı çocuk yani anlamadım bende

Gecer canım inşallah 40 güne yakın geçmeyenler var endişelenme beslendikçe düşer mama da önermemiş demek ki sütün de yetiyor Evet emzirme gerçekten travma oldu bende de öyle inşallah alışıcaz düzelicez

Canım kızlar Quinnn ipeksi19 warcrew çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım
Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…