Öncelikle geçmiş olsun canımmm.. endişelerini korkularını anlayabiliyorum, analık böyle bir şey ve lohusalık da eşantiyon

öncelikle göbek bağı ile ilgili konuşayım, bizimki de bir hafta sonra düştü ama akıntı gelmeye başladı bu sefer de, biz koşa koşa dr’a gittik o da bizi bir güzel korkuttu, yok göbeği kapanmamış, yok bağırsaklarla ilgili olabilir de olmayabilir de, bunun nitrat ile yakılması lazım, siz çocuk cerrahına gidin diye bizi gönderdi .. nasıl ağlıyorum korkudan… sonra çocuk cerrahı baktı göbeğine sonra da bize baktı güldü

acemilik böyle bir şey dedi.. sonra bize bir hafta baticon kullanın ve üstünü gazlı bezle kapatın, haftaya da gelin dedi

5 gün sonra baticonla göbeği kapandı ve kontrole gitmedik

ha o yakma da çok korkulacak bir şey değil, canı acımıyor bile için ferah olsun
Bir diğer konu sarılık, yenidoğan bebeklerde sarılık hemen geçmediği için uzatılmış sarılık diyorlar, bize de Dr 15 ve üzeri değerlerde beyni zarar görebilir dedi ben yine başladım ağlamaya

20’li değerlerde ve üstünde yatanlar var hiçbir sıkıntı yaşamıyorlar.. sen yüreğini ferah tut, ama beslenmesine çok dikkat et, çünkü beslenmeden kaynaklı sarılık olmuşsa beslenmesiyle değeri düşecektir.. başka bir dr’dan randevu almanız isabetli olmuş