- 22 Ekim 2024
- 1.929
- 4.688
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #33.381
40dk da şükür çeksin ana olmamış smbxjdndjdhdj sofrayi da o kurşun bebeğe de o baksın bakalım nasil oluyor djjdjdjdkdkd bibde aynen yardim edem yok hep bi bilmişlikÖffff bunların da çok bilmişlikleri çocuktan daha çok yoruyor, bi rahat bırakın yaa yardımınız dokunmayacaksaben geçen 40 dk verdim babasına sofra kurayım diye, çocuk bakmak çok zormuş diyor şu an yatak odasında kızımla ikimiz yatıyoruz, baba başka odada kalıyor, bir gece odaya da bekleriz dedim hayatı nasıl kararıyormuş gösterelim… zaten sabaha kadar uyku yok bir şey yok, bebeyle uğraşmaktan helak olmuşsun, uykusuzluktan zombiye dönmüşsün, kıçını devirip yatan babalar, kv ve diğerleri sana akıl versin
Bizde kimse yok ya djdndjdhjd tek o ve benKesınlıkle bende hıc cırlayamıyorum ıyıce coştu o yüzdenya yanımda bebek uyuyo oluyo ya annem oluyo yanımda o yuzden hıc kavga edemedım 1 aydır erkolar kapatılsın
Pompa için soruyosan bende bir tane lansinoh elektrikli var, çekimi gayet güzel ama ben günün çoğunda sağdığım için çok yoruluyordum tutmaktan priz başında durmaktan o yüzden giyilebilir mochi aldım ve elim ayağım oldu aşırı pratik ve çekimi de güzel ben memnunumMerhaba arkadaşlar , 15 gün oldu doğum yapalı, sarılıktan ve az kilo alımında dolayı mama takviyesi ne başladık, aynı zamanda sütüm çoğalsın diye süt sağmaya başlıcam , memnun kaldığınız markalar nelerdi , tavsiye verebilecek olan var mı acaba?
Teşekkür ederimBen sadece ayağına sürüyorum göbişine cesaret edemedim yakar belki filan diye bilemedim göbeğine normal yağı elimde ısıtıp yapıyorum
Senin cünupluğuna karışmasına da ben taktım. Ona neymiş yaa, ayıp değil mi geliniyle bunu konuşması. Bu arada abdestli emzirmek bana da daha doğru geliyor şahsi fikrim ama bunu kv den annemden duymak istemem yani40dk da şükür çeksin ana olmamış smbxjdndjdhdj sofrayi da o kurşun bebeğe de o baksın bakalım nasil oluyor djjdjdjdkdkd bibde aynen yardim edem yok hep bi bilmişlik
Bizde kimse yok ya djdndjdhjd tek o ve benmemnunum bi yandan valla ilk 3 gün kv burdaydi sağolsun refakatcim de oydu baya yoruldu kadın hakkını yiyemem o konuda, kendi ailem gelmedi gelmeyi birak babam bi hayirli olsun demeye bilr aramadi. o hafta ağlamakliydim yetimhanede büyümüş gibiyim kimse yok aramadilar bile diye çok zoruma gitti. Hani olmasa zaten okey ama varken yok gibi oldu. Sonra annem o hafta boşluk yakalayabildi dedik tek gel babami da görmek istemiyorum gelmesin kimse, ama babamla geldiler bir gece kaldılar haftasonu işte döndüler iyi oldu. Kv ile aynı semtte sayılırız ama hastalandi o iki haftadir gelmiyor bile zaten gelse de karışan eden biri de değil kocam deliriyo bazen işte.
Ben en son yazdiktan sonra kalktim yeni camasir atip mutfagi toparliyodum geldi sirnasti baya skxhhsjdjd doparladik
ay bi de kv nin tek sevmediğim şeyi boş şeylere takılması bugün telefonda konuşurken bana alakasız bir anda şey dedi "cünüpken emzirme sakın, abdestini al öyle emzir" yani emzikle alakali konusuyoduk emziği o zaman verirsin kurtarir seni hemen dusunu alir emzirirsine getirdi sjdbjsjdjsjdjsjhdjdnd hayır böyle bir şey kuranda vs gecmiyo. hocalar bile göğüsleri yıkayın lavaboda, veya silersin emzirin bir şey olmaz diyo, ki zaten inancsiz biri için bile bebis emecek temizlemek mantıklı olanyani boş detaylara takılmak diyorum neyse bişi demedim bir ton güzel sey içinde bir tane buna takılıp soğuk yapmaya gerek yok diye eşime diyorum annen böyle dedi diye benim annem dedi sandı annen nerden buluyo bu batıl inançları dedi güldü skdbjwndksjdj dedim senin anan dedi o da şok oldu skxbjdjdjsjdjdj
Reklamını gördüm de be güzel bir ürün o. Sürekli sağım yapanlar için epey kolaylık gerçekten. Bende de lansinoh ve mochi var ama hep elimle tutmak zorundayım. Netse ki düzenli sağım yapmıyorumPompa için soruyosan bende bir tane lansinoh elektrikli var, çekimi gayet güzel ama ben günün çoğunda sağdığım için çok yoruluyordum tutmaktan priz başında durmaktan o yüzden giyilebilir mochi aldım ve elim ayağım oldu aşırı pratik ve çekimi de güzel ben memnunum
Teşekkürler canımVar canim atayim fotosu var e bebekten almistim ##reklam degil ##Eki Görüntüle 3565108
Canım tirod değeri kaç çıktı bizimde biraz yüksek geldi yarın yine topuk kanı vericezBizden defalarca kere aldılar kan çocuğun elleri delik deşik oldubizim troid yüksek çıktı kanda doktor topuk kanı aldığınız da sağlık ocağında ordan da size troidi yüksek derler muhtemelen dedi. Bir de bu troid meselesini bilen var mı? Yüksek olunca ne oluyor tehlikeli mi? Doktor pek korkulacak bir şey var gibi konuşmadı sadece takip edelim dedi, sürekli kan veriyoruz o sebeple
Zaten canım bi de ben sorsam falan tamam da fikir de istememisim ki sjndjd dur daha hala lohusayim yani bi de yatağıma ait bir konu sonucta annemle bile konuşmam bu konuyu ne alaka oldum işteSenin cünupluğuna karışmasına da ben taktım. Ona neymiş yaa, ayıp değil mi geliniyle bunu konuşması. Bu arada abdestli emzirmek bana da daha doğru geliyor şahsi fikrim ama bunu kv den annemden duymak istemem yani
O ne demek yaa biz zaten lohusa değil miyiz? Cünüp olmak ne demek? Anlamadığım için soruyorum kızlarZaten canım bi de ben sorsam falan tamam da fikir de istememisim ki sjndjd dur daha hala lohusayim yani bi de yatağıma ait bir konu sonucta annemle bile konuşmam bu konuyu ne alaka oldum işte
Hayırlısı olsun hakkınızda canımKızlar sezeryana karar verdik . Nasipse çarşamba günü 1.30da gircem
Hani lohusalik bitince ilişkiye girince anlaminda snbsbsnsnsjsjshjshsiwhdishO ne demek yaa biz zaten lohusa değil miyiz? Cünüp olmak ne demek? Anlamadığım için soruyorum kızlar
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba. Cuma günü doğum yaptım bugün ilk kan kontrolümüz vardı. Glikozumuz düşük çıktı. Bebeğimi küvete aldılar. Bunu yaşayan arkadaşlarımız var mı
İnşallah canım sağolHayırlısı olsun hakkınızda canıminşallah güzel geçer bebikonu sağlıkla kucağına alirsin
Bende ayni durumdayım ya eşimle aramız çok bozuldu o ilgisiz davrandıkça ben hircinlastim ilişkimiz hep yıprandı, benim de eşim annemi kıskanıyor gibiAynen oyle canim ben de sarilsa sacimi oksasa ne bilim sanki onceki gibi ilgisi yok bana karsi diyorum ben mi alinganlik yapiyorum ama insan bu donemde asiri ilgi bekliyor en azindan ben oyleyim asiri duygusal oldum en ufak birseye agliyorum annem de yanimda uzulecek diye de ortalikta aglayamiyorum kendimi tutuyorum wc gidiyorum vs kv benim cok övünüyor yaparim ederim tasliyor beni sevmiyor bence ama cok seviyo gibi yapiyor annemle yarisiyor sürekli
Ay şimdi konunu okudum inanır mısınBende ayni durumdayım ya eşimle aramız çok bozuldu o ilgisiz davrandıkça ben hircinlastim ilişkimiz hep yıprandı, benim de eşim annemi kıskanıyor gibianneme karşı ben daha iyi bakarım tavırlarına giriyor manyak sanki kac çocuk büyüttü de havalara giriyor
Ayyy bana da şimdi beğenme bildirimin geldi sanki çok yakından tanıdığım biri mesaj atmış gibi hissettim aaaa bizim kız konumu görmüş dedim,Ay şimdi konunu okudum inanır mısınsıkma hicbir şey için canını bu dönemde sallamisim dunyayi modunda ol boşver bebeğinle ilgilen siz birbirinize yetersiniz kuzum boş boş olaylar söylenenler falan bu cevremizdekiler bizden daha lohusa galiba yani şaka gibi ama öyle görünüyor. O yüzden salla sen takma kimseyi bu günler de geçer devran döner demek lazım
Aynen ben de emin olamadım bizim analardan mısın diye jsbdhdhdj Ya hiç öyle bir şey yoksa ortada boşa bunu da düşünüp iyice strese girme kendini yipratirsin. Eşini sen daha iyi tanıyorsun. Dışarıdan bakanlar için mantıklı bir soru evet ama sen bu ihtimali vermiyorsan hiç aklına da sokma bence gerek yok. He içim rahat etsin diyosan bi kontrol et tabi makineyi nerde diyeAyyy bana da şimdi beğenme bildirimin geldi sanki çok yakından tanıdığım biri mesaj atmış gibi hissettim aaaa bizim kız konumu görmüş dedim,benim herif benden daha lohusa çıktı salak salak davranıyor valla insanlar da değişik değişik şeyler sokuyor aklıma sonra bebeğimi alıp kucağıma ağlıyorum sana iyi baba seçemedim ben diye, sonra babası gelip altını değiştiriyor gazini cikarttiriyor, vazgeçtim sana iyi baba seçmişim kendime iyi koca secememisim diyorum iyice psikolojim bozuldu yaa
Süründüreyim yaaa daha yetmemiş yaptıklarım demekkiAynen ben de emin olamadım bizim analardan mısın diye jsbdhdhdj Ya hiç öyle bir şey yoksa ortada boşa bunu da düşünüp iyice strese girme kendini yipratirsin. Eşini sen daha iyi tanıyorsun. Dışarıdan bakanlar için mantıklı bir soru evet ama sen bu ihtimali vermiyorsan hiç aklına da sokma bence gerek yok. He içim rahat etsin diyosan bi kontrol et tabi makineyi nerde diyeama içinde büyütme yani lohusa halinle hiç gerek yok. İnsanin psikolojisi bozulur valla öyle şeyler diyolar ki oraya konu açacağım varsa da açmam mesela dnbxbdbdj kullandirmak istemiyorsa da eşini öyle kabul edicen herkese öyle demekki hor kullanilir diye, düzenli de demişsin normal geldi bana ama bu evden esirgemek olarak demiyorum. Yaptığı yanlış söyleme tarzi vs olurunu bulabilirdi. bence sen haklısın o konuda zaten. Gereksiz toplara girmiş. Süründür sen biraz onu bacım
Canııımmm, buradayım. Bir tane konu açmıştım bir dövmedikleri kaldı. Bin pişman oldum. Hamile falan demeyip saldırıyorlar. Biraz uzaklaşmak iyi geldi sizleri de çok merak ettim. Çoğu kişi doğurmuş maşallah, sen dee nasılsın umarım Herşey yolundadır ben de hala beklemedeyimzumrutyaz nerede?
Kızlaaarr sizi de merakta bıraktıımm ne olur kusura bakmayın. Bir konu açmıştım, eve gelip dövecekler sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?