• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Olabilir kiskaniyorsa annen kadar ilgilensin madem hem ilgilenmiyolar hem kiskaniyolar değişik ya valla djbxjdnd benim eşim de ilgileniyor ben bazen cidden bayılıyorum bi bakmisim o uyutmuş oluyor. Altını degisemiyor direkt ogurmeye başlıyor skhshshdjdjdjdj denedi ama yok, mama da başta veriyorduk hep o hazırladı yedirdi ama kestik şimdi memesi yok ki adamın al emzir diyeyim 😂😂😂 bu anlamda bebis bana bağımlı zaten ama gazını vs o çıkarıyor genelde zamani varsa uyutuyor da çoğu şeyine ortağız ama bazen böyle alakası olmadığı zaman bilr bana öğretmeye çalışır gibi sinirle konuşuyor deliriyorum. Ben dusunemiyor muyum spguk mu sıcak mi? Elinle bi dönüp kontrol etse bebis sicak zaten usumuyor gazini rahat cikarsin diye düz uzandiriyorum bazen onu bekliyodum. Sabah sabah tadimi kaçırıyor bu iki ama üç olursa salonda yat teklifi sunucam ona belki beni uzdugunu fark eder.... Duygusallik aşırı beklentim yok yatarken gelip sarilsa okeyim ama bu ara onu da 2 dk yapip dönüyor totosunu yine dnxbdjjd ona biraz takılıyorum çünkü başka bir duygusallık yok aramizda suan bebe ön planda nxbxbsbx bari sarılıp uyu yani bu erkolara ders vermek lazım biraz...
Aynen oyle canim ben de sarilsa sacimi oksasa ne bilim sanki onceki gibi ilgisi yok bana karsi diyorum ben mi alinganlik yapiyorum ama insan bu donemde asiri ilgi bekliyor en azindan ben oyleyim asiri duygusal oldum en ufak birseye agliyorum annem de yanimda uzulecek diye de ortalikta aglayamiyorum kendimi tutuyorum wc gidiyorum vs kv benim cok övünüyor yaparim ederim tasliyor beni sevmiyor bence ama cok seviyo gibi yapiyor annemle yarisiyor sürekli

Ya o 3-4 saat binde bir düşüyor bize jsbdjsjdn sonra acısını cikariyorlar fazlasiyla skdhdjdkd öyle belesten uyku yok diye 😆😆😆 aynısı bizde de var bepki daha kısa sürüyor dur veya anlık heciyodur ama geldiğinde aynısı oluyor emmek istiyo falan ej son diyorum iyice gaz yaoacak emzikler gecistirmeye calisiuorum biraz, bi kaç saat böyle takilinca en son kendi bayılıyor mecbur çünkü uykusu var yani :(

Benim de sabahtan sonra yani şuan uyumayacak gibi gazı çıkmadı bı turlu jdbshdjdjd uyur umarım saatinden erken uyandi kesin gazdan 🥹 huni takmaya gidiyorum hunili saatlerim başlıyor çünkü 😆 benim chicco ama keyfine keder alıyor. Yeni yeni bu emme refleksi artınca aldı ama onu da ben ağzına yakın durursam aliyor ben uzaklaşınca atiyor mdbdhdjdkdjdj

Senin bu hafta gelir bence dnbddnjd

Hurma demeyin benim tosun hurmanın eseri bence djdbjsjdjdjdjd ben son haftamda özellikler doğum başlasın diye kendimi aşırı yordum ev işiyle vs yine bana misin demedi. Benim tek avantajim açıklık ve düzenliye yakın sancilardi :( belki yoksa ben de 40 i bekleyecektim dndjdjdjd hiç yemiyosan ye biraz bir şey olmaz. Benim açılma sebebim korunmasiz ilişki olabilir belki spermler de tetikliyor diye biliyorum rahim açıklığını, kasılmaları vs hurma yerine bu da denenebilir hem kilo aldırmıyor 🤭🤭🤭 sjbdhdbdj

Balbocegi9 Balbocegi9 F fthyeli inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu doğuma çok takınca da stresten geri kaçıyor bebe bence benim öyle oldu biraz diye düşünüyorum jdbdjdjd takılmayın hamilelikteki son günleriniz tadini çıkarın 🥰 su gibi olsun dogumlariniz, ikinciyi hemen istetecek kadar güzel geçsin inşallah 🥹🌸🌸🌸 (genelde ikinci hemen istenmez normal olarak o yüzden öyle dedim yani o kadar güzel olsun 🥹) sizinkiler gelir bu hafta bence 🥰🥰 hastahaneye yatirilma durumu olursa haber edin bize de 🙏
Güzel dileklerin için teşekkürler canım 😍 bana da bu hafta doğacak gibi geliyor ama bakalım hayırlısı 🙏🏻 ben birazcık hurma yiyim o zaman ilişki mümkün değil beni korkutuyor bu durumda niyeyse 😄 9 aydır unuttum herhalde ahahshhs. Temizlik perilerinin gelmesine de doğum belirtisi diyorlar zaten henüz bana gelmedi 😊

Demekkı bebeklerde genel bır gaz sorunu var ayy ben oturup dertlenıyorum cocugum acı cekıyor diye dertlenmeyelım genel problemlerden biri demekki.ben bugun ocean ın laktaz enzımıne basladım her mamaya 3 damla damlatıyorum,sütümüde sagdım onada damlatıp verıcem bakalım işe yararsa soylerım kuzular.ayagının altına yağla masaj yapmakta iyi gelıyor bılgınız olsun❤️
Bende şu clinikid aldım demiştim ya bir faydasını göremedim haberin olsun kuzum 🤦🏻‍♀️😕

Büşra senin gıyabında tüm gaz problemi yaşayan annelere yazayım tesadüf mü bilmiyorum ama işe yaradı gibi.

Öncelikle şu linkini paylaştığım videodaki iki masajı da her bezi açmadan önce yaptım. Masaj 5:32 de başlıyor öncesini boşuna izlemeyin.
Sonrasında acı elma yağı her altını açtığımda ayaklarına masaj yaparak sürdüm.
Bebem dün gündüz asla uyumadı tüm gün bir emdi bir bıraktı kendini sıktı gaz çıkaramadı bir türlü uykuya dalamadı hep tavşan uykusu. Akşamüzeri bunu yapmaya başladım dün geceden beri götü durmadı sürekli zart zurt gaz çıkardı maşallah. Her alt açmadan yaptığım için de masajı direkt alttan gazını çıkarıyor baya işe yaradı gibi şimdilik devam ediyorum bugün çok keyifli geçti. Tüm gün 2-3 saat uyudu uyandı emdi gazını çıkardı yine uyudu dinlendim

Merhaba. Video çok iyi oldu. Kızımda artık gazlı bir bebek oldu. 🥹 Gazı olmayan bebeğe bakmak ne kolaymış meğer. Altını değiştir, emzir, biraz etrafa baksın, sırtına bir iki pıt pıt,uyusun mis gibi... Birkaç gündür perişanız.
Benim size danışmak istediğim konu acı elma yağı. Sadece ayağına mı uyguluyorsunuz? Bu videodaki gibi elimize döküp masaj yapsak etkisi daha iyi olmaz mı yağın? Siz denediniz mi?

Aynen oyle canim ben de sarilsa sacimi oksasa ne bilim sanki onceki gibi ilgisi yok bana karsi diyorum ben mi alinganlik yapiyorum ama insan bu donemde asiri ilgi bekliyor en azindan ben oyleyim asiri duygusal oldum en ufak birseye agliyorum annem de yanimda uzulecek diye de ortalikta aglayamiyorum kendimi tutuyorum wc gidiyorum vs kv benim cok övünüyor yaparim ederim tasliyor beni sevmiyor bence ama cok seviyo gibi yapiyor annemle yarisiyor sürekli
Anlayabiliyorum seni 🥹 bebeğin gazını çıkarırken çok aglamisligim var bazısı boş bazısı icerlenmekten 😅 bi de burnun düşse almam o yüzden görsün de istemiyorum :( görmüyor da zaten... Öyle işte konuşsam dağ olur bitmez bu konular. Boşver biz bebemizle iyi olalım erkolar da napiyosa yapsin üf çekemicem valla ama diyorum onların da böyle bir desteğe duygusal varlığa ihtiyacı olunca biz de aynısını yaparız normalmis gibi davranir geçeriz gör o zaman curcunayi..... Neyse sinirlenmicem 🥰 salla kv yi sen ya binton derdin varken bi de onun kıskançlık tribiyle uğraşma boşver bebenin bakimina karıştırma kendin yaparsin. Destek çıkmak istiyosa ev isi yapsin yemek yapsin. Zor olan bebek değil ki geri kalan şeyler 👍 krizi firsata cevir madem yarışıyor jdjdjdkd
Güzel dileklerin için teşekkürler canım 😍 bana da bu hafta doğacak gibi geliyor ama bakalım hayırlısı 🙏🏻 ben birazcık hurma yiyim o zaman ilişki mümkün değil beni korkutuyor bu durumda niyeyse 😄 9 aydır unuttum herhalde ahahshhs. Temizlik perilerinin gelmesine de doğum belirtisi diyorlar zaten henüz bana gelmedi 😊
Ye ye hurma iyidir 😅 rica ederim 🥰 doğur da gel 💩 konularına giriş yap djxbjdjdjdjdj

Annem de bana söyledi nerden duydu bilmiyorum. Biz geçen gün 1 ay aşımızı olduk ve verem aşısı için gün verildi 21 Nisan'a.
Verem aşısı çok zor bulunuyormuş. Aşı tarihini sakın kaçırmayın dedi hemşire. Konusu geçmişken sizlerin de haberi olsun. Kaçırmayız ama aklımızda bulunsun 🙏

Valla benımkı daha kucagına bıle almadı,korkuyomus aksamlar gelıyor ıkı babam babaam dıye sevıyor bu kadar,hıcbırseyden anlamıyor atsan atılmaz satsan satılmaz yani.annemlerdeyız hala bız,eve donemıyorum cunku tek basıma ustlenemem herseyı,umarım bari mama yapmayı ogrenır.buyusun ıcırrım mamasını sımdı korkuyorum dıyor.heey heeey yıne şükredin
Tek balına yüklenme her şeyi canım sen çok yorulursun bende korkuyorum de yapacak bir şey yok bu bizim çocuğumuz başkasının değil de atlatacaksın bakacaksın de yoksa çok yorulursun benim eşimde panik atak var o da tedirgin oluyordu yok ben alt değiştirmem şunu yapmam bunu yapmam dedim evden kendimle getirmedim bu bebeyi mecbur yapacaksın şimdi pro oldu 😆 yıkamada mesela benim cesaretim onun kadar yok bazı şeyleri de benden iyi yapıyor yani yapsın ki bende arada nefes alayım yoksa bu lohusalıktan biraz zor çıkarız warcrew warcrew ki sevgi sarılma duygusallık vs dediğin gibi biz de de yok odunumsu bir şey oldu adam ve kaç kere geceleri sinirimden ağladım o işe gideceği zaman uyuyor ben sabahı edince üstüne ertesi gün uğraş vs çok yoruluyorum diye bu gecede seni uyutucam dedi bakalım nasıl olacak 🤦🏻‍♀️ Her gün ona diyorum bugün yine prensesler gibi uyudun 😀🤣 Kendi kendime tripleniyorum küsüyorum sonra unutuyorum hiç gönül almasına da gerek kalmıyor 🤦🏻‍♀️🤣

Tek balına yüklenme her şeyi canım sen çok yorulursun bende korkuyorum de yapacak bir şey yok bu bizim çocuğumuz başkasının değil de atlatacaksın bakacaksın de yoksa çok yorulursun benim eşimde panik atak var o da tedirgin oluyordu yok ben alt değiştirmem şunu yapmam bunu yapmam dedim evden kendimle getirmedim bu bebeyi mecbur yapacaksın şimdi pro oldu 😆 yıkamada mesela benim cesaretim onun kadar yok bazı şeyleri de benden iyi yapıyor yani yapsın ki bende arada nefes alayım yoksa bu lohusalıktan biraz zor çıkarız warcrew warcrew ki sevgi sarılma duygusallık vs dediğin gibi biz de de yok odunumsu bir şey oldu adam ve kaç kere geceleri sinirimden ağladım o işe gideceği zaman uyuyor ben sabahı edince üstüne ertesi gün uğraş vs çok yoruluyorum diye bu gecede seni uyutucam dedi bakalım nasıl olacak 🤦🏻‍♀️ Her gün ona diyorum bugün yine prensesler gibi uyudun 😀🤣 Kendi kendime tripleniyorum küsüyorum sonra unutuyorum hiç gönül almasına da gerek kalmıyor 🤦🏻‍♀️🤣
Doğururken aklımızı da düşürdük bir kısmını kesin sjbdjsbdjdjd bunun başka açıklaması yok çünkü 🫠 kendi kendimize küsüp barışmak jsbdhshdjsjdjjdjd bi de bebeden ona trip atacak anı bulamıyorum bence bu da etkiliyor. Biz üstüne düşmeyince de olay kapanıyor hiç yokmuş gibi erkolara gün doğuyor tabi djxbhdjdjddjdj sopa alıp dovecem o kadar bilendim şuan hâlâ uyuyor beyimiz allahtan bebe de yaninda uyuyorlar kalktım ben ne yatcam yanına diyerekten çamaşır katılıyorum jdhdhshsjhdd

erkek karseşimi hastanede genel anestezi ile yaptırdık çok aç kaldı çok ağladı çok üzülmüştük ama memnunda kaldık, oğlumda darlık vardı 2 haftalıkken haftasonu aniden sünnetçi çağırdık eve ben evde yaptırmaya karşıydım istemedim adam geldi bölgesel iğne ile uyuşturdu lazer ile yaptı beş dk da verdi bebeğimi hemen emzirdim açlıkda olmadı hiç ağlamadı çok rahat oldu üç gündede iyileşti hala karşıyım evde yaptırmaya ama maalesef yüreğim dayanmaz hastanede yaptırmaya bunuda aynı şekilde yaptıracağım
Büyüdüğü icinmi acaba bizde anestezi falan olmadı bolgesel iğne yapildimi onu bile bilmiyorum öyle düşünün calpol ve emla krem dediler ama 1gunluktu benimki daha dünyaya geldiğinin bile farkında değildi
Bende şu clinikid aldım demiştim ya bir faydasını göremedim haberin olsun kuzum 🤦🏻‍♀️😕
Bilgi için teşekkürler bende acaba ise yarar mı diyodum.. masaj yaparken elin kaymasina yarıyor sadece i zaman😅

Valla annesı premses gibi yapmıs ne dıyım,inşallah alıstırabılırım aşırı eringeç bir kişilk🫣altını falan degıstıremezde mamasını yedırıp gecelerı benı dınlendırse gazını cıkarsa yeter benım ıcın☺️ayy bu arada sagdıgımda hep 30mm süt anca cıkıyodu bi kek var tahınlı pekmezlı cevızlı acayıp süt yapıyor gecen yedıgımdede boyle olmustu,70mm cıktı ıkı memeden bu kez.tarıfını ısteyen olursa anneme sorayım.ben kalp ılacı ıctıgım ıcın ılactan sonra 2 saat emzırmıyorum gunde bır kez sagıyorum oglen sagdıgım sutu verıyorum.

Sureklı ıkınıyor aglıyormu canım ya senınkıde.yazık yaa tam dalıyor uyuyor sonra ıkınmayla uyanıyor aglayarak🥲ne zaman gececek kı bu gaz,gazınıda cıkarıyor ama nasıl varsa artık sonu gelmeyen bır kuyu gıbı
Benimki de gaz ve ıkınmayla savaş halinde 🥹🥹🥹 o kadar çok zorlandı ki en son beşiğinden alıp yanıma yatırdım, mızırdandıkça minik minik karnını ovdum öyle uyumuş.. emzirmek mesele değil, onun acı çekmesi kahrediyor.. ama aç kalmasındansa gaz bir şekilde çıkarılır diye düşünüyorum

Bak ara ara geliyorlar bana da gece bir şimdi yine yaptı. Normalde yapıyor ama şuan için konuşuyorum. Dönmüş g*tunu yatiyor şuan emzirmek Çok sürmüyor zaten bir saatten fazladir gazini fikariyorum onunla uğraşıyorum bir kere bakayım dememiş gelmiş bana çocuğun üstüne bir şey ort diyor ama söyleme şeklini görsen normal bir cümle değil. Sonra yok buraya niye koydun ya dönersem üstüne falan diyor halbuki ben de dibindeyim bebenin. Sinirleniyorum ilk önce ama hemen sonra gözlerim doluyor istemsiz üzülüyorum:( ne gerek var bu tavırlara. Ayağından dolayi salonda yatiyordu bir haftadır. En son dicem git geri gece yardima ihtiyacim yok böyle yapacaksan dahil olma diye beni soğutuyor çünkü:( üzülmek istemiyorum ya
Öffff bunların da çok bilmişlikleri çocuktan daha çok yoruyor, bi rahat bırakın yaa yardımınız dokunmayacaksa 😡 ben geçen 40 dk verdim babasına sofra kurayım diye, çocuk bakmak çok zormuş diyor 😂😂😂 şu an yatak odasında kızımla ikimiz yatıyoruz, baba başka odada kalıyor, bir gece odaya da bekleriz dedim 😂😂😂 hayatı nasıl kararıyormuş gösterelim… zaten sabaha kadar uyku yok bir şey yok, bebeyle uğraşmaktan helak olmuşsun, uykusuzluktan zombiye dönmüşsün, kıçını devirip yatan babalar, kv ve diğerleri sana akıl versin 😡😡😡

Bacım Allah kolaylık versin inşallah sen gerçi 3 çocukla da sinirleri alınmış gibisindir yaşlar yakın mı bari 😀🙏🏻

Evet gerçekten analık başka bir şey sarılık vardı hala var ama azaldı bayağı bir en son 12 ydi tekrar baktırmadık gözle görülür şekilde az şükür ay insan yine de korkuyor tabi yenidoğan oldugu için 🤦🏻‍♀️

Ya bence emzik konusunda vidan azabı çekme çünkü bizim de nefes almaya ihtiyacımız var memiktolarında nefes almaya ihtiyacı var 😄 İlk kızımda da verdim uykuya geçişi kolaylaştırıyor diye diğer türlü bizi emzik olarak kullanıyormuş göğüslerim şuan bile sızım sızım sızlıyor bu kızçeyr de verdim ama tutmadı aynı emziği sevemedi bir türlü alıyor bazen çekiyor bazen geri atıyor açlıktan ziyade o hazzı alıp rahatlıyor sende rahat ediyorsun işimizi kolaylaştıran şeylere ihtiyacımız var canım 🌸
Yaa valla ben emzik kullanıyorum, avent almıştım tuttu, karnı toksa almıyor zaten ama uykuya geçişte büyük yardımcı.. herkes bir şey söylüyor ama sadece kafa karışıklığı yaratmaya yarıyor 🥹

Günaydınn. Bende henüz doğurmadım canım😄 cuma kontrolde 1 bucuk cm açılma var demişti ama devamı gelmedi daha 😊 warcrew warcrew gibi hurmamı yesem diye düşünüyorum ama bebişfe çok tombik olursa doğurması zor olacak korkuyorum 😄

Hurma ananas ne bulduysam yedim ama yok daha malesef 😂😂 bugün görecek doktor beni de bakalım artık doğsun istiyorum 😂
Kızlar sağlıkla sıhhatle su gibi olsun doğumlarınız inşallah mutlu sona az kalmış çok şükür.. size tavsiyem pilates topu kullanın, açılmayı çok hızlandırıyor.. doğumhanede bile pilates topuyla açılmayı hızlandırdılar.. bir de sıcak suya oturmayı tavsiye ederim 🥰🥰 doğum süreci hızlandırılmış oluyor.. benim 1.5-2 cm açılmayla sancım varken devamı gelmedi, bir gece hastanede kaldım sancım vardı ama açılma olmadı, evde birkaç saat aralıkla iki defa suya oturdum, pilates topu kullandım, akşamına 5 cm açıklıkla hastanede doğuma aldılar 🥰🥰 güzel haberlerinizi duyalım inşallah

Galiba hepimizin sorunu ayni benim ki cok ilgileniyor o konuda hakkini yiyemem bebegin altini temizliyor giydiriyor mama veriyor ama sorunum su ki sanki ben ilgi hissedemiyorum gibi herseye agliyorum yanimda degil gibi hissediyorum ee tabi bir de kv sorunu sormayin gitsin annem bende sanki annemi kiskaniyor gibi hissediyorum
Kıskanırsa kıskansın kimse kimsenin annesi gibi olamaz valla 🥹🥹🥹

Merhaba. Video çok iyi oldu. Kızımda artık gazlı bir bebek oldu. 🥹 Gazı olmayan bebeğe bakmak ne kolaymış meğer. Altını değiştir, emzir, biraz etrafa baksın, sırtına bir iki pıt pıt,uyusun mis gibi... Birkaç gündür perişanız.
Benim size danışmak istediğim konu acı elma yağı. Sadece ayağına mı uyguluyorsunuz? Bu videodaki gibi elimize döküp masaj yapsak etkisi daha iyi olmaz mı yağın? Siz denediniz mi?
Ben sadece ayağına sürüyorum göbişine cesaret edemedim yakar belki filan diye bilemedim göbeğine normal yağı elimde ısıtıp yapıyorum

Kızlar sağlıkla sıhhatle su gibi olsun doğumlarınız inşallah mutlu sona az kalmış çok şükür.. size tavsiyem pilates topu kullanın, açılmayı çok hızlandırıyor.. doğumhanede bile pilates topuyla açılmayı hızlandırdılar.. bir de sıcak suya oturmayı tavsiye ederim 🥰🥰 doğum süreci hızlandırılmış oluyor.. benim 1.5-2 cm açılmayla sancım varken devamı gelmedi, bir gece hastanede kaldım sancım vardı ama açılma olmadı, evde birkaç saat aralıkla iki defa suya oturdum, pilates topu kullandım, akşamına 5 cm açıklıkla hastanede doğuma aldılar 🥰🥰 güzel haberlerinizi duyalım inşallah
Ben hastaneye geldim nstdeyim bakalım doktorum bekleyelim derse denerim söylediklerini ☺️

Doğururken aklımızı da düşürdük bir kısmını kesin sjbdjsbdjdjd bunun başka açıklaması yok çünkü 🫠 kendi kendimize küsüp barışmak jsbdhshdjsjdjjdjd bi de bebeden ona trip atacak anı bulamıyorum bence bu da etkiliyor. Biz üstüne düşmeyince de olay kapanıyor hiç yokmuş gibi erkolara gün doğuyor tabi djxbhdjdjddjdj sopa alıp dovecem o kadar bilendim şuan hâlâ uyuyor beyimiz allahtan bebe de yaninda uyuyorlar kalktım ben ne yatcam yanına diyerekten çamaşır katılıyorum jdhdhshsjhdd
Kesınlıkle bende hıc cırlayamıyorum ıyıce coştu o yüzden😂ya yanımda bebek uyuyo oluyo ya annem oluyo yanımda o yuzden hıc kavga edemedım 1 aydır😆erkolar kapatılsın😄

Merhaba arkadaşlar , 15 gün oldu doğum yapalı, sarılıktan ve az kilo alımında dolayı mama takviyesi ne başladık, aynı zamanda sütüm çoğalsın diye süt sağmaya başlıcam , memnun kaldığınız markalar nelerdi , tavsiye verebilecek olan var mı acaba?

Back
X