- Konu Sahibi elektroforez
- #33.361
Aynen oyle canim ben de sarilsa sacimi oksasa ne bilim sanki onceki gibi ilgisi yok bana karsi diyorum ben mi alinganlik yapiyorum ama insan bu donemde asiri ilgi bekliyor en azindan ben oyleyim asiri duygusal oldum en ufak birseye agliyorum annem de yanimda uzulecek diye de ortalikta aglayamiyorum kendimi tutuyorum wc gidiyorum vs kv benim cok övünüyor yaparim ederim tasliyor beni sevmiyor bence ama cok seviyo gibi yapiyor annemle yarisiyor sürekliOlabilir kiskaniyorsa annen kadar ilgilensin madem hem ilgilenmiyolar hem kiskaniyolar değişik ya valla djbxjdnd benim eşim de ilgileniyor ben bazen cidden bayılıyorum bi bakmisim o uyutmuş oluyor. Altını degisemiyor direkt ogurmeye başlıyor skhshshdjdjdjdj denedi ama yok, mama da başta veriyorduk hep o hazırladı yedirdi ama kestik şimdi memesi yok ki adamın al emzir diyeyimbu anlamda bebis bana bağımlı zaten ama gazını vs o çıkarıyor genelde zamani varsa uyutuyor da çoğu şeyine ortağız ama bazen böyle alakası olmadığı zaman bilr bana öğretmeye çalışır gibi sinirle konuşuyor deliriyorum. Ben dusunemiyor muyum spguk mu sıcak mi? Elinle bi dönüp kontrol etse bebis sicak zaten usumuyor gazini rahat cikarsin diye düz uzandiriyorum bazen onu bekliyodum. Sabah sabah tadimi kaçırıyor bu iki ama üç olursa salonda yat teklifi sunucam ona belki beni uzdugunu fark eder.... Duygusallik aşırı beklentim yok yatarken gelip sarilsa okeyim ama bu ara onu da 2 dk yapip dönüyor totosunu yine dnxbdjjd ona biraz takılıyorum çünkü başka bir duygusallık yok aramizda suan bebe ön planda nxbxbsbx bari sarılıp uyu yani bu erkolara ders vermek lazım biraz...