Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aynen oyle canim ben de sarilsa sacimi oksasa ne bilim sanki onceki gibi ilgisi yok bana karsi diyorum ben mi alinganlik yapiyorum ama insan bu donemde asiri ilgi bekliyor en azindan ben oyleyim asiri duygusal oldum en ufak birseye agliyorum annem de yanimda uzulecek diye de ortalikta aglayamiyorum kendimi tutuyorum wc gidiyorum vs kv benim cok övünüyor yaparim ederim tasliyor beni sevmiyor bence ama cok seviyo gibi yapiyor annemle yarisiyor sürekli

Güzel dileklerin için teşekkürler canım bana da bu hafta doğacak gibi geliyor ama bakalım hayırlısı ben birazcık hurma yiyim o zaman ilişki mümkün değil beni korkutuyor bu durumda niyeyse 9 aydır unuttum herhalde ahahshhs. Temizlik perilerinin gelmesine de doğum belirtisi diyorlar zaten henüz bana gelmedi

Bende şu clinikid aldım demiştim ya bir faydasını göremedim haberin olsun kuzum

Merhaba. Video çok iyi oldu. Kızımda artık gazlı bir bebek oldu. Gazı olmayan bebeğe bakmak ne kolaymış meğer. Altını değiştir, emzir, biraz etrafa baksın, sırtına bir iki pıt pıt,uyusun mis gibi... Birkaç gündür perişanız.
Benim size danışmak istediğim konu acı elma yağı. Sadece ayağına mı uyguluyorsunuz? Bu videodaki gibi elimize döküp masaj yapsak etkisi daha iyi olmaz mı yağın? Siz denediniz mi?

Anlayabiliyorum seni bebeğin gazını çıkarırken çok aglamisligim var bazısı boş bazısı icerlenmekten bi de burnun düşse almam o yüzden görsün de istemiyorum görmüyor da zaten... Öyle işte konuşsam dağ olur bitmez bu konular. Boşver biz bebemizle iyi olalım erkolar da napiyosa yapsin üf çekemicem valla ama diyorum onların da böyle bir desteğe duygusal varlığa ihtiyacı olunca biz de aynısını yaparız normalmis gibi davranir geçeriz gör o zaman curcunayi..... Neyse sinirlenmicem salla kv yi sen ya binton derdin varken bi de onun kıskançlık tribiyle uğraşma boşver bebenin bakimina karıştırma kendin yaparsin. Destek çıkmak istiyosa ev isi yapsin yemek yapsin. Zor olan bebek değil ki geri kalan şeyler krizi firsata cevir madem yarışıyor jdjdjdkd
Ye ye hurma iyidir rica ederim doğur da gel konularına giriş yap djxbjdjdjdjdj

Annem de bana söyledi nerden duydu bilmiyorum. Biz geçen gün 1 ay aşımızı olduk ve verem aşısı için gün verildi 21 Nisan'a.
Verem aşısı çok zor bulunuyormuş. Aşı tarihini sakın kaçırmayın dedi hemşire. Konusu geçmişken sizlerin de haberi olsun. Kaçırmayız ama aklımızda bulunsun

Tek balına yüklenme her şeyi canım sen çok yorulursun bende korkuyorum de yapacak bir şey yok bu bizim çocuğumuz başkasının değil de atlatacaksın bakacaksın de yoksa çok yorulursun benim eşimde panik atak var o da tedirgin oluyordu yok ben alt değiştirmem şunu yapmam bunu yapmam dedim evden kendimle getirmedim bu bebeyi mecbur yapacaksın şimdi pro oldu yıkamada mesela benim cesaretim onun kadar yok bazı şeyleri de benden iyi yapıyor yani yapsın ki bende arada nefes alayım yoksa bu lohusalıktan biraz zor çıkarız warcrew ki sevgi sarılma duygusallık vs dediğin gibi biz de de yok odunumsu bir şey oldu adam ve kaç kere geceleri sinirimden ağladım o işe gideceği zaman uyuyor ben sabahı edince üstüne ertesi gün uğraş vs çok yoruluyorum diye bu gecede seni uyutucam dedi bakalım nasıl olacak Her gün ona diyorum bugün yine prensesler gibi uyudun Kendi kendime tripleniyorum küsüyorum sonra unutuyorum hiç gönül almasına da gerek kalmıyor

Doğururken aklımızı da düşürdük bir kısmını kesin sjbdjsbdjdjd bunun başka açıklaması yok çünkü kendi kendimize küsüp barışmak jsbdhshdjsjdjjdjd bi de bebeden ona trip atacak anı bulamıyorum bence bu da etkiliyor. Biz üstüne düşmeyince de olay kapanıyor hiç yokmuş gibi erkolara gün doğuyor tabi djxbhdjdjddjdj sopa alıp dovecem o kadar bilendim şuan hâlâ uyuyor beyimiz allahtan bebe de yaninda uyuyorlar kalktım ben ne yatcam yanına diyerekten çamaşır katılıyorum jdhdhshsjhdd

Büyüdüğü icinmi acaba bizde anestezi falan olmadı bolgesel iğne yapildimi onu bile bilmiyorum öyle düşünün calpol ve emla krem dediler ama 1gunluktu benimki daha dünyaya geldiğinin bile farkında değildi
Bende şu clinikid aldım demiştim ya bir faydasını göremedim haberin olsun kuzum
Bilgi için teşekkürler bende acaba ise yarar mı diyodum.. masaj yaparken elin kaymasina yarıyor sadece i zaman

Valla annesı premses gibi yapmıs ne dıyım,inşallah alıstırabılırım aşırı eringeç bir kişilkaltını falan degıstıremezde mamasını yedırıp gecelerı benı dınlendırse gazını cıkarsa yeter benım ıcınayy bu arada sagdıgımda hep 30mm süt anca cıkıyodu bi kek var tahınlı pekmezlı cevızlı acayıp süt yapıyor gecen yedıgımdede boyle olmustu,70mm cıktı ıkı memeden bu kez.tarıfını ısteyen olursa anneme sorayım.ben kalp ılacı ıctıgım ıcın ılactan sonra 2 saat emzırmıyorum gunde bır kez sagıyorum oglen sagdıgım sutu verıyorum.

Benimki de gaz ve ıkınmayla savaş halinde o kadar çok zorlandı ki en son beşiğinden alıp yanıma yatırdım, mızırdandıkça minik minik karnını ovdum öyle uyumuş.. emzirmek mesele değil, onun acı çekmesi kahrediyor.. ama aç kalmasındansa gaz bir şekilde çıkarılır diye düşünüyorum

Öffff bunların da çok bilmişlikleri çocuktan daha çok yoruyor, bi rahat bırakın yaa yardımınız dokunmayacaksa ben geçen 40 dk verdim babasına sofra kurayım diye, çocuk bakmak çok zormuş diyor şu an yatak odasında kızımla ikimiz yatıyoruz, baba başka odada kalıyor, bir gece odaya da bekleriz dedim hayatı nasıl kararıyormuş gösterelim… zaten sabaha kadar uyku yok bir şey yok, bebeyle uğraşmaktan helak olmuşsun, uykusuzluktan zombiye dönmüşsün, kıçını devirip yatan babalar, kv ve diğerleri sana akıl versin

Yaa valla ben emzik kullanıyorum, avent almıştım tuttu, karnı toksa almıyor zaten ama uykuya geçişte büyük yardımcı.. herkes bir şey söylüyor ama sadece kafa karışıklığı yaratmaya yarıyor

Hurma ananas ne bulduysam yedim ama yok daha malesef bugün görecek doktor beni de bakalım artık doğsun istiyorum
Kızlar sağlıkla sıhhatle su gibi olsun doğumlarınız inşallah mutlu sona az kalmış çok şükür.. size tavsiyem pilates topu kullanın, açılmayı çok hızlandırıyor.. doğumhanede bile pilates topuyla açılmayı hızlandırdılar.. bir de sıcak suya oturmayı tavsiye ederim doğum süreci hızlandırılmış oluyor.. benim 1.5-2 cm açılmayla sancım varken devamı gelmedi, bir gece hastanede kaldım sancım vardı ama açılma olmadı, evde birkaç saat aralıkla iki defa suya oturdum, pilates topu kullandım, akşamına 5 cm açıklıkla hastanede doğuma aldılar güzel haberlerinizi duyalım inşallah

Kıskanırsa kıskansın kimse kimsenin annesi gibi olamaz valla

Ben sadece ayağına sürüyorum göbişine cesaret edemedim yakar belki filan diye bilemedim göbeğine normal yağı elimde ısıtıp yapıyorum

Ben hastaneye geldim nstdeyim bakalım doktorum bekleyelim derse denerim söylediklerini

Kesınlıkle bende hıc cırlayamıyorum ıyıce coştu o yüzdenya yanımda bebek uyuyo oluyo ya annem oluyo yanımda o yuzden hıc kavga edemedım 1 aydırerkolar kapatılsın

Merhaba arkadaşlar , 15 gün oldu doğum yapalı, sarılıktan ve az kilo alımında dolayı mama takviyesi ne başladık, aynı zamanda sütüm çoğalsın diye süt sağmaya başlıcam , memnun kaldığınız markalar nelerdi , tavsiye verebilecek olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…