• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
canım kızlar sizi çok merakta bıraktım 🥹 ne olur kusura bakmayın. Ben hala doğurmadım 😅 rahim ağzı da uzunmuş, hazır değilmişim doğuma. Sancım da yok. Bugün doktora gittim, alttan muayene etti, heralde onun etkisi ile 5-6 saat sonra kahverengi akıntım oldu. Nişan böyle olur mu? Sat gününe göre bugün veya yarın doğurmam gerekiyordu. Oğlum çok dakik olacak galiba 😄 balık bekliyordum, boğaya doğru gidiyoruz sanırım 😅

Canııımmm, buradayım. Bir tane konu açmıştım bir dövmedikleri kaldı. Bin pişman oldum. Hamile falan demeyip saldırıyorlar. Biraz uzaklaşmak iyi geldi sizleri de çok merak ettim. Çoğu kişi doğurmuş maşallah, sen dee nasılsın umarım Herşey yolundadır ben de hala beklemedeyim 😂 40 haftalık olduk bugün doktora gittim. Rahim ağzı çok uzun, hala keyfi yerinde bebişin dedi. Gel diyorum aynı yere tekme atıyor 😂 yapmadığım egzersiz yemediğim hurma kalmadı.
Ay evet sinir oldum. Olamaz mı yani yok ev kiminden girmisler bebege oda izni alamiyondan şirket müdürlük cart curt hepsine saymislar. Valla diyorum ya Vaveylay Vaveylay a da bdv ye konu hayatta açamam yani linclemeye yer araniyor gibi nsbdhdjdjdj maşallah senin kuzunun yeri rahat belli ki 🤗🤗. Ay bi de o kadar yorumdan sonra kayboldun valla merak ettim
Kizlar sizin bebislerin huysuzlaştigi inatla uyumadiklari belli bir saat araligi varmi. Bizimki bu saatlerde hep oyle. Acaba genel bir durummu merak ettim kurulu saat gibi mübarek 😀
Evet bugün istisna var babasi cikmadan bici bici yaptirdik belki değişiklik olur bakcam. 7 gibi uyaninca daha 10-11-00 artık be kadar sürerse krizi tutuyor gaz peşine emme refleksi hat safhada birden çığlıklar falan uyku 3 dk Max öyle böyle geçiyordu birden bayiliyodu bence en son 😂 bugün olmayabilir banyo yaptığı için 🫠 genel genel ben diyorum ya cadı saati wjdhejdnjdjdjd 40 i çıkana kadar böyle o kesin sanırım kime anlatsam normal diyorlar. Sonrasına da bakacaz yine 3 aya kadar duzen olmayabilir diye normal gözüyle bakıyorum 🤗🤗🤗
canım kızlar sizi çok merakta bıraktım 🥹 ne olur kusura bakmayın. Ben hala doğurmadım 😅 rahim ağzı da uzunmuş, hazır değilmişim doğuma. Sancım da yok. Bugün doktora gittim, alttan muayene etti, heralde onun etkisi ile 5-6 saat sonra kahverengi akıntım oldu. Nişan böyle olur mu? Sat gününe göre bugün veya yarın doğurmam gerekiyordu. Oğlum çok dakik olacak galiba 😄 balık bekliyordum, boğaya doğru gidiyoruz sanırım 😅
Özele mi gidiyordun sen. Doğum hiç gelecek gibi değilse sezeryan falan mi dusunuyorsunuz yoksa suni ile mi denenecek 🫠 o lekelenme normal canim alttan muayene edilince pembemsi kahverengi akıntı normal aşırı fazla gelmeye devam etmediği sürece sıkıntı yok nişanı bilmiyorum benim süreç farkli işledi çünkü hdhdhhsjd boğa ne zaman tarihi başlıyor ki
Süründüreyim yaaa daha yetmemiş yaptıklarım demekki 😅😅 aynen ya eşim kadir ezildinin bir farklı versiyonu bende tam tersi hem sakarım hemde pek de bilmem öyle temizlik felan eşime göre yani, evde o işler ona bakar genelde tuvalet banyo kireç sökücü işleri cam silme işleri ona ait yani makineyi de ne diye kıskandı anlamadım da zaten evde de o yapıyor 😅😅 şuan annem evde ondan mı kıskandı ne düşündü bilmiyorum, manyak bir adam yani, bir araba arabasına binecek herkese galoş veriyordu arabası kirlenmesin diye böyle bir adam gitmiş benim gibi pasaklıyı almış hahahah 😅😅😅 dün bosuyordum kesin adamı karar vermiştim yani aileme diyip yanlarına gidecektim şimdi geçti o düşüncem 😅 lohusalik mi ben mi deliyim bilmiyorum
Yani öyle bir şeydir bence de bu kadar yapiyorsa İnce işleri ben bir tık normal karşıladım ama dedigim gibi tepki yine normal değil asla 😂 sadece huyunu normal karsilayabilirim yani. Valla aşk evlilik Sevgi ne dersen de böyle bir şey 😂 birebir syninizi bulsaydiniz anlasamazdiniz zaten. Ben anlasamam kendimle öyle bir şey bu birbirinizi tamamliyorsunuz işte fena mi🤗

Pompa için soruyosan bende bir tane lansinoh elektrikli var, çekimi gayet güzel ama ben günün çoğunda sağdığım için çok yoruluyordum tutmaktan priz başında durmaktan o yüzden giyilebilir mochi aldım ve elim ayağım oldu aşırı pratik ve çekimi de güzel ben memnunum
Evet geçici bir süre süt arttırmak için almayı düşünmüştüm , ya da hastane tipi kiralayacağım teşekkürler cevabınız için

Ay evet sinir oldum. Olamaz mı yani yok ev kiminden girmisler bebege oda izni alamiyondan şirket müdürlük cart curt hepsine saymislar. Valla diyorum ya Vaveylay Vaveylay a da bdv ye konu hayatta açamam yani linclemeye yer araniyor gibi nsbdhdjdjdj maşallah senin kuzunun yeri rahat belli ki 🤗🤗. Ay bi de o kadar yorumdan sonra kayboldun valla merak ettim

Evet bugün istisna var babasi cikmadan bici bici yaptirdik belki değişiklik olur bakcam. 7 gibi uyaninca daha 10-11-00 artık be kadar sürerse krizi tutuyor gaz peşine emme refleksi hat safhada birden çığlıklar falan uyku 3 dk Max öyle böyle geçiyordu birden bayiliyodu bence en son 😂 bugün olmayabilir banyo yaptığı için 🫠 genel genel ben diyorum ya cadı saati wjdhejdnjdjdjd 40 i çıkana kadar böyle o kesin sanırım kime anlatsam normal diyorlar. Sonrasına da bakacaz yine 3 aya kadar duzen olmayabilir diye normal gözüyle bakıyorum 🤗🤗🤗

Özele mi gidiyordun sen. Doğum hiç gelecek gibi değilse sezeryan falan mi dusunuyorsunuz yoksa suni ile mi denenecek 🫠 o lekelenme normal canim alttan muayene edilince pembemsi kahverengi akıntı normal aşırı fazla gelmeye devam etmediği sürece sıkıntı yok nişanı bilmiyorum benim süreç farkli işledi çünkü hdhdhhsjd boğa ne zaman tarihi başlıyor ki

Yani öyle bir şeydir bence de bu kadar yapiyorsa İnce işleri ben bir tık normal karşıladım ama dedigim gibi tepki yine normal değil asla 😂 sadece huyunu normal karsilayabilirim yani. Valla aşk evlilik Sevgi ne dersen de böyle bir şey 😂 birebir syninizi bulsaydiniz anlasamazdiniz zaten. Ben anlasamam kendimle öyle bir şey bu birbirinizi tamamliyorsunuz işte fena mi🤗
Evet ya sinir oldum. Bir de öyle bir detaylı inceleme yapmışlar ki her dediğimi matris gibi işlemişler 😂 işsizler.

Kahverengi akıntı hala gelmeye devam ediyor. 3 tane günlük ped değiştirdim. Bu normal mi ya

Boğa 21 nisandan başlıyor sanırım 😅

Evettt akşam 12-2 arası kdksjsakks bazen gece boyunca huysuz oluyor ama gündüz tam bir melek 😂😂
Kız maşallah de g*tunu kaşı ajbshshsbsbsjsh ben neyi iyi desem bozuluyo içimden bile geçirsem ayarlari kaçıyor resmen sbdbbdbdjd
Doğum yapan kızlar merak ediyorum. Hamilelik döneminde gece uyumayanın bebeği de uyumuyor derlerdi, öyle mi gerçekten? Benim uykular zaten parça pinçik, neler bekliyor beni 🫠
Benim bebeğin duzeni bı garipti valla hiç bilmiyorum zaten gece gündüz 2&3 saatte bir beslemek için uyandiriyoruz o yüzden düzgün bir uyku ritmi yok bende zjbsjshsjsj hala da bi değişik bazen akşam deliriyo bazen sabah 🫠🫠🫠🫠
grubun tek doğurmayanı ben miyim 😅
Yok var daha bir kaç tane tek tük 😂😂 nisandan buraya düşenler de var 🤗

Canım öncelikle hayırlı olsun 😍
Nasıl geldiniz bu karara? Bebişin kilo tahmini ne?
Bugün 40+1olduk . Tekrar çatı muayenesi yaptı doktor hiç açılma yok dedi perşembeye kadar bekleyelim istersen suni sancı ile deneriz ama açılma olmayabilir dedi . Ben de beklemek istemedim sezeryan olsun dedim . Kilosu tahmini 3600 günü geçti artık gelsin istiyorum ☺️

Evet ya sinir oldum. Bir de öyle bir detaylı inceleme yapmışlar ki her dediğimi matris gibi işlemişler 😂 işsizler.

Kahverengi akıntı hala gelmeye devam ediyor. 3 tane günlük ped değiştirdim. Bu normal mi ya

Boğa 21 nisandan başlıyor sanırım 😅
Oha ay dur bilemedim 3 tane günlük ped tamamen kanama kapladi mi gerçi kahve diyosun kırmızı falan olsa direkt git dicem de kahve olduğu için bilemedim çok mu uğraştı dicem ama belki senin o uzunluk daha duruyor veya sert hala diye böyle olmuştur 🫠 doktorun ozelse sor istersen normal mi diye 🥰

Geceye kadar gecmezse bebikonu da kontrol et hareket durumunu. Ona göre gidip görün acilden bence o kadar uzun süre olmaması lazımdı diye biliyorum, bünyeye göre degismiyorsa tabi

Ayyy bana da şimdi beğenme bildirimin geldi sanki çok yakından tanıdığım biri mesaj atmış gibi hissettim aaaa bizim kız konumu görmüş dedim, 😅🤦‍♀️ benim herif benden daha lohusa çıktı salak salak davranıyor valla 🤦‍♀️🤦‍♀️ insanlar da değişik değişik şeyler sokuyor aklıma 😑 sonra bebeğimi alıp kucağıma ağlıyorum sana iyi baba seçemedim ben diye, sonra babası gelip altını değiştiriyor gazini cikarttiriyor, vazgeçtim sana iyi baba seçmişim kendime iyi koca secememisim diyorum 😅🤦‍♀️ iyice psikolojim bozuldu yaa
Ben de şimdi konunu okudum, insanların aklına kurt düşürmesine izin verme. Çok saçma geldi bana da yazılanlar. Biraz sakin kalmaya ihtiyacın var sanki. Herkes söylüyordur ama emin ol geçecek bu hisler. Lohusalık zor bir dönem ve 40 gün sürecek diye bir durum yok. Daha uzun sürüyor. Eşine, bebeğine sarıl kurduğun güzel yuvanın tadını çıkar. Eşinin eviniz için yaptığı şeylerle mutlu olmaya çalış. Ne güzel çocuğuyla da ilgilenen bir baba. Eşinin bebeğinin altını değiştirmesi bile bir nevi sana destek olması, seninle ilgilenmesi demek bence. Görmeye çalışmalısın. Kırgınlıkların soğukluğa dönmesine izin verme. 🌸

Kız maşallah de g*tunu kaşı ajbshshsbsbsjsh ben neyi iyi desem bozuluyo içimden bile geçirsem ayarlari kaçıyor resmen sbdbbdbdjd

Benim bebeğin duzeni bı garipti valla hiç bilmiyorum zaten gece gündüz 2&3 saatte bir beslemek için uyandiriyoruz o yüzden düzgün bir uyku ritmi yok bende zjbsjshsjsj hala da bi değişik bazen akşam deliriyo bazen sabah 🫠🫠🫠🫠

Yok var daha bir kaç tane tek tük 😂😂 nisandan buraya düşenler de var 🤗
Umarım yavaş yavaş rejime girer uykularınız. Ben de süt biriktirip eşime verdirmeyi düşünüyorum 😄 vardiya yapacağız

Aynen ben de emin olamadım bizim analardan mısın diye jsbdhdhdj Ya hiç öyle bir şey yoksa ortada boşa bunu da düşünüp iyice strese girme kendini yipratirsin. Eşini sen daha iyi tanıyorsun. Dışarıdan bakanlar için mantıklı bir soru evet ama sen bu ihtimali vermiyorsan hiç aklına da sokma bence gerek yok. He içim rahat etsin diyosan bi kontrol et tabi makineyi nerde diye 🫠 ama içinde büyütme yani lohusa halinle hiç gerek yok. İnsanin psikolojisi bozulur valla öyle şeyler diyolar ki oraya konu açacağım varsa da açmam mesela dnbxbdbdj kullandirmak istemiyorsa da eşini öyle kabul edicen herkese öyle demekki hor kullanilir diye, düzenli de demişsin normal geldi bana ama bu evden esirgemek olarak demiyorum. Yaptığı yanlış söyleme tarzi vs olurunu bulabilirdi. bence sen haklısın o konuda zaten. Gereksiz toplara girmiş. Süründür sen biraz onu bacım 😂😂
Kız doldurmayın birbirinizi 🤣🤣🤣
Sakin sakin geçinin kocalarınızla 🤣🤣

Oha ay dur bilemedim 3 tane günlük ped tamamen kanama kapladi mi gerçi kahve diyosun kırmızı falan olsa direkt git dicem de kahve olduğu için bilemedim çok mu uğraştı dicem ama belki senin o uzunluk daha duruyor veya sert hala diye böyle olmuştur 🫠 doktorun ozelse sor istersen normal mi diye 🥰

Geceye kadar gecmezse bebikonu da kontrol et hareket durumunu. Ona göre gidip görün acilden bence o kadar uzun süre olmaması lazımdı diye biliyorum, bünyeye göre degismiyorsa tabi
Yani muayene ederken hafiften canım acıdı, hazırlanmaya başlamış dedi. Yazdım şimdi doktora. Halbuki nişan geldi diye çok sevinmiştim, İnşallah bir sorun yoktur. Sen miktarı önemli deyince akıl ettim. Yoksa bana kalırsa sancıyı beklerdim

Kız doldurmayın birbirinizi 🤣🤣🤣
Sakin sakin geçinin kocalarınızla 🤣🤣
Ay doldurmuyorum ya sjdbjsjdj yerim kocamı bak sabah saydiriyordum bi kaşık suda biğayim diye şimdi özledim 🥹 vaveylay in konusunu okudun mu bilmiyorum insanı boşatirlar resmen sjshjsjdjsjdben o yüzden dedim psikolojini bozma, sen daha iyi bilirsin kocani diye sjxhjsjdjd herkese potansiyel aldatma etiketini dayiyorlar gerek yok. Ben sadece lohusayiz sonuçta normalde yok diyecekseler de gönlümüz olsun diye bile he demelerini isterim o yüzden süründür dedim yani masum anlamda 🫠🫠🫠🫠 :KK54:

Yani muayene ederken hafiften canım acıdı, hazırlanmaya başlamış dedi. Yazdım şimdi doktora. Halbuki nişan geldi diye çok sevinmiştim, İnşallah bir sorun yoktur. Sen miktarı önemli deyince akıl ettim. Yoksa bana kalırsa sancıyı beklerdim
Her zaman su ile başlamıyor ya doğum kizkardesimin kanamasi olmuş gidince öğrendi doğuracağını 🫠 senin muayene olmus olman kafa karistirabilir belki ama yine de sormuş ol bir şey olmaz 🤗

Bugün 40+1olduk . Tekrar çatı muayenesi yaptı doktor hiç açılma yok dedi perşembeye kadar bekleyelim istersen suni sancı ile deneriz ama açılma olmayabilir dedi . Ben de beklemek istemedim sezeryan olsun dedim . Kilosu tahmini 3600 günü geçti artık gelsin istiyorum ☺️
Benim de perşembeye kadar zaman verdi doktor. Bizim burada özel hastanede doğum yapılmıyor dolayısı ile doktorum vajinal olsun diye çok diretiyor. Bugün sanki nişan geldi, sancılarım başlarsa kilosuna bakacağım tabi duruma ve sürece göre kilosuna bakarak sezeryana dönebşlirim

Back
X