- 22 Ekim 2024
- 1.934
- 4.709
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #33.381
40dk da şükür çeksin ana olmamış smbxjdndjdhdj sofrayi da o kurşun bebeğe de o baksın bakalım nasil oluyor djjdjdjdkdkd bibde aynen yardim edem yok hep bi bilmişlikÖffff bunların da çok bilmişlikleri çocuktan daha çok yoruyor, bi rahat bırakın yaa yardımınız dokunmayacaksaben geçen 40 dk verdim babasına sofra kurayım diye, çocuk bakmak çok zormuş diyor
şu an yatak odasında kızımla ikimiz yatıyoruz, baba başka odada kalıyor, bir gece odaya da bekleriz dedim
hayatı nasıl kararıyormuş gösterelim… zaten sabaha kadar uyku yok bir şey yok, bebeyle uğraşmaktan helak olmuşsun, uykusuzluktan zombiye dönmüşsün, kıçını devirip yatan babalar, kv ve diğerleri sana akıl versin
![]()

Bizde kimse yok ya djdndjdhjd tek o ve benKesınlıkle bende hıc cırlayamıyorum ıyıce coştu o yüzdenya yanımda bebek uyuyo oluyo ya annem oluyo yanımda o yuzden hıc kavga edemedım 1 aydır
erkolar kapatılsın
![]()

Ben en son yazdiktan sonra kalktim yeni camasir atip mutfagi toparliyodum geldi sirnasti baya skxhhsjdjd doparladik

ay bi de kv nin tek sevmediğim şeyi boş şeylere takılması bugün telefonda konuşurken bana alakasız bir anda şey dedi "cünüpken emzirme sakın, abdestini al öyle emzir" yani emzikle alakali konusuyoduk emziği o zaman verirsin kurtarir seni hemen dusunu alir emzirirsine getirdi sjdbjsjdjsjdjsjhdjdnd hayır böyle bir şey kuranda vs gecmiyo. hocalar bile göğüsleri yıkayın lavaboda, veya silersin emzirin bir şey olmaz diyo, ki zaten inancsiz biri için bile bebis emecek temizlemek mantıklı olan