Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benimki de böyle oluyor hatta kabuk soyulup ağzına girecek diye korkuyorum, silikon uc ve biberonla emziriyorum ona bagliyordum ben dudağının böyle olmasını
Silikon uctan vs değil de memeden kaynaklı sanırım kavradiklari için sütle de yumusuyor iyice sanirim su toplar gibi böyle olup bir süre içinde de soyuluyor böyle şuan çok tutup alincak gibi değil ama tam koptu kopacak olunca eline geliyor hemen zaten dbbxjd bi tur soyuldu da ordan biliyorum onu ksnskdjd

Yıkadık kuşum.hava -15 derece bugun ama evın derecesını 25 e getırdık ısıtıcı yaktık bıde o banyo yaparken hava ufleyen ısıtıcıdan.muslın beze sardık yavas yavas doktuk suyu,kafası konak olurmus yıkanmazsa o yuzden korktum yıkadım.ben o laktaz enzımınden alıcam bı deneyım ıyı gelırse sanada soylerım.kaleıdondan memnunum ama onu tavsıyen ederım.prebıyotık damla.

Kıyafet tene yapışan pamuklu bişey olmadıkça ısıtmıyor bacım anne uzmanlığı artık

Ben hiçbir çocuğuma kullanmadım işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama şey duymuştum çocukta göbek kordonu güvenini hatırlatıyormuş falan buna da kullanmam çünkü tuttuğu herşeyi ağzına sokuyor onu da tek hamlede yer valla boğazına tüy müy kaçar boğulur hiç riske edemem

Bacim uyuyosa uyuyo demicen ben onu çözdüm snxnjsndjd hazir uyuyorken uyu bol bol algıları açılınca bir şeyler oluyo bu bebelere galiba sjsbsndnjsjdjd benimki o arada şuan ne açık ne kapalı keyfine göre uyuyor uyumuyor

Ya kıyamam nasıl bir ikinmak yavrucuk peki kaka mi yapamiyor sen bol bol kayısı tüketip ishal olmayı denesen anne sütünden geçer belki
2 günde 1 yapıyor. Bugün gene götürdüm bu defa da hırıltı var diye, deniz suyu yazdı burundanmış. Tekrar sordum normal dedi. Mamasına 1-2 damla hakiki zeytinyağı damlatabilirsin dedi. Deniycem bakalım.

Sağol canım geçer sanırım yeğenimde de olmuştu çatlaklara iyi gelen bir merhem sürüyorum her alt almada

Emerken uyuyakaliyor gazini cikarilmaya calisiyorm uyaniyor uyumak icin tekrar meme istiyor kısır döngü gibi resmen
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de yaşıyorum bunu. Peki gazı çıkınca, yalancı memeyle uyumuyor mu? Annem geldi dün az dinleneyim diye. O öyle olmaz dedi aldı elimden verdi emziği. Uyuttu benim doktor sürekli emme istediği gazdan diyor.

Benimkide böyle oldu kabuk düştü şimdi tekrar oluştu bence çok emmekten oluyor

Ayağı da durmuyor ki çekiyor çırpıyor ayaklar boşta kalıyor sanarsin prematüre doğmuş kiyafet bol geliyor ama alakası yok kendi ediyo
Durur mu benim kıyafetler başladı bile küçülmeye 0/3 aldığım ilk tulumu bu gün itibariyle kaldırdım randevuya gittik bu gün 10 günde tekrar 4 kiloya geri çıkmış iyi bari boşa mastit olmamışım demek (3,600) e düşmüştü

İlk 3 ay deneme yanılma oluyor nasıl uyumasını istiyorsan sen o şekilde ara ara yavaş yavaş alıştırmaya başlayabilirsin ama istemezse uzatma başka zaman tekrar dene 4. Ay feci bir uyku gerilemesi oluyor tüm düzen alt üst yarım saate bir çığlık çığlığa uyanıyorlar sonra tekrar düzene gşrmeye başlayınca 5-6 ay gibi ozaman alıştırmaya başlayabilirsin istediğin gibi tabi alışırsa

Bende öyleyim hafifledim kuş gibi sancılarda kesildi çok şükür ama tabi bir iki yıl kadar kesintisiz uyku diye bişey yok
Bugün birini bir tarafıma diğerini diğer tarafıma yatırıcam bakalım başedebilecek miyim kendimi survivor a gidiyor gibi hissediyorum

Benimki de soyuldu direk ağzına girdi 2 kere birinde cikardim diğerinde çıkaramadım da yuttu gitti

Silikon ucu bırakmanın teknikleri var
Ya işte bu beslenme süreci okadar yorucu bir hal alıyorki bir bakıyorsun tüm gün beslenmeyle uğraşmışsın wc ye bile gidemedğin günler olmuş bu sefer insan bunalıyor ben hiçbirşey yapamayacakmıyım aktivitem olmayacakmı oyğzden yine danışman öneriyorum şuan ilkinden aldığım danışmanlıkla emziriyorum bebeğimi meğerse herşey çok kolaymış diyorum korkudan ölüyor dum ilki gibi olacak diye bebeği emzirip kenara koyuyorum şimdilik başka hiçbir eziyetimi yok gaz sancıları başlamadı tabi daha

Tamamen ayni şeyleri yaşıyoruz bazen hüngür hüngür ağlıyorum çok zor bir durum çözüm bulan var mi gerçekten

Tamamen ayni şeyleri yaşıyoruz bazen hüngür hüngür ağlıyorum çok zor bir durum çözüm bulan var mi gerçekten
Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum ben de, diyorum çocuk için erken mi davrwndım hayatım bitti ne kendime bakabiliyorum ne çocuğa bakabiliyorum 40ı çıkana kadar annem yanımda, bir şekilde sağacal vakit vs buluyorum ama gidince tamamen bana kalacak tüm sorumluluk çok zor gerçekten bunaldım 20 günde ya

Ben iki günde bir yıkıyorum bebişi ilk başlarda teyzem geldi onunla yıkadık önce suyu oturtuyoruz suyun içinde oynatarak alıştırıyoruz ondan sonra yıkamaya başlıyoruz artık kendim tek başıma yıka yabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…