- 22 Ekim 2024
- 1.772
- 4.335
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.941
Silikon uctan vs değil de memeden kaynaklı sanırım kavradiklari için sütle de yumusuyor iyice sanirim su toplar gibi böyle olup bir süre içinde de soyuluyor böyleBenimki de böyle oluyor hatta kabuk soyulup ağzına girecek diye korkuyorum, silikon uc ve biberonla emziriyorum ona bagliyordum ben dudağının böyle olmasını
Yıkadık kuşum3 ay dayancaz diyorsun hadi hayırlısı canım sağlıcakla atlatalım inşallah bu süreciSorma bu bebek yıkama konusunda bende cesaretsizim geçen cuma göbeği düştü cumartesi yıkadık eşimle beraber ben çok dokunamıyorım sonra bir daha yıkamadım bir de bu aralar hava soğuk gitti baya korktum da açıkçası üşütürüz diye ama yıkayınca da pamuk gibi yumuşuyor havalar güzelleşince daha sık yıkarız ama şimdi yine cumartesi yıkarım gibi gözüküyor İlkini de hep anneme yıkatıyordum
Kıyafet tene yapışan pamuklu bişey olmadıkça ısıtmıyor bacımAynen üstten sadece cikariyorum alti kendi hallediyo genelde djxbndndjdn ayağına batikli alt giydirince ayağı ısınmıyor çıplak veya corapsiz battaniyelere koyunca sicacik oluyor ve daha güzel geciyor uykusu da havalar birden çok soğudu düzelsin aynı o şekle dönerim sanırım
Emzirince memede tutma hizza olarak bende de öyle tutunca ikiniyormuş meğer biz gormesek de içten o yüzden illaki kusuyor ama omzuma dogru alıp ağzından gazi cikarinca, çok çalkalamadikca kusmuyor onu fark ettim. Diğer türlü fix kusuyor
Cemil olabilir mi cemil? Fuat? Djdndnx
Canım gaz olabilir mi ya beni erken haftalarda beni bi vurmuştu gerçi senin o kadar sert keskin değil ben dedim doguruyorum herhalde.... Ama belki bebek kanala iniyorsa o ağrı yapiyodurartarsa gidebilirsin bi gorunursun durumuna göre yine evde beklersin zaten
Ben hiçbir çocuğuma kullanmadım işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama şey duymuştum çocukta göbek kordonu güvenini hatırlatıyormuş falanŞimdi bir sorum daha var uyku arkadaşı kullanan var mıiş yapar mı yoksa anam babam usulü sallamadan veya kucakta pispis yapmadan uyutamayacak miyiz djbxbxnxn eğer iş yapan bir şeyse alıp almamayi dusunucem ve kaçıncı haftalardan sonra öneriliyor
Ayağı da durmuyor ki çekiyor çırpıyor ayaklar boşta kalıyor sanarsin prematüre doğmuş kiyafet bol geliyor ama alakası yok kendi ediyoKıyafet tene yapışan pamuklu bişey olmadıkça ısıtmıyor bacımanne uzmanlığı artık
Bacim uyuyosa uyuyo demicen ben onu çözdüm snxnjsndjd hazir uyuyorken uyu bol bol algıları açılınca bir şeyler oluyo bu bebelere galiba sjsbsndnjsjdjd benimki o arada şuan ne açık ne kapalı keyfine göre uyuyor uyumuyorDün akşam öyle uyumuşum ki Allah'ım artık tuvalete gitmek yok sağdan sola donememk yok kendimi sanki hastalıktan çıkmış gibi hissediyorum demekki uyuyabiliyormusum benbiliyorum bir aya tekrar uykuları bozulacak ama şimdi keyfini çıkarma zamanı
2 günde 1 yapıyor. Bugün gene götürdüm bu defa da hırıltı var diye, deniz suyu yazdı burundanmış. Tekrar sordum normal dedi. Mamasına 1-2 damla hakiki zeytinyağı damlatabilirsin dedi. Deniycem bakalım.Ya kıyamam nasıl bir ikinmak yavrucuk peki kaka mi yapamiyor sen bol bol kayısı tüketip ishal olmayı denesen anne sütünden geçer belki
Sağol canım geçer sanırım yeğenimde de olmuştu çatlaklara iyi gelen bir merhem sürüyorum her alt almadaMuhtemel sonum olabilir shdbjdjd
Geçmiş olsunhemen gecebilen bir şeydir inşallah
Kaçıncı haftan bakmayi unuttum ama vajinal dusunuyorsan kilosundan eminseler çok daha fazla uzatmaya gerek yok zaten 3 cm için bile yarısi bitmiş az kalmış diyorlardi bana. Senin daha da az kalmış+ karnım asla aşağı inmemisti bile senin yine inmiş haftan da okeyse vajinal düşünüyorsan daha fazla beklersen kilo almaya devam edebilirkorkutmak için demiyorum benim 10 günde 800 gram falan net almıştı bebe djndndndns son haftalar yemek yemesen bile bebiş alacağını senden alıyor çünkü yine sen bilirsin iyi düşün geceleri sancı oluyor mu mesela ? Benim gece oluyordu düzenli sayılabilir sancilardi ama sabah gün aymaya başladığı gibi pıt kayboluyordu gün içinde de duzensiz alakasiz zamanlarda geliyodu. Eğer arada düzenli sayilir şekilde geliyorsa suniye çok kalmadan dogurursun zaten hastahaneye yatinca psikolojik olarak da sanci artıyor zaten dbdbbdnd
Ne yaptın ne düşünüyorsun
Aynen psikopat gibi dilini çıkarmasını falan bekliyordum tepesinde sjhshshddbhddjjd 28 inde sorucamevet ya bence de büyüdü artık yan yatarak emzirirken göğüs ve bel arama sığmıyor sıpa
İlk hafta bir kac kere başıma geldi çikolata şelalesi gibiydi tam yeni bez koyuyorum basliyordu tam bitti diyorum silicem tekrar skdbjsndksjdk ayyy fenaydi valla şuan daha çok çiş ağırlıklı arada sarı turuncu arasikarışıyor o kadar snbdjsjkd belki düzelir ya
He daha varmış güzel zaten ilk 3 ay uygulanabilecegini de sanmiyodum ben anca düzeni oturur vs öyle bakarim diyodum zaten
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de yaşıyorum bunu. Peki gazı çıkınca, yalancı memeyle uyumuyor mu? Annem geldi dün az dinleneyim diye. O öyle olmaz dedi aldı elimden verdi emziği. UyuttuEmerken uyuyakaliyor gazini cikarilmaya calisiyorm uyaniyor uyumak icin tekrar meme istiyor kısır döngü gibi resmen
Aynen tecrübeyle sabitBacim uyuyosa uyuyo demicen ben onu çözdüm snxnjsndjd hazir uyuyorken uyu bol bol algıları açılınca bir şeyler oluyo bu bebelere galiba sjsbsndnjsjdjd benimki o arada şuan ne açık ne kapalı keyfine göre uyuyor uyumuyor
Benimkide böyle oldu kabuk düştü şimdi tekrar oluştu bence çok emmekten oluyorBenim bu dudak veya dil bağı olabilir mi deme sebebim dudakları böyle oluyor. Bir tur soyuldu şimdi tekrar kabuklanmis mesela. Bu olusunca cocuk dilini etkin kullanmadigi için dudaklari zorluyor vs diye geçiyor internette. Ama emmesi de iyi bi yandan bilemiyorum. Sizden böyle olan var mi
Durur mu benim kıyafetler başladı bile küçülmeye 0/3 aldığım ilk tulumu bu gün itibariyle kaldırdımAyağı da durmuyor ki çekiyor çırpıyor ayaklar boşta kalıyor sanarsin prematüre doğmuş kiyafet bol geliyor ama alakası yok kendi ediyo
İlk 3 ay deneme yanılma oluyor nasıl uyumasını istiyorsan sen o şekilde ara ara yavaş yavaş alıştırmaya başlayabilirsin ama istemezse uzatma başka zaman tekrar dene 4. Ay feci bir uyku gerilemesi oluyor tüm düzen alt üst yarım saate bir çığlık çığlığa uyanıyorlar sonra tekrar düzene gşrmeye başlayınca 5-6 ay gibi ozaman alıştırmaya başlayabilirsin istediğin gibi tabi alışırsaŞimdi bir sorum daha var uyku arkadaşı kullanan var mıiş yapar mı yoksa anam babam usulü sallamadan veya kucakta pispis yapmadan uyutamayacak miyiz djbxbxnxn eğer iş yapan bir şeyse alıp almamayi dusunucem ve kaçıncı haftalardan sonra öneriliyor
Bende öyleyim hafifledim kuş gibi sancılarda kesildi çok şükürDün akşam öyle uyumuşum ki Allah'ım artık tuvalete gitmek yok sağdan sola donememk yok kendimi sanki hastalıktan çıkmış gibi hissediyorum demekki uyuyabiliyormusum benbiliyorum bir aya tekrar uykuları bozulacak ama şimdi keyfini çıkarma zamanı
Benimki de soyuldu direk ağzına girdi 2 kere birinde cikardim diğerinde çıkaramadım da yuttu gittiSilikon uctan vs değil de memeden kaynaklı sanırım kavradiklari için sütle de yumusuyor iyice sanirim su toplar gibi böyle olup bir süre içinde de soyuluyor böyleşuan çok tutup alincak gibi değil ama tam koptu kopacak olunca eline geliyor hemen zaten dbbxjd bi tur soyuldu da ordan biliyorum onu ksnskdjd
Silikon ucu bırakmanın teknikleri varOf kızlar ya daha önce söylemiştim silikon uçla emzirdiğimi ve biberonla anne sütü + mama veriyorum. Silikonsuz memeyi çok nadir tutuyor deli gibi ağlıyor emmek istemiyorbu durumu nasıl aşabilirim ben ya? Sürekli sağıp vermekten çok sıkıldım, silikon ucu temizle tak da çok yordu ama asla kabul etmiyor mememi ne kadar daha böyle devam edebilcem hiç bilmiyorum. Boş memeyi vermeyi deniyorum ama ağladıkça sinirlerim bozuluyor
Tamamen ayni şeyleri yaşıyoruz bazen hüngür hüngür ağlıyorum çok zor bir durum çözüm bulan var mi gerçektenOf kızlar ya daha önce söylemiştim silikon uçla emzirdiğimi ve biberonla anne sütü + mama veriyorum. Silikonsuz memeyi çok nadir tutuyor deli gibi ağlıyor emmek istemiyorbu durumu nasıl aşabilirim ben ya? Sürekli sağıp vermekten çok sıkıldım, silikon ucu temizle tak da çok yordu ama asla kabul etmiyor mememi ne kadar daha böyle devam edebilcem hiç bilmiyorum. Boş memeyi vermeyi deniyorum ama ağladıkça sinirlerim bozuluyor
Silikon ucu bırakmanın teknikleri var
Ya işte bu beslenme süreci okadar yorucu bir hal alıyorki bir bakıyorsun tüm gün beslenmeyle uğraşmışsın wc ye bile gidemedğin günler olmuş bu sefer insan bunalıyor ben hiçbirşey yapamayacakmıyım aktivitem olmayacakmı oyğzden yine danışman öneriyorum şuan ilkinden aldığım danışmanlıkla emziriyorum bebeğimi meğerse herşey çok kolaymış diyorum korkudan ölüyor dum ilki gibi olacak diye bebeği emzirip kenara koyuyorum şimdilik başka hiçbir eziyetimi yok gaz sancıları başlamadı tabi daha
Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum ben de, diyorum çocuk için erken mi davrwndım hayatım bitti ne kendime bakabiliyorum ne çocuğa bakabiliyorumTamamen ayni şeyleri yaşıyoruz bazen hüngür hüngür ağlıyorum çok zor bir durum çözüm bulan var mi gerçekten
Ü
sabah cocuk dr unu aradım kuzum,kımı bebekte bagırsak gelısımınden dolayı boyle olur endıselenme gaz dönemi bu kadar ıkınma uykusuzluk normal bol masaj yap emzır 3 ay sabretmen lazım benım bebegımde boyleydı dedı.ben laktoz ıntoleransı olabılır mı dedım orzaxın laktaz enzımı varmıs bı dene dedı onu da bı denıcem bakalım.doktorda annesıyle donusumlu bakarak atlatmıs bu surecı.Allahım saglık versın benıslerımıze onların tırnagına zarar gelmesın.ben bebegı yıkamaya korkuyorum kuzum ya kac gunde bır nasıl yıkıyosunuz.20 gunde 1 kez yıkandı daha ondada cok agladı dogru duzgun yıkayamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?