- 30 Nisan 2018
- 1.979
- 2.672
- 133
- 38
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.341
Emdiği halde kilo verdim i peki benimki çok güzel emiyor ama aç gibi yada kilo veriyor
Ben 5 günlükken başladım mamaya 60ml olarak, süt de ne çıkarsa veriyorum 30-40-50-60 hep aynı çıkmıyorKızlar 10 günlük bebek ne kadar süt mama veriyosunuz? Benim sütum cok artmadi mamada veriyoruz ama kusuyo cogu zaman. Aç sürekli özellikle sabaha karsi durmuyor yerinde. En son persembe 2400tü kilosu. Gözlerinde hafif sarılık var acile götürsek acilde bakiyolar mı sarılık değerine? Pazartesini mi beklemeliyiz ?
Ya burada kadının göğüs ucu yok zorla sağ ucun ciksin diyorlar mama verdirmiyorlar kadında su veriyorum ne yapayım diyor öyle olur mu sen onlara bakma sakın al ver dedimBenim de öyle olmuştu sarılık çok çıkmadı gerçi ama sabaha kadar artık ağlayınca dedim mama alalım öyle yoksa belki daha ilerleyecekti yanivalla iyi olsunlar da can feda cidden insan kıyamıyor da neye ağlıyor böyle parçalıyor kendini diye üzülüyoruz
Benim ebem bebek rahat kaka yapsın istiyorsan sen ishale yakın olmasın demişti doğruluk derecesini bilemiyorum ama sende dikkat edersen bağırsaklarına belki işe yararDoktoruna soylemıstım kaledıon dıye bı damla verdı kuzum kullanıyorum 4-5 gundur ama pek fayfası olmadı.ama kakası duzene gırdı.deneyınce yaz beklıyorum
Canım bızde aynıyız nobet beklıyoruz annem ben esım40ı cıkınca duzelırız merak etme sımdı cok kucukler o yuzden bu kaygımız,bıde emerken bıle bogazına kacıp tıkanıyor bız korkmayalımda kim korksun
Mamayi biberonla mi verdiniz ? Doktor biberonu görünce at hemen dedi. Önermiyolarmis biberonla.Ben 5 günlükken başladım mamaya 60ml olarak, süt de ne çıkarsa veriyorum 30-40-50-60 hep aynı çıkmıyor
Annelik delilik değil miydiİnanki hepsi unutuluyor benim doğum sonrası içerde açık damar unutuldu rahimden sızan kan makat bölgesine toplandı doktor yoktu hastanede evine gitti dikişi atıp . Ben tekrar kanama hissiyle ıkınma hissi geri geldi bağırarak ıkınmaya başladım bebek doğalı 2/3 saat olmuş . Nöbetçi doktor geldi noldu falan makata eliyle muayene yapmasını söyledim acil ıkınmayı durdurmuyordum düşğn . Muayene etmesiyle doktorun üstüne doğru biriken kanın patlaması bir oldu . Direk anesteziyle bayılttılar ve tekrar patlayan neresi varsa diktiler atılan dikişleri geri söktüler yani bunları yaşadım ve tekrar şu an bebek yaptım demek o ki unutuluyor asla akıllanmıyoruz biz anneler
Bende de sezeryanli halimle henüz 7 günlük falan arkadaslariyla dışarıya çıkmıştı. 3. Çocuk olduğu için pat kalkamiyosun yanına gidip sakinlestiremiyorsun devamlı ayakta kalamiyosun toparlanmak daha zor oluyor .. eve döndüğünde tartıştım aradan geçti 2 yıl olacak hala aklimdan çıkmaz.. aklımın her zaman bir ucunda durur hala da söylerim sen bana merhamet etmedin diye.. seni o kadar iyi anliyorumki ama kendine yapacağın en büyük iyilik unutabilirsen unutYaa ben iyi olmaya çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorum ama valla sinirlerim bozuluyor artık eşime çocuğun bezini kontrol et dedim defalarca etmedi kaka çiş heryere taşmış
Akşam yemeğini yedir dedim savsakladı meyvesini yedir uykusu geldi dedim bunalrı 100 bin kere demişimdir yine aynı şey uykusu geliyor yatıralım bizde yatıcaz dedim herkes benim odamda kimse umursamadı saat oldu dokuz tutturdu ben dışarı çıkıp tatlı alayım çıktı geri gelmedi çocuk aç kaldı sürünğyor yerde uykusu gelmiş ben uyumadım iki gğn oldu zaten ağrılarımda var çok kötü daha çıldırdım valla şimdide beni haksız buluyorlar abartıyorsun diye
Evet hem sütümü hem mamayı biberonla veriyorım philips avent kullanabilirsin dedi doktorum. Mememi de emiyor yavaş akışlı olduğu için sorun olmadıMamayi biberonla mi verdiniz ? Doktor biberonu görünce at hemen dedi. Önermiyolarmis biberonla.
Ayy cidden nasıl kurtlarsak yediğimiz ayazı hep unutuyoruzİnanki hepsi unutuluyor benim doğum sonrası içerde açık damar unutuldu rahimden sızan kan makat bölgesine toplandı doktor yoktu hastanede evine gitti dikişi atıp . Ben tekrar kanama hissiyle ıkınma hissi geri geldi bağırarak ıkınmaya başladım bebek doğalı 2/3 saat olmuş . Nöbetçi doktor geldi noldu falan makata eliyle muayene yapmasını söyledim acil ıkınmayı durdurmuyordum düşğn . Muayene etmesiyle doktorun üstüne doğru biriken kanın patlaması bir oldu . Direk anesteziyle bayılttılar ve tekrar patlayan neresi varsa diktiler atılan dikişleri geri söktüler yani bunları yaşadım ve tekrar şu an bebek yaptım demek o ki unutuluyor asla akıllanmıyoruz biz anneler
EvetAyy cidden nasıl kurtlarsak yediğimiz ayazı hep unutuyoruzpeki bunların üzerine yine normal doğum mu yaptın yoksa
Zır delilikAnnelik delilik değil miydi
Bende öyle diyordum asla düşünmüyordum ama kazara hamile kalınca her zaman aynı şey olacak diye bişey yok diyerek kendimi teselli ettim daha dikkatli davrandım daha iyi hastaneye gittim doktora yaşadıklarımdan bahsettim sebeplerini sordum napmam gerektiğini sordum falan temkinli ilerledim kısaca ve şükür kü tertemiz bi doğum geçirdim her zaman aynı şeyler olucak diye bişey yokAy size helal olsun valla. Ben yasadigim travmadan sonra bidaha normal dogum asla dusunemem heralde. Bebegime bakinca hepsi unutuluyor tabi ama aklima bi gelio vazgeciyorum hemen
Helal olsun diyorum ne diyim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünBenim bebişte doğdu hanımlar
Şuan emiyoruz birbirimizi
Gözün aydın Allâh analı babalı büyütsün. mart anneleri bir bir eleniyorKızlarrr selam
Vajinal doğum sancılarını beklerken 39+2 de acil sezeryan doğum yaptım.
Benim kızçe karnımdayken geceleri azıcık uzanınca hemen kıpırdardı. Dün gece hiç hareket etmedi bekledim bekledim tık yok, çikolata yedim yine tık yok normalde çikolataya hayır demez. Hastaneye gidip nsr çektirdim. Kalp atımları yavaşlamıştı (normalde 140-150 arasında çıkardı, dün gece 100-110 arası seyretti) ve bebekte hiç hareket yoktu. Hemen Doktorum geldi sezeryana alındım. Bebişin boynuna 2 kere kordon dolanmış.
Sırtımdan iğne oldum ve hiçbir acı hissetmedim Anında belden aşağıl uyuştu zaten beni yatırdılar ce birkaç dakika içinde bebeğime kavuştum. Korktugum hiçbir şey gerçekleşmedi. Her şey çok şükür ki güzel geçti. 4 saate kalmadan ayaklarım açıldı ve bolbol yürüyüş yaptım hala yapıyorum. Yaptıkça açılıyorum.
Ben elendimdarısı sağlıkla siz bekleyenlern başına
Eşin hadi yapmiyo veya unuttu başkası yok mu bunu yapabilecek baktilar ki eşin yapmiyo bari ben yapim diyen olmadi miYaa ben iyi olmaya çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorum ama valla sinirlerim bozuluyor artık eşime çocuğun bezini kontrol et dedim defalarca etmedi kaka çiş heryere taşmış
Akşam yemeğini yedir dedim savsakladı meyvesini yedir uykusu geldi dedim bunalrı 100 bin kere demişimdir yine aynı şey uykusu geliyor yatıralım bizde yatıcaz dedim herkes benim odamda kimse umursamadı saat oldu dokuz tutturdu ben dışarı çıkıp tatlı alayım çıktı geri gelmedi çocuk aç kaldı sürünğyor yerde uykusu gelmiş ben uyumadım iki gğn oldu zaten ağrılarımda var çok kötü daha çıldırdım valla şimdide beni haksız buluyorlar abartıyorsun diye
Göğüs ucu muhabbetini bilmiyorum o açıdan ama hem meme için uğraşıp hem de kaşıkla mama verebilir sonuçta. Bizim de doğdu o gece süt hemen çok gelmiyo veya bebek ememiyo diye hemen gelen ebe mi hemşire mi ne bir şişe hazır mamalardan, kasık ve ölçü kabi vardi 30 cc lik onları yollatti, ve her dogurana da yolluyorlar sanırım. Sonuçta bu bebelerin sarılık olması daha kötü bir durum. 15 dk meme 30 cc mama şeklinde verin demişlerdi. Meme öncelikli olarak tabi. Yani bazi hastahaneler de abartiyor anladik anne sütü de yani açlıktan daha mı kötü olsun bebelerYa burada kadının göğüs ucu yok zorla sağ ucun ciksin diyorlar mama verdirmiyorlar kadında su veriyorum ne yapayım diyor öyle olur mu sen onlara bakma sakın al ver dedim
Acilde bakiliyor mu bilmiyorumKızlar 10 günlük bebek ne kadar süt mama veriyosunuz? Benim sütum cok artmadi mamada veriyoruz ama kusuyo cogu zaman. Aç sürekli özellikle sabaha karsi durmuyor yerinde. En son persembe 2400tü kilosu. Gözlerinde hafif sarılık var acile götürsek acilde bakiyolar mı sarılık değerine? Pazartesini mi beklemeliyiz ?
Yuh, sen sancı çektim sağlık ekibi geldi, diyorsun, bu adam nasıl bir sorumsuzlukla ve vicdansızlikla sana herseyi yıkmaya kalkıyor? Anne kayinvalide başka kimse yok mu? Esini çekip kendine gel diyecek bir büyük yok mu? Çok sinirlendim, şuna seni pamuklara sarip sarmaları lazım, sana yapılan muamele insanlık dışı.Yaa ben iyi olmaya çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorum ama valla sinirlerim bozuluyor artık eşime çocuğun bezini kontrol et dedim defalarca etmedi kaka çiş heryere taşmış
Bizim 3800 doğdu 3. Günü muayenede 3500 olmuştu mamaya rağmen, normal diyorlar ilk başta ödem vs veriyormuş zaten çoğu bebe. Kirli bez sayısı da ilk günden anlaşılmıyor hemen bizim de ilk iki gün falan çiş bile düzgün yoktu sonra birden arttı şuan istemeyecegim kadar bez çıkıyoruz sjbshjdjsjdjdkdj ilk bi vermesi bitince almaya baslayacakEmdiği halde kilo verdim i peki benimki çok güzel emiyor ama aç gibi yada kilo veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?