Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar ya bu karnım ve cevresi doğumdan sonra normal tenime göre çok daha koyu oldu rengi sanki kirlenmiş gibi duruyor, bir de bu son aylarda oluşan dikey çizgi ne zaman gider veya gider mi ? Bişi yapmak gerekir mi jsndjdj bol kopukle deli gibi kese atasim var ama köpük aşşa akar dikislere diye henüz köpükle kese yapma cesareti bulamadim kendimde sjxhjsjdjd saçımı da öne egilip yikayip durulayip öyle duşa devam ediyorum. Tecrübeli analar her türlü fikre açığım HELP

Biraz daha bekle zaman ver kendine gitgide açılıyor ama ben bir vakit sonra kese yapmıştım elinle bile hafif bastırınca çıkıyor diyebilirim

Biraz daha bekle zaman ver kendine gitgide açılıyor ama ben bir vakit sonra kese yapmıştım elinle bile hafif bastırınca çıkıyor diyebilirim
Ay oha gerçekten kir mi bu acaba dnxndnxnnd biri ağda yapınca çıktı şaşkınım yazmış başka yerde öyle bir şey miymiş yani gerçi deri yenileniyor çıkması çok mantıklı geldi suan kese için ne kadar beklemem lazım acaba dikişlere inerse yakar mı diye bekliyorum işte

Benim bebek bugün hiç durmadı sürekli arandı meme istedi ve ağladı ablam yanında refakatçi git şöyle hemşireye dedi söylesem de ne yapacaklar dedim gittim dedim gerizekalı diyor ki çocuk doktoruna söyleseydin diyor sabah yoktu öyle bişey dedim ee ne yapmamı bekliyorsun diyor dedim bı şekerine bak aç.mi gel bı sutume bak geliyor mu Allah'ım sabır ya cidden sabır

Ben de 10 gündür cok kötüydüm. Ilgilenen olmadi dogru duzgun benimle. Gündüzleri yemek bile getirmediler oruc olduklari icin beni de öyle gördüler. Cok ağladım vs sütüm ondan artmıyor belki de.
Gözlerinde ve yüzünde var vücuduna tam bakamadim. Cok yogun degil gibi sanki. Ama gözlerindeki belirgin. 60 cc asla icmemistir. Zaten 30da uyuyakalıyor. Bi de en az 30 dakika gecmeden sarsarsan gaz cikarsam falan hemen kusuyor. Bu yüzden beklemem gerekiyor epey kusmamasi icin. Epey süredir uyuyo mesela sabaha karsi basliyor aglamaya asla durmuyor. Pazartesi randevu var eğer yarin cok huzursuz olmazsa ertesi günü bekleyeyim. Doyuramama hissi cok kötüymüs. Memede uyuyo mama icerken uyuyo memede hemen uyudugu icin sagip veriyorum onda da sona dogru uyuyo. Sütüm cok gelmedigi icin cok vicdan azabım var ondan telaşım sanırım. teşekkürler tecrübeni paylastigin icin

Son düzenleme:
Bu gece bizde uyumadık hep ağlayıp emmek istedi birde doğdu doğalı 4-5 kere kaka yaptı sürekli alttan gaz çıkarıyor normalmi acaba bu kadae gaz anlayamadım
Normal sürekli alttan gaz çıkarıyor bizimki de emzirirken ağızdan bile çıkarıyor. Kaç kere tıkanfı o yüzden hem emmeyr çalışıp hem gaz çıksrdığı için. Aklım gidiyor resmen

Bence dikislerinde ağır zor süreç atlatiyorsun sabrın geldiği kadar bekle sonra daha büyük sıkıntı çıkmasın insan rahatsız oluyor doğum sonrası ama sıkıntı cekmenden de önemli değil ben ne kadar dayandım hiç hatırlamıyorum ama dikislerimden dolayı karnıma bir miktar güç kullanabildiğim zamana kadar beklemisimdir

Bende bir anormallik var sanırım. Sezaryen olalı 6. Gün olacak bugün. İdrar yaparken aşırı derecede kasıklarımda yanma oluyor. İlk uyandığımda da tuvalete sıkışmışsam yürüyemiyorum kaşık ağrısından. Kızlar bu normal mi çok kötüyüm psikolojik olarak. Göbek çevreme dokununca ağrıyor. 1 hafta olacak ama hala ilk kalktığımda yürüyemiyorum

Mart anneleri ben Nisan ayında doğum yapıcam nasipse 33 hafta 1 günlük şuan geçen hafta Dr gittiğimde herşey normal dedi Dr doğum pozisyonunda şimdilik dedi ama rahime bıçak gibi bı acı giriyo sanki cisim varmış gibi lavobaya gidiyorum ama bir iki damla ancak geçen hafta fitil kullandım kaşıntı falan yok adet sancısı gibi ağrıyla uyandım 3. Hamileliğim ama öbürlerinde hiç böyle olmamıştım en son 11 sene önce doğum yaptım bu şekil olan varmiydi korkuyorum erken falan doğar diye

Canım Benımkıde 2450 doğdu. 2 haftadır küvezde. 35+2 de doğdu.
Şu an 2250 kilosu. Emzirmeye başladım dün. Beslenmelere katıldım. 3 kez çok zorlandık. 4. De baya baya alıştı. Silikon uç kullanıyorum daha rahat alıyor. İnşalllah bir aksilik çıkmazsa yarın kavuşuyoruz evımde olcak miniğim

Sezeryan dikişi değil bu arada gücüm yerinde şuan kese atsam yepyeni bir ben çıkar o derece atarım ama dediğin gibi sonuçta dikişler yine var mı var dnndndjddjndnd bekleyeyim biraz daha

Bu gece herkes emzik olmuş sjhdhdndjd bol osuruklu bir gece oldu bizim 5 den 8 e 3 kere alt üst degisilir mi nsndjsndd ben değiştim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim ben emin değilim burda bunu yasayan bi iki kişi daha vardı ama ya vücudun çatı kemigin vs kendini hazirliyor, ya da azıcık da olsa açılma oluşabilir diye düşünüyorum eğer çok devam ederse tekrar doktoruna görün ne olur ne olmaz. Çok bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum yine de

Normal canım kaçıncı sezeryanın bilmiyorum ama ilki gibi olmuyor sonraki sezeryanlar benim ikinci sezeryanım ilk hafta ayağa eşimden destek alıp öyle kalkıyordum ve gaz çıkartmak bile ağlatıyordu çişte aynı şekilde bekletmeden WC ye gitmeye çalış yoksa gerçekten çok fena sancı ve ağrı yapıyor gaz sıkışması , çiş özellikle büyük varsa bunlar keskin bir sancı yapıyor yürümeye çalış evde bol bol ve filtre kahve iç gaz sancısı için bana bunu önerdiler daha iyiyim ağrılarım daha kesildi hala benimde özellikle emdirirken çok uzun oturduğumda bile sancı saplanıyor

Evde elinden geleni yap bol çiş kaka yapmasını sağlayacaksın hemen hemen tüm bebeklerde oluyor sarılık aşırı sarardı göbeğinden aşağısı sapsarı oldu, vücuduna bastırıp çekince sapsarı renk oluştu beslenemez hale gelmeye başladı bence ozmaan götürebilirsin

Emmeli, kusmalı, ağlamalı, osuruklu, kakalı bir 01.00-03.30 mesaisini tamamlayıp uyuyacağım inşallah. Beşikten gelen mırıltılar umarım şiddetlenmez. Hiç gücüm kalmadı artık

Ayy sormayın kızlar göğüs uçlarım sızım sızım sızlıyor artık uykusuzlugu geçtim o da ayrı sersemletiyor düzelemedik bir türlü ilk günden beri krem ve gümüş kapak kullanıyorum herhalde onlar olmasa daha beter olurdum emzirmekten kaçıyorum resmen ya yine 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum da bazen 3 ü buluyor sonra vicdan azabı çekiyorum bazen alarm calıyor uykuma yenik düşüyorum Ay ne zaman normalimize döncez

Yani idrar yaparken ağrı normal mi karnının ortası ağrıyor mu senin de bende bir tuhaflık mı var diye tedirgin oluyorum. 3. Sezaryen ilk 2 si böyle değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…