- 29 Mart 2024
- 391
- 1.015
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.361
Bende de olmuştu 1 hafta sonra geçtiKızlar sezaryenin ilk gününden beri idrar yaparken kasıklarımda çok fena ağrım oluyor. Doktor antibiyotik verdi ama hala ağrıyor. Sezaryen olup böyle olan var mı
Biraz daha bekle zaman ver kendine gitgide açılıyor ama ben bir vakit sonra kese yapmıştımKızlar ya bu karnım ve cevresi doğumdan sonra normal tenime göre çok daha koyu oldu rengi sanki kirlenmiş gibi duruyor, bir de bu son aylarda oluşan dikey çizgi ne zaman gider veya gider mi ? Bişi yapmak gerekir mi jsndjdj bol kopukle deli gibi kese atasim var ama köpük aşşa akar dikislere diye henüz köpükle kese yapma cesareti bulamadim kendimde sjxhjsjdjd saçımı da öne egilip yikayip durulayip öyle duşa devam ediyorum. Tecrübeli analar her türlü fikre açığım HELP
Ay oha gerçekten kir mi bu acaba dnxndnxnnd biri ağda yapınca çıktı şaşkınım yazmış başka yerde öyle bir şey miymiş yaniBiraz daha bekle zaman ver kendine gitgide açılıyor ama ben bir vakit sonra kese yapmıştımelinle bile hafif bastırınca çıkıyor diyebilirim
Tez zamanda geçer inşaallah sıkıntısıEvt erkek ama idrar skntısı yok. Ne oldgnu anlamadm vallamesela az once 3 kere kisa araliklarla kustu. Hemsire normal demisti ama hic normal gelmio bana. Kontrole goturcem yine
Ben de 10 gündür cok kötüydüm. Ilgilenen olmadi dogru duzgun benimle. Gündüzleri yemek bile getirmediler oruc olduklari icin beni de öyle gördüler. Cok ağladım vs sütüm ondan artmıyor belki de.Yaa ben iyi olmaya çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorum ama valla sinirlerim bozuluyor artık eşime çocuğun bezini kontrol et dedim defalarca etmedi kaka çiş heryere taşmış
Akşam yemeğini yedir dedim savsakladı meyvesini yedir uykusu geldi dedim bunalrı 100 bin kere demişimdir yine aynı şey uykusu geliyor yatıralım bizde yatıcaz dedim herkes benim odamda kimse umursamadı saat oldu dokuz tutturdu ben dışarı çıkıp tatlı alayım çıktı geri gelmedi çocuk aç kaldı sürünğyor yerde uykusu gelmiş ben uyumadım iki gğn oldu zaten ağrılarımda var çok kötü daha çıldırdım valla şimdide beni haksız buluyorlar abartıyorsun diye
Gözlerinde ve yüzünde var vücuduna tam bakamadim. Cok yogun degil gibi sanki. Ama gözlerindeki belirgin. 60 cc asla icmemistir. Zaten 30da uyuyakalıyor. Bi de en az 30 dakika gecmeden sarsarsan gaz cikarsam falan hemen kusuyor. Bu yüzden beklemem gerekiyor epey kusmamasi icin. Epey süredir uyuyo mesela sabaha karsi basliyor aglamaya asla durmuyor. Pazartesi randevu var eğer yarin cok huzursuz olmazsa ertesi günü bekleyeyim. Doyuramama hissi cok kötüymüs. Memede uyuyo mama icerken uyuyo memede hemen uyudugu icin sagip veriyorum onda da sona dogru uyuyo. Sütüm cok gelmedigi icin cok vicdan azabım var ondan telaşım sanırım.Acilde bakiliyor mu bilmiyorum belki bir fikir olur diye söyleyeyim, bizim3. Günü muayenede sarılık 13 falandı herhalde iki gün sonra tekrar gittik 11 e düşmüştü, yani muayeneye gitmeden önce boy kilo ölçülen yerde hemşireler ölçüyor sarılığı kulaktan sanırım. Acilde acil bir durumsa bakarlar diye düşünüyorum. Çok mu sarı yoksa hafif yüzünde olacak şekilde mi. Böyle ise bizim de yüzüne yayılmıştı hafiften tek gözde yoktu yani, doktor da ilk muayenede meme + 60cc civari mama şeklinde gidin demişti ama süt artınca mamayı kesmiştim çünkü uyandiramiyordum mamadan sonra. En fazla iki kefe mama verdik O da tamam o zaman böyle devam et nasıl gidiyorsan azaliyor sarılığı demişti. 10. Günde kac cc istenir bilemedim. Randevu varsa pztesini bekleyebilir bence doyuruyorsaniz da sıkıntı olmaz pztesiye kadar. Bi de gozlerindeyse hafif zaten daha çok ilerlememis siz bol bol besleyin, kusuyorsa ya refludur ya da zaten bu bebelerin mide küçük fazla aldıklarını kusuyorlar genelde. Gazını her mama veya memeden sonra mutlaka çıkarıyorum cikarmadan yerine bırakınca kusuyor direkt, Kirli bez sayısı da güzelse doyuyodur zaten. Strese girmeyin
Normal sürekli alttan gaz çıkarıyor bizimki de emzirirken ağızdan bile çıkarıyor. Kaç kere tıkanfı o yüzden hem emmeyr çalışıp hem gaz çıksrdığı için. Aklım gidiyor resmenBu gece bizde uyumadık hep ağlayıp emmek istedi birde doğdu doğalı 4-5 kere kaka yaptı sürekli alttan gaz çıkarıyor normalmi acaba bu kadae gaz anlayamadım
Bence dikislerinde ağır zor süreç atlatiyorsun sabrın geldiği kadar bekle sonra daha büyük sıkıntı çıkmasın insan rahatsız oluyor doğum sonrası ama sıkıntı cekmenden de önemli değilAy oha gerçekten kir mi bu acaba dnxndnxnnd biri ağda yapınca çıktı şaşkınım yazmış başka yerde öyle bir şey miymiş yanigerçi deri yenileniyor çıkması çok mantıklı geldi suan kese için ne kadar beklemem lazım acaba dikişlere inerse yakar mı diye bekliyorum işte
Canım Benımkıde 2450 doğdu. 2 haftadır küvezde. 35+2 de doğdu.2190 doğduk canım minik bı kuş gibi bizim oğlan inatçı emmiyo yani emme refleksi yok beslenmede sorun yaşadık kilo kaybı ve sarilik olmaması için ve emme refleksi için küveze aldılar bestlak damla önerdiler ise yaradığıni düşünüyorum inşallah bol sütlerimiz olsun
Merhaba emzik hanım snjddjj benim de adım emzik hanım dkdkkdkdkBenim de durum aynı doymuyor mu acaba bu bebeler ya sağıp veriyorum gözüm görsün diye emiyor ama emzik gibi kullanıyor da olabilir bunlar bizi bilemedim
Sezeryan dikişi değil bu arada gücüm yerinde şuan kese atsam yepyeni bir ben çıkar o derece atarım ama dediğin gibi sonuçta dikişler yine var mı var dnndndjddjndnd bekleyeyim biraz dahaBence dikislerinde ağır zor süreç atlatiyorsun sabrın geldiği kadar bekle sonra daha büyük sıkıntı çıkmasın insan rahatsız oluyor doğum sonrası ama sıkıntı cekmenden de önemli değilben ne kadar dayandım hiç hatırlamıyorum ama dikislerimden dolayı karnıma bir miktar güç kullanabildiğim zamana kadar beklemisimdir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimMart anneleri ben Nisan ayında doğum yapıcam nasipse 33 hafta 1 günlük şuan geçen hafta Dr gittiğimde herşey normal dedi Dr doğum pozisyonunda şimdilik dedi ama rahime bıçak gibi bı acı giriyo sanki cisim varmış gibi lavobaya gidiyorum ama bir iki damla ancak geçen hafta fitil kullandım kaşıntı falan yok adet sancısı gibi ağrıyla uyandım 3. Hamileliğim ama öbürlerinde hiç böyle olmamıştım en son 11 sene önce doğum yaptım bu şekil olan varmiydi korkuyorum erken falan doğar diye
Normal canım kaçıncı sezeryanın bilmiyorum ama ilki gibi olmuyor sonraki sezeryanlar benim ikinci sezeryanım ilk hafta ayağa eşimden destek alıp öyle kalkıyordum ve gaz çıkartmak bile ağlatıyordu çişte aynı şekilde bekletmeden WC ye gitmeye çalış yoksa gerçekten çok fena sancı ve ağrı yapıyor gaz sıkışması , çiş özellikle büyük varsa bunlar keskin bir sancı yapıyor yürümeye çalış evde bol bol ve filtre kahve iç gaz sancısı için bana bunu önerdiler daha iyiyim ağrılarım daha kesildi hala benimde özellikle emdirirken çok uzun oturduğumda bile sancı saplanıyorBende bir anormallik var sanırım. Sezaryen olalı 6. Gün olacak bugün. İdrar yaparken aşırı derecede kasıklarımda yanma oluyor. İlk uyandığımda da tuvalete sıkışmışsam yürüyemiyorum kaşık ağrısından. Kızlar bu normal mi çok kötüyüm psikolojik olarak. Göbek çevreme dokununca ağrıyor. 1 hafta olacak ama hala ilk kalktığımda yürüyemiyorum
Evde elinden geleni yap bol çiş kaka yapmasını sağlayacaksın hemen hemen tüm bebeklerde oluyor sarılık aşırı sarardı göbeğinden aşağısı sapsarı oldu, vücuduna bastırıp çekince sapsarı renk oluştu beslenemez hale gelmeye başladı bence ozmaan götürebilirsinKızlar 10 günlük bebek ne kadar süt mama veriyosunuz? Benim sütum cok artmadi mamada veriyoruz ama kusuyo cogu zaman. Aç sürekli özellikle sabaha karsi durmuyor yerinde. En son persembe 2400tü kilosu. Gözlerinde hafif sarılık var acile götürsek acilde bakiyolar mı sarılık değerine? Pazartesini mi beklemeliyiz ?
Bu gece herkes emzik olmuş sjhdhdndjd bol osuruklu bir gece oldu bizim 5 den 8 e 3 kere alt üst degisilir mi nsndjsndd ben değiştim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimben emin değilim burda bunu yasayan bi iki kişi daha vardı ama ya vücudun çatı kemigin vs kendini hazirliyor, ya da azıcık da olsa açılma oluşabilir diye düşünüyorum eğer çok devam ederse tekrar doktoruna görün ne olur ne olmaz. Çok bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum yine de
Emmeli, kusmalı, ağlamalı, osuruklu, kakalı bir 01.00-03.30 mesaisini tamamlayıp uyuyacağım inşallah. Beşikten gelen mırıltılar umarım şiddetlenmez. Hiç gücüm kalmadı artık
Yani idrar yaparken ağrı normal mi karnının ortası ağrıyor mu senin de bende bir tuhaflık mı var diye tedirgin oluyorum. 3. Sezaryen ilk 2 si böyle değildiNormal canım kaçıncı sezeryanın bilmiyorum ama ilki gibi olmuyor sonraki sezeryanlar benim ikinci sezeryanım ilk hafta ayağa eşimden destek alıp öyle kalkıyordum ve gaz çıkartmak bile ağlatıyordu çişte aynı şekilde bekletmeden WC ye gitmeye çalış yoksa gerçekten çok fena sancı ve ağrı yapıyor gaz sıkışması , çiş özellikle büyük varsa bunlar keskin bir sancı yapıyor yürümeye çalış evde bol bol ve filtre kahve iç gaz sancısı için bana bunu önerdiler daha iyiyim ağrılarım daha kesildi hala benimde özellikle emdirirken çok uzun oturduğumda bile sancı saplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?