Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gazı vardır kuzum gaz damlası vs bir şey kullanıyor musunuz rahatşatıcı ben şu clinikid den aldım daha kullanmadım bugün geldi ama kullanınca yazcam fikirlerimi
Doktoruna soylemıstım kaledıon dıye bı damla verdı kuzum kullanıyorum 4-5 gundur ama pek fayfası olmadı.ama kakası duzene gırdı.deneyınce yaz beklıyorum
Canım bızde aynıyız nobet beklıyoruz annem ben esım40ı cıkınca duzelırız merak etme sımdı cok kucukler o yuzden bu kaygımız,bıde emerken bıle bogazına kacıp tıkanıyor bız korkmayalımda kim korksun

Bu gece bizde uyumadık hep ağlayıp emmek istedi birde doğdu doğalı 4-5 kere kaka yaptı sürekli alttan gaz çıkarıyor normalmi acaba bu kadae gaz anlayamadım

Ne ölmesi kardeşim bayılmışım jsbdjwndjjsjdjdkdkj

Bende sabahtan beri öyleyim üstüne birde burnu tıkalı galiba ciğerlerinden hırıltı geliyor. Saatlerdir uyumadı hala memede . Doktora gitsek mi bilemedim . Kendimi çok kötü hissediyorum
Evet burnu da tıkalı hafif, ben de grip oldum burnum akıyor hapşırık, hafififm ama korkuyorum ağırlaşır bebişe de diye. O da hapsiriyor zaten doğumdan itibaren ama agirlasmasa bari. Benim bebe galiba yatmaya alerji bağladı kucağa alinca duruyor sjdndjdnkdf ya daha yarım aysın sen ne bu numaralar sjdnjddj
Beyaz gürültü çok işe yarıyor uyutamazsan aklında bulunsun canım .
Göbekten sonra bidaha yikamadik akşam yikicaz belki rahatlar biraz... Hasta gibi diye yikamak istemiyodum ama iyi gelir sanirim daha kalingiydiririm olmadi
Mantıklı biz de eşimle akşam yıkamayı düşünüyoruz
2 gundur ayni seyi yasiyorum. Süt kalmadi resmen mememde. Nasl duzelicek bu durum
Valla süt yok yanibelli dolana kadar kemiriyor zaten çingene ndndndnd olsun bak hece az da olsa şükür uyudu ben de bayılmışım zaten şimdi daha iyiyim su iç bol bol ve uyu uyuyunca da doluyor
Benim de durum aynı doymuyor mu acaba bu bebeler ya sağıp veriyorum gözüm görsün diye emiyor ama emzik gibi kullanıyor da olabilir bunlar bizi bilemedim
Ya doyuyorlar da bu emme refleksi ve meme isteme olayı açlık dışında da ihtiyaçları sanırım o yüzden memeye gelmek istiyo sürekli iki hafta yıldız günleri yaşamışım şuan felfena dndbnsndnsndn emzik de tuttu ama hep almıyor seçici hanimefendi çözemedim onu da sjdbsjdnsjnd
Ben uyuyorum ama hik sesi çıksa uyaniyoruz zaten mümkün değil dayanamam sanırım uyumamaya

Benim de durum aynı doymuyor mu acaba bu bebeler ya sağıp veriyorum gözüm görsün diye emiyor ama emzik gibi kullanıyor da olabilir bunlar bizi bilemedim
Doyup doymadığını bezinden anlayabilirsin çişli bez takibi yap tartıda da anlayabilirsin düzenli gramlarını alıyormu kendine ve hateketlerine ağlamasına bakmayın gerçek sonuç vermiyor gazdanda olabilir meme yi sakinleştirici yapıyor bazen

Hala dogurmayan dostlarım depend almayın bosuna ben kullanamadım hıc.hastanede hasta bezı verıyorlar ıstedıkce onlardan kullandım,zaten sonrada kanamam cok az oldu hıc ıhtıyacım olmadı.ozellıkle sezeryanda hasta bezı daha mantıklı dıgerı acıtabılır.memem hıc yara olmadı ,lansınohla gumus kapagı ılk gunden ıtıbaren kullandm hıc sorun olmadı tavsıye ederım.bıberon phılıps aventı kullanamadık hıc akmıyor chıccoyu kullanıyorum.bebeklerınıze ayaklı olmayan takımlar alın rahat hareket edemıyorlar onda rahat gaz kaka yapamıyorlar.mama hıpp combıotıc kullanıyorum anne sutunun yanında,hıc sorun olmadı.aşırı gazı var yavrucagımın ona daha tam care bulamadım bulunca onuda yazıcam

Kızlarr puset örtüsü ve minderi almış mıydınız? Link paylaşır mısınız ben kendi minderini kullanıyorum ama örtü almak istiyorum kullanışlı oluyor sanırım
Ben daha pusete hıc koyamadım korkumdanduser dıye korktumbu arada dogurdugumuz gunu buraya nasıl kaydedıyoruz,benımde 26 gun oldu ama burda 1 gun dıyor

Rahat geçti diye abanmışsın baya ama sonraya doğru aşırı halsizlik çöküyor bide terleme haberin olsun aynı hataya bende düştüm çünkü

Meme ucu büyük geliyormuş benim kolay kolay almıyor ben de aç kalmasın diye sağıp veriyorum mamayla destekliyorum azcık da ufak doğdu. Sadece meme deneyemedim hiç geceleri özellikle hiç istemiyor memeyi öyle zor ki

Ay evet tecrübe ettikçe bizlerle paylaşın kızlar çok işe yarıyorrr

Merhaba kızlar bebeğim sarılık oldu değeri 19 dün yogunbakıma aldılar bırakıp eve geldik. Kuzum aç kalmış o yüzden sarılık olmuş. Bugün sabah çıktı şükür sizler de dikkat edin diye yazdım. Süt yetmiyorsa mama takviyesi yapmak lazım. Rengi sarı ise dikkat edin

Geçmiş olsun canım

Ya ben de bunu merak ediyorum insan hemen unutuyor bence de. Doğum yaşamadım ama 1 ay hemoroidten oturamadım direkt sezeryan diyodum. Patladı ağrım geçti ertesi gün normal denesem mi aslında demeye başladım. O 1 ay oturamadığımı o an unuttum. Doğumda bi de bebek de var öyle olur heralde insan iyileşince unutur illa ki. Sezeryan da hemen unutulur mu ya normal doğum cidden korkutuyor burdaki dikişli doğum yapanları görünce korkuyorum. Bi yandan yapılır ya diyorum ama kolay olmayacak illa ki

Canım benımkıde aclıktan olmustu ama aşırı agladıgı ıcın 48 saatte fark edıp 14 degerle kurtarmıstım.senınkı aglamadımı?bol bol emzır ve 2 saatte bır mama ver ınsallah hemencık gecer gıder

Benimki hiç ağlamıyordu hep uyuyordu gözleri yüzü iyice sararınca fark ettik 14tü bizim de, her bebek aynı tepki vermiyor demekki çok ilginç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…