- 14 Mayıs 2021
- 5.220
- 11.088
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.301
Doktoruna soylemıstım kaledıon dıye bı damla verdı kuzum kullanıyorum 4-5 gundur ama pek fayfası olmadı.ama kakası duzene gırdı.deneyınce yaz beklıyorumGazı vardır kuzum gaz damlası vs bir şey kullanıyor musunuz rahatşatıcı ben şu clinikid den aldım daha kullanmadım bugün geldi ama kullanınca yazcam fikirlerimi
Canım bızde aynıyız nobet beklıyoruz annem ben esımYenidoğan anneleri ayakta yinegazdan oluyordur muhtemelen ya da yedikleri fazla gelince rahatsız ediyordur. Ya ben geceleri hiç uyumuyorum tıkanacak diye korkuyorum sizde de var mı o kaygı bozukluğu gece annem uyuyor ben ayaktayım sabah 5-6 gibi ona veriyorum beb uyuyorum böyle bir döngü ama gidince ne yapacağım bilmiyorum. Bebek uyurken uyuyabilen var mı
Bu gece bizde uyumadık hep ağlayıp emmek istedi birde doğdu doğalı 4-5 kere kaka yaptı sürekli alttan gaz çıkarıyor normalmi acaba bu kadae gaz anlayamadımYenidoğan anneleri ayakta yinegazdan oluyordur muhtemelen ya da yedikleri fazla gelince rahatsız ediyordur. Ya ben geceleri hiç uyumuyorum tıkanacak diye korkuyorum sizde de var mı o kaygı bozukluğu gece annem uyuyor ben ayaktayım sabah 5-6 gibi ona veriyorum beb uyuyorum böyle bir döngü ama gidince ne yapacağım bilmiyorum. Bebek uyurken uyuyabilen var mı
Evet burnu da tıkalı hafif, ben de grip oldum burnum akıyor hapşırık, hafififm ama korkuyorum ağırlaşır bebişe de diye. O da hapsiriyor zaten doğumdan itibaren ama agirlasmasa bari. Benim bebe galiba yatmaya alerji bağladı kucağa alinca duruyor sjdndjdnkdf ya daha yarım aysın sen ne bu numaralar sjdnjddjBende sabahtan beri öyleyim üstüne birde burnu tıkalı galiba ciğerlerinden hırıltı geliyor. Saatlerdir uyumadı hala memede . Doktora gitsek mi bilemedim . Kendimi çok kötü hissediyorum
Göbekten sonra bidaha yikamadik akşam yikicaz belki rahatlar biraz... Hasta gibi diye yikamak istemiyodum ama iyi gelir sanirim daha kalingiydiririm olmadiBeyaz gürültü çok işe yarıyor uyutamazsan aklında bulunsun canım .
Mantıklı biz de eşimle akşam yıkamayı düşünüyoruzYapışık ikiz gibiyiz yemin ederim, ter ikimizin de .. aktı bugün. Eşim gece nöbetinde, abimin eşini çağırdım yıkadık oğlumu uyudu.
Akışına bırakmak lazım biraz. Ben hamile kaldığım ayı bile ayarladım ki bebeğim kova ve koç burcu olmasın. Sonuç? Kova burcu oldu, yükselen de koç. Son ay sezaryen mi, normal mi daha iyi diye stres yaptım. Doktorumla çatıştım. Adam haftaya pzt alıcam, tansiyonun çıkıyor diyor. Evde ölçtüğüm düşük çıkıyor diye kabul etmedim. Sonuç cuma, cmt, pzr 3 gece acillik oldum tansiyon baş ağrısı, pzt doktor kontrolü ve salı 37+5 sezaryen, balık burcu olmasına 1 gün kala hem de. Keşke bu kadar düşünmeseymişim..
Valla süt yok yanibelli dolana kadar kemiriyor zaten çingene ndndndnd olsun bak hece az da olsa şükür uyudu ben de bayılmışım zaten şimdi daha iyiyim su iç bol bol ve uyu uyuyunca da doluyor2 gundur ayni seyi yasiyorum. Süt kalmadi resmen mememde. Nasl duzelicek bu durum
Ya doyuyorlar da bu emme refleksi ve meme isteme olayı açlık dışında da ihtiyaçları sanırım o yüzden memeye gelmek istiyo sürekliBenim de durum aynı doymuyor mu acaba bu bebeler ya sağıp veriyorum gözüm görsün diye emiyor ama emzik gibi kullanıyor da olabilir bunlar bizi bilemedim
Ben uyuyorum ama hik sesi çıksa uyaniyoruz zaten mümkün değil dayanamam sanırım uyumamayaYenidoğan anneleri ayakta yinegazdan oluyordur muhtemelen ya da yedikleri fazla gelince rahatsız ediyordur. Ya ben geceleri hiç uyumuyorum tıkanacak diye korkuyorum sizde de var mı o kaygı bozukluğu gece annem uyuyor ben ayaktayım sabah 5-6 gibi ona veriyorum beb uyuyorum böyle bir döngü ama gidince ne yapacağım bilmiyorum. Bebek uyurken uyuyabilen var mı
Doyup doymadığını bezinden anlayabilirsin çişli bez takibi yap tartıda da anlayabilirsin düzenli gramlarını alıyormu kendine ve hateketlerine ağlamasına bakmayın gerçek sonuç vermiyor gazdanda olabilir meme yi sakinleştirici yapıyor bazenBenim de durum aynı doymuyor mu acaba bu bebeler ya sağıp veriyorum gözüm görsün diye emiyor ama emzik gibi kullanıyor da olabilir bunlar bizi bilemedim
Ben daha pusete hıc koyamadım korkumdanKızlarr puset örtüsü ve minderi almış mıydınız? Link paylaşır mısınızben kendi minderini kullanıyorum ama örtü almak istiyorum kullanışlı oluyor sanırım
Profil auarlarindaki sat a göre doğuracağın tarihi, doğurduğun tarihle değiştirBen daha pusete hıc koyamadım korkumdanduser dıye korktum bu arada dogurdugumuz gunu buraya nasıl kaydedıyoruz,benımde 26 gun oldu ama burda 1 gun dıyor
Rahat geçti diye abanmışsın baya ama sonraya doğru aşırı halsizlik çöküyor bide terleme haberin olsunDoğumdan sonra annem gitti ben tek kaldım odayı topladım bebekle ilgilendim muayenesine götürdüm kantine gittim su çay falan aldım kendime eve gelince valizleri boşalltım bebeklerin altını üstüne değiştirdim sonra gittikçe kötüleştim belki dinlenmediğim içinde oldu
OlduuProfil auarlarindaki sat a göre doğuracağın tarihi, doğurduğun tarihle değiştir
Meme ucu büyük geliyormuş benim kolay kolay almıyor ben de aç kalmasın diye sağıp veriyorum mamayla destekliyorum azcık da ufak doğdu. Sadece meme deneyemedim hiç geceleri özellikle hiç istemiyor memeyi öyle zor kiDoyup doymadığını bezinden anlayabilirsin çişli bez takibi yap tartıda da anlayabilirsin düzenli gramlarını alıyormu kendine ve hateketlerine ağlamasına bakmayın gerçek sonuç vermiyor gazdanda olabilir meme yi sakinleştirici yapıyor bazen
Ay evet tecrübe ettikçe bizlerle paylaşın kızlar çok işe yarıyorrrHala dogurmayan dostlarım depend almayın bosuna ben kullanamadım hıc.hastanede hasta bezı verıyorlar ıstedıkce onlardan kullandım,zaten sonrada kanamam cok az oldu hıc ıhtıyacım olmadı.ozellıkle sezeryanda hasta bezı daha mantıklı dıgerı acıtabılır.memem hıc yara olmadı ,lansınohla gumus kapagı ılk gunden ıtıbaren kullandm hıc sorun olmadı tavsıye ederım.bıberon phılıps aventı kullanamadık hıc akmıyor chıccoyu kullanıyorum.bebeklerınıze ayaklı olmayan takımlar alın rahat hareket edemıyorlar onda rahat gaz kaka yapamıyorlar.mama hıpp combıotıc kullanıyorum anne sutunun yanında,hıc sorun olmadı.aşırı gazı var yavrucagımın ona daha tam care bulamadım bulunca onuda yazıcam
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar bebeğim sarılık oldu değeri 19 dün yogunbakıma aldılar bırakıp eve geldik. Kuzum aç kalmış o yüzden sarılık olmuş. Bugün sabah çıktı şükür sizler de dikkat edin diye yazdım. Süt yetmiyorsa mama takviyesi yapmak lazım. Rengi sarı ise dikkat edin
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım
Ya ben de bunu merak ediyorum insan hemen unutuyor bence de. Doğum yaşamadım ama 1 ay hemoroidten oturamadım direkt sezeryan diyodum. Patladı ağrım geçti ertesi gün normal denesem mi aslında demeye başladım. O 1 ay oturamadığımı o an unuttum. Doğumda bi de bebek de var öyle olur heralde insan iyileşince unutur illa ki. Sezeryan da hemen unutulur mu ya normal doğum cidden korkutuyor burdaki dikişli doğum yapanları görünce korkuyorum. Bi yandan yapılır ya diyorum ama kolay olmayacak illa kiKız benim ilkinde başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştirama zaman sana yaşadıklarını unutturuyor sonra bi bebek görüyorsun bi bakıyorsun ki ya en fazla ne olabilir ki diyorsun bi kere yaşadım katlandım iyileştim sonuçta bi daha dayanabilirim gibi düşünüyorsun bu kısır döngüyle maalesef bir sürü çocuk yapılabilir djjdjdjdj
Canım benımkıde aclıktan olmustu ama aşırı agladıgı ıcın 48 saatte fark edıp 14 degerle kurtarmıstım.senınkı aglamadımı?bol bol emzır ve 2 saatte bır mama ver ınsallah hemencık gecer gıderMerhaba kızlar bebeğim sarılık oldu değeri 19 dün yogunbakıma aldılar bırakıp eve geldik. Kuzum aç kalmış o yüzden sarılık olmuş. Bugün sabah çıktı şükür sizler de dikkat edin diye yazdım. Süt yetmiyorsa mama takviyesi yapmak lazım. Rengi sarı ise dikkat edin
Benimki hiç ağlamıyordu hep uyuyordu gözleri yüzü iyice sararınca fark ettik 14tü bizim de, her bebek aynı tepki vermiyor demekki çok ilginç yaCanım benımkıde aclıktan olmustu ama aşırı agladıgı ıcın 48 saatte fark edıp 14 degerle kurtarmıstım.senınkı aglamadımı?bol bol emzır ve 2 saatte bır mama ver ınsallah hemencık gecer gıder
Canım benımkıde aclıktan olmustu ama aşırı agladıgı ıcın 48 saatte fark edıp 14 degerle kurtarmıstım.senınkı aglamadımı?bol bol emzır ve 2 saatte bır mama ver ınsallah hemencık gecer gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?