- 11 Temmuz 2024
- 1.433
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.255
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.381
Acil de bakıyorlar mı bilmiyorum canım ama 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum bol sıvı ve boza tüketiyorum bir de günde kaç bez değiştiriryorsun en az 6 çişli bez alman lazım biz o şekilde takip ediyoruz yeterli beslendiğinin göstergesi çişli bezmiş onu bir takip et doğum kilosu kaçtı 10. Günde doğum kilosuna geldi miKızlar 10 günlük bebek ne kadar süt mama veriyosunuz? Benim sütum cok artmadi mamada veriyoruz ama kusuyo cogu zaman. Aç sürekli özellikle sabaha karsi durmuyor yerinde. En son persembe 2400tü kilosu. Gözlerinde hafif sarılık var acile götürsek acilde bakiyolar mı sarılık değerine? Pazartesini mi beklemeliyiz ?
Normal canım artık yıpranıyorsun her ameliyatta aynı şeyleri yaşıyorum benim ikincisinde oldu doktor üçüncü düşünüyorsan uzun bir süre düşünme dediYani idrar yaparken ağrı normal mi karnının ortası ağrıyor mu senin de bende bir tuhaflık mı var diye tedirgin oluyorum. 3. Sezaryen ilk 2 si böyle değildi
Yapma vicdan olsbilir insanız. O uyku bebişten bir şey eksiltmeyecek merak etme. Aksine az da olsa uykunu aldığın için daha iyi bakabileceksin ben böyle düşünüyorum sonuçta aşırı bir erteleme yok ortada. Bana sarılık varken bile doktor geceleri 3 saatte bire dusebilirsiniz zaten gece düzgün uyumuyorlar, gündüz 2 saatye bir gidersiniz demişti. Yani korkma sıkıntı olmaz bazen olan bir şeyAyy sormayın kızlar göğüs uçlarım sızım sızım sızlıyor artık uykusuzlugu geçtim o da ayrı sersemletiyor düzelemedik bir türlü ilk günden beri krem ve gümüş kapak kullanıyorum herhalde onlar olmasa daha beter olurdum emzirmekten kaçıyorum resmen ya yine 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum da bazen 3 ü buluyor sonra vicdan azabı çekiyorum bazen alarm calıyor uykuma yenik düşüyorumAy ne zaman normalimize döncez
Çok sağol mesajın iyi geldi ben de acaba bende bir problem mi var dedim Allah razı olsunNormal canım artık yıpranıyorsun her ameliyatta aynı şeyleri yaşıyorum benim ikincisinde oldu doktor üçüncü düşünüyorsan uzun bir süre düşünme dedi
Ondan ziyade sıkışma olunca sancı yapıyor çok bekletmemeye çalış beni ağlatıyordu resmen bu haftadan sonra daha iyi olcaz inşallah
Ya aslında üretenden o kadar dua ettim ki teması kestiği için bile dua ettim sen düşünYapma vicdan olsbilir insanız. O uyku bebişten bir şey eksiltmeyecek merak etme. Aksine az da olsa uykunu aldığın için daha iyi bakabileceksin ben böyle düşünüyorum sonuçta aşırı bir erteleme yok ortada. Bana sarılık varken bile doktor geceleri 3 saatte bire dusebilirsiniz zaten gece düzgün uyumuyorlar, gündüz 2 saatye bir gidersiniz demişti. Yani korkma sıkıntı olmaz bazen olan bir şey
Gümüş kapak belki işe yaramıyor olabilir mi ? Herkeste işe yaramiyormus çünkü. Krem ne suruyorsun yara kremleri sür olmazsa emzirmeden önce yıkarsın emziince tekrar surersin sürünce de nemli tutacak bir şeyle kapatirsin. Gecmezse daha büyük eziyet olur sana.
Bu arada ben artık normalimizin bu olduğunu düşünüyorum jsbshsjdjdhdjshd şubat analari da +26 günlükler bebeler ne kundakta duruyormuş ne üstünü ortturuyormus.... İşin kötüsü donmeye başlamışlar reflu yatagindan vs aşşağıya kayan mi dersin üstüne battaniyeyi ceken mi..... Beni asıl o kısım gerdi şuan yatirdigin şekilde yatiyordaha yeni bebeler uyiu tulumu da almadim kol altina sikistiriyorum battaniyesini elleri dışarda olacak şekilde.... Çok gazdan kivraninca reflü yatağında aşşağıya kayiyor o kadar... Napsam karar veremedim ilerleyince düşüneyim en iyisi
Valla bebisim bizim yontemlerle ilgilenmedi bi kaç kere serum fizyolojik damlatmistim birer damla olacak şekilde, babası da onun ağızla cekilen aspiratör mü ne onu almıştı bir defa öyle açtık ama yarım yamalak xnnxnxnxndnd kendi bir gün sonra falan hapsirinca hepsini döktü zaten ortalığa, o andan sonra henüz bir tıkanıklık yok şükür.... Hapşırık doğduğu andan beri vardı zaten hala var, bir defa duydum emin değilim öksürüktenwarcrew siz nasıl oldunuz canım iyileşebildiniz mi ne uyguladın ben ilkinden hiçbir şey hatırlamıyorum kafa gidik Bizimde abla sümüklü geldi ya ilerlemez inşallah aklım çıkıyor bebeğe geçecek diye
Subattan kalan yok kiz olur mu biz bile şubata kaydik jsbshsbdjdjdjsb biz derken benYa aslında üretenden o kadar dua ettim ki teması kestiği için bile dua ettim sen düşünLansinoh krem sürüp kapağı kapatıyorum ama sorun bende benim uçlar sıkıntılı oldugu için bebeğe tam kavratamıyorum doğru şekilde bir de bir ara biberon verdik onun gibi ucunu almaya çalıştığı için sıkıntı yaşadık düzelemiyoruz bir türlü
Kaşık kadar suratı var zapzayıf besleyemiyor muyum diye tedirgin oluyorum saatleri geçirince ondan vicdan yapıyorum aç kaldı diye :))
Amann di mi ya asıl sıkıntılar şimdi başlıyor dönecekler gaz sıkıntıları olacak şimdi yine bir tık uslu gibilerdi ay bakalım hayırlısı olsun şubat ta kimlerin hepsi dogurdu artık değil mi sona kalan kalmamıştır mart bitiyor gerçi
Senden de canım ne demekmrica ederim senin daha 6. Günmüş ben 10. Gündeyim senin günlerin kadar şiddetli olmasa bile hala aynı sorunları yaşıyorum sürekli oturunca da fena sıkışma ve sancı yapıyor uzun oturmamaya çalışÇok sağol mesajın iyi geldi ben de acaba bende bir problem mi var dedim Allah razı olsun
Aynen gece ağlıyordu gündüz uyuyordu
3 gecedir neredeyse hiç uyku yok. Saatlerce emmek istiyor. Asla uyumuyor her yerde yatırmayı deniyoruz yok. 15-20dk uyuyup uyanıyor. Babası destek oluyor sağ olsun. Gece 3. Kez üst değişti bizim deEmmeli, kusmalı, ağlamalı, osuruklu, kakalı bir 01.00-03.30 mesaisini tamamlayıp uyuyacağım inşallah. Beşikten gelen mırıltılar umarım şiddetlenmez. Hiç gücüm kalmadı artık
Merhaba emzik hanım snjddjj benim de adım emzik hanım dkdkkdkdk
O aspiratörü ben hiç beceremedim babası yaoıyordu ilkinde ama hiç içime sinmiyordu burda birisi vacum mu ne önermişti daha rahat alıp içini baya boşaltıyormuş kimse acaba bir daha olursa ki inşallah olmaz onu dene olmadı adını tam da hatırlayamıyorum canım hapşırık bizde de var bir başlıyor ard arda 4-5 kere hapşırıyorValla bebisim bizim yontemlerle ilgilenmedi bi kaç kere serum fizyolojik damlatmistim birer damla olacak şekilde, babası da onun ağızla cekilen aspiratör mü ne onu almıştı bir defa öyle açtık ama yarım yamalak xnnxnxnxndnd kendi bir gün sonra falan hapsirinca hepsini döktü zaten ortalığa, o andan sonra henüz bir tıkanıklık yok şükür.... Hapşırık doğduğu andan beri vardı zaten hala var, bir defa duydum emin değilim öksürükten. Ben kendim burnum tıkalı, gribin girişinde gibiyim o yüzden yüzüne çok yakin durmamaya calisiyorum ama emziriyoruz işte ne kadar uzak durulabilirse.... Opemiyorum özledim bebemi..... Neyse ki gazını cikarirken kucağımda yatiyo
İnşallah ilerlemez canım ben de çok korktum hastahanelik olursak diye, ama olacaksa oluyor zaten bi de onun stresini yüklemek istemedim
Kız valla bir garip geliyor şimdi herkes doğuracak ne güzel sonra tamamen bebeleri konuşcaz doğru bizim gruptan bile toplasan 10 kişi anca Mart ta doğurmuşuzdurSubattan kalan yok kiz olur mu biz bile şubata kaydik jsbshsbdjdjdjsb biz derken ben
Bitki caylariyla hic aram yok nane limon biliyorum eski Usul jshxhwhdjshxid ne içsem iyi gelir bi de benim bademcikler biraz büyük e. Ufak şeyde şişiyor ve boğaz ağrısı bingo. Şuanda da öyle mesela ordan tıkıyor... Ay bitmedi bu ilaç kullanamazsin durumu... İşin kötüsü 1-1.5-2 artık ne kadar emzireceksek o kadar süre ilaçsız yasamamiz gerekiyo djjdjdjdkdk rezaletO aspiratörü ben hiç beceremedim babası yaoıyordu ilkinde ama hiç içime sinmiyordu burda birisi vacum mu ne önermişti daha rahat alıp içini baya boşaltıyormuş kimse acaba bir daha olursa ki inşallah olmaz onu dene olmadı adını tam da hatırlayamıyorum canım hapşırık bizde de var bir başlıyor ard arda 4-5 kere hapşırıyor
Ay kıyamam ki ya kokusunu da özlemişsindir hemen atlatırsın inşallah kuzum artık bitki çayı tüketebiliyoruzdur herhalde bir destek alsan
Kız valla bir garip geliyor şimdi herkes doğuracak ne güzel sonra tamamen bebeleri konuşcaz doğru bizim gruptan bile toplasan 10 kişi anca Mart ta doğurmuşuzdurBiz de de çok az kaldı doğurmayan
Bu süreci çözen geride kalanlara ipucu versin noluur. Emzik de emmiyor beğenmiyorBu bebeler anlaşıyor galiba. Hadi bu gece böyle yapalim diye sjxbsjnxjd günler aynı değil ona rağmen aynı davranışları sergiliyorlar nsbdjsndjdn havalarda bir şey var ya da başka açıklaması olamaz
Ben de onu merak ediyordum yok mu habermaya91 ay bugün 17 si sandım bi an dedim ki yuh mayayı unuttuk kimse de yazmamış doğurdu mu napti diye sjbshshdjsbsjshsjshsjsjsjdjdjd
Yarın onun doğum jdndndndnx 17 sindeBu süreci çözen geride kalanlara ipucu versin noluur. Emzik de emmiyor beğenmiyor
Ben de onu merak ediyordum yok mu habermaya91
maya91 ay bugün 17 si sandım bi an dedim ki yuh mayayı unuttuk kimse de yazmamış doğurdu mu napti diye sjbshshdjsbsjshsjshsjsjsjdjdjd
Nane limon da iyi gelir hiç yoktan iyidir canım tecrübeliler yazar belki alternatifler ben yaşamadım mı bilmiyorum hatırlayamadım ay evet bir iki yıl daha dikkat edecez mecburBitki caylariyla hic aram yok nane limon biliyorum eski Usul jshxhwhdjshxid ne içsem iyi gelir bi de benim bademcikler biraz büyük e. Ufak şeyde şişiyor ve boğaz ağrısı bingo. Şuanda da öyle mesela ordan tıkıyor... Ay bitmedi bu ilaç kullanamazsin durumu... İşin kötüsü 1-1.5-2 artık ne kadar emzireceksek o kadar süre ilaçsız yasamamiz gerekiyo djjdjdjdkdk rezalet
Kız hepsi normal bir 2 yıl daha böyle Leyla Leyla gezeriz hala vericiyiz çünkü depodan gidiyorBi de benim beynim sanki kapasite olarak yarıya düştü nsndjsndjdndjd bak mesela okuyorum yazdıklarını ama yarısına cevap vermeden msjimi yolluyorum..... Salak oldum iyice ya
Ya zaten deposu küçük biriydim iyice gidecek skxbjsnxjs hamilelikteki gibi demir dışında vitamin kullanamaz miyiz ya emzirirken sakıncalı mi? Degerlere baktirip kullansak bence iyi olur böyle salarsam ben eski kilomdan daha aşşağıya inerim o kadar da olmasın şimdiden kurumuşum, bari beynimizin yarısı kalsin sjdbjsjsjsjdjsjsimaya91 için büyük gün yarın Hadi kuzum sağlıcakla inşallah kucağına almak nasip olsun
SonraParlayanGece de sıra inşallah Başka kalan oldu mu doğurmayan hatırlayamadığım
Nane limon da iyi gelir hiç yoktan iyidir canım tecrübeliler yazar belki alternatifler ben yaşamadım mı bilmiyorum hatırlayamadım ay evet bir iki yıl daha dikkat edecez mecburBir de terleme oluyor mu sende ben sabaha kadar su gibi oluyorum gerçi hastalıktan terleyemeyebilirsin ama normalde kısa kolluyla yatıp sırılsıklam uyanıyorum başka bu sorunu yaşayan var mı acaba
Kız hepsi normal bir 2 yıl daha böyle Leyla Leyla gezeriz hala vericiyiz çünkü depodan gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?