Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı darısı geride kalan bizlere bi şey sormak istiyorum normal doğum için egzersiz yapan varsa ben dün akşam biraz egzersiz yaptım sonra yattım regl ağrısı gibi ağrım oldu biraz uzun sürdü ama sonra geçti yalancı sancı o mu acaba

Size ve bebeğinize maşallah sağlıklı, mutlu bir toparlanma olsun ikinize de
Bebek hareketleri konusunda da biz bekleyenlere güzel bir uyarıcı oldu hikayeniz..
Benim bebişte doğdu hanımlar
Şuan emiyoruz birbirimizi
Ya maşallah size okuduğum en kolay vajinal doğum olabilir darısı bizlerin başına

Canım benim sağlıcakla kucağına almana çok sevindim gözünüz aydın olsun sağlıcakla büyüsün kuzucuk

Benim bebişte doğdu hanımlar
Şuan emiyoruz birbirimizi
Ay canım maşallah çok sevindim su gibi kolaycacık oldu herhalde çok çabuk oldu Gözün aydın olsun nasılsınız bebişle

İnşallah kuzum sağlıcakla kavuşun minnoşunla

Hasta oldum ben boğazım ağrıyor yutkunurken, böyle minicik ateşim var gibi ve basım ağrıyor müq.... Bu hamilelikte sakıncalı olabilecek olan c bitamini bdya tylot vs hâlâ sakıncalıi yoksa emzirirken kullanilabilir mi ? Napsam cabuk geçer cocuga iyice bulaşsin istemiyorum emiyo da ister istemez dibimde ya

Sağlıcakla biran önce kavuşursunuz kuzuyla birbirinize inşallah canım Maşallah yerim o saçları bizimde öyle oldu cayır cayır yandık sırma saçlı oldu

Oy maşallah kuzu çok sevindim gerçekten
Dediğin gibi bekleyenlerin de doğumu senin gibi kolay ve su gibi geçsin inşallah

Kizlar benim bebek dunden beri dogru duzgun uyumuyor surekli emiyor. Gaz skntisida yok cikariyor. Tam uyuyor 10 dk sonra aglamakli uyaniyor sadece emerken duruyor. Dunden beri 1 gram uyutmadi beni. Neden bole oldu anlamadim bukdr emmeside iyi degil zaten kusuyor fazla oldgu icin

Aynı hastanedeydik dimi. Ben çok memnun kaldım inşallah sen de öyle hissedersin
Evet aynı hastanedeyiz canım, doktorum kafamı karıştırdı ama bayrama kalırsa bayramda olmayacağım başkasının eline kalma sezaryen düşünebilirsin tarih ayarlayalım dedi bakalım nasıl olacak senin bebiş nasıl sen nasılsın her şey yolunda mı?

Görüştüğünüz danışman kimdi acaba ben de düşünüyorum. Her sağımda 50-60 ml çıkıyor ama yetmiyor 6. Gündeyiz daha erkenden önlem alayım

Ayy ne güzel bir doğum olmuş öyle. Maaşallah Allah analı babalı büyütsün.

İşte normal doğum farkı ya süt bile hemen geliyor ne güzel maşallahhhhh benim ilki normal bekledik gelmedi mecbur sezeryan oldum o yüzden bu da sezeryan ama normal doğum da hep merak ile içimde kalmıştır neyse vardır bir hayır tabiki bebekler sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil

Kızlar ben şimdi 38. Haftaya girdim. Doktor bayramda yokum dedi. Bayramda 40 hafta oluyorum. Gel sezaryen tarihi alalım başk doktora kalma dedi doktor. Şuan bebek 3.250 kg. Karnın da aşağı inmemiş dedi. Bende 39 uda bekleyelim 39+3, 4 e tarih alalım dedim. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Bebiş iyice kilo alır zor mu olur doğum bu defa. Yada şimdiden alsa mıydım sezaryen tarihi stres oldum bebek sanki doğmayacak gibi hissettim. Beklesem de ne zamana kadar beklemek mantıklı bilmiyorum ki

Selam kıslar bugün göbeğimiz düştü ama bu kenarlar çok uzun değil mi normal mi sizce bu durum anlayamadım sizinkilerin göbekler nasıl bu kadar uzun mu çeker mi içine zamanla bir şey yapmamıza gerek var mı acaba banyo yaptırcam tedirgin oluyorum

Eklentiler

• IMG_3927.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 56
Doktorunu dinle canım bence zaten gelişimi güzel onlar da en doğrusunu biliyor ben bugün şu gün olsun diye pazarlık yaparken doktorun dediği tarihte doğurmuş oldum :)

O sadece belirtilerden bir tanesi canım . Yalancı sancı krampa benzeyen yatınca veya elle ovalayınca geçen karnın sert olması aslında doğum kasılmasıyla benzer ama doğum kasılması ilerler yalancı sancı dinlenince geçer

Kesinlikle sezeryan mı düşünüyorsunuz eğer öyleyse doktoru dinleyebilirsiniz . Bebeğinizin kilosu da haftasına göre çok normal bence .

Benim bebikte daha dışarı dönük ama düşmedi canım henüz düşünce nasıl görünür bilmiyorum . Kuru tut yeterli doktor bana düşünce nemli bırakma dedi .

Doktorunu dinle canım bence zaten gelişimi güzel onlar da en doğrusunu biliyor ben bugün şu gün olsun diye pazarlık yaparken doktorun dediği tarihte doğurmuş oldum :)
Ama normal olmaması için sebep yok yani illa normal olsun diye zorlamıyorum ama sanki bu defa bebişin tercihine müdahale ediyor gibi oluyorum hissettim
Kesinlikle sezeryan mı düşünüyorsunuz eğer öyleyse doktoru dinleyebilirsiniz . Bebeğinizin kilosu da haftasına göre çok normal bence .
Hayır normal düşünüyordum sezaryene de karşı değilim ama sebepsiz sezaryen diyince doktor bebişe haksızlık gibi düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…