- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.161
Aynı hastanedeydik dimi. Ben çok memnun kaldım inşallah sen de öyle hissedersinBen 38 oldım bugün yine kontrolüm var bekliyorum daha
Size ve bebeğinize maşallahKızlarrr selam
Vajinal doğum sancılarını beklerken 39+2 de acil sezeryan doğum yaptım.
Benim kızçe karnımdayken geceleri azıcık uzanınca hemen kıpırdardı. Dün gece hiç hareket etmedi bekledim bekledim tık yok, çikolata yedim yine tık yok normalde çikolataya hayır demez. Hastaneye gidip nsr çektirdim. Kalp atımları yavaşlamıştı (normalde 140-150 arasında çıkardı, dün gece 100-110 arası seyretti) ve bebekte hiç hareket yoktu. Hemen Doktorum geldi sezeryana alındım. Bebişin boynuna 2 kere kordon dolanmış.
Sırtımdan iğne oldum ve hiçbir acı hissetmedim Anında belden aşağıl uyuştu zaten beni yatırdılar ce birkaç dakika içinde bebeğime kavuştum. Korktugum hiçbir şey gerçekleşmedi. Her şey çok şükür ki güzel geçti. 4 saate kalmadan ayaklarım açıldı ve bolbol yürüyüş yaptım hala yapıyorum. Yaptıkça açılıyorum.
Ben elendimdarısı sağlıkla siz bekleyenlern başına
Benim bebişte doğdu hanımlar
Şuan emiyoruz birbirimizi
Ya maşallah sizeÇok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Çok kolay çok güzel bir doğumdu hastaneye gitmemle doğdu, evde uyku sersemiyle çiş mi su mu derken sancılardan su olduğunu tahmin ettim gelmem le doğması bir oldu üç ıkınma hatta ıkınamama ile doğdu yavrucakebe benek kendi kendini doğurttu gene dedi Allah yüzüme baktı inşallah sezaryen olacaklar çok çabuk toparlanır, normal doğuracaklar da benimkinden daha kolayına denk gelir inşallah Allah kimseyi doğum masasında ameliyat masasında bırakmasın çok doğru bir söz
Canım benim sağlıcakla kucağına almana çok sevindim gözünüz aydın olsun sağlıcakla büyüsün kuzucukKızlarrr selam
Vajinal doğum sancılarını beklerken 39+2 de acil sezeryan doğum yaptım.
Benim kızçe karnımdayken geceleri azıcık uzanınca hemen kıpırdardı. Dün gece hiç hareket etmedi bekledim bekledim tık yok, çikolata yedim yine tık yok normalde çikolataya hayır demez. Hastaneye gidip nsr çektirdim. Kalp atımları yavaşlamıştı (normalde 140-150 arasında çıkardı, dün gece 100-110 arası seyretti) ve bebekte hiç hareket yoktu. Hemen Doktorum geldi sezeryana alındım. Bebişin boynuna 2 kere kordon dolanmış.
Sırtımdan iğne oldum ve hiçbir acı hissetmedim Anında belden aşağıl uyuştu zaten beni yatırdılar ce birkaç dakika içinde bebeğime kavuştum. Korktugum hiçbir şey gerçekleşmedi. Her şey çok şükür ki güzel geçti. 4 saate kalmadan ayaklarım açıldı ve bolbol yürüyüş yaptım hala yapıyorum. Yaptıkça açılıyorum.
Ben elendimdarısı sağlıkla siz bekleyenlern başına
Ay canım maşallah çok sevindim su gibi kolaycacık oldu herhalde çok çabuk olduBenim bebişte doğdu hanımlar
Şuan emiyoruz birbirimizi
İnşallah kuzum sağlıcakla kavuşun minnoşunla2190 doğduk canım minik bı kuş gibi bizim oğlan inatçı emmiyo yani emme refleksi yok beslenmede sorun yaşadık kilo kaybı ve sarilik olmaması için ve emme refleksi için küveze aldılar bestlak damla önerdiler ise yaradığıni düşünüyorum inşallah bol sütlerimiz olsun
Sağlıcakla biran önce kavuşursunuz kuzuyla birbirinize inşallah canımKızlar doğumdan hemen sonra benim selvi boyluyu çok hızlı nefes alıyo nerdeyse iki katı diye yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde bi sıkıntı var dedi sanki doktor yanlış anlamadıysam. Doğduğundan beri ayrıyız arada emzirmeye gidiyorum ama maşallah hiç doymuyo gibi emme refleksi güzel geliştidoğumdan sonra böyle bişey yaşayan var mı illa yoğun bakımda mı kalması lazım. İlk başta oksijen falan verdiler ama akşamına gerek kalmadığı için kesmişler. Sonrada antibiyotik başlandı denildi. Onu bırakıp taburcu etcekler herhalde beni görenlerde dua etsin lütfen hemen toparlasın inşallah oğluşum ay bide son iki üç aydır o kadar midem yanıyordu ki hem sırma saçlı hem selvi boylu oldu
Oy maşallah kuzu çok sevindim gerçektenÇok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Çok kolay çok güzel bir doğumdu hastaneye gitmemle doğdu, evde uyku sersemiyle çiş mi su mu derken sancılardan su olduğunu tahmin ettim gelmem le doğması bir oldu üç ıkınma hatta ıkınamama ile doğdu yavrucakebe benek kendi kendini doğurttu gene dedi Allah yüzüme baktı inşallah sezaryen olacaklar çok çabuk toparlanır, normal doğuracaklar da benimkinden daha kolayına denk gelir inşallah Allah kimseyi doğum masasında ameliyat masasında bırakmasın çok doğru bir söz
Evet aynı hastanedeyiz canım, doktorum kafamı karıştırdı ama bayrama kalırsa bayramda olmayacağım başkasının eline kalma sezaryen düşünebilirsin tarih ayarlayalım dedi bakalım nasıl olacakAynı hastanedeydik dimi. Ben çok memnun kaldım inşallah sen de öyle hissedersin
Görüştüğünüz danışman kimdi acaba ben de düşünüyorum. Her sağımda 50-60 ml çıkıyor ama yetmiyorEmzirme kısmını çözerseniz mastiti de daha rahat atlatırsın ve olma olasılığında çok düşer özelden bir danışmanla görüşme şansın yokmu yurtdışındasın nasıl işler ilerliyor bilmiyorum ben türkiyeden biriyle online görüştüm hayatımı kurtardı resmen burda olsaydın muhakkak önerirdim
Ayy ne güzel bir doğum olmuş öyle. MaaşallahÇok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
İşte normal doğum farkı ya süt bile hemen geliyor ne güzel maşallahhhhh benim ilki normal bekledik gelmedi mecbur sezeryan oldum o yüzden bu da sezeryan ama normal doğum da hep merak ile içimde kalmıştır neyse vardır bir hayır tabiki bebekler sağlıkla gelsin de gerisi önemli değilÇok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Doktorunu dinle canım bence zaten gelişimi güzel onlar da en doğrusunu biliyor ben bugün şu gün olsun diye pazarlık yaparken doktorun dediği tarihte doğurmuş oldum :)Kızlar ben şimdi 38. Haftaya girdim. Doktor bayramda yokum dedi. Bayramda 40 hafta oluyorum. Gel sezaryen tarihi alalım başk doktora kalma dedi doktor. Şuan bebek 3.250 kg. Karnın da aşağı inmemiş dedi. Bende 39 uda bekleyelim 39+3, 4 e tarih alalım dedim. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Bebiş iyice kilo alır zor mu olur doğum bu defa. Yada şimdiden alsa mıydım sezaryen tarihi stres oldum bebek sanki doğmayacak gibi hissettim. Beklesem de ne zamana kadar beklemek mantıklı bilmiyorum ki
O sadece belirtilerden bir tanesi canım . Yalancı sancı krampa benzeyen yatınca veya elle ovalayınca geçen karnın sert olması aslında doğum kasılmasıyla benzer ama doğum kasılması ilerler yalancı sancı dinlenince geçerDoğum yapan arkadaşları tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı darısı geride kalan bizlerebi şey sormak istiyorum normal doğum için egzersiz yapan varsa ben dün akşam biraz egzersiz yaptım sonra yattım regl ağrısı gibi ağrım oldu biraz uzun sürdü ama sonra geçti yalancı sancı o mu acaba
Kesinlikle sezeryan mı düşünüyorsunuz eğer öyleyse doktoru dinleyebilirsiniz . Bebeğinizin kilosu da haftasına göre çok normal bence .Kızlar ben şimdi 38. Haftaya girdim. Doktor bayramda yokum dedi. Bayramda 40 hafta oluyorum. Gel sezaryen tarihi alalım başk doktora kalma dedi doktor. Şuan bebek 3.250 kg. Karnın da aşağı inmemiş dedi. Bende 39 uda bekleyelim 39+3, 4 e tarih alalım dedim. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Bebiş iyice kilo alır zor mu olur doğum bu defa. Yada şimdiden alsa mıydım sezaryen tarihi stres oldum bebek sanki doğmayacak gibi hissettim. Beklesem de ne zamana kadar beklemek mantıklı bilmiyorum ki
Benim bebikte daha dışarı dönük ama düşmedi canım henüz düşünce nasıl görünür bilmiyorum . Kuru tut yeterli doktor bana düşünce nemli bırakma dedi .Selam kıslar bugün göbeğimiz düştü ama bu kenarlar çok uzun değil mi normal mi sizce bu durum anlayamadım sizinkilerin göbekler nasıl bu kadar uzun mu çeker mi içine zamanla bir şey yapmamıza gerek var mı acaba banyo yaptırcam tedirgin oluyorum
Ama normal olmaması için sebep yok yani illa normal olsun diye zorlamıyorum ama sanki bu defa bebişin tercihine müdahale ediyor gibi oluyorum hissettimDoktorunu dinle canım bence zaten gelişimi güzel onlar da en doğrusunu biliyor ben bugün şu gün olsun diye pazarlık yaparken doktorun dediği tarihte doğurmuş oldum :)
Hayır normal düşünüyordum sezaryene de karşı değilim ama sebepsiz sezaryen diyince doktor bebişe haksızlık gibi düşündümKesinlikle sezeryan mı düşünüyorsunuz eğer öyleyse doktoru dinleyebilirsiniz . Bebeğinizin kilosu da haftasına göre çok normal bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?