Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar supriz ben sabah doğurdum hemde 4 kilo 170 gram normal doğumla hem de şok olacaksininz pozitif bir doğum oldu sabah 8. Buçukta suyum geldi hastaneye zor yetiştim herkes seferber oldu tam açıklıkla doğuma alındım tüm sanciyi arabada çektim rsmen yolda doguruyordum asansörde iç cmaasirimi filan çıkardılar elbiseyle doğuma alındım 8 buçukta suyum patladı hemen sancı ve 9 buçukta doğurdum resmen maceraydi eşim trafikte ters şeride girdi öyle yetiştik. Dizilerdeki gibi var ya o şekilde oldu.

Hayırlı olsun maşallah bize de böyle güzel doğum nasip olsun inşallah

Merhaba canım. Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah. Hiç sancın falan olmadı mı? Tam açıklık olana kadar hiç anlamadın mı?

Benim kızın da böyle oldu başta. Daha düşmeden böyleydi. Hastanede doktora, asm de hemşireye de gösterdim. Normal dediler. Ağlamaktan olabiliyormuş. Sonra düzeldi, merak etme. İçi iyice kuruduysa yıka, tedirgin olma. Ben düştükten sonra 1 gün bekledim de yıkadım

Hiç bebişi alıp dışarı hava almaya gezmeye çıktınız mı? Ben evde çok bunaldım ya
Biz her gün parktayız
Ablasını parka çıkarmam gerekiyor. Miniği emzirip bebek arabasına koyuyorum uyuyor 2 saat takılıp eve geliyoruz. Tekrar emziriyorum.

Maaşallah ne güzel doğuruyorsunuz
Allah herkese böyle doğumlar nasip etsin.
Sağlıcakla analı babalı büyütün

Şu an böyle oldu, normale döndü yani

Eklentiler

• 1000060204.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 35
Aaa super gozunyz aydin. Ne guzel oncesinde cok sanci cekmemissiniz. Allah bagislasin

Küçük diye ememiyordur ama sen sağ ver yine de sürekli biraz bütyüyünce arada vere vere memeye alıştırırsın alışmaz diyorlar ama anne inatçı ise alışıyorlar tecrübe ile sabit
Elimden geldiğince sağmaya çalışıyorum boş gelsede pompa göğüste böyle böyle süt olcak inşallah birde hastane doktoru insanlar şifa olsun diye çay kaşığı kadar bile olsa sütünü bebeğine vermemiz için getiriyor dedi

Kaçıncı haftada doğurdunuz ilk doğum mu acaba?

Kızlar biraz saçma gelecek belki ama gebeliğimin son zamanlarında aşırı stres yaptım. Kafamdan pişmanlığımı atamıyorum. Doğuda görev yapıyoruz. 2 saatlik uzakta özel bir hastanede doğum yapacağım inşallah. Doktor tavsiye edilen doktordu bikaç tanıdığım o hastanede doğum yapmış hatta geçen yıl kuzenim de aynı doktorda sezeryan olmuştu. Ben de güvendim doktordan da olumlu dönüt aldım memlekete gitmeyelim o hastaneye gidelim dedik. Doğumdan önce 1 hafta falan gidip orda kalacağım hatta hastaneye yakın olayım diye. Eşim yanımda annem ve babam da geldiler. Ama benim aklımda sürekli acaba memlekete mi gitseydim sorusu takılıyor. Hemoroid ve bebek kilosundan sezeryan demiştik ama şimdi aklıma normal yapsam takılıyor. Onda bile kafam karışık hala. Doktordan korkuyorum hastaneden korkuyorum bambaşka memlekette yalnız başıma kalmış gibi hissediyorum benim burda ne işim var keşke memlekete gitseydim düşüncesi kafamdan çıkmıyor. Sanki orda olsam hastaneye gelen giden olurdu ya da eve falan ne bilim bi güven hissederdim sanki. Sanki ordaki doktorlar daha iyimiş gibi gelmeye başladı. Çocuğumun doğum yerinde memleketi yazardı en azından diye bile kızdım kendime. Burdayken ailem yanımda olmasına rağmen böyle bi psikolojiye niye girdim anlamıyorum. Halbuki kendi evimde kalabalıktan uzak annem de yanımda daha rahat ederim diye kalmıştım. Bu psikolojiden nasıl çıkabilirim iştahım bile kesildi son haftalardayım ve aşırı mutsuzum evdekiler de üzülüyor bu halime ama çıkamıyorum bu durumdan.

Doğdumu bebeğin
Öylemii ilk üç gün mü sürdü ozaman
Hafif diyorum ama ağır adet sancısı gibi doğuma göre kolay tabi bende uyuyamıyorum ya geldikçe uyandırıyor beni
kız sen doğurdun mu

Ayyy hadi gözün aydın benle aynı şeyleri yaşamışsın kısmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…