- 1 Nisan 2014
- 3.599
- 5.423
- 358
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.201
Öylemii ilk üç gün mü sürdü ozamanKız sorma perişan oldum etti tabi şu 3 gündür yok işte
Hayırlı olsunKızlar supriz ben sabah doğurdum hemde 4 kilo 170 gram normal doğumla hem de şok olacaksininz pozitif bir doğum oldu sabah 8. Buçukta suyum geldi hastaneye zor yetiştim herkes seferber oldu tam açıklıkla doğuma alındım tüm sanciyi arabada çektim rsmen yolda doguruyordum asansörde iç cmaasirimi filan çıkardılar elbiseyle doğuma alındım 8 buçukta suyum patladı hemen sancı ve 9 buçukta doğurdum resmen maceraydi eşim trafikte ters şeride girdi öyle yetiştik. Dizilerdeki gibi var ya o şekilde oldu.
Merhaba canım. Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah. Hiç sancın falan olmadı mı? Tam açıklık olana kadar hiç anlamadın mı?Kızlar supriz ben sabah doğurdum hemde 4 kilo 170 gram normal doğumla hem de şok olacaksininz pozitif bir doğum oldu sabah 8. Buçukta suyum geldi hastaneye zor yetiştim herkes seferber oldu tam açıklıkla doğuma alındım tüm sanciyi arabada çektim rsmen yolda doguruyordum asansörde iç cmaasirimi filan çıkardılar elbiseyle doğuma alındım 8 buçukta suyum patladı hemen sancı ve 9 buçukta doğurdum resmen maceraydi eşim trafikte ters şeride girdi öyle yetiştik. Dizilerdeki gibi var ya o şekilde oldu.
Benim kızın da böyle oldu başta. Daha düşmeden böyleydi. Hastanede doktora, asm de hemşireye de gösterdim. Normal dediler. Ağlamaktan olabiliyormuş. Sonra düzeldi, merak etme. İçi iyice kuruduysa yıka, tedirgin olma. Ben düştükten sonra 1 gün bekledim de yıkadımSelam kıslar bugün göbeğimiz düştü ama bu kenarlar çok uzun değil mi normal mi sizce bu durum anlayamadım sizinkilerin göbekler nasıl bu kadar uzun mu çeker mi içine zamanla bir şey yapmamıza gerek var mı acaba banyo yaptırcam tedirgin oluyorum
Su geldikten sonra 1 saat oldu en agiri onun öncesi yoktuMerhaba canım. Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah. Hiç sancın falan olmadı mı? Tam açıklık olana kadar hiç anlamadın mı?
Biz her gün parktayızHiç bebişi alıp dışarı hava almaya gezmeye çıktınız mı? Ben evde çok bunaldım ya
Maşallah canım sağlıkla büyüt, darısı bize inşallahSu geldikten sonra 1 saat oldu en agiri onun öncesi yoktu
Maaşallah ne güzel doğuruyorsunuzKızlar supriz ben sabah doğurdum hemde 4 kilo 170 gram normal doğumla hem de şok olacaksininz pozitif bir doğum oldu sabah 8. Buçukta suyum geldi hastaneye zor yetiştim herkes seferber oldu tam açıklıkla doğuma alındım tüm sanciyi arabada çektim rsmen yolda doguruyordum asansörde iç cmaasirimi filan çıkardılar elbiseyle doğuma alındım 8 buçukta suyum patladı hemen sancı ve 9 buçukta doğurdum resmen maceraydi eşim trafikte ters şeride girdi öyle yetiştik. Dizilerdeki gibi var ya o şekilde oldu.
Şu an böyle oldu, normale döndü yaniSelam kıslar bugün göbeğimiz düştü ama bu kenarlar çok uzun değil mi normal mi sizce bu durum anlayamadım sizinkilerin göbekler nasıl bu kadar uzun mu çeker mi içine zamanla bir şey yapmamıza gerek var mı acaba banyo yaptırcam tedirgin oluyorum
Aaa super gozunyz aydin. Ne guzel oncesinde cok sanci cekmemissiniz. Allah bagislasinKızlar supriz ben sabah doğurdum hemde 4 kilo 170 gram normal doğumla hem de şok olacaksininz pozitif bir doğum oldu sabah 8. Buçukta suyum geldi hastaneye zor yetiştim herkes seferber oldu tam açıklıkla doğuma alındım tüm sanciyi arabada çektim rsmen yolda doguruyordum asansörde iç cmaasirimi filan çıkardılar elbiseyle doğuma alındım 8 buçukta suyum patladı hemen sancı ve 9 buçukta doğurdum resmen maceraydi eşim trafikte ters şeride girdi öyle yetiştik. Dizilerdeki gibi var ya o şekilde oldu.
Elimden geldiğince sağmaya çalışıyorum boş gelsede pompa göğüste böyle böyle süt olcak inşallah birde hastane doktoru insanlar şifa olsun diye çay kaşığı kadar bile olsa sütünü bebeğine vermemiz için getiriyor dediKüçük diye ememiyordur ama sen sağ ver yine de sürekli biraz bütyüyünce arada vere vere memeye alıştırırsın alışmaz diyorlar ama anne inatçı ise alışıyorlar tecrübe ile sabit
Kaçıncı haftada doğurdunuz ilk doğum mu acaba?Kızlar supriz ben sabah doğurdum hemde 4 kilo 170 gram normal doğumla hem de şok olacaksininz pozitif bir doğum oldu sabah 8. Buçukta suyum geldi hastaneye zor yetiştim herkes seferber oldu tam açıklıkla doğuma alındım tüm sanciyi arabada çektim rsmen yolda doguruyordum asansörde iç cmaasirimi filan çıkardılar elbiseyle doğuma alındım 8 buçukta suyum patladı hemen sancı ve 9 buçukta doğurdum resmen maceraydi eşim trafikte ters şeride girdi öyle yetiştik. Dizilerdeki gibi var ya o şekilde oldu.
3. Doğum 40+1 deKaçıncı haftada doğurdunuz ilk doğum mu acaba?
Doğdumu bebeğinSende doğum sonrası sancı devam ettimi
Bende tam kesilmedi ebe de bu ikinci doğumlarda olur çok normal dedi annemde öyle diyor şaşırdım yani ikincinin özelliği neyarım saate bir hafif sancı geliyor heralde bir tane daha var içerde diyorum
kız sen doğurdun muÖylemii ilk üç gün mü sürdü ozaman
Hafif diyorum ama ağır adet sancısı gibi doğuma göre kolay tabi bende uyuyamıyorum ya geldikçe uyandırıyor beni
Gece doğurdum vallaDoğdumu bebeğin
kız sen doğurdun mu
Ayyy hadi gözün aydın benle aynı şeyleri yaşamışsın kısmenKızlar supriz ben sabah doğurdum hemde 4 kilo 170 gram normal doğumla hem de şok olacaksininz pozitif bir doğum oldu sabah 8. Buçukta suyum geldi hastaneye zor yetiştim herkes seferber oldu tam açıklıkla doğuma alındım tüm sanciyi arabada çektim rsmen yolda doguruyordum asansörde iç cmaasirimi filan çıkardılar elbiseyle doğuma alındım 8 buçukta suyum patladı hemen sancı ve 9 buçukta doğurdum resmen maceraydi eşim trafikte ters şeride girdi öyle yetiştik. Dizilerdeki gibi var ya o şekilde oldu.
Ayyy ben kaçırmışım mastitle uğraşıyorumGece doğurdum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?