Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
2190 doğduk canım minik bı kuş gibi bizim oğlan inatçı emmiyo yani emme refleksi yok beslenmede sorun yaşadık kilo kaybı ve sarilik olmaması için ve emme refleksi için küveze aldılar bestlak damla önerdiler ise yaradığıni düşünüyorum inşallah bol sütlerimiz olsun

Hayırlı olsunn, sağlıkla huzurla bğyğt bebeğini

Hayırlı olsunn, sağlıkla huzurla büyüt bebeğini zamanında farketmişsin

Baş ağrısı olmasın diye iğneden sonra başını oynatmaman gerekiyormuş duydun mu hiç bunu
Baş ağrısı değilde baş dönmedi yapıyor. Ağrı için sonrasında kahve bitter çikolata falan yiyince ben çok kolay attım anesteziyi hiç olmamış gibiydi
Cok gecmis olsun canim stresten gelmemistir anestezi etkisi demekki spinaldi senin de degil mi?
Spinal için bende çok stres yaptım elime açtıkları damar yolu daha çok acıttı emin olabilirsiniz hiç gerilmeyin bi ara panikten bende 14/9 gördüm tansiyonda midem falan bulandı söyleyince herhalde sakinleştirici bişeyler verdiler rahatladım. Oğluşu görünce diktiklerini bile unuttum oturdum onu izledim resmen

Kızlar doğumdan hemen sonra benim selvi boyluyu çok hızlı nefes alıyo nerdeyse iki katı diye yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde bi sıkıntı var dedi sanki doktor yanlış anlamadıysam. Doğduğundan beri ayrıyız arada emzirmeye gidiyorum ama maşallah hiç doymuyo gibi emme refleksi güzel gelişti doğumdan sonra böyle bişey yaşayan var mı illa yoğun bakımda mı kalması lazım. İlk başta oksijen falan verdiler ama akşamına gerek kalmadığı için kesmişler. Sonrada antibiyotik başlandı denildi. Onu bırakıp taburcu etcekler herhalde beni görenlerde dua etsin lütfen hemen toparlasın inşallah oğluşum ay bide son iki üç aydır o kadar midem yanıyordu ki hem sırma saçlı hem selvi boylu oldu

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım gözün aydın fark etmen çok güzel olmuş bebişi izlemek önemli gerçekten
Benim bebişte doğdu hanımlar
Şuan emiyoruz birbirimizi
Kizzzz ben de sabaha anca dogurursun diye bakmamıştım jdbxbdbxbx durdun durdun pıt diye doğurdun helal olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah nasıl geçti, sen nasılsın
Hayirli olsun canım bak çabuk doğar demiştim
Darısı başına bence senin de böyle şıp diye olacak birden
Maşallah kuzuya onu da en kısa sürede çıkarırlar da kucağına alırsın sağlıkla inşallah

Kaldım bir başima

Hayırlı olsun güzel bir doğum hikayesi olmuş

Çok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Çok kolay çok güzel bir doğumdu hastaneye gitmemle doğdu, evde uyku sersemiyle çiş mi su mu derken sancılardan su olduğunu tahmin ettim gelmem le doğması bir oldu üç ıkınma hatta ıkınamama ile doğdu yavrucakebe benek kendi kendini doğurttu gene dediAllah yüzüme baktı inşallah sezaryen olacaklar çok çabuk toparlanır, normal doğuracaklar da benimkinden daha kolayına denk gelir inşallah Allah kimseyi doğum masasında ameliyat masasında bırakmasın çok doğru bir söz

Bugun erken gelip biraz ilgilendi cocukla, ben de uyudum 2 saat, o bile cok iyi geldi, su an daha iyi ilgilenebiliyorum oglumla

tesekkurler cumartesine randevu aldim, eger ise yaramazsa senin danismanin adini da alirim, belki online gorusurum
Cok haklisin. Mastit icin antibiyotik aliyorum 5 gundir, o da beni cok zorladi, halsizlik, mide agrisi tum acinin yaninda.
Kusma icin doktoru bebekler kusar, mide kapakciklari tam gelismemis oluyor dedi, bir de gec donem premature olarak geciyor bebegim, kilo ile ilgili cok problem yasadik, kilo alsin diye cok besledik, onla alakali bence biraz.
cok sagolun kizlar, cok iyi geldiniz, iyi ki varsiniz

Hosgeldi minnagimiz, ne kadar guzel bir dogum olmus

Genelde tersi olmaz mı ya benim ki ajda alacak herhalde yine yatırımlık hediye almıyor da arabamı değiştirme parasını üzerimde biriktiriyor

Küçük diye ememiyordur ama sen sağ ver yine de sürekli biraz bütyüyünce arada vere vere memeye alıştırırsın alışmaz diyorlar ama anne inatçı ise alışıyorlar tecrübe ile sabit

Araları okudum canım lohusa kızlar o yetersizlik hissi oluyor ama inanın ki yetiyorsunuz meme yetmedi ise mama verdiyseniz de kötü değilsiniz çocuğunun karnını milletin lafından önce tutan annelerisiniz. Ben de emziremedim sağıp verdim ilk ay bir sürü şey dediler ama meğer bebeğin damağı yapışık diye ememiyormuş ameliyat olması bile gerekti millet bilip bilmeden konuşur. Annem de bizi emzirmemiş emzirewmemiş pirinç unu vermiş hiç de vay niye öyle yapmış annem bana yetemedi demedim. Sizin ona sarılmanız gözünün içine bakmanız kokunuz yeter velev ki hiç sütünüz olmadı yanındasınız onun için dertleniyorsunuz ya bu yeter.

Lohuse depresyonu cidden olan bişey ve özellikle ilk çocukta çok daha derin sonrakinde ona bile vakit kalmıyor kocalarınızı hayallerinizde boğacaksınız boşayacaksınız falan hepsi geçecek. 4-5 yıl sonra o kusmuklu hali de özleyeceksiniz çocuğunuzun bedenini çözeceksiniz onu kimse sizden iyi bakamaz korkmayın hepiniz harikasınız hepiniz güçlüsünüz. Evi de boşverin herkesi de bebek ile bütünleşin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…