- 9 Ağustos 2016
- 7.404
- 23.814
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.121
Anneden çok başkası kucağına alınca öyle bir şey oluyor muymuşKızlar kafayı yiycem ben yaAnnem dün evine gitti artık. Dünden beri benim oğlan uykuya direniyor. Mama da veriyorum, meme de veriyorum ama sanki hep aç. Tok evin aç kedisi gibi saldırıyor resmen. Annemin kokusuna mı alıştı anlamadım ki.
Akmıyor. Yumuşatıyor sanırım, aspiratörle çekince az da olsa geliyor. Çok da zorlamıyorum burnu zarar görmesin diye, zaten durmuyor yıkıyor ortalığı çekerken
Valla ben de yazdım geçen etiketledim ama etiketten sonra girmiş yazmamışzumrutyaz nerede?
Birebir aynı şeyleri yaşıyoruzAnneden çok başkası kucağına alınca öyle bir şey oluyor muymuşbilmiyodum artık daha az kucaga veririm madem önce bana alışsın....
Bu hangi günler bilmiyorum ama birden oldu bizde de midesi mi büyüdü noldu dünyaya mi adapte oluyorsa artık çözemedim daha bi huzursuz daha çok emiyor, sürekli emme isteği, yatirinca aglamiyo ama gazi var gibi huysuz takılıyor aliyorum kucagima uyuyor :') onun dilinden gidiyorum ben de biraz kucağımda uyuyor, biraz yerine yatırıyorum öyle böyle, memeler hak getire zaten bir damla kaldiysa şükür en son çok emdi aciyodu krem suemuyorum tekrar sürsem mi diye bu düşünmedim değil....
Yani özet şu ki galiba hepimiz bu süreçten geçiyoruz sen şimdi stres de yaptiysan ondan kaynaklı huysuzluk da olabilir hissediyor diyorlar ya. O yüzden sen olumlu güzel şeyler düşün, oluyorsa eşin uyutmayi denesin daha relax olduklari için işe yarar belki
Bilmiyorum ki, az bunalsa benim kucağımda sakinleşiyor ve benim kokumu arıyor aslında . Benden daha çok almıyordu kucağına. Ev işi yemek ondaydı. Belki de tesadüf oldu ya da dediğin gibi stresimi anladı çocuk.Anneden çok başkası kucağına alınca öyle bir şey oluyor muymuşbilmiyodum artık daha az kucaga veririm madem önce bana alışsın....
Bu hangi günler bilmiyorum ama birden oldu bizde de midesi mi büyüdü noldu dünyaya mi adapte oluyorsa artık çözemedim daha bi huzursuz daha çok emiyor, sürekli emme isteği, yatirinca aglamiyo ama gazi var gibi huysuz takılıyor aliyorum kucagima uyuyor :') onun dilinden gidiyorum ben de biraz kucağımda uyuyor, biraz yerine yatırıyorum öyle böyle, memeler hak getire zaten bir damla kaldiysa şükür en son çok emdi aciyodu krem suemuyorum tekrar sürsem mi diye bu düşünmedim değil....
Yani özet şu ki galiba hepimiz bu süreçten geçiyoruz sen şimdi stres de yaptiysan ondan kaynaklı huysuzluk da olabilir hissediyor diyorlar ya. O yüzden sen olumlu güzel şeyler düşün, oluyorsa eşin uyutmayi denesin daha relax olduklari için işe yarar belki
Aa kız hiç görmedim genele mi yazmış yine nolmuş ki yeni bir şey miValla ben de yazdım geçen etiketledim ama etiketten sonra girmiş yazmamışaçtığı kv konusuna baktım orda neler olmuş diye, insanlar yalan söylediğini kurgu yaptığını vs söylemiş anlamadim ne alaka ise en son oraya yazmış zaten başka haber yok. Belki doğuma gitmiştir, yoğundur o yüzden. İyi düşünelim
Yok bize dediği şu eltisinin çocukları muhabbeti. Sonlara doğru gidip başka msjlarini bulmuşlar eskilerden, işte çocuk odasi muhabbeti, o da orda ben müdürlük yapıyorum param var ev bizim kv nin değil mevzulari olmuş. Onlar da hem ev senin işin gücün var hem de eşini ikna edemedin çocuk odası yapmaya diye zirvalar dönmüş anlayamadim alakasini sjdndjndjdjd linçlemeye yer aramışlar benceAa kız hiç görmedim genele mi yazmış yine nolmuş ki yeni bir şey mi
Benden gelecekte bulunuyorsun demekki bu böyle daha sürecek snsbjsndjdjs üzdüBirebir aynı şeyleri yaşıyoruz
Sakinlesiyorsa sende yine güzel bence, al kucağına uzan sen de dinlen o da sakinleşsinBilmiyorum ki, az bunalsa benim kucağımda sakinleşiyor ve benim kokumu arıyor aslında . Benden daha çok almıyordu kucağına. Ev işi yemek ondaydı. Belki de tesadüf oldu ya da dediğin gibi stresimi anladı çocuk.
Canım benim doyuyordur o kadar içip kusuyorsa, gazdan dolayı ağlıyordur gazda illet bir şey zaten gaz ilacı vs kullanıyor musunuz40 im gelicek neredeyse ama hic iyi degilim, sabahtan beri hatta gece yarisindan beri agliyorum. Bir besleme seansi en az bir saat suruyor, iki memeyi de veriyorum 15 er dakika, yetmiyor uzerine 90 ml mama veriyorum,aralarda gazini almaya calistikca cilgin gibi agliyor. Hala mastitim gecmedi, aci icindeyim. Aralarda surekli kusuyor, camasirim memem her yerim kusmuk. Cocugun da her yeri kusmuk. Yine de yetiremedim galiba mamasini, gecen gece kolunu morartmis emerken, gorunce aklim cikti. Ben duzgun emzirmeyi de beceremiyorum galiba, meme uclarim hep aciyor, tum areolayi agzina almiyor cocuk. Emzirme danismani icin yonlendirme istedim, hala donus yapmadi hastane bekliyorum.
Esimi bogasim bile kalmadi, saatlerce sigara keyfi yapiyor balkonda, hicbir ise yaramayip sacma sapan konusuyor surekli. Surekli o cocuk ac lafini duymaktan biktim. Iyi degilim, cok yalniz, mutsuz , bitik hissediyorum.
Suyun gelmiş canım hadi hayırlısı olsun darısı bana olsun kolay bir doğum olsun insallahBen uyandım kızlar altımdan bişey aktı heryer battı ama idrar mu sumu anlamadım tuvaletimde var sancı takibi yapayım dedim 2-3-4 dk bir sancı geliyor tam düzenli değil ama şiddetli ve sık
Ay gerçekten bazen geneldeki konulara bende bakıyorum millet linçlemeye yer arıyor hadsizce halden anlayan yokYok bize dediği şu eltisinin çocukları muhabbeti. Sonlara doğru gidip başka msjlarini bulmuşlar eskilerden, işte çocuk odasi muhabbeti, o da orda ben müdürlük yapıyorum param var ev bizim kv nin değil mevzulari olmuş. Onlar da hem ev senin işin gücün var hem de eşini ikna edemedin çocuk odası yapmaya diye zirvalar dönmüş anlayamadim alakasini sjdndjndjdjd linçlemeye yer aramışlar bence
Canım benim suyun gelmiş muhtemelen gelmeye de devam edecek hastaneye gidecek misinBen uyandım kızlar altımdan bişey aktı heryer battı ama idrar mu sumu anlamadım tuvaletimde var sancı takibi yapayım dedim 2-3-4 dk bir sancı geliyor tam düzenli değil ama şiddetli ve sık
İdrar değildir bence hadi bakalım hayırlı olsun şimdidenBen uyandım kızlar altımdan bişey aktı heryer battı ama idrar mu sumu anlamadım tuvaletimde var sancı takibi yapayım dedim 2-3-4 dk bir sancı geliyor tam düzenli değil ama şiddetli ve sık
İnşallah galiba su hala devam ediyorSuyun gelmiş canım hadi hayırlısı olsun darısı bana olsun kolay bir doğum olsun insallah
İnşallah kolaylıkla ve sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebeğiniziBen uyandım kızlar altımdan bişey aktı heryer battı ama idrar mu sumu anlamadım tuvaletimde var sancı takibi yapayım dedim 2-3-4 dk bir sancı geliyor tam düzenli değil ama şiddetli ve sık
Su geldikten sonra benim acilmam 4 cm di 3 buçuk saatte filan doğmuştu inşallah seninde öyle hızlı olur hastaneye git çok bekleme sakınİnşallah galiba su hala devam ediyor
Hayirli olsun canım bak çabuk doğar demiştimBenim bebişte doğdu hanımlar
Şuan emiyoruz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?