Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Anneden çok başkası kucağına alınca öyle bir şey oluyor muymuş bilmiyodum artık daha az kucaga veririm madem önce bana alışsın....

Bu hangi günler bilmiyorum ama birden oldu bizde de midesi mi büyüdü noldu dünyaya mi adapte oluyorsa artık çözemedim daha bi huzursuz daha çok emiyor, sürekli emme isteği, yatirinca aglamiyo ama gazi var gibi huysuz takılıyor aliyorum kucagima uyuyor :') onun dilinden gidiyorum ben de biraz kucağımda uyuyor, biraz yerine yatırıyorum öyle böyle, memeler hak getire zaten bir damla kaldiysa şükür en son çok emdi aciyodu krem suemuyorum tekrar sürsem mi diye bu düşünmedim değil....

Yani özet şu ki galiba hepimiz bu süreçten geçiyoruz sen şimdi stres de yaptiysan ondan kaynaklı huysuzluk da olabilir hissediyor diyorlar ya. O yüzden sen olumlu güzel şeyler düşün, oluyorsa eşin uyutmayi denesin daha relax olduklari için işe yarar belki

Valla ben de yazdım geçen etiketledim ama etiketten sonra girmiş yazmamış açtığı kv konusuna baktım orda neler olmuş diye, insanlar yalan söylediğini kurgu yaptığını vs söylemiş anlamadim ne alaka ise en son oraya yazmış zaten başka haber yok. Belki doğuma gitmiştir, yoğundur o yüzden. İyi düşünelim

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz

Bilmiyorum ki, az bunalsa benim kucağımda sakinleşiyor ve benim kokumu arıyor aslında . Benden daha çok almıyordu kucağına. Ev işi yemek ondaydı. Belki de tesadüf oldu ya da dediğin gibi stresimi anladı çocuk.

Aa kız hiç görmedim genele mi yazmış yine nolmuş ki yeni bir şey mi

Aa kız hiç görmedim genele mi yazmış yine nolmuş ki yeni bir şey mi
Yok bize dediği şu eltisinin çocukları muhabbeti. Sonlara doğru gidip başka msjlarini bulmuşlar eskilerden, işte çocuk odasi muhabbeti, o da orda ben müdürlük yapıyorum param var ev bizim kv nin değil mevzulari olmuş. Onlar da hem ev senin işin gücün var hem de eşini ikna edemedin çocuk odası yapmaya diye zirvalar dönmüş anlayamadim alakasini sjdndjndjdjd linçlemeye yer aramışlar bence

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz
Benden gelecekte bulunuyorsun demekki bu böyle daha sürecek snsbjsndjdjs üzdü
Sakinlesiyorsa sende yine güzel bence, al kucağına uzan sen de dinlen o da sakinleşsin zaman tani birbirinize

Canım benim doyuyordur o kadar içip kusuyorsa, gazdan dolayı ağlıyordur gazda illet bir şey zaten gaz ilacı vs kullanıyor musunuz
Öyle deme bende geçende çok bastırmışım farketmeden dedim çocuğu ezdim galiba Olabiliyor bu tür şeyler üstelikte desteksiz bakıyorsak daha zor oluyor ama bu senin yetersiz olduğun anlamına asla gelmiyor hepimiz aynı süreçten geçiyoruz üzülme benim ikinci olmasına rağmen geçen hafta oturdum ağladım mastit için beyaz lahana haşlayıp göğüslere koyun diyorlar sıcak duşta iyi gelebilir canım

Ben uyandım kızlar altımdan bişey aktı heryer battı ama idrar mu sumu anlamadım tuvaletimde var sancı takibi yapayım dedim 2-3-4 dk bir sancı geliyor tam düzenli değil ama şiddetli ve sık
Suyun gelmiş canım hadi hayırlısı olsun darısı bana olsun kolay bir doğum olsun insallah

Ay gerçekten bazen geneldeki konulara bende bakıyorum millet linçlemeye yer arıyor hadsizce halden anlayan yok

Maviesra canım senli bebek niye küvete girdi ben kaçırmışım kilosu 2500 altı mıydı
Sezeryan dan sonra damla gibi geldi benim hemen gelmedi ertesi gün sağdım sağdım çıkmadı da zamanla geldi süt artırıcı şeyler kullanıp bol bol sağım yap canım bol sıvı tüket boza da güzel süt yapıyor

Ben uyandım kızlar altımdan bişey aktı heryer battı ama idrar mu sumu anlamadım tuvaletimde var sancı takibi yapayım dedim 2-3-4 dk bir sancı geliyor tam düzenli değil ama şiddetli ve sık
Canım benim suyun gelmiş muhtemelen gelmeye de devam edecek hastaneye gidecek misin

İdrar değildir bence hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden Sağlıkla gelsin minik kuşun inşallah

İnşallah kolaylıkla ve sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebeğinizi
Suyunuz gelmiş.
Su geldikten sonra sancıların sıklaşmasını çok beklemiyorlar galiba.

Kızlarrr selam
Vajinal doğum sancılarını beklerken 39+2 de acil sezeryan doğum yaptım.
Benim kızçe karnımdayken geceleri azıcık uzanınca hemen kıpırdardı. Dün gece hiç hareket etmedi bekledim bekledim tık yok, çikolata yedim yine tık yok normalde çikolataya hayır demez. Hastaneye gidip nsr çektirdim. Kalp atımları yavaşlamıştı (normalde 140-150 arasında çıkardı, dün gece 100-110 arası seyretti) ve bebekte hiç hareket yoktu. Hemen Doktorum geldi sezeryana alındım. Bebişin boynuna 2 kere kordon dolanmış.
Sırtımdan iğne oldum ve hiçbir acı hissetmedim Anında belden aşağıl uyuştu zaten beni yatırdılar ce birkaç dakika içinde bebeğime kavuştum. Korktugum hiçbir şey gerçekleşmedi. Her şey çok şükür ki güzel geçti. 4 saate kalmadan ayaklarım açıldı ve bolbol yürüyüş yaptım hala yapıyorum. Yaptıkça açılıyorum.
Ben elendim darısı sağlıkla siz bekleyenlern başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…