- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.181
Kenarları bu kadar uzun duruyor mu peki canımBenim bebikte daha dışarı dönük ama düşmedi canım henüz düşünce nasıl görünür bilmiyorum . Kuru tut yeterli doktor bana düşünce nemli bırakma dedi .
Aynı şeyi bende hissediyordum sezeryanla tarih ben karar veriyormuşum gibi o yüzden hep keşke kendisi gelip gününü belirlese diyordum bir gece yarısı kendisi geldiAma normal olmaması için sebep yok yani illa normal olsun diye zorlamıyorum ama sanki bu defa bebişin tercihine müdahale ediyor gibi oluyorum hissettim
Hayır normal düşünüyordum sezaryene de karşı değilim ama sebepsiz sezaryen diyince doktor bebişe haksızlık gibi düşündüm
Bana da aynını yaptılar benimki 3 buçuktu 36. Haftada ben beklemeyi seçtim kendi doktorum dahi kararımdan dolayı doğumu yaptırmayacağını söyledi kilo 5 e çıkar falan dedi sonrasında bebek 38+4 te kendi doğdu evet kilosu iyiydi (4 )ama doğdu ikinci doğum olduğu için kolay oldu sanırım . Burda senin bebeğin için ne istediğin önemli benim doğumu kendi doktorum yapmadı rastgele bi doktordu ama gayet iyiydiAma normal olmaması için sebep yok yani illa normal olsun diye zorlamıyorum ama sanki bu defa bebişin tercihine müdahale ediyor gibi oluyorum hissettim
Hayır normal düşünüyordum sezaryene de karşı değilim ama sebepsiz sezaryen diyince doktor bebişe haksızlık gibi düşündüm
Yok böyle değil canım daha basık duruyorKenarları bu kadar uzun duruyor mu peki canım
Aynı şeyi bende hissediyordum sezeryanla tarih ben karar veriyormuşum gibi o yüzden hep keşke kendisi gelip gününü belirlese diyordum bir gece yarısı kendisi geldiAma bunu boşuna dert etmişim bugün bir videoya denk geldim sezeryan dahi olsa tarihi biz belirlesek bile doğumu aslında zaten kendisinin zamanı olduğu için o zaman gelmiş oluyormuş önümüzden için rahat olsun haftan da güzel 40. Hafta da artık riskler de artıyor sezeryan olacaksan o kadar beklemeyi doktorlar önermiyor zaten canım
Hamile halimle bana öyle biri karışsa yerin 7. Katına kadar indirirdim herhalde onuİnsan bazen bir de sırf insanlara inat sezaryen yapmak istiyor. Annemin amcasının oğlu gelmiş normal mi doğuracaksın, normal doğur diyor. Sanane ya sen kimsin. Herkesin her konuda fikri var cidden sanki ona sordum nasıl doğurayım diye. Doğum yaklaşınca saçlarım çok beyazladığı için doktora boyaya bilir miyim sorun olur mu dedim sıkıntı yok boya dedi anneme diyorum. Adam diyor ki sen yine de doğumu bekle. Sanane arkadaşım sananeeeee
İnsanlar çok hadsiz gerçektenHamile halimle bana öyle biri karışsa yerin 7. Katına kadar indirirdim herhalde onukız kapa çeneni diyip kov gitsin Allah Allah
Kenarları bu kadar uzun duruyor mu peki canım
Aynı şeyi bende hissediyordum sezeryanla tarih ben karar veriyormuşum gibi o yüzden hep keşke kendisi gelip gününü belirlese diyordum bir gece yarısı kendisi geldiAma bunu boşuna dert etmişim bugün bir videoya denk geldim sezeryan dahi olsa tarihi biz belirlesek bile doğumu aslında zaten kendisinin zamanı olduğu için o zaman gelmiş oluyormuş o yüzden için rahat olsun haftan da güzel 40. Hafta da artık riskler de artıyor sezeryan olacaksan o kadar beklemeyi doktorlar önermiyor zaten canım
Doğru diyorsunuz aslında, akışına bıraktım kendisi gelirse gelir yoksa da sezaryen olurum bir şekilde doğacak nasılsa bu bebişBana da aynını yaptılar benimki 3 buçuktu 36. Haftada ben beklemeyi seçtim kendi doktorum dahi kararımdan dolayı doğumu yaptırmayacağını söyledi kilo 5 e çıkar falan dedi sonrasında bebek 38+4 te kendi doğdu evet kilosu iyiydi (4 )ama doğdu ikinci doğum olduğu için kolay oldu sanırım . Burda senin bebeğin için ne istediğin önemli benim doğumu kendi doktorum yapmadı rastgele bi doktordu ama gayet iyiydi
Amcasının oğlu kim köpek ya kgfhjggjhgjg afedersin ne hadsizlik. Regl konuşsan ayıplar pü ler, bunu konuşma hakki bulmuş kendine şaka gibi jggjhgjggjj tamam sen doguracagin zaman doğumu beklersin deseydin keşke jsjsjdjkddİnsan bazen bir de sırf insanlara inat sezaryen yapmak istiyor. Annemin amcasının oğlu gelmiş normal mi doğuracaksın, normal doğur diyor. Sanane ya sen kimsin. Herkesin her konuda fikri var cidden sanki ona sordum nasıl doğurayım diye. Doğum yaklaşınca saçlarım çok beyazladığı için doktora boyaya bilir miyim sorun olur mu dedim sıkıntı yok boya dedi anneme diyorum. Adam diyor ki sen yine de doğumu bekle. Sanane arkadaşım sananeeeee
Ayni durumdayim galiba sürekli ıkınma halinde anlik ikiniyor bir iki sonra uykuya devam gazı olsa uğraşıyoruz da baya çıkan eden yokCanlarımm nasılsınıızz,hıc okuyamıyorum hatta tuvalete zor gıdıyorum,sızın bebeklerde sureklı ııh ııhh ıkınma modundamı ve aglama?yavrucagıma uzuluyorum ya,gunduzlerı rahattı gece aglıyordu gazı var ıkınıyor sureklı bugun gunduzde uyumuyor,sallamadan kucaga almadan gunduz uykusuda bozuldu.neler yapıyorsunuz sizler
Cidden öyle insanların bu gereksiz özgüven ve cahil cesaretlerine hayranım nasıl da inanarak boş konuşuyorlarAmcasının oğlu kim köpek ya kgfhjggjhgjg afedersin ne hadsizlik. Regl konuşsan ayıplar pü ler, bunu konuşma hakki bulmuş kendine şaka gibi jggjhgjggjj tamam sen doguracagin zaman doğumu beklersin deseydin keşke jsjsjdjkdd
Stres yapma rahat ol o bebek orda kalmayacak bi şekilde çıkacak sonuçta bi bakmışsın bu gece aniden gelmiş yani zamanı var eğer tedirgin olacağın bişey yoksa kanama aşırı ağrı vs beklemekte istiyorsan bekle . Ben şunu anladım kendi doktorum falan hikaye hepsi sana sıradan bi hasta gözüyle bakıyor ve genel olarak tüm kadın doğumcuların tek ortak noktası risk taşıyan hafta ortadan kalktığı an seni bi şekilde o bebekten (yöntem farketmiyor ) kendilerini de senden kurtarmaya çalışıyorlar ..Doğru diyorsunuz aslında, akışına bıraktım kendisi gelirse gelir yoksa da sezaryen olurum bir şekilde doğacak nasılsa bu bebiş
Canlarımm nasılsınıızz,hıc okuyamıyorum hatta tuvalete zor gıdıyorum,sızın bebeklerde sureklı ııh ııhh ıkınma modundamı ve aglama?yavrucagıma uzuluyorum ya,gunduzlerı rahattı gece aglıyordu gazı var ıkınıyor sureklı bugun gunduzde uyumuyor,sallamadan kucaga almadan gunduz uykusuda bozuldu.neler yapıyorsunuz sizler
Benimki de sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor yatağa koltığa bırakamıyorum hiç hep kucak istiyorAmcasının oğlu kim köpek ya kgfhjggjhgjg afedersin ne hadsizlik. Regl konuşsan ayıplar pü ler, bunu konuşma hakki bulmuş kendine şaka gibi jggjhgjggjj tamam sen doguracagin zaman doğumu beklersin deseydin keşke jsjsjdjkdd
Ayni durumdayim galiba sürekli ıkınma halinde anlik ikiniyor bir iki sonra uykuya devam gazı olsa uğraşıyoruz da baya çıkan eden yokgece de bundan hallice nsnzjsnsjbsjs bir şey yapmadım henüz gaz olduğuna kesin emin olursam yaparım ama sanki kucak için rolleniyo da gibi sjssbjshs çözemedim
Kesinlikle çok doğru tespit uzatmak istemiyorlarStres yapma rahat ol o bebek orda kalmayacak bi şekilde çıkacak sonuçta bi bakmışsın bu gece aniden gelmiş yani zamanı var eğer tedirgin olacağın bişey yoksa kanama aşırı ağrı vs beklemekte istiyorsan bekle . Ben şunu anladım kendi doktorum falan hikaye hepsi sana sıradan bi hasta gözüyle bakıyor ve genel olarak tüm kadın doğumcuların tek ortak noktası risk taşıyan hafta ortadan kalktığı an seni bi şekilde o bebekten (yöntem farketmiyor ) kendilerini de senden kurtarmaya çalışıyorlar ..
dikislerimin biraz daha duzelmesini bekliyorum yaHiç bebişi alıp dışarı hava almaya gezmeye çıktınız mı? Ben evde çok bunaldım ya
Ben yazmıştım vajina değilde rahim ağzımda ağrı oluyor benim pek adet sancısı diyemem bel ağrısıda olmaz bende sert bir acı meğerse doğum sancısı imiş ben unutmuşum nasıl olduğunuDoğum yapan arkadaşları tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı darısı geride kalan bizlerebi şey sormak istiyorum normal doğum için egzersiz yapan varsa ben dün akşam biraz egzersiz yaptım sonra yattım regl ağrısı gibi ağrım oldu biraz uzun sürdü ama sonra geçti yalancı sancı o mu acaba
Bu adamlarda bazıları avrattan beter oluyorİnsan bazen bir de sırf insanlara inat sezaryen yapmak istiyor. Annemin amcasının oğlu gelmiş normal mi doğuracaksın, normal doğur diyor. Sanane ya sen kimsin. Herkesin her konuda fikri var cidden sanki ona sordum nasıl doğurayım diye. Doğum yaklaşınca saçlarım çok beyazladığı için doktora boyaya bilir miyim sorun olur mu dedim sıkıntı yok boya dedi anneme diyorum. Adam diyor ki sen yine de doğumu bekle. Sanane arkadaşım sananeeeee
Sende doğum sonrası sancı devam ettimiStres yapma rahat ol o bebek orda kalmayacak bi şekilde çıkacak sonuçta bi bakmışsın bu gece aniden gelmiş yani zamanı var eğer tedirgin olacağın bişey yoksa kanama aşırı ağrı vs beklemekte istiyorsan bekle . Ben şunu anladım kendi doktorum falan hikaye hepsi sana sıradan bi hasta gözüyle bakıyor ve genel olarak tüm kadın doğumcuların tek ortak noktası risk taşıyan hafta ortadan kalktığı an seni bi şekilde o bebekten (yöntem farketmiyor ) kendilerini de senden kurtarmaya çalışıyorlar ..
Kız sorma perişan oldum etti tabi şu 3 gündür yok işteSende doğum sonrası sancı devam ettimi
Bende tam kesilmedi ebe de bu ikinci doğumlarda olur çok normal dedi annemde öyle diyor şaşırdım yani ikincinin özelliği neyarım saate bir hafif sancı geliyor heralde bir tane daha var içerde diyorum
Cnm gozunaydin allah bagislasin yavrunuzuBen yazmıştım vajina değilde rahim ağzımda ağrı oluyor benim pek adet sancısı diyemem bel ağrısıda olmaz bende sert bir acı meğerse doğum sancısı imiş ben unutmuşum nasıl olduğunu
Buarada bacak ağrısı açılmalara yardımcı olurmuş aklında olsun heralde o adet sancıları yalancı sancı dedikleri olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?