Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kıyafet seçimi önemli mi pantolon falan çıkarmamız mı gerekiyor?
Evet altı komple çıkarıyoruzz. Benim haberim yoktu doktor ansızın gel bi açıklık bakalım çatıya bakalım dedi. Ben bi şoklandım hiç beklemiyordum diyorum altımı komple mi soycam hsjdj

Anladım aynısı bende de oldu ilk başlarda çok sürmedi aştım demiştim ama bir gün enfeksiyon var mı diye muayene olurken doktor böyle bir sorunun var gibi demişti benim de endişelerim ondan galiba
Mayanın vajinismus geçmişine rağmen acı hissetmemesi çok güzel.
Tedirgin etmek istemiyorum, kesinlikle o niyetle yazmıyorum ama benim canım çok acımıştı. Benim için zor bir deneyim parmak ya da çatı muayenesi. Ultrason cihazında smear testlerinde hiç zorlanmıyorum ama elle yapılan muayenede canım acıyor. Umarım sizin de kolay geçer.

Evet altı komple çıkarıyoruzz. Benim haberim yoktu doktor ansızın gel bi açıklık bakalım çatıya bakalım dedi. Ben bi şoklandım hiç beklemiyordum diyorum altımı komple mi soycam hsjdj
Ayy ben de şok olurdum Sağolsun uyardı doktorum beni doktor yapıyor muayeneyi değil mi ebeler falan değil ?

Ben vaji geçmişimi 30 defa söylediğim için çokta zorlamadı beni bence

Bir daha çağırma ne güzel kendi de gelmiyormuş ne diye çağırıyorsun
Keşke benimkide gelmese ama geleceğim diyor geliyor ve asssla bir halt yapmıyor öğlene kadar yatıp lohusa taklidi yapıyor birde onu hastaneye götür getir hastalığıyla nazıyla bilmem neyiyle uğraşıyoruz kıskançlık ediyor gelmese de kurtulsammm

Ayy ben de şok olurdum Sağolsun uyardı doktorum beni doktor yapıyor muayeneyi değil mi ebeler falan değil ?
Teşekkür ederim gebe okulunda tavsiye ettiler yırtılma olmasın diye perine masajı yapmayı denedim ben de. Onu kendım yapınca bir rahatsızlık hissetmedim ben kayganlaştırıcı falan kullandım ama başkası yapınca bir de bir şey kullanacaklar mı yoksa direkt muayeneye mi başlayacaklar bilmediğim için stress oldum. Ben ne kadar bilirsem tedirginliğim o kadar azalıyor o yüzden soruyorum ihtimalleri bilmek bana iyi hissettiriyor

Ben bir defa muayene oldum sadece açıklık bakıldı bendede vajinismus var bitmek bilmeyen baya cebelleştik orda falan ama ebe okadar profesyonel baktıki hiç acı olmadı sızı gibi hissetmeme kalmadan bitti zaten

Zaten eldiven takıp ultrasonda karnımıza sürdükleri jelden parmaklarına sürerek yaparlar o muayeneyi. Kayganlaştırıcı ile rahatsız olmuyorsan kolay geçer senin de muhtemelen.

Ebe yaptı yani muayeneyi doktor yapmadı sizde hastaneden hastaneye değişiyor sanırım
Doktorum alttan bakmıyor kolay kolay
Ben doğum için acilden girdiğimde ebe baktı farkettim ki bir parmağını yavaşça yerleştirip diğerini yerleştirdi bir anda pat diye yapmadı ben yalvar yakar olunca sanırım arkasına doğum oldu

Bebeği öpün diye çağırdığınızı zannetmiş sanırım ben daha şimdiden eşime söylüyorum gelenler ancak bacağından öpebilir öyle şap şup yok diye kızmakta çok haklısınız 9 ay sağa bile dönmeden sırt üstü yüz üstü olmadan yatıyoruz hep sola iyi olsunlar iyi beslensinler kan akışı olsun diye … Hiç kafaya takmayın bir daha çağırmazsınız olur biter bugünlük sıkın dişinizi

Ne güzel maşallah Allah bizlere de böyle hızlı doğumlar nasip etsin

Kesinlikle katılıyorum. Bebişin kilodan dolayi bilsem sezeryan olurdum diye çok dedim uala diyorum ama sezeryan olsaydim da kesin ona da ağlanirdim eminim jsbdjsjdjd ikisi de çok zor Allah hepimize kolaylık versin güç versin
Kız ne hakkı ne helal etmesi saçmalama lütfen içimizi döküp sorunlarımızı çözmek için de geliyoruz buraya öyle düşünme. Sen en iyisi bir daha çağırma bırak uzak kalsın. Yemek de yapma kendin atistir aç kalma birak o kendi ne yiyecekse yapsin kendine, eşin de niye yemek yok derse söylersin laf arası bilsin yani.... Kv yüzüne deseydin keşke jsndjdjdkd geldin ama bi yemek yap bari acıktım falan diye belki utanır biraz....
Üf saçma sapan ya dnbxjsbdbsbs benim aetil bu kv lere diyecek sözüm kalmadi valla tukendi hepsi İnsallah en kisa sürede kurtulursun canim
Eldiven takıp jel sürüyorlar yani kaygan halde kontrol ediliyor kuru kuru değil. Sen baslamadan önce tedirginligini belirt daha anlayışlı olurlar, kendini de kasma rahat bırakınca daha kolay geçer zaten nadir yani öyle korktuğun gibi bir durum olmaz

Ayy ne gıcık bir durum, ne bileyim bende sonra demesin eşim niye sürekli senin annen geliyor diye onu çağıralım eşit olsun dedim de yok bacimmm eşit felan değil eşim de laf edecek olursa ağzına tıkarım lafları valla bugün bana bitmeyecek hiç zırt pırt cocugu öpmeye çalışıyor dedim ki yüzü böyle değildi bu çocuğun kızarık kızarık olmuş öpmekten heralde dedim yok ben öpmüyorum ki hiç diyor bir de bayilicammmmmm

Ben de keltoş sarı kızımın kafasını göstereyim. Ablası zaten sarı, bu ondan da sarı olacak gibi Kaşları falan sapsarı
Oiiiiyyyy onu. Keltoş kafasini saçlarını kaşlarini yesinler maşallah kuzuya burdan siyaha dönmez zaten bacim zengin sarısı olmus bu kiz

Eldiven üstüne jel sürüyor canım kaygan oluyor zaten. Bir de doktorun sana dediğine göre kesinlikle kendisi yapacak başkası yapmaz korkma. Pıt pıt hemen bitiyor

Kizlar bir de benim doktorum tam 9 aylikken aliyor bebegi. Yani normalde 9 ay 10 gun felan deniyor ya onceden alinmasi kotu birsey mi kimisi bebek icerde ne kadar cok durursa o kadar iyi diyor Sat 14 hazirandi dogum 14 mart
Benimki 37+5de doğdu. Tansiyonum inip çıkıyordu. Bebek sağlıklıyken riske atıp beklemeyi sakıncalı buldu doktorum. Yani az daha dursa kilosu artardı sadece. Şuan normal kilosunda. Tabi bu durum benim ve bebeğim özelinde. En iyisi kendi doktorunu dinlemek, onlar hem anneyi hem bebeği ele alarak karar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…