- 9 Ağustos 2016
- 7.389
- 23.766
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.741
Evet altı komple çıkarıyoruzz. Benim haberim yoktu doktor ansızın gel bi açıklık bakalım çatıya bakalım dedi. Ben bi şoklandım hiç beklemiyordumKıyafet seçimi önemli mi pantolon falan çıkarmamız mı gerekiyor?
Mayanın vajinismus geçmişine rağmen acı hissetmemesi çok güzel.Anladım aynısı bende de oldu ilk başlarda çok sürmedi aştım demiştim ama bir gün enfeksiyon var mı diye muayene olurken doktor böyle bir sorunun var gibi demişti benim de endişelerim ondan galiba
Ayy ben de şok olurdum Sağolsun uyardı doktorum beni doktor yapıyor muayeneyi değil mi ebeler falan değil ?Evet altı komple çıkarıyoruzz. Benim haberim yoktu doktor ansızın gel bi açıklık bakalım çatıya bakalım dedi. Ben bi şoklandım hiç beklemiyordumdiyorum altımı komple mi soycam hsjdj
Ben vaji geçmişimi 30 defa söylediğim için çokta zorlamadı beni benceMayanın vajinismus geçmişine rağmen acı hissetmemesi çok güzel.
Tedirgin etmek istemiyorum, kesinlikle o niyetle yazmıyorum ama benim canım çok acımıştı. Benim için zor bir deneyim parmak ya da çatı muayenesi. Ultrason cihazında smear testlerinde hiç zorlanmıyorum ama elle yapılan muayenede canım acıyor. Umarım sizin de kolay geçer.
yok direkt doktorla sen oluyorsun zaten. 30 saniye bile sürmedi. İrrite olduğunu belirt nazik davranırAyy ben de şok olurdum Sağolsun uyardı doktorum beni doktor yapıyor muayeneyi değil mi ebeler falan değil ?
Ben vaji geçmişimi 30 defa söylediğim için çokta zorlamadı beni bence
Bir daha çağırma ne güzel kendi de gelmiyormuş ne diye çağırıyorsunOfff kızlar yaaa sinirden başım ağrıyor birine anlatmazsam patlıcam o yüzden size yazmak istedim, bugün yardıma diye kv kişisi geldi eve normalde hep annem geliyordu ikisiyle de evlerimiz çok yakın annem dinlensin biraz diye hemde o tarafta yanlış anlamasın diye kv çağırdım, yani lohusayım sonuçta ben, oturdu bir köşeye örgü örüyor benim bebeğime bile değil kendi kızına örüyor. Ne bir yardım ne bir şey bebeği de sürekli kucağına alıp öpmek istiyor, ben öpmüyorum yavrumu rahatsız olmasın diye, artık söyledim öyle sürekli sürekli kucağımıza almıyoruz dedim ama yok ne zaman odadan çıksam bir bakıyorum kucağına almış yatıralım lütfen diyorum sonra yine yine aynı şeyler. Annem bana tek bir iş yaptırmadı yat dinlen bebeğinle ilgilen dedi evimi de topladı temizliğimi de yaptı yemeğimi de ama kv de hiç oturdu kalkmıyor ameliyatlı halimle evin içinde ben dönüyorum sabahtan beri kalkayım yardım edeyim demiyor, niye geldin o zaman sennnn ayyy deliriyorummmm, normalde de çok severdim kv deyi gerçekten iyi biriydi ama yokk hiç değilmiş, akşama da yemek bekler bir de benden ben 2 haftadır hiç yemek yapmadım annem sagolsun hep kendi yaptı bunlar 1 tas yemek getireyim bile demedi şimdi de benden bekleyecek yok valla hiç yapamam dicem oğluna yap yemeğini yoksa aç kalır ben yemek felan yapamam dicem sanki ben yiycem yaptığı yemeği kendi oğluna yapacak. Offf iyice doldum patlamam insaAllah, içimi size dökmek istedim hakkınızı helal edin yaa
Ayy ben de şok olurdum Sağolsun uyardı doktorum beni doktor yapıyor muayeneyi değil mi ebeler falan değil ?Evet altı komple çıkarıyoruzz. Benim haberim yoktu doktor ansızın gel bi açıklık bakalım çatıya bakalım dedi. Ben bi şoklandım hiç beklemiyordumdiyorum altımı komple mi soycam hsjdj
Teşekkür ederimMayanın vajinismus geçmişine rağmen acı hissetmemesi çok güzel.
Tedirgin etmek istemiyorum, kesinlikle o niyetle yazmıyorum ama benim canım çok acımıştı. Benim için zor bir deneyim parmak ya da çatı muayenesi. Ultrason cihazında smear testlerinde hiç zorlanmıyorum ama elle yapılan muayenede canım acıyor. Umarım sizin de kolay geçer.
Ben bir defa muayene oldum sadece açıklık bakıldı bendede vajinismus var bitmek bilmeyen baya cebelleştik orda falan ama ebe okadar profesyonel baktıki hiç acı olmadı sızı gibi hissetmeme kalmadan bitti zatenAyy ben de şok olurdum Sağolsun uyardı doktorum beni doktor yapıyor muayeneyi değil mi ebeler falan değil ?
Ebe yaptı yani muayeneyi doktor yapmadı sizde hastaneden hastaneye değişiyor sanırımBen bir defa muayene oldum sadece açıklık bakıldı bendede vajinismus var bitmek bilmeyen baya cebelleştik orda falan ama ebe okadar profesyonel baktıki hiç acı olmadı sızı gibi hissetmeme kalmadan bitti zaten
Zaten eldiven takıp ultrasonda karnımıza sürdükleri jelden parmaklarına sürerek yaparlar o muayeneyi. Kayganlaştırıcı ile rahatsız olmuyorsan kolay geçer senin de muhtemelen.Ayy ben de şok olurdum Sağolsun uyardı doktorum beni doktor yapıyor muayeneyi değil mi ebeler falan değil ?
Teşekkür ederimgebe okulunda tavsiye ettiler yırtılma olmasın diye perine masajı yapmayı denedim ben de. Onu kendım yapınca bir rahatsızlık hissetmedim ben kayganlaştırıcı falan kullandım ama başkası yapınca bir de bir şey kullanacaklar mı yoksa direkt muayeneye mi başlayacaklar bilmediğim için stress oldum. Ben ne kadar bilirsem tedirginliğim o kadar azalıyor o yüzden soruyorum ihtimalleri bilmek bana iyi hissettiriyor
Doktorum alttan bakmıyor kolay kolayEbe yaptı yani muayeneyi doktor yapmadı sizde hastaneden hastaneye değişiyor sanırım
Bebeği öpün diye çağırdığınızı zannetmiş sanırımOfff kızlar yaaa sinirden başım ağrıyor birine anlatmazsam patlıcam o yüzden size yazmak istedim, bugün yardıma diye kv kişisi geldi eve normalde hep annem geliyordu ikisiyle de evlerimiz çok yakın annem dinlensin biraz diye hemde o tarafta yanlış anlamasın diye kv çağırdım, yani lohusayım sonuçta ben, oturdu bir köşeye örgü örüyor benim bebeğime bile değil kendi kızına örüyor. Ne bir yardım ne bir şey bebeği de sürekli kucağına alıp öpmek istiyor, ben öpmüyorum yavrumu rahatsız olmasın diye, artık söyledim öyle sürekli sürekli kucağımıza almıyoruz dedim ama yok ne zaman odadan çıksam bir bakıyorum kucağına almış yatıralım lütfen diyorum sonra yine yine aynı şeyler. Annem bana tek bir iş yaptırmadı yat dinlen bebeğinle ilgilen dedi evimi de topladı temizliğimi de yaptı yemeğimi de ama kv de hiç oturdu kalkmıyor ameliyatlı halimle evin içinde ben dönüyorum sabahtan beri kalkayım yardım edeyim demiyor, niye geldin o zaman sennnn ayyy deliriyorummmm, normalde de çok severdim kv deyi gerçekten iyi biriydi ama yokk hiç değilmiş, akşama da yemek bekler bir de benden ben 2 haftadır hiç yemek yapmadım annem sagolsun hep kendi yaptı bunlar 1 tas yemek getireyim bile demedi şimdi de benden bekleyecek yok valla hiç yapamam dicem oğluna yap yemeğini yoksa aç kalır ben yemek felan yapamam dicem sanki ben yiycem yaptığı yemeği kendi oğluna yapacak. Offf iyice doldum patlamam insaAllah, içimi size dökmek istedim hakkınızı helal edin yaa
Ne güzel maşallahDoktorum alttan bakmıyor kolay kolay
Ben doğum için acilden girdiğimde ebe baktı farkettim ki bir parmağını yavaşça yerleştirip diğerini yerleştirdi bir anda pat diye yapmadı ben yalvar yakar olunca sanırım arkasına doğum oldu
Kesinlikle katılıyorum. Bebişin kilodan dolayi bilsem sezeryan olurdum diye çok dedim uala diyorum ama sezeryan olsaydim da kesin ona da ağlanirdim eminim jsbdjsjdjd ikisi de çok zorHer ikisi de doğum şekli ben ayrıştırılmasını çok doğru bulmuyorum. Yani daha doğrusu siz biz değil de sadece biz kadınlar demeliyiziki şekli de hiç kolaay değil. Ama sonrası her şeye değecek
Kız ne hakkı ne helal etmesi saçmalama lütfenOfff kızlar yaaa sinirden başım ağrıyor birine anlatmazsam patlıcam o yüzden size yazmak istedim, bugün yardıma diye kv kişisi geldi eve normalde hep annem geliyordu ikisiyle de evlerimiz çok yakın annem dinlensin biraz diye hemde o tarafta yanlış anlamasın diye kv çağırdım, yani lohusayım sonuçta ben, oturdu bir köşeye örgü örüyor benim bebeğime bile değil kendi kızına örüyor. Ne bir yardım ne bir şey bebeği de sürekli kucağına alıp öpmek istiyor, ben öpmüyorum yavrumu rahatsız olmasın diye, artık söyledim öyle sürekli sürekli kucağımıza almıyoruz dedim ama yok ne zaman odadan çıksam bir bakıyorum kucağına almış yatıralım lütfen diyorum sonra yine yine aynı şeyler. Annem bana tek bir iş yaptırmadı yat dinlen bebeğinle ilgilen dedi evimi de topladı temizliğimi de yaptı yemeğimi de ama kv de hiç oturdu kalkmıyor ameliyatlı halimle evin içinde ben dönüyorum sabahtan beri kalkayım yardım edeyim demiyor, niye geldin o zaman sennnn ayyy deliriyorummmm, normalde de çok severdim kv deyi gerçekten iyi biriydi ama yokk hiç değilmiş, akşama da yemek bekler bir de benden ben 2 haftadır hiç yemek yapmadım annem sagolsun hep kendi yaptı bunlar 1 tas yemek getireyim bile demedi şimdi de benden bekleyecek yok valla hiç yapamam dicem oğluna yap yemeğini yoksa aç kalır ben yemek felan yapamam dicem sanki ben yiycem yaptığı yemeği kendi oğluna yapacak. Offf iyice doldum patlamam insaAllah, içimi size dökmek istedim hakkınızı helal edin yaa
Üf saçma sapan ya dnbxjsbdbsbs benim aetil bu kv lere diyecek sözüm kalmadi valla tukendi hepsiBir daha çağırma ne güzel kendi de gelmiyormuş ne diye çağırıyorsun
Keşke benimkide gelmese ama geleceğim diyor geliyor ve asssla bir halt yapmıyor öğlene kadar yatıp lohusa taklidi yapıyor birde onu hastaneye götür getir hastalığıyla nazıyla bilmem neyiyle uğraşıyoruz kıskançlık ediyor gelmese de kurtulsammm
Eldiven takıp jel sürüyorlar yani kaygan halde kontrol ediliyor kuru kuru değil. Sen baslamadan önce tedirginligini belirt daha anlayışlı olurlar, kendini de kasma rahat bırakınca daha kolay geçerAyy ben de şok olurdum Sağolsun uyardı doktorum beni doktor yapıyor muayeneyi değil mi ebeler falan değil ?
Teşekkür ederimgebe okulunda tavsiye ettiler yırtılma olmasın diye perine masajı yapmayı denedim ben de. Onu kendım yapınca bir rahatsızlık hissetmedim ben kayganlaştırıcı falan kullandım ama başkası yapınca bir de bir şey kullanacaklar mı yoksa direkt muayeneye mi başlayacaklar bilmediğim için stress oldum. Ben ne kadar bilirsem tedirginliğim o kadar azalıyor o yüzden soruyorum ihtimalleri bilmek bana iyi hissettiriyor
Ayy ne gıcık bir durum, ne bileyim bende sonra demesin eşim niye sürekli senin annen geliyor diye onu çağıralım eşit olsun dedim de yok bacimmm eşit felan değil eşim de laf edecek olursa ağzına tıkarım lafları valla bugün bana bitmeyecek hiç zırt pırt cocugu öpmeye çalışıyor dedim ki yüzü böyle değildi bu çocuğun kızarık kızarık olmuş öpmekten heralde dedim yok ben öpmüyorum ki hiç diyor bir de bayilicammmmmmBir daha çağırma ne güzel kendi de gelmiyormuş ne diye çağırıyorsun
Keşke benimkide gelmese ama geleceğim diyor geliyor ve asssla bir halt yapmıyor öğlene kadar yatıp lohusa taklidi yapıyor birde onu hastaneye götür getir hastalığıyla nazıyla bilmem neyiyle uğraşıyoruz kıskançlık ediyor gelmese de kurtulsammm
Oiiiiyyyy onu. Keltoş kafasini saçlarını kaşlarini yesinlerBen de keltoş sarı kızımın kafasını göstereyim. Ablası zaten sarı, bu ondan da sarı olacak gibiKaşları falan sapsarı
Eldiven üstüne jel sürüyor canım kaygan oluyor zaten. Bir de doktorun sana dediğine göre kesinlikle kendisi yapacak başkası yapmaz korkma. Pıt pıt hemen bitiyorAyy ben de şok olurdum Sağolsun uyardı doktorum beni doktor yapıyor muayeneyi değil mi ebeler falan değil ?
Benimki 37+5de doğdu. Tansiyonum inip çıkıyordu. Bebek sağlıklıyken riske atıp beklemeyi sakıncalı buldu doktorum. Yani az daha dursa kilosu artardı sadece. Şuan normal kilosunda. Tabi bu durum benim ve bebeğim özelinde. En iyisi kendi doktorunu dinlemek, onlar hem anneyi hem bebeği ele alarak karar veriyor.Kizlar bir de benim doktorum tam 9 aylikken aliyor bebegi. Yani normalde 9 ay 10 gun felan deniyor ya onceden alinmasi kotu birsey mi kimisi bebek icerde ne kadar cok durursa o kadar iyi diyor Sat 14 hazirandi dogum 14 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?