- 17 Haziran 2015
- 4.896
- 10.211
- 208
- Konu Sahibi elektroforez
- #31.721
Öncelikle gözün aydın. Kucağına alabilmene çok sevindim. Yaşadığın durum çok normal. Memeyi emmeyi de öğrenecek kuzucuğun. Bulunduğun ilde bir emzirme danışmanından yardım alırsan çok faydası olacaktır. Sütünü sağıp biberonla da verirsin, yetersiz olursa mama da verirsin. Yeter ki bebeğin sağlıklı olsun. Sende sakinleşmeyip eşinde sakinleşme sebebi de senin stresini hissediyor olması. Bunu herkes yaşıyor. Zamanla düzelecek her şey. Kendini yıpratma.Merhabalar dün öğleden sonra yavrumu yoğun bakımdan çıkardık. Emzirme eğitimi adı altında dakikalarca 3 kişi savaşarak emzirtti orda. Neyse Eve geldik çocuk ağlıyor aç karnı memeyi ağzına alıyor öpüyor bekliyor ama emmiyor ağlıyor daha da ağlıyor sinirleniyor süt gelmedikçe ne yapacağımızı şaşırdık hiçbir şekilde emmiyor meme ağzında bekliyor ısrarla. çok aç diye annemler kaşıkla biraz besledi. emmedikce akitmayan biberon alınıp gelindi onu emiyor ama memeyi emmiyor bir türlü. Benim kucağımda sakinleşmiyor da biberonu da emmiyor bende babasına geçince susuyor hemen emiyor mamayı. kendimi çok yetersiz hissettimdoktor Perşembe cumaya kadar tutalım kg artsın emmeyi iyice öğrensin ama bir daha ancak Perşembe ziyaret saatinden sonra emzirebilirsin dedi. Emmeden nasıl öğrenecek diyip iyice kızıp imza karşılığı çıkardık bu arada