Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar hastane odası için hazırlık yapmış mıydınız? Çikolata kolonya magnet vs. Çok da abartmak istemiyorum da fikir almak istedim

Bu arada doğru, ben de emzirirken kasılma gibi sızlama ağrı tarzi bir şeyler oluyordu kasık bölgesinde zaten yavaş yavaş eski haline geliyor. Normal diye biliyorum
Evet benim de hastanede emzirirken çok sancım oldu, sezaryen olmama rağmen. O sıra söyledi hemşire de.
Bir de eve çıktıktan bir gün sonra sanki bağırsaklarımın yer değiştirdiği gibi bir his yaşadım. İçerde çok ağrılı bir hareketlenme oldu emzirirken. Rahim toparlanması mıydı bağırsaklarım eski yerine mi dönüyordu emin değilim ama aşırı ağrılıydı.

Çok şükür kendi kvsinden çok çekmiş hala da çekiyor ondan ekstra dikkat ediyor sağ olsun
İşte yara almış en azından benim kv de böyleydi demiyor çok şükür benim kv koşturur oturmaz gün boyu ama önceliği ben olmam oğlu yada torunları olur oda olsun varsın çok önemsemiyorum öyle olmasini annemin önceliği ben ve torunları olur ama damadinida unutmaz mesela sorar o ne sever ne yapayım diye

Googleden nişan diye aratıp görsellere bakınca oradan nişan olup olmadığına karar verebilirsiniz. Nişan gibi geldi bana. Haftasına göre bebişinizin kilosu çok iyi maşallah
Teşekkür ederim Çok fazla değildi miktarı kan da yoktu ama internettekilere benziyor parça parça da gelebiliyormuş diye okudum bakayım takip edeceğim

Anladim canim benim klinikti doktorum ozelde yaptiriyor dogumu herhalde oyle anlastilar hastaneyle
Klinikse eğer doktorun hastanelerle ilgili bilgi verir kuzum. Benim de klinik doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerden biri 2 gecelik fiyat. Biri tek gecelik. Doktorum da zaten hastalarım genelde 1 gece kalıyor dedi

Kızlar ben taburcu olurken doktorum 2 hafta sonra kontrole gel demişti, bugün kontrolüm var. Neye bakacak ne yapacak bilgisi olan var mı? Dikişe mi bakacak acaba sadece?
Genelde içinde parça kalmışmı kalmamışmı diye bakılıyor ama sonuçta ameliyat kontrol amaçlı da çağırmış olabilir

Kızlar ben taburcu olurken doktorum 2 hafta sonra kontrole gel demişti, bugün kontrolüm var. Neye bakacak ne yapacak bilgisi olan var mı? Dikişe mi bakacak acaba sadece?
Benim dr 5 gün sonra ameliyat yerine baktı. 1 ay sonra gel ultrasonda rahme bakalım toplanmış mı dedi.

Oo maşallah inşallah kolay olur cinsiyetleri ne isteyerek mi oldu 4. bol dua edin. Yaşınız 36 en azından

Benim sezaryen bölgeme baktı. İyileşmeyi kontrol etti. Ultrason ile de rahimde kanama alanı var mı diye karından baktı.

Doğum yapan anneler bu açılma denen şeyi fiziksel olarak hissediyor muydunuz ? 2 gündür bel ağrım var ama başka bir sey yok sadece bel ağrısı sizde de böyle miydi ?
Ben vajina da bıçak saplanması şeklinde şiddetli ağrılar hissettim çarpılmışa dönüyordum meğersem açılma oymuş

Katılıyorum kilo herşey değil ciğer gelişimi falan son anda oluyor

Kızlar ben mastit olma yolunda gidiyorum çok fenayım ateşim tavan halsizim çocuk aşırı obur şiddetli çekşyor napıcam bu yaralar hızlı nasıl iyileşecek asla ağzına koyamıyorum korkudan göğsümü sütü elimle sağmaya çalıştım makineden de korktum kabuklu yara oldu bildiğiniz

Ben vajina da bıçak saplanması şeklinde şiddetli ağrılar hissettim çarpılmışa dönüyordum meğersem açılma oymuş
Aaaa bana da oldu dün gece aynısı sabaha kadar uyuyamadım tekrar tekrar olacak diye. Boşluğuma geldi hatta beklemiyordum öyle bir şey bir anda çok fena bagırdım vajinamda da aşırı dolgunluk hissi vardı sanki bebek tamamen oraya toplanmış gibi. Ne kadar süre sonra doğum yaptınız acaba?

Cok sagol canim o zaman iyiymis ilgileniyorlarsa egitim felan gibi biseler veriyorlar herhalde ay dogum yapanlar ne guzel atlatti yaaa darisi bize gunu beklemek cok heyecanlandiriyor
Evet çok daha rahat ediyorsun hastanede hadi hayırlısı canım az kaldı sağlıcakla
Maşallah ne güzel insanlar var benimki de gelmedi bu sefer olduğu yerden yetişiyor oğluna attığı mesajları gördüm yanında kim kaldı, kaynanan da orda mı , ilk 6 ay anne sütü falan filan oturduğu yerden tüm merak ettiklerinin cevabını almış gelmesine gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…