Offf kızlar yaaa sinirden başım ağrıyor birine anlatmazsam patlıcam o yüzden size yazmak istedim, bugün yardıma diye kv kişisi geldi eve normalde hep annem geliyordu ikisiyle de evlerimiz çok yakın annem dinlensin biraz diye hemde o tarafta yanlış anlamasın diye kv çağırdım, yani lohusayım sonuçta ben, oturdu bir köşeye örgü örüyor benim bebeğime bile değil kendi kızına örüyor. Ne bir yardım ne bir şey bebeği de sürekli kucağına alıp öpmek istiyor, ben öpmüyorum yavrumu rahatsız olmasın diye, artık söyledim öyle sürekli sürekli kucağımıza almıyoruz dedim ama yok ne zaman odadan çıksam bir bakıyorum kucağına almış yatıralım lütfen diyorum sonra yine yine aynı şeyler. Annem bana tek bir iş yaptırmadı yat dinlen bebeğinle ilgilen dedi evimi de topladı temizliğimi de yaptı yemeğimi de ama kv de hiç oturdu kalkmıyor ameliyatlı halimle evin içinde ben dönüyorum sabahtan beri kalkayım yardım edeyim demiyor, niye geldin o zaman sennnn ayyy deliriyorummmm, normalde de çok severdim kv deyi gerçekten iyi biriydi ama yokk hiç değilmiş, akşama da yemek bekler bir de benden ben 2 haftadır hiç yemek yapmadım annem sagolsun hep kendi yaptı bunlar 1 tas yemek getireyim bile demedi şimdi de benden bekleyecek yok valla hiç yapamam dicem oğluna yap yemeğini yoksa aç kalır ben yemek felan yapamam dicem sanki ben yiycem yaptığı yemeği kendi oğluna yapacak. Offf iyice doldum patlamam insaAllah, içimi size dökmek istedim hakkınızı helal edin yaa