- 17 Haziran 2015
- 4.898
- 10.213
- 208
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.721
Öncelikle gözün aydın. Kucağına alabilmene çok sevindim. Yaşadığın durum çok normal. Memeyi emmeyi de öğrenecek kuzucuğun. Bulunduğun ilde bir emzirme danışmanından yardım alırsan çok faydası olacaktır. Sütünü sağıp biberonla da verirsin, yetersiz olursa mama da verirsin. Yeter ki bebeğin sağlıklı olsun. Sende sakinleşmeyip eşinde sakinleşme sebebi de senin stresini hissediyor olması. Bunu herkes yaşıyor. Zamanla düzelecek her şey. Kendini yıpratma.Merhabalar dün öğleden sonra yavrumu yoğun bakımdan çıkardık. Emzirme eğitimi adı altında dakikalarca 3 kişi savaşarak emzirtti orda. Neyse Eve geldik çocuk ağlıyor aç karnı memeyi ağzına alıyor öpüyor bekliyor ama emmiyor ağlıyor daha da ağlıyor sinirleniyor süt gelmedikçe ne yapacağımızı şaşırdık hiçbir şekilde emmiyor meme ağzında bekliyor ısrarla. çok aç diye annemler kaşıkla biraz besledi. emmedikce akitmayan biberon alınıp gelindi onu emiyor ama memeyi emmiyor bir türlü. Benim kucağımda sakinleşmiyor da biberonu da emmiyor bende babasına geçince susuyor hemen emiyor mamayı. kendimi çok yetersiz hissettimdoktor Perşembe cumaya kadar tutalım kg artsın emmeyi iyice öğrensin ama bir daha ancak Perşembe ziyaret saatinden sonra emzirebilirsin dedi. Emmeden nasıl öğrenecek diyip iyice kızıp imza karşılığı çıkardık bu arada
Ben perşembe gidicem güncel kiloyu bilmiyorum şu an. Aslında doktorumda takip edip en son nokta da alma taraftarı yani gün erkene de çekilebilir hani sancı vs herhangi bişey olursaSenin ki bize gore daha sonra canim bence iyi yapmis cocuk duruyor zaten beklesek belki 40+lari gorurler ama benim 14 mart dedi neden anlamadim iri diye mi 38+4 kgsi 3600 küsürdü
Çatı muayenesi nasıl oluyor? bana doktorum 38. Haftada vajinal muayenen olacak dedi de bu dediği çatı muayenesi mi nasıl bir şey olacak bilmek istiyorum o an doktora sormak aklıma gelmedi
Doğumdada biz inliyoruz inlemeden ne şekilde olursa olsun doğurabilenler çok şanslıSezeryan sonrası ağrıdan nasıl inlediğimi görseydiniz asla bunu demezdiniz.
Acı eşiğimin çok yüksek olduğunu da belirteyim…
Bir de aklıma ne geldi. Bazen memeyi ağzında tutturup çekip bebeğin emme refkeksi için çabalamak da iyi oluyor. Meme başın varsa onunla bebeğin dudak kenarına falan değdirip ağzını açtığında üst damağına memeni itip, dudağını kapattığında çekerek bunu yapabilirsin. Anlatabildim mi emin değilim... biberonu emmeyi öğrenirse memeni tutmayı da öğrenir. Emme refleksi aynı sonuçta.Merhabalar dün öğleden sonra yavrumu yoğun bakımdan çıkardık. Emzirme eğitimi adı altında dakikalarca 3 kişi savaşarak emzirtti orda. Neyse Eve geldik çocuk ağlıyor aç karnı memeyi ağzına alıyor öpüyor bekliyor ama emmiyor ağlıyor daha da ağlıyor sinirleniyor süt gelmedikçe ne yapacağımızı şaşırdık hiçbir şekilde emmiyor meme ağzında bekliyor ısrarla. çok aç diye annemler kaşıkla biraz besledi. emmedikce akitmayan biberon alınıp gelindi onu emiyor ama memeyi emmiyor bir türlü. Benim kucağımda sakinleşmiyor da biberonu da emmiyor bende babasına geçince susuyor hemen emiyor mamayı. kendimi çok yetersiz hissettimdoktor Perşembe cumaya kadar tutalım kg artsın emmeyi iyice öğrensin ama bir daha ancak Perşembe ziyaret saatinden sonra emzirebilirsin dedi. Emmeden nasıl öğrenecek diyip iyice kızıp imza karşılığı çıkardık bu arada
Yess 38 de yapılıyor. Bana da 37+4 te yapmıştı. Sezaryen olcaktım ama gene de acaba mı demeyelim diye yaptıÇatı muayenesi nasıl oluyor? bana doktorum 38. Haftada vajinal muayenen olacak dedi de bu dediği çatı muayenesi mi nasıl bir şey olacak bilmek istiyorum o an doktora sormak aklıma gelmedi
Her ikisi de doğum şekli ben ayrıştırılmasını çok doğru bulmuyorum. Yani daha doğrusu siz biz değil de sadece biz kadınlar demeliyizDoğumdada biz inliyoruz inlemeden ne şekilde olursa olsun doğurabilenler çok şanslı
Peki herkeste farklı olabilir ama bu nasıl bir tecrübeydi rahatsız edici mi acı verici mi? Normal muayene gibi miYess 38 de yapılıyor. Bana da 37+4 te yapmıştı. Sezaryen olcaktım ama gene de acaba mı demeyelim diye yaptı
aynen öyle doğumun kolayı yok demek istediğim. Canın tatlıysa sezeryan yap demek doğru değil. Kimisi şanslı oluyor daha hafif atlatıyor her ikisinde de. Rahmim yarım olmasaydı da vajinal deneyebilseydim keşke. Hiç kolaya kaçayım diye düşünmedimDoğumdada biz inliyoruz inlemeden ne şekilde olursa olsun doğurabilenler çok şanslı
Evet bende onu kastettim aslında en acısız olan doğum en iyi doğumdurHer ikisi de doğum şekli ben ayrıştırılmasını çok doğru bulmuyorum. Yani daha doğrusu siz biz değil de sadece biz kadınlar demeliyiziki şekli de hiç kolaay değil. Ama sonrası her şeye değecek
Evet, şunu belirteyim benim vajinismus geçmişim var. İki parmak ile yapılıyor tabii ben biraz kendimi kastım ama asla acılı bir işlem değil.Peki herkeste farklı olabilir ama bu nasıl bir tecrübeydi rahatsız edici mi acı verici mi? Normal muayene gibi mi
Değiyor ay değmez miHer ikisi de doğum şekli ben ayrıştırılmasını çok doğru bulmuyorum. Yani daha doğrusu siz biz değil de sadece biz kadınlar demeliyiziki şekli de hiç kolaay değil. Ama sonrası her şeye değecek
Anladım aynısı bende de oldu ilk başlarda çok sürmedi aştım demiştim ama bir gün enfeksiyon var mı diye muayene olurken doktor böyle bir sorunun var gibi demişti benim de endişelerim ondan galibaEvet, şunu belirteyim benim vajinismus geçmişim var. İki parmak ile yapılıyor tabii ben biraz kendimi kastım ama asla acılı bir işlem değil.
Ayy annesııı masallaaah nasıl guzel sacları vaaar yerıııımmAyyy kuzu bende senin yerine heyecanlandım niye böyle olduSağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz kuzum mutlak yaz bize arada derede güzel haberlerini ver
Benim de yarın gece tam bir hafta olmuş olacak şaka gibi zaman ne çabuk geçmiş daha dün doğurmuşum gibi meğer bir hafta olmuş
maya91 @demkaa kızlar bizim bir hafta önce 3300 falandı biz doğum haftası bir 3500 ü falan bulur derken bir doğdu 3170 Gr
warcrew büş naber kız artık geceler çok sakin geçiyor seni göremiyoruz
Kuzum genelde bilinçli bakmıyorlar ama bir yerlere odaklandıkları da oluyor öylece kalabiliyorlar hiç mi kırpmıyor
Biraz daha için rahatladı mı canım daha iyi misin
Evet ya benim kızz aynı renkli ultrasonlardaki hali gibi
Bu rapunzel saçları da örcem yakındailk kızımda saç yok kadar azdı baya bir toka kullanamamıştık bunda yakında bağlarım herhalde
Yani o an kendini hiç kasmamaya çalış. Zaten hemencik bitiyor.Anladım aynısı bende de oldu ilk başlarda çok sürmedi aştım demiştim ama bir gün enfeksiyon var mı diye muayene olurken doktor böyle bir sorunun var gibi demişti benim de endişelerim ondan galiba
Kıyafet seçimi önemli mi pantolon falan çıkarmamız mı gerekiyor?Yani o an kendini hiç kasmamaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?