-
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.101
GelmediBen yaşıyorum canımmaden suyu iyi geldi mi sana? Banada söyleyin de öneri olsun. Ne yiyeceğimi bilemiyorum yanma için. Eskiler şey dermiş ya çocuk saçılanıyor diye de daha minnacık bizimkiler
Ay afiyet olsun mantar yenmiyor sanıyordum alayım bari artıkGünaydın kızlar güne bir tava mantar yemeyle başladım bu gebeliğimde mantar diye dillere düştüm artık zehirlenmem inşallah
Yeniyor mu yenmiyor mu? Ben geçen baya bir gömmüştüm de fsdfAy afiyet olsun mantar yenmiyor sanıyordum alayım bari artık
Ben de emin değilim yiyosaniz yicem ahsusjjsYeniyor mu yenmiyor mu? Ben geçen baya bir gömmüştüm de fsdf
dur araştıralım ama yenir ya skdjf pişiriyoruz sonuçta çiğ de yemiyoruzBen de emin değilim yiyosaniz yicem ahsusjjs
Günaydınn canımm, dualarım seninle bize mutlaka yazGünaydın kızlar
Benimde bugün doktor randevum var dua edin bana güzel sonuçlar alayım
Ben doktoruma da sordum da nioli yağı kullanmanı tavsiye etmem dedi, bendede mantar oluyor aşırı akıntıdan dolayı mecbur fitil kullanıyorum değilse nioli yağı kullanacaktım. Kullanan varmı hamileyken nioli yağını?İdrar yolu enfeksiyonu olan arkadaşlarım, nioli yağını denediniz mi hiç? Bir doktor da görmüştüm olsanız da olmasanız da çamaşırınıza damlatın falan diyordu.
aaaa doktorun reelsından görmüştüm. Ben de sorun yok kullanmadım da olsa kullanırdım kesin. Ay araştırmak lazım o zaman bunu daBen doktoruma da sordum da nioli yağı kullanmanı tavsiye etmem dedi, bendede mantar oluyor aşırı akıntıdan dolayı mecbur fitil kullanıyorum değilse nioli yağı kullanacaktım. Kullanan varmı hamileyken nioli yağını?
Hamile ve emziren annelerin kullanımdan önce doktora başvurması uygun olacaktır.aaaa doktorun reelsından görmüştüm. Ben de sorun yok kullanmadım da olsa kullanırdım kesin. Ay araştırmak lazım o zaman bunu da
Günaydın canım güzel haberlerini yaz bize inşallah güzel olacak her şeyGünaydın kızlar
Kv çiğ bulgur ye derdi ama hiçbir faydası olmazdı süt iyi geliyor kısa süreliğineMiğde yanması yaşayan varmı aranızdamaden suyu içe içe bi hoş oldum hiçte sevmiyorum, başka bi önerisi olan varmı geçmedi bi türlü
Dün mantarlı makarna yedim bişey olmadı, bence abartmadıkça bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum canımız ne çekerse az az yememiz lazımBen de emin değilim yiyosaniz yicem ahsusjjs
Bide sütü deneyelim bakalımKv çiğ bulgur ye derdi ama hiçbir faydası olmazdı süt iyi geliyor kısa süreliğine
Aa hiç duymadımİdrar yolu enfeksiyonu olan arkadaşlarım, nioli yağını denediniz mi hiç? Bir doktor da görmüştüm olsanız da olmasanız da çamaşırınıza damlatın falan diyordu.
GünaydınGünaydın kızlar
Aaa o zaman boş ver riske hiiiç gerek yok. Şu an zaten cildime bile bir şey sürmüyorum fksjff kimyasal diyeHamile ve emziren annelerin kullanımdan önce doktora başvurması uygun olacaktır.
İnternette böyle yazıyor ozaman yinede kendi doktorunuza sormanız daha iyi olacaktır sanırım, benimki direk tavsiye etmem dedi
Bak o zaman sorunu olan için bu olabilir. Ben hiç bu yaşıma kadar idrar yolu enfeksiyonu olmadım. Belki çok su içmekle alakası var mı bilmiyorum. Başıma gelirse aklımda olsun bari.Aa hiç duymadım
Dut kurusu tükettim hep en çok duyduğum bu diye
Bana geçen gittiğimde doktor çok fazla yemek seçtiğim için özellikle mantar ye demişti.Yeniyor mu yenmiyor mu? Ben geçen baya bir gömmüştüm de fsdf
Merhabalar hoş geldin annesi. Hayırlısıyla sağlıkla doğuma ulaşmak nasip olsunMerhabalar ben de hamileyimmmm.sat 25haziran buna göre beklenen doğum 31 Mart eklerseniz sevinirim