- 9 Ağustos 2016
- 6.406
- 20.967
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.121
Merhaba hoş geldin aramıza :) profil fotonu sevdim dfsfMerhabalar ben de hamileyimmmm. sat 25haziran buna göre beklenen doğum 31 Mart eklerseniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hoş geldin aramıza :) profil fotonu sevdim dfsfMerhabalar ben de hamileyimmmm. sat 25haziran buna göre beklenen doğum 31 Mart eklerseniz sevinirim
Çok teşekkür ederim amin hepimizin inşallah yok henüz değil dün kan verdim 12390 çıktı ne zaman görebilirim acaba?Merhabalar hoş geldin annesi. Hayırlısıyla sağlıkla doğuma ulaşmak nasip olsun keseyi gördün mü bebiş nasıl:)
Hoşbuldum teşekkürlerMerhaba hoş geldin aramıza :) profil fotonu sevdim dfsf
Maşallah baya güzel çıkmış beta HCG. kişiden kişiye ne kadar değişir bilmiyorum ben 8500de görmüştüm keseyi inşallah hemencik görürsünÇok teşekkür ederim amin hepimizin inşallah yok henüz değil dün kan verdim 12390 çıktı ne zaman görebilirim acaba?
3 hafta sonra gel dedi yani 3 aylık falan oluyor sanırım ama ben 4-5 hafta sonra giderim diye düşünüyorum sabredebilirsemay maşallah gözünüz aydın Ne zaman çağırdı bir daha, yani detaylı ne zaman anlatıcakmış?
Ne guzel yiyebiliyorsunuz bulantisi olmayanlara cok imreniyorum masallahGünaydın kızlar güne bir tava mantar yemeyle başladım bu gebeliğimde mantar diye dillere düştüm artık zehirlenmem inşallah
Ben hamile olmadan once deniyordum simdide denemek istiyorum ama bebege zarari olur mu ki?İdrar yolu enfeksiyonu olan arkadaşlarım, nioli yağını denediniz mi hiç? Bir doktor da görmüştüm olsanız da olmasanız da çamaşırınıza damlatın falan diyordu.
Ben hamile kalmadan önce 1-2 ay Vertigo atakları yaşadım her sabah hamile gibi mide bulantısıyla uyanıyordum. O ara çok sıkı ders çalışmam gerektiği için zorla yemek yiyip hemen çalışma masasının başına oturuyordum. Hamilelik öncesi alıştırma gibi oldu. Vertigo aralıklarla devam ediyor az da olsa. Ama artik mide bulantısına mi alıştım ne oluyosa sallamiyorum hala ders çalışmam gerekiyor çünkü çok az kaldı yatarak da olsa o ders çalışilacak. Aktif bir uğraş olursa bir meşguliyet falan daha kolay geçebilir belki mide bulantılari. Ve yağsız baharatsiz şeyler. Salatalık ve semizotu çok iyi gelebilir. Kolay bir hamilelik dönemi dilerimNe guzel yiyebiliyorsunuz bulantisi olmayanlara cok imreniyorum masallah
Ben bu bulantılar ve tiksintiyle bür tğrlü çalışamıyorum gerçi oğlum sürekli kucakta onu bile talıyamıyorum uyuduğu an işleri yapmam gerek kolum kalkmıyor halsizliğim çok fazla bir türlü aturamadım şu derseBen hamile kalmadan önce 1-2 ay Vertigo atakları yaşadım her sabah hamile gibi mide bulantısıyla uyanıyordum. O ara çok sıkı ders çalışmam gerektiği için zorla yemek yiyip hemen çalışma masasının başına oturuyordum. Hamilelik öncesi alıştırma gibi oldu. Vertigo aralıklarla devam ediyor az da olsa. Ama artik mide bulantısına mi alıştım ne oluyosa sallamiyorum hala ders çalışmam gerekiyor çünkü çok az kaldı yatarak da olsa o ders çalışilacak. Aktif bir uğraş olursa bir meşguliyet falan daha kolay geçebilir belki mide bulantılari. Ve yağsız baharatsiz şeyler. Salatalık ve semizotu çok iyi gelebilir. Kolay bir hamilelik dönemi dilerim
Gecmis olsun canim haklisin benim bir gunum bir gunumu tutmuyor bir gun iyi bir gun kotu su surec gecse cabucak en azindan mide bulantisi olmasa halsizlik bi sekilde tolere ediliyor da digeri fenaBen hamile kalmadan önce 1-2 ay Vertigo atakları yaşadım her sabah hamile gibi mide bulantısıyla uyanıyordum. O ara çok sıkı ders çalışmam gerektiği için zorla yemek yiyip hemen çalışma masasının başına oturuyordum. Hamilelik öncesi alıştırma gibi oldu. Vertigo aralıklarla devam ediyor az da olsa. Ama artik mide bulantısına mi alıştım ne oluyosa sallamiyorum hala ders çalışmam gerekiyor çünkü çok az kaldı yatarak da olsa o ders çalışilacak. Aktif bir uğraş olursa bir meşguliyet falan daha kolay geçebilir belki mide bulantılari. Ve yağsız baharatsiz şeyler. Salatalık ve semizotu çok iyi gelebilir. Kolay bir hamilelik dönemi dilerim
Senin daha zor canim Allah kolaylik versin cocuk ta var bu bulanti ve tiksinmeler gecse bir an once 7+1 benim daha cok varBen bu bulantılar ve tiksintiyle bür tğrlü çalışamıyorum gerçi oğlum sürekli kucakta onu bile talıyamıyorum uyuduğu an işleri yapmam gerek kolum kalkmıyor halsizliğim çok fazla bir türlü aturamadım şu derse
Bir arkadaşın doktoru kullanma demiş ama her ihtimale karşı bence kullanma. Doktoruna danış benceBen hamile olmadan once deniyordum simdide denemek istiyorum ama bebege zarari olur mu ki?
Maalesef benim de bulantım var fakat değerlerim aşırı düşük yemek zorundayım kendimi zorluyorum yemek içinNe guzel yiyebiliyorsunuz bulantisi olmayanlara cok imreniyorum masallah
Valla ben yiyorum canınızı istiyor tuzlu şekildeAy afiyet olsun mantar yenmiyor sanıyordum alayım bari artık
Gözün aydın canımm 10 gün sonra falan gözükürSelam kızlar ben şimdi çıktım doktordan sat a göre 6+2 olmasi gerekiyordu ama geç döllenme olmuş sanırım. Zaten benim bir önceki ayda 18. Günde yumurtam çatlamıştı. 5+5 gibi gözükyor dedi. Keseyi gördü 7 cm miş henüz bebek görünmedi. 2 hafta sonra gel dedi ama sanırım ben dayanamayıp bu cuma başka bir doktora gideceğim
O kadar sürer mi ya ? Bu perşembeye başka bir doktora randevu aldım gözükmez mi acabaGözün aydın canımm 10 gün sonra falan gözükür
6+3 olcak sanırım görme ihtimalin var ama göremezsen de korkmaO kadar sürer mi ya ? Bu perşembeye başka bir doktora randevu aldım gözükmez mi acaba
Ay mantarlı yumurta da çokzel oluyorrrGünaydın kızlar güne bir tava mantar yemeyle başladım bu gebeliğimde mantar diye dillere düştüm artık zehirlenmem inşallah