Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Yemeklerine kimyon da katabilirsin sütünden geçer birde bı masaj yağı var bebekler için ben ondan alıp deneyeceğim doğacak olan kuzuma reklamlarında çok iyi geliyor diyor dilersen özelden yazabilirim belki işine yarar

Hafta sonu çocuk doktoruna ulaşıp muayene ettiremeyeceğimiz için pazartesiye kadar sakin kalıp pazartesi imza karşılığı çıkarmaya karar verdik, eşim ikna oldu sonunda. Direkt başka doktor göreceği için endişesi de yatıştı.
Bebikler gelmezse suni mi alacağız mecbur beklemezlermi bir iki hafta daha
Arkadaşım 40+1'di sanırım ama 40. Hafta bitmişti nst ve ultrason kontrolünde geçiyordu. Normalde doktoru bekleyecekti fakat suyu azaldığı için doktor daha fazla beklememe kararı almıştı

Ben Cybex bu model aldım arabayı. Puset de Cloud T isize Plus aldım. Bir de adaptör alınacak bebek arabasına puset bağlantısı için. Baya pahalı bi marka. İnşallah verilen paraya değer. #reklamdeğil
aynı bebek arabası hediye olarak gelince hiç bakmamıştım doğrusu şu an puset almam lazım ama fiyatlara şok oldum gerçekten siz memnun musunuz?

Aynı sorun bende de var. Hastanede sarılık çıkınca mama verin dediler mamayı şırıngayla verince memeye alışamadı bu sefer. Biberon da kabulnetmedi. Sağıp şırıngayla vermeye başladık ama mahvolduk yani. Philips avent in #reklamdeğil biberonu var meme reddi yapmayan onu kullandık ona alışınca memeye de başladınşırıngayı bıraktık. Öte yandan malesef kolaylaştıracaklarına zorlaştırıyorlar insanlar kimseyi görmek istemediğim günler oldu çok şükür dğzeldi inşallah senin de düzelir
aynı bebek arabası hediye olarak gelince hiç bakmamıştım doğrusu şu an puset almam lazım ama fiyatlara şok oldum gerçekten siz memnun musunuz?
Bugğn kullandık sürüşü kolay rahat bir araba. Ama aynı konforda başka uygun arabalar da vardır muhakkak

Kucağında uyutma lütfen çok tehlikeli. Aynı sorun bizde de Var malesef

Kızlar nasılsınız??? 38+4 üm doktorum sancı bekliyor benim kızın gelmeye niyeti yok gibi benim gibi olan varsa el kaldırsın please
Ya geçen haftadan beri sancım vardı doktor bile doğum yapcam sandı. Bu hafta sıfır sancı fake attı kızım ki o kadar ağrım olmasına rağmen

Yaa gözünüz aydınnn. Ne kadar sürdü toplam da?

Kızlar bebek her beslenmede kaç ml süt içmeli? Sağım yapıyorsanız ne kadar veriyorsunuz? Benim bebek asla doymuyor çok mu az veriyorum anlamadım. 2 saatte bir içmesi gereken miktar ortalama kaç
10 günlük benim bebeğim 100 ml den fazla içiyor 3 saatte bir ama gün geçtikçe artacak gibi

Sezeryan sebebiniz neydi? Normal olmamasına pişman oluyor mu insan?

3 saatte bir 100ml çıkıyor mu cidden? Hangi pompayı kullanıyorsun? Süt artması için ne yapıyosun
Bize de fazla geliyor ama içiyor yaa daha da o üç saat dilimi içinde de sürekli meme arayışı içinde, lansinoh elektrikli pompa kullanıyorum çok memnunum ondan, süt arttırmak için de sürekli kayısı suyu içiyorum hurma ve kuru incir yiyorum ama sürekli yani bu şekilde.

Kızlar geçen hafta 36 haftaydım ve 1 aydır geçmeyen hemoroidlerden bahsetmiştim en sonunda patladı ve ağrısından kurtuldum. Şiş haldeyken doktorum sezeryan önermişti. Şu anda söndü hala bezeler dışında ama ağrım yok kabız falan olmazsam sönük duruyor. Ama dışkı yaparken şişiyor yine. Doktora da bir daha sormadım son halini. Sezeryan tarihi almıştım ama sizce geçti diye normal doğumu denemeli miyim? Doğumda yine şişip sonradan başıma iş açar mı? Yaşayan var mı ya da şahit olan? Bir de bebeğim şu an 37. Haftada kilosu 3250. 2 haftaya daha da kilo alır illa ki. Çok küçük bi bebek de değil zorlar mı acaba beni ıkınırken hemoroidle?

Bir de sürekli sagdikca damarlar açılıyor sanırım süt artıyor ilk sandığımda 30 ml anca geliyordu iki göğsümden de sagdikca şimdi arttı
Maşallah gerçekten benim çok sütüm yok mama ve süt olarak gidiyorum ama yine çok aranıyor dediğin gibi ve doktor mamayı azalt dedi fakat doymuyor çocuk napıcam bilmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…