- 1 Nisan 2014
- 3.471
- 5.063
- 358
- Konu Sahibi elektroforez
- #31.301
İlk doğumun bence içinde kalmasın eğer doktorun yapabilirsin diyorsa bir dene normali olmadı sezaryene geçersiniz zatenKızlar geçen hafta 36 haftaydım ve 1 aydır geçmeyen hemoroidlerden bahsetmiştim en sonunda patladı ve ağrısından kurtuldum. Şiş haldeyken doktorum sezeryan önermişti. Şu anda söndü hala bezeler dışında ama ağrım yok kabız falan olmazsam sönük duruyor. Ama dışkı yaparken şişiyor yine. Doktora da bir daha sormadım son halini. Sezeryan tarihi almıştım ama sizce geçti diye normal doğumu denemeli miyim? Doğumda yine şişip sonradan başıma iş açar mı? Yaşayan var mı ya da şahit olan? Bir de bebeğim şu an 37. Haftada kilosu 3250. 2 haftaya daha da kilo alır illa ki. Çok küçük bi bebek de değil zorlar mı acaba beni ıkınırken hemoroidle?
Şimdi ssdv için çabalayan onlarca kadın var demekki pişman olan oluyor olmayan olmuyor en azından denedim dersin ilerde ssdv falan düşünmezsin içinde kalmaz o hemoroid konusunu hiç bilmiyorum
Bende minicikti son ay varla yok arası doğum anında kuvvetli ıkınma yapmadığım için bebeğim doğmaya çok elverişli olduğu için ilerlemedi birkaç ay sonrada geçti
Ama bilemiyoruz ki belki sen kuvvetli ıkınmak zorunda kalacaksın yada çok kolay bir doğum atlatsanda hemoroidler çoğalacak o konuyu kestiremiyorum