Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Hızlı gidiyo olabilir binerondan şırınga ya da kaşık biberon denenebilir öyle bişi yoksa fazla geliyor olabilir sorun yoktur sakin kalın. Başta reflü gibi olup sürekli kusabiliyorlar
Aç şu an hep kustugu icin mamayı tekrar yavas mi deneyeyim sırıngayla . Onu da kusmustu hastanede ama evde biberona gecersiniz demislerdi yine kusuyo

Maşallah harika olmuş çok acı çekmemişsin hemencikte gelmiş
Benim ilk doğumum böyle oldu ya aynı anlattığın gibi kolaycık bu sefer az zorlayıcı bişey olursa bişey olursa ne yaparım diye korkuyorum, şimdi sorularım var 4 kiloyu sen kesisiz mi doğurdun yani, ilki kaç kiloydu kesi varmıydı onda
Allahımm inşallah benimkide gene böyle geçer ama hakkımı doldurdum gibime de geliyor

Gerçekten bende inanamıyorum hala uykuda yakaladı diye mi bilmiyorum hiç sancı kasılma hissetmedim hatta dün size kızlar bana hafifleme geldi demiştim
Doktor kesermiydi bilmiyorum ama son anda kesmeyin istemiyorum diye bağırdım şu an alt kısımda durum ne bilmiyorum ama muhtemel biraz yırtık olmuş olabilir ama önemli bişey değil ki dikiş atılmadı kesi de yok evden çıkarken bi tane karnıma uydurduktan bi nemlendiri sürüyordum onu vajinaya sürdüm o kadar . İlk kızım 3.700 dü onda dikişim vardı şu an bunda ne kesi ne dikiş bişey yok . İnşallah istediğiniz gibi bi doğumunuz olur

Kızlar yardimci olun kafam durdu gece boyu uyumadim sütüm gelmedi henüz bi iki damla. Cocugum ememiyo sarıllk başlar gibi oldu mamayıda kusuyo hemen hastaneye mi gitmeliyim yoksa evde yapilacak baska bi sey var mi
Başka mamamı deneseniz belki o mamayı vücut istemiyor yada o mamayı verdiğinizden daha az daha sık vermek çözüm olabilir belki. Mama verdikten sonra gazını alıyorsunuzdur mutlaka gögsünüzde pat pat şeklinde.
Ben henüz doğum yapmadım ancak ocak şubat annelerini okuyorum ordan bişeyler öğrenmeye çalışıyorumm

Ah canım ne güzel bir doğum hikayen olmuş bebişinin çok güzel ömrü olsun inşallah

Ya kızlar birşey sormak istiyorum oğluşumun göbeği hala düşmedi. E düşmeden yıkamayın diyorlar ya bebeğimin derisi soyuldu her yeri bebek yağına nemlendirilmeye ihtiyacı var . Nemlendirmek içinde mi göbeğinin düşmesini beklemem gerekiyor

Benim kv gobegin dusmesini beklemeden yikadi. Biseyde olmadi kuru tutmak lazim orayi. Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz

Kesinlikle önüne geçemem ben de öpmese bile kucağına alcak temas edecek illa ki. Zaten yazın 3 aylıkken falan gideceğiz o zaman bile elde ele gezecek muhtemel bebeğim malesef. Şimdi de tam hastalık mevsimi dediğiniz gibi ayrıca ben de enfeksiyona falan açık olacağım ne yaşıcamı da bilmiyorum. Normalde bayramları kalabalığı severim ama canımın acısından akraba kuzen kalabalık aile modunu gözüm görmeyecek muhtemelen

Kaç gün oldu yok ya yıkanabilir bebek eskiler hemen yıkarmış kv ile çok kavga ettik hatta ama çabuk düşmüştü göbeği öyle yıkmaıştım çok zaman geçtiyse aradan yıkayabilirsin hemen kurularsın ama bence bebeğe bebek yağı krem vs kullanma yazık cildine doğal şeyler kullan

Sezaryen olmuş biri olarak önermem gitmeni. Sessizlik ve huzur arıyor insan. Ameliyatlı halinle zaten bebek yeterince yoracak, ekstra tantanaya hiç gerek yok.

Normal olsa belki riskli olurdu o 2 saat ama günün belli hazırlanır çıkarsın güzelce imkanların iyiyse sakın memleket taraflarına gelme helede eşinin tarafına maalesef ben buna engel olamıyorum annemlerdeyim doğumdan üç beş gün sonrada eşimin memleketine gidicez söz geçmiyor bir ton akraba bir ton misafir olacak
En iyisi kendi evin ohhh
Birde normal doğum yaptım diye herkes hizmet bekliyor kimse demiyorki dikişi varmı yokmu sancısı varmı yokmu uykusuzmu doğum yapmış sayılmıyorsun normal yapınca

Evet bu da olabilir alerjik bebek ise ya da reflüsü varsa özel mamalar var

Ben oraya müsli bağlayıp ıslatmadan üstten üstten yıkadım ikisini de

Benim kv gobegin dusmesini beklemeden yikadi. Biseyde olmadi kuru tutmak lazim orayi. Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz

Ya ebeler de öyle söyleyince yıkamadım çocuğu cildi hep deri döküyor korktum yıkamaya birşey olur diye . Ya öyle masaj yağı felan değilde doğal elma yağı felan kullanmayı düşünüyorum kv de hep öyle yağlar kullanmış

Nasıl ya normal doğum kolay mı sanki korkumuzdan olmuyoruz ama bu elalem gerçekten her şeyi bekler her şeyi söyler ya ne kadar uzak da kalsak her türlü dahil olmayı başarıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…