Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Nasıl ya normal doğum kolay mı sanki korkumuzdan olmuyoruz ama bu elalem gerçekten her şeyi bekler her şeyi söyler ya ne kadar uzak da kalsak her türlü dahil olmayı başarıyorlar
Evet o bile dayanılmaz oluyor lohusa gerginliği diye bişi var hatta ileri depresyon olup çocuğu reddeden bile var Allah korusun ama köyde memlekette teyzelerin süt mama meme yorumlarını kaldıracak halin hiç olmaz

Yağları göbek düşünce kullanırsın ama orayı kapatıp fileye koy bebeği eline su döke döke en kötü ıslatıp yumuşak bezle sile sile nemlendir çocuğu onlar da emerken çok terliyor

Canım geçmiş olsun antibiyotiğe zaten normal ilaçlara dahi karşılar parol dışında kullanamiyoruz bile ama antibiyotik basla diyolarsa bence vardir bi bildikleri. Yani kullanmazsan ya daha kötü olursa diye düşündüm ben. Guvenemediysen başka doktora da danış istersen
Derisi soyuouyor hala biz bugün yıkadık göbeği Perşembe düştü eğer vucuduna bişi yapmak sitiyorsan silerek banyo gibi temizleyebilirsiniz göbeğine değmeden, ama yikamamiza rağmen hala kabuk kabuk zaten deri soyuluyor
Nasıl ya normal doğum kolay mı sanki korkumuzdan olmuyoruz ama bu elalem gerçekten her şeyi bekler her şeyi söyler ya ne kadar uzak da kalsak her türlü dahil olmayı başarıyorlar
He valla bak geçiyor gibi oldu bi kaç hareket ettim korkuyorum dikişleri mi oynattim da sızlıyor hafiften bir noktasi elalemi sallayin gitsin yani boş yapmasinlar, halbuki ayni acıyı onlar da çekiyor insan halden anlayacagina daha çok üstüne gidiyor deli mi ne bu insanlar ya

Zor dimi ya ben çok korkuyorum. Psikolojim için sezeryan daha iyi olacak gibi. Onun da zorluğu olacak biliyorum ama diğerine hiç hazır hissetmiyorum kendimi

Kızlar yardimci olun kafam durdu gece boyu uyumadim sütüm gelmedi henüz bi iki damla. Cocugum ememiyo sarıllk başlar gibi oldu mamayıda kusuyo hemen hastaneye mi gitmeliyim yoksa evde yapilacak baska bi sey var mi
Kaç cc veriyorsun canım fazla mı geliyoe acaba? 40 ml su 30 cc mama başlatıyorlar ilk zaman. biberon antikolik yavaş akımlı yenidoğan değil mi? Mama verirken ara ara al ağzından biberonu ve gazını al bebeğin, sonra mamaya devam et. Mama bitince tekrar gaz al ama hemen yatırma bi 10 dk kadar farklı pozisyonlarda sırtını ovala pat pat yap, karnını ovala ki gaz varsa çıksın. Mamadan kaynaklı da olabilir.

Yağları göbek düşünce kullanırsın ama orayı kapatıp fileye koy bebeği eline su döke döke en kötü ıslatıp yumuşak bezle sile sile nemlendir çocuğu onlar da emerken çok terliyor

Teşekkür ederim kızlar dediklerinizi yapıcam

Kızlar hepınızı cok sevıyorum ya..ıyıkı varsınız…gercekten ınsan cok degısık duygularla bogusuyor.hem mama hem meme seklınde ılerlıyorum ben.ıkınıyor aglamadan once gaz oldugunu kolık oldugunu dusunuyorum hep aynı saatlerde rahatsızlanıp uyuyor cunku.kaleıdon damla verdı cocuk doktoru kullanan varmı aranızda?ondan vermeyı deneyecegım yarın sabah.Tum bebısler saglıkla uyusun büyüsünhıc aglamasınlar hasta olmasınlar ınsallah

Valla öyle bende sinir oldum bu görüşe dinlenmeye bile hak yok
Şimdide iftara geliyor 350 km öteden kendime çocuğuma zor bakıyorum zaten toplanıp geliyorlar

Bu kendi kendine bı sure sonra düşen dikislerden attılar ya, daha önce yaşayan varsa diye sorayim. Hepsi değil tam ic camasirinin değdiği yerdeki kısım hareket edince sızlıyor biraz, önceki gün baya azalmıştı bugün biraz daha net rahatsiz ediyor. İyileşip düşerken böyle hafif kaşıntı sızlama gibi bir şeyler normal midir hala oturuo kalkabiliyorum daha çok yürürken falan sızlıyor iyileşme süreci midir ? Şişme veya enfeksiyon tarzi akinti vs yok

İnşallah biran önce toparlarsın canım.
Çok şükür kuzum iyice toparladım ben.
Canım benim kızın 14.gün düştü göbek bağı. O güne kadar yıkamadım. Su gelir enfeksiyon olur diye tedirgin oldum açıkçası. Yıkadıktan sonra da cildi kabuk kabuk soyulmaya devam ediyor. Zamanla geçer o soyulmalar da.

Enfeksiyon olmadığına göre kaşıntı genelde yara iyileşirken olur canım. Cildin toparlıyordur kendisini Çamaşır sürtününce sızlaması da normal

Valla öyle bende sinir oldum bu görüşe dinlenmeye bile hak yok
Şimdide iftara geliyor 350 km öteden kendime çocuğuma zor bakıyorum zaten toplanıp geliyorlar
Koca tarafından en çok kocamın çocuklarını seviyorum lafı o kadar doğru ki
Ben 40 ım çıkana kadar kimseyi görmek istemiyorum. Sağlığım yerinde olsa da kafamı dinlemeye ihtiyacım var. İki tane çocuğum var ilgi bekleyen. Herkesin de doğum yapan kadına anlayışlı olması gerekiyor.

Maşallah canım çok güzel geçmiş. Çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…