- 24 Temmuz 2024
- 177
- 500
- 18
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.521
Ayyy bişe kalmamışşş hadi sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahYaaa ebuşummmmm Salı günü benim doğum Allah izin verirseinanamıyorum şaka gibi geliyor ama zaman geldi çattı
Bizde de aynıydı 14.9?dan 7.2 ye düştü çok şükür senin en son kaçtı canımEvet canım 7 den 14 e çıkmıştı sarılığı mama başladık mecbur, cuma günü gittiğimizde düşmüş belli teste gerek yok dedi
Canım doğum yapmadım henüz ama doktorum suyunun geldiğini anlarsın bir anda boşalır demişti. Nişanda pembemsi bir kanla karışık geliyormuş. Korkutmak istemem ama belki suyun sızıntı yapıyor ve kahverengi sebebi de bebek tuvaletini yapmış olabilir. Bilmiyorum tabikii tahminen söylüyorum. Ama doktoruna haber vermeni tavsiye ederim.Kızlar günaydın doğum yapmış olan ve gören lütfen cevap verebilir mi ?
Dün bütün gün “activating labour” pilates topu egzersizi squat merdiven iniş çıkış yaptım ve tüm gün evi süpürüp sildim, akşam üzeri yarı şeffaf yarı beyaz ayaktayken direkt hissettiğim çamaşırımı boydan boya kaplayan bi sıvı geldi sulu akıntı kıvamındaydı. Akşam duştan çıktım 3-4 kere damla damla idrarımı yapmama rağmen havluyla otururken sızıntı hissi geldi , sürekli idrar kaçıracakmışım hissi vardı ve sanki deliğin ucunda çıkmayı bekleyen bir sıvı var gibiydi Bu akıntı mı su mu nişan mı çözemedim ya da anlamsız bi şey mi anlamadım
Bel ağrım oldu gece ama çok şiddetli dayanılamayacak gibi değil bütün gün kendimi yorduğum için olduğunu düşündüm
Sabah uyandığımda çamaşırımda 3 parmak boyutunda kahverengi sıvı leke vardı, sümüksü yapıda değil regl lekelenmesi gibi
14:45’te randevum var doktoruma şimdiden haber vereyim mi yoksa randevuyu mu bekleyeyim kararsızım
Oy masallahKız aynısını benimki yapıyordu meğersem kundak istiyormu ş sıkı sıkı sarıp yüzüne kapatınca mışıl mışıl uyudu
Başlamış gibi sanki o ıkınma hissi olunca annem öyle demişti …Doktorunuza danışın derim…Kızlar doğumun başladığını nasıl anlıyoruz ya benim dün akşamdan beri belim ağrıyor sanki hasta olcakmisim tuvaletim var ama yapamıyorum gibi felan midem de çok bulanıyor dün akşam kustum hala çok kötü uyuyamadım hic
Google da Nişan diye aratınca görsellerde tarifiniz çıkıyor bence doktorunuza ulaşın beklemeyin derimKızlar günaydın doğum yapmış olan ve gören lütfen cevap verebilir mi ?
Dün bütün gün “activating labour” pilates topu egzersizi squat merdiven iniş çıkış yaptım ve tüm gün evi süpürüp sildim, akşam üzeri yarı şeffaf yarı beyaz ayaktayken direkt hissettiğim çamaşırımı boydan boya kaplayan bi sıvı geldi sulu akıntı kıvamındaydı. Akşam duştan çıktım 3-4 kere damla damla idrarımı yapmama rağmen havluyla otururken sızıntı hissi geldi , sürekli idrar kaçıracakmışım hissi vardı ve sanki deliğin ucunda çıkmayı bekleyen bir sıvı var gibiydi Bu akıntı mı su mu nişan mı çözemedim ya da anlamsız bi şey mi anlamadım
Bel ağrım oldu gece ama çok şiddetli dayanılamayacak gibi değil bütün gün kendimi yorduğum için olduğunu düşündüm
Sabah uyandığımda çamaşırımda 3 parmak boyutunda kahverengi sıvı leke vardı, sümüksü yapıda değil regl lekelenmesi gibi
14:45’te randevum var doktoruma şimdiden haber vereyim mi yoksa randevuyu mu bekleyeyim kararsızım
Tekrar test yapmadı doktor, görünüşünden belli azaldığı 8-9 çıkar max şimdi yapsak dediBizde de aynıydı 14.9?dan 7.2 ye düştü çok şükür senin en son kaçtı canım
Davul gibi şiştim resmen. 1 hafta sürdü, geçti.Kızlar doğum yapanlara soruyorum ödeminiz varmı ya patlıycak elim ayağım şaka gibi bi durum da yım Doğumdan sonra oldu
Tam 1 hadçfta sürdü cnm. Doktorum 2 haftada iyice atarsın dedi. Davul gibi şiştim. Tuzu azalt ve bol suKızlar doğum yapanlara soruyorum ödeminiz varmı ya patlıycak elim ayağım şaka gibi bi durum da yım Doğumdan sonra oldu
Geliyor gelmekte olanYaaa ebuşummmmm Salı günü benim doğum Allah izin verirseinanamıyorum şaka gibi geliyor ama zaman geldi çattı
Bence hastaneye gitmelisin gittin mi ?Kızlar günaydın doğum yapmış olan ve gören lütfen cevap verebilir mi ?
aaay geldi zaman deseneYaaa ebuşummmmm Salı günü benim doğum Allah izin verirseinanamıyorum şaka gibi geliyor ama zaman geldi çattı
Geldi geldi bugünün son gün olduğuna hala inanamıyorumaaay geldi zaman desenepesepese dogurcaz
İlk oğlum uykuya tepki olarak doğmuştu aylarca sabah güneş çıkıyordu ben ayakta oluyordum. Allahım ne olur beş dakika uyusun razıyım diyordumGeliyor gelmekte olançok güzel ama çok zor bu uyku durumu ne kadar sürecek
İnşallah kuzum inşallah hayırla sağlıklaAyyy bişe kalmamışşş hadi sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah
Ben de yapmadım çok doğru gelmiyor bana ya. Her yerini sar sarmala o çocuk hareket etmeden kaslarını nasıl güçlendirecek. Kendimin her yerinin sarılı şekilde uyuduğunu düşünüyorum her yanım tutulur yaniAy ben hic kundak yapmadım yapılmalı mi bilmiyorum
APA kundak öneriyor ama yarım kundak anne karnı hiss veriyor sanırım sıkı durmak daha hoşlarına gidiyor uykuyuda uzatıyor korkup ellerini sallayıp kendilerini uyandırıyorlar ellerini nereye koyacaklarını bilmiyorlar bazen ben bir ay sadece yarım kumdak yapıp yatırıyordumAy ben hic kundak yapmadım yapılmalı mi bilmiyorum
Evet kollari cok aktif oluyor uykudan uyandiracak derecede :) oyuzden kundak bazen iyi oluyorAPA kundak öneriyor ama yarım kundak anne karnı hiss veriyor sanırım sıkı durmak daha hoşlarına gidiyor uykuyuda uzatıyor korkup ellerini sallayıp kendilerini uyandırıyorlar ellerini nereye koyacaklarını bilmiyorlar bazen ben bir ay sadece yarım kumdak yapıp yatırıyordum
Az kalsın bugün ben de doğuma giriyordumGeldi geldi bugünün son gün olduğuna hala inanamıyorum
Normalde sezaryen mi olacaktınAz kalsın bugün ben de doğuma giriyordumdün sancı çektim meğersem doğum sancılarıymış açılma ve rahimde incelme var iki doz ciğer geliştiricilerimiz olduk ama 12 24 saat beklemek gerekiyor bakalım Perşembe kadar dayanabilecek miyiz sağlıkla gelsin evlatlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?