Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Sag gogsumde sertlik vardi, aciyordu ve sutum de digerinin dortte birine dusmustu. Antibiyotik verdi doktor, ilaci al ve emzirmeye devam et dedi, o gogusu de tamamen bosaltmaya calis emzirerek ya da pompa ile dedi. Doktor emzirmeyle sorun olmaz dedi israrla ama yine de bi geriyor beni, kahve bile icmiyorum cocugu etkilemesin diye bir aydir, simdi antibiyotik alacagim

Kızlar günaydın hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
38+4teyim iki kere muayene oldum ama sıfır açıklık diyor ebe artık çok stres oldum ve moralim bozulmaya başladı egzersiz squat yürüyüş yapıyorum hurma ananas ahududu yaprağı çayı içiyorum
Kasılmalarım var ama neden açılma olmuyor anlamadım ebe yalancı kasılma demekki diyor

Sonuç olarak ne yaptınız canım? Aynısı burada benim kardeşime de dendi kardeşimle eşi çocuk emiyor iki üç gün sonra imza atıp çıkarmaktansa şimdi atıp çıkarırız dediler ve çıkardılar. Hiçbir sorun da olmadı şükür ama bunu tavsiye olarak söylemiyorum bizimkinin sadece başka bir sorunu yoktu :)

Kızlar ben dogurdum
Hayırlı ömürlü olsuun
Bizimkinin de başka sorunu yok da kocam kişisi korkuyor bir de iş için şehir dışında pazartesiye kadar bekliyoruz

Tam olarak ben de bu haldeyim durup durup ağlıyorum kendimi tuhaf hissediyorum, yetersizmişim gibi geliyor dün gece benimki dr susmak bilmedi o ağladıkça elimiz ayağımız birbirine giriyor napıcaz diye benimki ten teması istiyor kucağımda uyudum tüm gece ama korkuyorum da ys bir şey olursa diye

Hayırlı ömürlü olsuun

Bizimkinin de başka sorunu yok da kocam kişisi korkuyor bir de iş için şehir dışında pazartesiye kadar bekliyoruz
Bizde tam tersi kardeşim korkuyordu çıkarmaya enişte çıkaralım demiş, bu özeller neden böyle yapıyorlar hiç anlamış değilim gerçekten, Umarım tez zamanda bebişini alırsın yanına canım

Bizde tam tersi kardeşim korkuyordu çıkarmaya enişte çıkaralım demiş, bu özeller neden böyle yapıyorlar hiç anlamış değilim gerçekten, Umarım tez zamanda bebişini alırsın yanına canım
Bebek ne kadar uzun kalirsa SGK'dan o kadar para alacaklar. Özel oda ile bizden tahsil etmeye çalıştılar reddedince süreci uzatıp ordan alalıma dönüyor iş. Eşim burda olsa belki ikna olurdu da şimdi olmayınca çıkaramıyorum, çıkarsam hafta sonu hastaneye vs götüremicem mecbur pazartesiye kadar bekleyecek çocuğum orda

Gecmis olsun canim

Anneliği çok hafife alıyorlar böyle yaparak sadece bu yüzden girdikleri hak yeterli olur mecbur çocuğum bekleyecek dedirtmek bir anneye ne demek insan gözünden sakınıyor yavrusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…