- 4 Kasım 2020
- 1.861
- 2.542
- 83
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.201
Aaa gozunaydin cnm allah bagislasinKızlar ben dogurdum
Ya doktor verdiğimiz tarihi beklemeyecek gibi duruyor dedi. Alttan hiç baktık mı sana gel bi bakalım açıklık var mı dedi. O esnada bakıldıSezeryan değil miydi çatı muayenesi neden yaptılar
Ay hayırlı olsun bebişinKızlar ben dogurdum
Yok yok arkanda daha ben varım benim günümde var baya ultrasonda 20 gün sata göre 13 gün falanGrubun en son dogurani ben olacağım benden sonra olanlar bile bu hafta doğuruyor hep 11 Mart doğum günüm madem öyle bari o gün dogurayim bu kadar beklediysem.
Aa hayırlı olsun. Gözünüz aydınKızlar ben dogurdum
Ben 21 Mart'ta doğuruyorumGrubun en son dogurani ben olacağım benden sonra olanlar bile bu hafta doğuruyor hep 11 Mart doğum günüm madem öyle bari o gün dogurayim bu kadar beklediysem.
Sonuç olarak ne yaptınız canım? Aynısı burada benim kardeşime de dendi kardeşimle eşi çocuk emiyor iki üç gün sonra imza atıp çıkarmaktansa şimdi atıp çıkarırız dediler ve çıkardılar. Hiçbir sorun da olmadı şükür ama bunu tavsiye olarak söylemiyorum bizimkinin sadece başka bir sorunu yoktu :)Belki daha önce yaşayan vardır diye umutsuzca yazıyorum hiç sanmasam da. Benim bebeğim erken doğum ile 29 gün önce doğdu. 4 gün oksijen desteği ile nefes aldı ama o günden beri desteksiz nefes alıyordu. Çene kasları henüz gelişmediği için ememiyor mideden besleniyordu. Başka bir sağlık sorunu da yok şükür. Yoğun bakım doktorumuz emme refleksinin gelişmesini bekliyoruz diyor haftalardır. Dün ziyaret saatinden sonra emzirmeyi dene dediler ve oğlum emebildi. Doktor önce 2 gün gel emzir 1 gün de normal (ücretli) odada kalırsınız taburcu ederiz dedi. Bu odanın ücreti de hiç makul değil ve sadece emzirmek için kalmak istemiyorum. Durumu belirttiğimde o zaman 2-3 gün sonra çağırırız seni 2-3 gün de emzirirsin iyice emin oluruz ama yine de sorumluluk bana ait diye imza atar çıkarsın dedi. Çocuk emebiliyorken neden 2-3 gün emzirmeden boş bekliyoruz anlayamadım. Haftalardır emmesini bekliyorken neden hala süreç üzüyor onu hiç anlamadım. Bir de daha fazla gün hastanede tutulacakken neden hala sorumluluk bana ait diye imza atmam isteniyor onu hiç anlamadım. Nasıl bir yol izlemeliyim daha fazla hastanede kalmasını istemiyorum çocuğumun çünkü sadece beslenme için duruyor orda başka bir yoğun bakıma ihtiyacı yok. Her türlü akıl vermeye açığım. Çocuğumu hastanede bırakıp çıkıp gelmek çok canımı yakıyor.
Hayırlı olsun canım, gözünüz aydın sağlıkla huzurla büyüt minnoşunuKızlar ben dogurdum
Şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucagına al inşallahBiz gidiyoruz hastahaneyeee
Hayırlı ömürlü olsuunKızlar ben dogurdum
Bizimkinin de başka sorunu yok da kocam kişisi korkuyor bir de iş için şehir dışında pazartesiye kadar bekliyoruzSonuç olarak ne yaptınız canım? Aynısı burada benim kardeşime de dendi kardeşimle eşi çocuk emiyor iki üç gün sonra imza atıp çıkarmaktansa şimdi atıp çıkarırız dediler ve çıkardılar. Hiçbir sorun da olmadı şükür ama bunu tavsiye olarak söylemiyorum bizimkinin sadece başka bir sorunu yoktu :)
Doğuran kızlarım nasılsınız benim bir hafta depresif geçti halen azar azar ağlıyorum hıçkıra hıçkıra. Uykular harap oldu alışmaya çalışıyoruz inşallah bakabiliyorumdur ben bu bebeye ya. Kaygılarım tavan…
Tam olarak ben de bu haldeyim durup durup ağlıyorum kendimi tuhaf hissediyorum, yetersizmişim gibi geliyorŞuanda oturdum hüngür hüngür aglıyorum kızlar…bebegım gecelerı aglıyordu zaten ama bugun hıc susmadı,uzerıne bı hırıltı hapsırıkta var daha bır haftalık,guya annemlerde yanımızda bır bebege bakamıyoruz o kadar kişi,cok mutsuz gecelerı aşırı aglıyor,kolık bebek mı acaba,kendımı cok uzgun hıssedıyorum bebege bakamadıgımız ıcın…neden aglarkı bır haftalık bebek bu kadar..neler yapmalıyım gaz ıcın bana bır tavsıye verın
Bizde tam tersi kardeşim korkuyordu çıkarmaya enişte çıkaralım demiş, bu özeller neden böyle yapıyorlar hiç anlamış değilim gerçekten, Umarım tez zamanda bebişini alırsın yanına canımHayırlı ömürlü olsuun
Bizimkinin de başka sorunu yok da kocam kişisi korkuyor bir de iş için şehir dışında pazartesiye kadar bekliyoruz
Bebek ne kadar uzun kalirsa SGK'dan o kadar para alacaklar. Özel oda ile bizden tahsil etmeye çalıştılar reddedince süreci uzatıp ordan alalıma dönüyor iş. Eşim burda olsa belki ikna olurdu da şimdi olmayınca çıkaramıyorum, çıkarsam hafta sonu hastaneye vs götüremicem mecbur pazartesiye kadar bekleyecek çocuğum ordaBizde tam tersi kardeşim korkuyordu çıkarmaya enişte çıkaralım demiş, bu özeller neden böyle yapıyorlar hiç anlamış değilim gerçekten, Umarım tez zamanda bebişini alırsın yanına canım
Gecmis olsun canimMaşallahh kuzuyaa saglıkla buyusun canım benımmkuzum omzun ıcın hep yelek gıyın sıcak tut,ıkı gune kadar gecer ınsallah.annelık cok zormus.aglamaktan bı hal oluyorum. @Ebussshhh canımda benzer durumlardasın sanırım.cok aglıyor gecelerı bebek cok uzuluyırum ya bı bebege bakamıyoruz dıye aglıyorum sureklı..neden aglarkı gece olunca sabah hıcbısey yok gece bıseyler oluyor cocuga..
Dun hafıfledı canım.sureklı fıltre kahve nescafe parol plus ıctım bıde sırt ustu yattım aşırı kötüydü yerı geldı bebege kalkamadım.5 gun surermıs zaten genelde malesef pek bısey ıse yaramıyor surenın gecmesını beklemek lazım..
Anneliği çok hafife alıyorlar böyle yaparak sadece bu yüzden girdikleri hak yeterli olur mecbur çocuğum bekleyecek dedirtmek bir anneye ne demek insan gözünden sakınıyor yavrusunuBebek ne kadar uzun kalirsa SGK'dan o kadar para alacaklar. Özel oda ile bizden tahsil etmeye çalıştılar reddedince süreci uzatıp ordan alalıma dönüyor iş. Eşim burda olsa belki ikna olurdu da şimdi olmayınca çıkaramıyorum, çıkarsam hafta sonu hastaneye vs götüremicem mecbur pazartesiye kadar bekleyecek çocuğum orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?