Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Ağrın sürekli haldemi ara ara mı vuruyor
Bel ağrım sürekli var gibi sızı gibi kuyruk sokumundan yanlara karnıma doğru. Ama karnımdaki ağrı altları doğru ve sürekli değil 15-20 dk da bi oluyor sürekli tuvalete gitme isteği var. Bana kalsa bunlar sancı ama nst de hiçbir şey yok doktor da haftaya gel dedi kasılma da yok. Bebek büyüdükçe ağırlık mı yapıyor anlamadım pekte hareketli bugün

182 arayın direkt biz bir gün sonrasına hemen randevu verdiler şehir hastanesi, yenidoğan olduğu için öncelikli oluyor sanırım randevu çıkarıyorlar diye düşünüyorum. Kimliği varsa tcsi falan arayıp deneyin belki randevu çıkar hemen öyle çıkış verirsiniz o hastahaneden de

Çok ilginç ,bizde hem bebek yoğun bakımda diye oda veriyorlar gitmek gelmek zor oluyor diye ,hem bebek yanımızda emzirmek için kaldığımız odayı ücretsiz veriyorlardı .
Bu arada devlete götürme konusunda çok sıcak bakılmıyor bu durumda .Devlet özele gönderiyor ama bu şekilde olmaz dediler .

Hem bebeğin baskısıdır hemde yalancı sancıdır doğuma hazırlıktır muhakkak belki şimdiden hazırlıyor hem seni hem vücudunu
Sürekli olan doğum sancısı olmaz ama oda muhakkak yardımcı dır açılmaya sezaryen mi olacaktın sende

Özelden gelincemi devlet geri gçnderiyor
Biz özelden geldiğimizi söyledik bişey dememişti doktor

Kızlar 2 saattir takip ediyorum sancılarım böyle sizce düzenli mi düzensiz mi karar veremedim

Eklentiler

• IMG_2394.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 9
Farklı bir hastane daha denemek lazım. Malum aynı hastanedeki doktor yanlış yapıyorsa diğer doktor bunu söylemez zaten
Oda fiyatı öğrendin mi ne kadar istiyolar canım
Gecelik 6.5
Kimliği çıktı deneyelim
Ne kadar güzel imkanlar sunmuşlar size ah ah bizde her şey para. Bir de yoğun bakım servisi bölgede beğenilen bir hastane. Çevre il ve ilçelerden devlet hastanesinden bile sevk alıyor

Kızlar 2 saattir takip ediyorum sancılarım böyle sizce düzenli mi düzensiz mi karar veremedim
Eki Görüntüle 3555395
Düzenli olmaya ramak kalmış benim de böyleydi hep ama geceleri yani, gitsen şuan yatış verirler hatta belki biraz suni yardimiyla gecesine dogurturlar ama risk vs durumu yoksa ve haftana varsa evde de beklenebilir bir durumdasin bence

Henüz belli değil sancı geldiğinde şartlara göre bakacak doktor sanırım

Soygunculuk bu özel hastaneler yaaa sanki 5 yıldızlı otel Allah muhtaç etmesin inşallah bı yolunu bulursunuz devlet de imkan varsa nakil aldırın

Eki Görüntüle 3555395
Ya ben emin değilim bilen biri yazsın ama benim doğum sancımda düzenli dakikası dakikasına değildi ben sandımki saniye saniye düzenli olacak ama 3 dk bir 4 dk bir 2 dk bir hep düzensizdi kafasına göre gelip gidiyordu valla sadece aralıklı olması ve şiddetli bir ağrı olması doğum olduğunu çağrıştırdı

Benim yara oldu artık geçmiş olsun ay birde memeler sünük sünük oldu birisi şiş demiştim ya o geçti hayır sütüm var şükür ama böyle olması da normal mi bilemedim baksam hiç süt yok gibi duruyor
Sarı kantaron merhemi tavsiye ediyorum. Hemen etki ediyor. Emzirmeden önce memeyi yıkamak lazım tabi
Teşekkür ederim arifoğlunun sipariş vereyim güvenilir diye düşünüyorum

Dr iki normal doğum yapmışsın sezeryan en son seçenek dedi bakalım hangisi hayırlısıysa o olsun artık zaten bebekte iri diyo 10 sene geçti ikinci doğumun üstünden o zamanlar hiç bu kadar iri falan denmiyodu hatta bebeklerim kilolu doğmasına rağmen hiç hamileyken iri falan demediler şimdi bakıyorum gruptakilerede nerdeyse herkese iri falan deniyo anlamadim

Soygunculuk bu özel hastaneler yaaa sanki 5 yıldızlı otel Allah muhtaç etmesin inşallah bı yolunu bulursunuz devlet de imkan varsa nakil aldırın
Sormayın. Takip altında olması gerekse bir tedavi uygulanacak olsa verelim ödenmeyecek para değil bizim için ama o parayı çocuğuma harcarım sırf emzirme için veremem

Korkma canım bir şey olsa bile 38 olmuşsunız artık bir de maşallah 52 cm uzun boylu bebiş

Aynen canım benim valla öyleki bavula sığamadık ama götürdüğümüz her şeyi de kullandık benimde ikinci tecrübeme dayanarak
bir de süt sağma makinesi bile götürmüştüm mesela ucu olmayanlar için büyük kolaylık kızlar 10 dk boyunca göğüste pompalama yapın mükemmel şekilde uç çıkartıyor

evet 1 hafta gibi bir süre var gibi duruyor demişti dün doktorum suni sancı vermediğini söyledi günü geçse bile. fitil veriyormuş açılmayı başlatmak için, o da olmazsa sezeryan yapıyormuş. Şu an kasılmaların arası baya açıldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…