- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.121
Bel ağrım sürekli var gibi sızı gibi kuyruk sokumundan yanlara karnıma doğru. Ama karnımdaki ağrı altları doğru ve sürekli değil 15-20 dk da bi oluyor sürekli tuvalete gitme isteği var. Bana kalsa bunlar sancı ama nst de hiçbir şey yok doktor da haftaya gel dedi kasılma da yok. Bebek büyüdükçe ağırlık mı yapıyor anlamadım pekte hareketli bugünAğrın sürekli haldemi ara ara mı vuruyor
182 arayın direkt biz bir gün sonrasına hemen randevu verdiler şehir hastanesi, yenidoğan olduğu için öncelikli oluyor sanırım randevu çıkarıyorlar diye düşünüyorum. Kimliği varsa tcsi falan arayıp deneyin belki randevu çıkar hemen öyle çıkış verirsiniz o hastahaneden deOda parası adı altında istiyorlar. Yoğun bakımdan çıkarıp anne Bebek uyum odasına alalım o da ücretli deniyor işte. Eşim ikna olsa bir dakika bırakmam çocuğumu orda da o da korkuyor bir şey olursa diye
Eşim laf dinlese. Söyleyeyim bu fikri de. Ben çıkarıp direkt çocuk doktoruna gösterelim aynı hastanede bakalım ne diyecek diyorum ama devlet hastanesi de mantıklı. Çocuk doktoruna mı randevu almak gerek nasıl işler süreç onu bilemedim
Çok ilginç ,bizde hem bebek yoğun bakımda diye oda veriyorlar gitmek gelmek zor oluyor diye ,hem bebek yanımızda emzirmek için kaldığımız odayı ücretsiz veriyorlardı .Oda parası adı altında istiyorlar. Yoğun bakımdan çıkarıp anne Bebek uyum odasına alalım o da ücretli deniyor işte. Eşim ikna olsa bir dakika bırakmam çocuğumu orda da o da korkuyor bir şey olursa diye
Eşim laf dinlese. Söyleyeyim bu fikri de. Ben çıkarıp direkt çocuk doktoruna gösterelim aynı hastanede bakalım ne diyecek diyorum ama devlet hastanesi de mantıklı. Çocuk doktoruna mı randevu almak gerek nasıl işler süreç onu bilemedim
Hem bebeğin baskısıdır hemde yalancı sancıdır doğuma hazırlıktır muhakkak belki şimdiden hazırlıyor hem seni hem vücudunuBel ağrım sürekli var gibi sızı gibi kuyruk sokumundan yanlara karnıma doğru. Ama karnımdaki ağrı altları doğru ve sürekli değil 15-20 dk da bi oluyor sürekli tuvalete gitme isteği var. Bana kalsa bunlar sancı ama nst de hiçbir şey yok doktor da haftaya gel dedi kasılma da yok. Bebek büyüdükçe ağırlık mı yapıyor anlamadım pekte hareketli bugün
Özelden gelincemi devlet geri gçnderiyorÇok ilginç ,bizde hem bebek yoğun bakımda diye oda veriyorlar gitmek gelmek zor oluyor diye ,hem bebek yanımızda emzirmek için kaldığımız odayı ücretsiz veriyorlardı .
Bu arada devlete götürme konusunda çok sıcak bakılmıyor bu durumda .Devlet özele gönderiyor ama bu şekilde olmaz dediler .
Farklı bir hastane daha denemek lazım. Malum aynı hastanedeki doktor yanlış yapıyorsa diğer doktor bunu söylemez zatenÇocuk aciline götürebilir sin bebeğinin önceliği olur diye düşünüyorum prematüre bebek değilmi
Bizimki yenidoğan olduğu için yinede bekledik ama çok hassas davranıldı acile götürmüştük gece çocuk doktoruna götürememiştik zaten çıkarınca mutlaka devlete götür derim seninde. İçin rahat olsun
Gecelik 6.5Oda fiyatı öğrendin mi ne kadar istiyolar canım
Kimliği çıktı deneyelim182 arayın direkt biz bir gün sonrasına hemen randevu verdiler şehir hastanesi, yenidoğan olduğu için öncelikli oluyor sanırım randevu çıkarıyorlar diye düşünüyorum. Kimliği varsa tcsi falan arayıp deneyin belki randevu çıkar hemen öyle çıkış verirsiniz o hastahaneden de
Ne kadar güzel imkanlar sunmuşlar size ah ah bizde her şey para. Bir de yoğun bakım servisi bölgede beğenilen bir hastane. Çevre il ve ilçelerden devlet hastanesinden bile sevk alıyorÇok ilginç ,bizde hem bebek yoğun bakımda diye oda veriyorlar gitmek gelmek zor oluyor diye ,hem bebek yanımızda emzirmek için kaldığımız odayı ücretsiz veriyorlardı .
Bu arada devlete götürme konusunda çok sıcak bakılmıyor bu durumda .Devlet özele gönderiyor ama bu şekilde olmaz dediler .
Düzenli olmaya ramak kalmış benim de böyleydi hep ama geceleri yani, gitsen şuan yatış verirler hatta belki biraz suni yardimiyla gecesine dogurturlar ama risk vs durumu yoksa ve haftana varsa evde de beklenebilir bir durumdasin benceKızlar 2 saattir takip ediyorum sancılarım böyle sizce düzenli mi düzensiz mi karar veremedim
Eki Görüntüle 3555395
Henüz belli değil sancı geldiğinde şartlara göre bakacak doktor sanırımHem bebeğin baskısıdır hemde yalancı sancıdır doğuma hazırlıktır muhakkak belki şimdiden hazırlıyor hem seni hem vücudunu
Sürekli olan doğum sancısı olmaz ama oda muhakkak yardımcı dır açılmaya sezaryen mi olacaktın sende
Soygunculuk bu özel hastaneler yaaa sanki 5 yıldızlı otel Allah muhtaç etmesin inşallah bı yolunu bulursunuz devlet de imkan varsa nakil aldırınFarklı bir hastane daha denemek lazım. Malum aynı hastanedeki doktor yanlış yapıyorsa diğer doktor bunu söylemez zaten
Gecelik 6.5
Kimliği çıktı deneyelim
Ne kadar güzel imkanlar sunmuşlar size ah ah bizde her şey para. Bir de yoğun bakım servisi bölgede beğenilen bir hastane. Çevre il ve ilçelerden devlet hastanesinden bile sevk alıyor
Ya ben emin değilim bilen biri yazsın ama benim doğum sancımda düzenli dakikası dakikasına değildi ben sandımki saniye saniye düzenli olacak ama 3 dk bir 4 dk bir 2 dk bir hep düzensizdi kafasına göre gelip gidiyordu vallaKızlar 2 saattir takip ediyorum sancılarım böyle sizce düzenli mi düzensiz mi karar veremedim
Eki Görüntüle 3555395
Yoğun bakımdan devlete sevki yapmıyorlar .En azından bizde durum buydu .Özelden gelincemi devlet geri gçnderiyor
Biz özelden geldiğimizi söyledik bişey dememişti doktor
Benim yara oldu artık geçmiş olsunBenim o dereceye gelmedigi icin bilmiyorumolacak gibi oldu kabuk tuttu kanayacak gibiydi falan bu saf lanolin dediğim kremi sürdüm her emzirmeden sonra strec koydum üstüne öyle öyle şuan daha iyiyim. Komple yara olursa bildigin yara merhemi falan araştırmayı düşünüyordum çünkü bu merhemler yara olmayasın diye kullanılıyor genel olarak. Yara olduysa yarayı onaran bir şey kullan, sarı kantaron yağı diyorlardı sanki canım
Ay evet beni bekleyip molaya aldılar doğumları jsbdhdjdjdj
Benim tüm gece 5dkda birlere kadar düşüyordu jsbxjsbdj sabah aydı ben görüşürüz diyio kaciyodubu arada dikkat edin çoğu doğum gece oluyor ben hurmadan tövbe ettim zaten ama bence işe yariyordur az da olsa en kötü psikolojik etkisi vardır jdbxjdjdj
Karnin tamamen kasılıyor, ayni anda rahme dogru ve beynine doğru da basinçlanıyorsun bir iki kere geldiğinde anlamazsin belki ama düzenli geldiği zaman anlamaman mümkün değil illaki fark edersin. Çok ağrılı başlamaz hemen açıklık arttıkça o ağrı kuvvetleniyor en başta böyle daha hafif başlıyor o yüzden
Benim ilk eve geldiğim gün sıkıntı oldu mama aldık direkt zaten pztesi doktoru da mama + meme devam edin dedi o gün baktım çok uyuyo emziremiyorum mamayı azalttim 3 kere değil se 1 kere verdim. O sıra memeler şişti zaten uyku uyuyup dinlenince kendime geldim sanirim. Bu sefer mamayı kestim komple memeyo bosaltsin diye çünkü çok şişti mamadan dolayı emmeyince çokşuan şükür meme sürecine alıştık da yatağım b*k sidik savaş alanı jabsuwbdjshjdjd bezini açtım çikolata şelalesi jebdjsnkdjdj 1 dk içinde 3 bez kirlettik jsdjsndijeidjjdsjkejd bu zamanlamayi ayarlamam lazım bi de gündüz uyuyo güzel güzel yatirsan da kucaga al diye aglanma yok gece bir şeyler oluyor tam 2 ye doğru 5-6 ya kadar böyle... Uzanirken memede uyursan uyuyor ama öyle de ben guvenmiyorum uykum var sonuçta Allah korusun riske atamam... Reflü yatağına koyunca pıt 5dk max alisicsz bakalım buna da şükür işte
@Nilikom34 kız doğurdun mu hghhjhgjh sancilar ne durumda
Teşekkür ederimSarı kantaron merhemi tavsiye ediyorum. Hemen etki ediyor. Emzirmeden önce memeyi yıkamak lazım tabi
Şiddeti nasıl seni ele geçiriyor gibimiKızlar 2 saattir takip ediyorum sancılarım böyle sizce düzenli mi düzensiz mi karar veremedim
Eki Görüntüle 3555395
Dr iki normal doğum yapmışsın sezeryan en son seçenek dedi bakalım hangisi hayırlısıysa o olsun artık zaten bebekte iri diyo 10 sene geçti ikinci doğumun üstünden o zamanlar hiç bu kadar iri falan denmiyodu hatta bebeklerim kilolu doğmasına rağmen hiç hamileyken iri falan demediler şimdi bakıyorum gruptakilerede nerdeyse herkese iri falan deniyo anlamadimSizin için hangisi kolay olacaksa onu seçin tabi. Sadece sezaryen sırasında olan bir işlem sanıldığı için açıklama yaptım ben. Kapalı teknikle de olan bir işlemmiş. Ama sezaryen olunuyorsa açılmışken yaptırmak bana da daha mantıklı geldiği için o yolu seçtim ben de. Zaten mecburi sezaryen olacaktı
Sormayın. Takip altında olması gerekse bir tedavi uygulanacak olsa verelim ödenmeyecek para değil bizim için ama o parayı çocuğuma harcarım sırf emzirme için verememSoygunculuk bu özel hastaneler yaaa sanki 5 yıldızlı otel Allah muhtaç etmesin inşallah bı yolunu bulursunuz devlet de imkan varsa nakil aldırın
Hadi sağlıcakla inşallah Allah kavuştursun canımKızlar yarın saat 13.00 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
Korkma canım bir şey olsa bile 38 olmuşsunız artık bir de maşallah 52 cm uzun boylu bebişKızlarr geldim kontrolden. 37+5 olduk bugün, 3050 gram 52 cm olmuşuz. 39+1 e gün vermişti ama o kadar beklemeyebilir dedi. Açıklık ve çatı kontrolü yaptı. Çatım darmış açıklık yok. Nst de az da olsa sancı çıkıyor. Bakalım inşallah bekler
Aynen canım benim valla öyleki bavula sığamadık ama götürdüğümüz her şeyi de kullandık benimde ikinci tecrübeme dayanarakBen hastaneye herseyi götürcem diyince bu kadar taşınmaya ben gerek var diyorlar ama 3. Annelik tecrübesi ile herseyi götüresim var napayım ne derlerse desinler kendi rahatım önemli.
Saçlarına kokusuna kurban olsunlar.
evet 1 hafta gibi bir süre var gibi duruyor demişti dün doktorum suni sancı vermediğini söyledi günü geçse bile. fitil veriyormuş açılmayı başlatmak için, o da olmazsa sezeryan yapıyormuş. Şu an kasılmaların arası baya açıldı zatenDüzenli olmaya ramak kalmış benim de böyleydi hep ama geceleri yani, gitsen şuan yatış verirler hatta belki biraz suni yardimiyla gecesine dogurturlar ama risk vs durumu yoksa ve haftana varsa evde de beklenebilir bir durumdasin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?