- 14 Mayıs 2021
- 5.202
- 11.020
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.161
Ayyy yerımm ben onun kafasınıııEki Görüntüle 3555155
Ay bir de bizim kafa hastanede sizin için çekmiştim ejderha durumundan kurtulduk şükür artık başka sorunlarımız var
Hala emzirme yastığı almayan barsa şiddetle öneriyorum belki yastıkla hallediyorsunuzdur gerek yok diyorsunuzdur ama beli sardığında müthiş konfor sağlıyor hastanede çok rahat ettim götürün mutlaka yanınızda
Ben 3. Aydayım. 3 ay oldu iyilesemedim. Onun için endişe ediyorum. Fizik tedaviye başlattılar. Onunda daha bir etkisini görmedim.Ah canim seni anliyorumsana şöyle soliyim 2 gundur idrarimi altima yapiyorum idrara sıkıştigimi bile cok az hissedebiliyorum. Altimda surekli hasta bezi. Dun biraz evde is yapim dedim dikislerim şişti agridan kivrandim. Bugun daha 5. Gunum ama tabi ilk gune gore az da olsa iyilesme var. Ilaclarini ihmal etme. Sen ne zaman yaptin dogum? İllaki iyileşicez ama bizimki biraz zaman alcak sanirim..
3 ay oldu böyleyim. Insallah iyileşir. En azından yanliz olmadığını bilmek insanın içini rahatlatıyor. Teşekkür ederim yazdığınız için.Şuan ben öyleyim ya arada kendi gidiyor baskıdanmı nedir anlamadım gidiyorum wc ye kendi isteğimle bişey gelmiyor yanıyor ancak belki ilk doğumdan dolayımı böyle oldu bilmiyorum aklıma gelmiyor deil ilk doğumda n sonra bendede hafif kaçırma oluyordu kas çalışmasıyla geçiyor ama bu durum korkma şimdilik
Şimdi çok taze diye korkuyorsunuz iyikeşecwk mi iyileşse nasıl olur eskisi gibi olurmu makat kısmını bilmiyorum ama benimde çok dikişim olmuştu bacağıma doğru ve ben hiçbirşey giyemiyordum altıma yırttım hep iç çamaşırlarımı ped takamıyordum bacağım cayır cayır yanıyordu ama sonra hiçbişeyim kalmadı gerçekten izi bile seçilmiyor eskisinden hiçbir fark kalmadı inşallah sizinkilerde düzelecektir şimdi acısı vs korkutur ama geçecek inşallah
Agrilar gectigi gibi Onuda deneyeceğim inşallah. Teşekkür ederim.Bende seninle aynı durumdayım kimseyi etkilemek istemediğim için anlatmadım ama gerçekten travma oldu doğum banaama merak etme her gün biraz daha rahatlıyorum seninde acın hafifleyecektir. Birde arkadaşlar sarı kantaron yağı önerdiler onu alıp deneyeceğim
3 ay miBen 3. Aydayım. 3 ay oldu iyilesemedim. Onun için endişe ediyorum. Fizik tedaviye başlattılar. Onunda daha bir etkisini görmedim.
Canim insallah benim de bas agrim olmaz yaa normal dogum daha mi zor bazen diyorum normali mi deneseydim acaba diyeCanım ben suni sancı aldıktan sonra alındım sezeryana, sancılarım 2dk da bir geliyordu resmen kıvranıyordum. Herkes bu niye bçyle nesi var bunun diye bakıyordu ben ameliyathaneye giderken.
Ordakiler biz bunu genel yapalım hayatta rahat durmaz kıvranıuor bu dedişer ama doktorum spinal istemiş. Arkadaşın dediği gibi çok iyi tuttular beni ve sancım geldiğinde durun yapmayın sancım var dedim kıvrandım. Çok şükür iğne yaptıklarında hareket etmemiştim, sonrasında da baş ağrım olmadı tek zorlayan ayağa kalkmak olmuştu
Kuzuummm benim çok teşekkür ediyorumAyy sen dogummu yaptınn ipektoşumm benımmcok mutlu oldumm,omzum benımde cok agrımıstı 3 gun yatamadım bıle saplanmalı agrıyordu,gecıyor ipektosum gecıyor,saglıkla buyut ınsallah
Bas agrin ne zaman gecti canim ne yaptin onun icin ?Ayy canım benım cok tesekkur ederım.toparlanmaya basladım cok sukur bas agrısıda bırden kesıldı ama aşırı şiddetliydi,sipnal olacak olan arkadaslar hazırlıklı olsun uzulmesın sakın her zorlugun bır bıtısı var.soracagım seylerı hemen soruyorumilk olarak sarılıgı 13 ten 9 a düşmüş,bidaha kontrole goturmeme gerek varmı kendılıgınden gecermı artık?
İkinci olarak doktor yebı dogan bebek üşür evi sı ak tutun dedı termostatı 26 da tutuyoruz çok mu fazla kaçta tutmalıyız?
Üçüncü olarakta geceleri hep bırımız uyanık kalıyoruz genelde kusarsa dıye bı korku var ıcımde,oyle bısey olsa duyarmıyız yoksa sessızmı olur boyle beklemeye gerek varmı?acemılık kötü bişey,hele bıde hastalandırınca sımdı herseyı dusunuyorum
Sadece ucunu mu alıyorYa kızlar bu göğüs ucu yaralarına tavsiyesi olan var mı mahvoldu birtanesiçok canım acıyor
Bence kan pıhtılaşma tarzında bir durum için yapıldı o bana da yaptilar sağ bacaga, üşüyorum dediğimde ignenin etkisi dendi bana, kan dolaşımına bi etkisi var belli kiKontrolun ne zaman cnm. Bide benim sol bacagima bi igne yaptilar dogum esnasinda. O neydiki acep
Geçmiş olsun canimBende seninle aynı durumdayım kimseyi etkilemek istemediğim için anlatmadım ama gerçekten travma oldu doğum banaama merak etme her gün biraz daha rahatlıyorum seninde acın hafifleyecektir. Birde arkadaşlar sarı kantaron yağı önerdiler onu alıp deneyeceğim
Randevu al yine git doktora aynısını söyle o da sana dicek ki şu zamana kadar gelmezse gel acilden suni baslayalim vs şeklinde oluyor. Benim bir tanıdığım öyle olmuş, gelmedi bebiş sancı yok bişi yok acilden gel şu zaman yatış ver falan denmiş öyle gidip doğurduKızlar ben tüm kontrolleri devlette yaptırdım eğer 40 haftaya kadar gelmezse ben nasıl bı süreç izleyeceğim acaba bı doktorum yok çünkü acile gidip sancım var mı diyecegim olmadığı halde gunum doldu desem bakarlar mi acaba
Burnu tıkalı olabilir Serum fizyolojik ler var ya burnunu temizle sonra da o çekme aparatları var ya burnundaki sümükleri ÇekBebikom emerken birden sütü geri kusuyor burnundan falan da, şimdi elimle sağar gibi yaptım fışkırdı resmen, bunun iyi bir şey olduğunu sanmıyorum HELP ne yapsam normale döner, ek takviye vs kullanmiyorum dicem ondan oldu ama çocuk icemiyor yani bugün oldu birden anlamadim. Verdim iki dk gecmeden agzindan burnundan çıktı iki dk mola bidaha verdim yine aynı oldu. Bana pek normal gelmedi bu bi de nefes nefese içiyor sütü napsak düzene girer
Tazyikli gelince de olabiliyor o zaman ilkk sütü el ya da pompa ile sağıp biraz azalınca vermek gerekiyor sütün azı gibi çok ve tazyikli olması da problem oluyor. Fışkırır gibi süt kusma yapar bilginizeBebikom emerken birden sütü geri kusuyor burnundan falan da, şimdi elimle sağar gibi yaptım fışkırdı resmen, bunun iyi bir şey olduğunu sanmıyorum HELP ne yapsam normale döner, ek takviye vs kullanmiyorum dicem ondan oldu ama çocuk icemiyor yani bugün oldu birden anlamadim. Verdim iki dk gecmeden agzindan burnundan çıktı iki dk mola bidaha verdim yine aynı oldu. Bana pek normal gelmedi bu bi de nefes nefese içiyor sütü napsak düzene girer
Banada 1 hafta sonra kontrole gel dediler. Tabi benim durum daha farkli belki oyuzdendir. Aman cok hareket etme dinlen dikisler feci aciyorBence kan pıhtılaşma tarzında bir durum için yapıldı o bana da yaptilar sağ bacaga, üşüyorum dediğimde ignenin etkisi dendi bana, kan dolaşımına bi etkisi var belli kikontrolüm yok valla şu zaman gel denmedi, dikişler 10 gün sonra tek tek düşmeye başlar dediler, bakimini anlattilar. Ateş ağrı şişme vs çok olursa bekleme gel dendi sadece. Şuan öyle bişi yok ama ped takmaya basladigimdan beri yani mesela salı dan beri takıyorum Çarşamba hastahaneye gittik çok yürüdüm belki etkisi vardır epizyonun olduğu taraf dikişim acıyo evde de ayaklandigimdan beri az daha hareketliydim bugün hep sızladı hareket ettikçe napsam bilemedim bunu fark ettigimden beri uzanmaya çalışıyorum daha çok bu 40 muhabbeti bitince duruma göre randevu alıp giderim diye düşünüyorum kontrole hiç de gidesim yok ne yalan söyleyeyim çatala cikmak işkence sjhdhdjdkdk
Geçmiş olsun canimben hiç bilmiyorum neremi ne kadar dikitler, evde de hiç ayna indirip bakmadım sordum da sayisini bile bilmiyorum, söylemediler icerden baya dikiş oldu onu biliyorum bi. benim de nasibim buymuş herhalde bu sarı kantaron yağını dikislerle mi sürüyoruz ben korkuyorum yakacak diye batikonu bile almadım her wcde duşa girer gibi sıcağa yakin suyla yikiyorum sonra iyice kuruluyorum yakmayan bir şeyse ve süreci hizlandiriyorsa alayım ben de
Randevu al yine git doktora aynısını söyle o da sana dicek ki şu zamana kadar gelmezse gel acilden suni baslayalim vs şeklinde oluyor. Benim bir tanıdığım öyle olmuş, gelmedi bebiş sancı yok bişi yok acilden gel şu zaman yatış ver falan denmiş öyle gidip doğurdudirekt acilden gitme de önce randevu al hemen bulabiliyorsan o şekilde daha iyi bir yönlendirme yaparlar canim
Maşallahh kuzuyaa saglıkla buyusun canım benımmKuzuummm benim çok teşekkür ediyorumEvet benim kız planlı sezeryan gününü beğenmedi Salı gecesi 01:12 de kendisi gelmeyi tercih etti sağol canım omuzuma fena buruyor benimde bakalım bu gece itibariyle 3. Günümüz olacak bizimde inşallah toparlanacağız yavaş yavaş
Sen nasılsın nasıl gidiyor ben görmedim mi acaba ya ne zaman hasta oldunuz kuzuyla sarılık değerini de görmemişim bol bol emzir canım sarılık geçirmeyen bebek yok zamanla düşecektir değeri en son ne zaman götürmüştün ay bende 6 yıl öncesini tam hatırlamıyorum ama iyi besleniyorsa kilo alıyorsa sorun olmaz zaten düşüyor zamanla geçiyor diye biliyorum ipek ten
Bunarada ben sezeryan yarasından desteksiz kalkamıyorum eşim bebek yanında bende ipek yanında yatıyorum baby nest reflü yatağında yatıyor 2 saatte bir alarm kurduk kalkıyoruz emzirip yatıyoruz henüz sütüm çok yok kusacak kadar ama aynı odadaysanız uykunuz çok ağır değilse duyarsınız bence canım zaten emzirmek için düzenli kalktığınız için sorun olmaz inşallah
Evet benim kız bildiğin sırma saçlı bir kız oldu çıktı ablasının daha azdı bebeyken kelimsiysi bu beni yaktı kavurdu
Dun hafıfledı canım.sureklı fıltre kahve nescafe parol plus ıctım bıde sırt ustu yattım aşırı kötüydü yerı geldı bebege kalkamadım.5 gun surermıs zaten genelde malesef pek bısey ıse yaramıyor surenın gecmesını beklemek lazım..Bas agrin ne zaman gecti canim ne yaptin onun icin ?
Bizde de durum pek farklı değil bir de biz çok ciddi bir emme problemi yaşıyoruz bebeğim mememi tutmuyor asla ilk doğduğu andan beri o yüzden sagip sagip vermek zorunda kalıyorum ve beni çok yıpratıyor bir de sanki aramızda bağ oluşmuyor gibi geliyor çok üzülüyorum, kaç kere krize girdim ağlama krizi geçirdim, beni evde yanliz bırakmıyorlar artık o krizlerimi görünce annem ve eşim.Doğuran kızlarım nasılsınız benim bir hafta depresif geçti halen azar azar ağlıyorum hıçkıra hıçkıra. Uykular harap oldu alışmaya çalışıyoruz inşallah bakabiliyorumdur ben bu bebeye ya. Kaygılarım tavan…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?