Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Ayyy yerımm ben onun kafasınıııbenımkıde saclı dogdu kızlar bende cok merak edıyodum hurafemı gecekmı,önlerde sacı az ama arka tarafta yogun baya.dogruymus yani

Kızlar sancım minimuma indi ve şu rahatlama denen şey geldi bana yerimden kalkamazken kuş gibi hissediyorum resmen . Ahududu çayı içen varmı başlasammı sizce bi zararı olurmu doğuma yardımcı oluyormuş

Kızlar ben tüm kontrolleri devlette yaptırdım eğer 40 haftaya kadar gelmezse ben nasıl bı süreç izleyeceğim acaba bı doktorum yok çünkü acile gidip sancım var mı diyecegim olmadığı halde gunum doldu desem bakarlar mi acaba

Ben 3. Aydayım. 3 ay oldu iyilesemedim. Onun için endişe ediyorum. Fizik tedaviye başlattılar. Onunda daha bir etkisini görmedim.

3 ay oldu böyleyim. Insallah iyileşir. En azından yanliz olmadığını bilmek insanın içini rahatlatıyor. Teşekkür ederim yazdığınız için.

Agrilar gectigi gibi Onuda deneyeceğim inşallah. Teşekkür ederim.

Canim insallah benim de bas agrim olmaz yaa normal dogum daha mi zor bazen diyorum normali mi deneseydim acaba diye

Ayy sen dogummu yaptınn ipektoşumm benımmcok mutlu oldumm,omzum benımde cok agrımıstı 3 gun yatamadım bıle saplanmalı agrıyordu,gecıyor ipektosum gecıyor,saglıkla buyut ınsallah
Kuzuummm benim çok teşekkür ediyorum Evet benim kız planlı sezeryan gününü beğenmedi Salı gecesi 01:12 de kendisi gelmeyi tercih etti sağol canım omuzuma fena buruyor benimde bakalım bu gece itibariyle 3. Günümüz olacak bizimde inşallah toparlanacağız yavaş yavaş

Sen nasılsın nasıl gidiyor ben görmedim mi acaba ya ne zaman hasta oldunuz kuzuyla sarılık değerini de görmemişim bol bol emzir canım sarılık geçirmeyen bebek yok zamanla düşecektir değeri en son ne zaman götürmüştün ay bende 6 yıl öncesini tam hatırlamıyorum ama iyi besleniyorsa kilo alıyorsa sorun olmaz zaten düşüyor zamanla geçiyor diye biliyorum ipek ten
Bunarada ben sezeryan yarasından desteksiz kalkamıyorum eşim bebek yanında bende ipek yanında yatıyorum baby nest reflü yatağında yatıyor 2 saatte bir alarm kurduk kalkıyoruz emzirip yatıyoruz henüz sütüm çok yok kusacak kadar ama aynı odadaysanız uykunuz çok ağır değilse duyarsınız bence canım zaten emzirmek için düzenli kalktığınız için sorun olmaz inşallah
Evet benim kız bildiğin sırma saçlı bir kız oldu çıktı ablasının daha azdı bebeyken kelimsiysi bu beni yaktı kavurdu

Bas agrin ne zaman gecti canim ne yaptin onun icin ?

Ya kızlar bu göğüs ucu yaralarına tavsiyesi olan var mı mahvoldu birtanesi çok canım acıyor
Sadece ucunu mu alıyor olabildiğince kahverengi alanı almasını sağlamalısın yoksa çok canın yanar kuzum
Gümüş kapak kullanırsan da havasız bırakma anne sütünü sür kapağı kapa

Kontrolun ne zaman cnm. Bide benim sol bacagima bi igne yaptilar dogum esnasinda. O neydiki acep
Bence kan pıhtılaşma tarzında bir durum için yapıldı o bana da yaptilar sağ bacaga, üşüyorum dediğimde ignenin etkisi dendi bana, kan dolaşımına bi etkisi var belli ki kontrolüm yok valla şu zaman gel denmedi, dikişler 10 gün sonra tek tek düşmeye başlar dediler, bakimini anlattilar. Ateş ağrı şişme vs çok olursa bekleme gel dendi sadece. Şuan öyle bişi yok ama ped takmaya basladigimdan beri yani mesela salı dan beri takıyorum Çarşamba hastahaneye gittik çok yürüdüm belki etkisi vardır epizyonun olduğu taraf dikişim acıyo evde de ayaklandigimdan beri az daha hareketliydim bugün hep sızladı hareket ettikçe napsam bilemedim bunu fark ettigimden beri uzanmaya çalışıyorum daha çok bu 40 muhabbeti bitince duruma göre randevu alıp giderim diye düşünüyorum kontrole hiç de gidesim yok ne yalan söyleyeyim çatala cikmak işkence sjhdhdjdkdk
Geçmiş olsun canim ben hiç bilmiyorum neremi ne kadar dikitler, evde de hiç ayna indirip bakmadım sordum da sayisini bile bilmiyorum, söylemediler icerden baya dikiş oldu onu biliyorum bi. benim de nasibim buymuş herhalde bu sarı kantaron yağını dikislerle mi sürüyoruz ben korkuyorum yakacak diye batikonu bile almadım her wcde duşa girer gibi sıcağa yakin suyla yikiyorum sonra iyice kuruluyorum yakmayan bir şeyse ve süreci hizlandiriyorsa alayım ben de
Randevu al yine git doktora aynısını söyle o da sana dicek ki şu zamana kadar gelmezse gel acilden suni baslayalim vs şeklinde oluyor. Benim bir tanıdığım öyle olmuş, gelmedi bebiş sancı yok bişi yok acilden gel şu zaman yatış ver falan denmiş öyle gidip doğurdu direkt acilden gitme de önce randevu al hemen bulabiliyorsan o şekilde daha iyi bir yönlendirme yaparlar canim

Burnu tıkalı olabilir Serum fizyolojik ler var ya burnunu temizle sonra da o çekme aparatları var ya burnundaki sümükleri Çek

Doğuran kızlarım nasılsınız benim bir hafta depresif geçti halen azar azar ağlıyorum hıçkıra hıçkıra. Uykular harap oldu alışmaya çalışıyoruz inşallah bakabiliyorumdur ben bu bebeye ya. Kaygılarım tavan…

Tazyikli gelince de olabiliyor o zaman ilkk sütü el ya da pompa ile sağıp biraz azalınca vermek gerekiyor sütün azı gibi çok ve tazyikli olması da problem oluyor. Fışkırır gibi süt kusma yapar bilginize

Banada 1 hafta sonra kontrole gel dediler. Tabi benim durum daha farkli belki oyuzdendir. Aman cok hareket etme dinlen dikisler feci aciyor

Şuanda oturdum hüngür hüngür aglıyorum kızlar…bebegım gecelerı aglıyordu zaten ama bugun hıc susmadı,uzerıne bı hırıltı hapsırıkta var daha bır haftalık,guya annemlerde yanımızda bır bebege bakamıyoruz o kadar kişi,cok mutsuz gecelerı aşırı aglıyor,kolık bebek mı acaba,kendımı cok uzgun hıssedıyorum bebege bakamadıgımız ıcın…neden aglarkı bır haftalık bebek bu kadar..neler yapmalıyım gaz ıcın bana bır tavsıye verın

Maşallahh kuzuyaa saglıkla buyusun canım benımmkuzum omzun ıcın hep yelek gıyın sıcak tut,ıkı gune kadar gecer ınsallah.annelık cok zormus.aglamaktan bı hal oluyorum. Ebussshhh canımda benzer durumlardasın sanırım.cok aglıyor gecelerı bebek cok uzuluyırum ya bı bebege bakamıyoruz dıye aglıyorum sureklı..neden aglarkı gece olunca sabah hıcbısey yok gece bıseyler oluyor cocuga..
Bas agrin ne zaman gecti canim ne yaptin onun icin ?
Dun hafıfledı canım.sureklı fıltre kahve nescafe parol plus ıctım bıde sırt ustu yattım aşırı kötüydü yerı geldı bebege kalkamadım.5 gun surermıs zaten genelde malesef pek bısey ıse yaramıyor surenın gecmesını beklemek lazım..

Bizde de durum pek farklı değil bir de biz çok ciddi bir emme problemi yaşıyoruz bebeğim mememi tutmuyor asla ilk doğduğu andan beri o yüzden sagip sagip vermek zorunda kalıyorum ve beni çok yıpratıyor bir de sanki aramızda bağ oluşmuyor gibi geliyor çok üzülüyorum, kaç kere krize girdim ağlama krizi geçirdim, beni evde yanliz bırakmıyorlar artık o krizlerimi görünce annem ve eşim.
Annem bizde kalıyor ama eşimle de hiç anlasamiyorlar bir de onların arasındaki gerilim iyice beni de geriyor her an tartisacaklar biri birine bisi dicek diye diken üstünde duruyorum ikisi de aşırı inat ve kinci simdi neyseki benim hatrima ikisi de sakin kalıyor ama aradaki gerilimi hissediyorum. Derken bu süreçler zorlu baya ama olsun bebeğimi kucağıma alıp kokusunu içime çekince hepsinin üstesinden gelecek güç doğuyor içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…