- 24 Temmuz 2024
- 176
- 499
- 18
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.101
Kafa oynatilmama sebebi iste omurilige sivi kaciyormus ondanmis diye duydum bas agrisi olmus muydu sende?İğne yapılırken önce iğnenin yapılacağı bölgeyi uyuşturuyor anestezi uzmanı. Sonra çeneni göğsüne yapıştırıp hareket etmeden bekliyorsun. Doktor zaten hep yönlendiriyor. Hareket etmemen gerekiyor işlem bitene kadar. Çok kısa sürüyor zaten. Ama sonrasında yatarken kafa oynatılmaz diye bir durum yok.
Canim benim de hep oyle oluyor fazla mi yurudun ya da usutmus olabilirsin yorulsugumda ve usuttugumde oyle oluyorKızlar selam dün gece ve bu sabah bebeğim normalinden de hareketliydi sabah 6-7 civarı kafasını çok net şüphe bırakmayacak şekilde aşağıya doğru kaydırdığını ve yerleştirdiğini hissettim. Yarım saattir de kasılmalarım şiddetlendi aynı zamanda idrarımı kaçıracak gibi hissediyorum ama sürekli tuvalete çıkıyorum azıcık geliyor bel ağrısı da var sizce doğum başlayacak olabilir mi ? Dün kontroldeydim doktorum suyun vs her şeyin normal haftaya cuma gibi gözüküyor doğumun demişti ama doğal doğum olduğu için her an da olabilir kendini takip et dedi kafam karıştı
Bugün hic yürümedim dün de yarım saat yürümüstüm sadece hava da baya sıcak hiç üşütmedimCanim benim de hep oyle oluyor fazla mi yurudun ya da usutmus olabilirsin yorulsugumda ve usuttugumde oyle oluyor
Hahaha yok canim ne kusuru ben de neden 3 onu bilemedim ama 3 mus eyvahh ben o zamanlardan da korkuyorum yaaa herkes bi rituel soyleyecekKusura bakma cnm kaynanam eski ritüelleriyle piskolojimi bozduda biraz
Çıkarıp devlet hastahanesine goturebilirsiniz aslında içinize sinmesi için, hem ordan çıkmış olur hem iciniz de rahat ederTekrar sordum şimdi oda 6.5 dediler yine. Oda olmazsa imza diyor. Eşim korkusundan bir şey olursa diye çıkartmaya da yanaşmıyor sinir oluyorum.
Ins benim de olmaz canim bas agrisindan korkuyorumKesinlikle doğru ama anestezi doktoru da çok iyi olmalı. Anestezi doktorunun iğneyi yaparken, asistanlara kullandığı şu cümlesini çok iyi hatırlıyorum "aman arkadaşlar iyi tutun" Ben de hiç hareket etmedim. Sıvı alımı başladığı saat filtre kahve içmeye başladım. Ama yatakta çok hareket ettim. Şükür hiç baş ağrım olmadı spinale bağlı.
Anladim canim takip et o zaman yaBugün hic yürümedim dün de yarım saat yürümüstüm sadece hava da baya sıcak hiç üşütmedim
Yok baş ağrım olmadı çok şükürKafa oynatilmama sebebi iste omurilige sivi kaciyormus ondanmis diye duydum bas agrisi olmus muydu sende?
Benim 14 mart canim haftaya bugunBol bol dua et ve güzel düşün canım benim bebeğine kavuşacağın anı düşün. İlla ki ameliyat oluyoruz sonuçta hiç ağrı sızımız olmayacak diye bir şey yok ama elbet geçecek ve iyi olacağız inşallahsenin tarih ne zamandı
Sabah uyandım tek bi sancı bile yoktu o kadar iyi hissediyorum ki kendimi karnımda bebek yok gibi resmenKızlarNilikom34 yazdımı hiç ne yaptı en son sancıları vardı
Benim sancilarim duzensiz basladi. 2 gun sonra dogurdum. Son anda duzene girdi hastaneye gittim cbku cok agrim vardiKızlar nst de sancı çıkmadı ultrason da iyiydi ama benim bel ve karın ağrım var. Adet olmuş gibi ağrı çekiyorum. Doktor yalancı sancı olabilir dedi ama gece bile uyutmadı beni. Doğumun yaklaştığının habercisi mi acaba. Bazen birkaç hafta da böyle dayanamam diyorum
Gerçekten belim ayrılacak gibi ve karnıma vuruyor ağrısı. Normalde doğumdan korkuyorum ama böyle dayanmakta zor bir hafta bile gözümde büyüyor. Bir de ben bu ağrılara şuan dayanamıyorum doğum yapan herkese gerçekten helal olsunBenim sancilarim duzensiz basladi. 2 gun sonra dogurdum. Son anda duzene girdi hastaneye gittim cbku cok agrim vardi
Oda parası adı altında istiyorlar. Yoğun bakımdan çıkarıp anne Bebek uyum odasına alalım o da ücretli deniyor işte. Eşim ikna olsa bir dakika bırakmam çocuğumu orda da o da korkuyor bir şey olursa diyeAma çok saçma nasıl bunun için ücret talep ederler konu sadece emzirme ise hiçbirine gerek yok ki .Yapılan tedaviyi vs isteyin .Epikriz raporunda ne yazdığı önemli bence.Gereksiz bir muamele olmuş .Çünkü sürecimiz çok benzer
Eşim laf dinlese. Söyleyeyim bu fikri de. Ben çıkarıp direkt çocuk doktoruna gösterelim aynı hastanede bakalım ne diyecek diyorum ama devlet hastanesi de mantıklı. Çocuk doktoruna mı randevu almak gerek nasıl işler süreç onu bilemedimÇıkarıp devlet hastahanesine goturebilirsiniz aslında içinize sinmesi için, hem ordan çıkmış olur hem iciniz de rahat eder
Ağrın sürekli haldemi ara ara mı vuruyorGerçekten belim ayrılacak gibi ve karnıma vuruyor ağrısı. Normalde doğumdan korkuyorum ama böyle dayanmakta zor bir hafta bile gözümde büyüyor. Bir de ben bu ağrılara şuan dayanamıyorum doğum yapan herkese gerçekten helal olsun
Çocuk aciline götürebilir sin bebeğinin önceliği olur diye düşünüyorum prematüre bebek değilmiOda parası adı altında istiyorlar. Yoğun bakımdan çıkarıp anne Bebek uyum odasına alalım o da ücretli deniyor işte. Eşim ikna olsa bir dakika bırakmam çocuğumu orda da o da korkuyor bir şey olursa diye
Eşim laf dinlese. Söyleyeyim bu fikri de. Ben çıkarıp direkt çocuk doktoruna gösterelim aynı hastanede bakalım ne diyecek diyorum ama devlet hastanesi de mantıklı. Çocuk doktoruna mı randevu almak gerek nasıl işler süreç onu bilemedim
Ay doğurdun diye düşündüm ama kaybolmuş sancılar demekSabah uyandım tek bi sancı bile yoktu o kadar iyi hissediyorum ki kendimi karnımda bebek yok gibi resmen
Bu arada komik haber doktor beni aradı ve eğer bişey olursa gel dedi dünkü tavırdan eser yoktu herhalde parası azalmış artık ne olduysa bilmiyorum . Suların gelir sancın kanaman olur hemen gel dedi bende tamam dedim kapattım gidermiyim asla
Oda fiyatı öğrendin mi ne kadar istiyolar canımÖzel hastane olduğu için odadan ücret istiyorlar maalesef. Günlerdir emmesini bekliyorduk ama şu an emen çocuğu emzirtiyorlar, imza atıp çıkarsınız dedi doktor. Yokuşa sürüyor süreci
Sağlıkla doğur inşallahKızlar yarın saat 13.00 da doğuma gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?