Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Aynı şeyleri yaşadım kuzum biliyor musun zangır zangır titredim kendime hakim asla olamadım hemşireler ısıtıcı getirdiler yeşil bir şey örttüler üstüme ısıtıcının borusunu verdiler bana valla Allah bin razı olsun o günkü nöbetçi anestezi ekibinden herkes dört döndü etrafımda omuz da geçer inşallah çok pis vuruyor günde 3 tane ağrı kesici kullanıyorum bu arada eşine de çok geçmiş olsun ay tam zamanına denk gelmiş hemde minik bir çocukla ikinci sezeryan gerçekten çok zor kolaylıklar diliyorum daha iyisin ama çok şükür değil mi Biz de toparlanmaya başlıyoruz inşallah düne göre bir tık daha iyiyim çok şükür ağrı kesiciler en azından etki etmeye başladı

Canım sağ emzirmeden önce birazını hemde süt saklama poşetine koyup buzlukta saklarsın hemde miktarı azalır bebişin daha rahat emer

Kizlar arastirmalarima gore spinal olanlar o igne yapilirken hic hareket etmemelilermis yattiginda da kafasini oynatmamaliymis robot gibi dumduz kalmaliymis basimiz sonrasinda da sutsuz 3 bardak nescafe, filtre vb. Bol su
Canım ben suni sancı aldıktan sonra alındım sezeryana, sancılarım 2dk da bir geliyordu resmen kıvranıyordum. Herkes bu niye bçyle nesi var bunun diye bakıyordu ben ameliyathaneye giderken.
Ordakiler biz bunu genel yapalım hayatta rahat durmaz kıvranıuor bu dedişer ama doktorum spinal istemiş. Arkadaşın dediği gibi çok iyi tuttular beni ve sancım geldiğinde durun yapmayın sancım var dedim kıvrandım. Çok şükür iğne yaptıklarında hareket etmemiştim, sonrasında da baş ağrım olmadı tek zorlayan ayağa kalkmak olmuştu

Beş dakika bile değildi arası resmen düzenli sancım vardı ama ne olduysa yok oldu . Akşam sıcacık bi duş aldım tek yaptığım o ilerletmesi gerekirken tüm kasları gevşetip rahatlattı

Kızlar bide ben dünden beri idrarimi tutamıyorum kendiliginden akiyor normal dogumdan sonra olabilen biseymis gecer dediler ama bende ekstra dikisler oldgu icin gecmezse diye korkuyorum acikcasi
Merhaba nasıl oldunuz. Ben doğumda makatima kadar yırtıldım. Hem içerden hem dışarıdan bursuru dikiş attılar. Kaslarım yırtılmış. Makatimda yittiklar var. Nasıl iyilesecegim bilmiyorum hergun buralara girip bir umut atıyorum. Benim gibi bu durumu yaşayıp iyileşen varmi diye(

Ah canim seni anliyorum sana şöyle soliyim 2 gundur idrarimi altima yapiyorum idrara sıkıştigimi bile cok az hissedebiliyorum. Altimda surekli hasta bezi. Dun biraz evde is yapim dedim dikislerim şişti agridan kivrandim. Bugun daha 5. Gunum ama tabi ilk gune gore az da olsa iyilesme var. Ilaclarini ihmal etme. Sen ne zaman yaptin dogum? İllaki iyileşicez ama bizimki biraz zaman alcak sanirim..

Bana yazdıkları ilaç bitti ya 5 günlük vermişler nsbdjdndjd napacuk iyileştirme etkisi varsa eğer bugün içmedim bittiği için ve diğerleri değil de sağ bacaagimdaki epizyo dikişi aciyo sürtünmeden kaynaklı galiba ne güzel yuruyodum yavaş yavaş kesin o ilacın etkisi vardı ya

Kontrolun ne zaman cnm. Bide benim sol bacagima bi igne yaptilar dogum esnasinda. O neydiki acep

Kızlar bide ben dünden beri idrarimi tutamıyorum kendiliginden akiyor normal dogumdan sonra olabilen biseymis gecer dediler ama bende ekstra dikisler oldgu icin gecmezse diye korkuyorum acikcasi
Şuan ben öyleyim ya arada kendi gidiyor baskıdanmı nedir anlamadım gidiyorum wc ye kendi isteğimle bişey gelmiyor yanıyor ancak belki ilk doğumdan dolayımı böyle oldu bilmiyorum aklıma gelmiyor deil ilk doğumda n sonra bendede hafif kaçırma oluyordu kas çalışmasıyla geçiyor ama bu durum korkma şimdilik
Şimdi çok taze diye korkuyorsunuz iyikeşecwk mi iyileşse nasıl olur eskisi gibi olurmu makat kısmını bilmiyorum ama benimde çok dikişim olmuştu bacağıma doğru ve ben hiçbirşey giyemiyordum altıma yırttım hep iç çamaşırlarımı ped takamıyordum bacağım cayır cayır yanıyordu ama sonra hiçbişeyim kalmadı gerçekten izi bile seçilmiyor eskisinden hiçbir fark kalmadı inşallah sizinkilerde düzelecektir şimdi acısı vs korkutur ama geçecek inşallah

Bende seninle aynı durumdayım kimseyi etkilemek istemediğim için anlatmadım ama gerçekten travma oldu doğum bana ama merak etme her gün biraz daha rahatlıyorum seninde acın hafifleyecektir. Birde arkadaşlar sarı kantaron yağı önerdiler onu alıp deneyeceğim

Çok geçmiş olsun, evet sarı kantaron yağı yaraların iyileşmesinde oldukça etkili, benjm de doktorum onu önermişti dikisime kullanmak için.

Ayy canım benım cok tesekkur ederım.toparlanmaya basladım cok sukur bas agrısıda bırden kesıldı ama aşırı şiddetliydi,sipnal olacak olan arkadaslar hazırlıklı olsun uzulmesın sakın her zorlugun bır bıtısı var.soracagım seylerı hemen soruyorumilk olarak sarılıgı 13 ten 9 a düşmüş,bidaha kontrole goturmeme gerek varmı kendılıgınden gecermı artık?
İkinci olarak doktor yebı dogan bebek üşür evi sı ak tutun dedı termostatı 26 da tutuyoruz çok mu fazla kaçta tutmalıyız?
Üçüncü olarakta geceleri hep bırımız uyanık kalıyoruz genelde kusarsa dıye bı korku var ıcımde,oyle bısey olsa duyarmıyız yoksa sessızmı olur boyle beklemeye gerek varmı?acemılık kötü bişey,hele bıde hastalandırınca sımdı herseyı dusunuyorum

Ayy sen dogummu yaptınn ipektoşumm benımmcok mutlu oldumm,omzum benımde cok agrımıstı 3 gun yatamadım bıle saplanmalı agrıyordu,gecıyor ipektosum gecıyor,saglıkla buyut ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…