- 24 Temmuz 2024
- 177
- 500
- 18
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.141
Baya şiddetliydi hepsi, ayaktayken yürümemi engelleyecek derecede bel ve kasık ağrısıyla beraber oldu kasılmalar ama şu an arası açıldı kasılmalarınŞiddeti nasıl seni ele geçiriyor gibimi
Aynı şeyleri yaşadım kuzum biliyor musun zangır zangır titredim kendime hakim asla olamadım hemşireler ısıtıcı getirdiler yeşil bir şey örttüler üstüme ısıtıcının borusunu verdiler bana valla Allah bin razı olsun o günkü nöbetçi anestezi ekibinden herkes dört döndü etrafımda omuz da geçer inşallah çok pis vuruyor günde 3 tane ağrı kesici kullanıyorum bu arada eşine de çok geçmiş olsun ay tam zamanına denk gelmiş hemde minik bir çocukla ikinci sezeryan gerçekten çok zor kolaylıklar diliyorum daha iyisin ama çok şükür değil miBenim mesajlarımı hatırlarsan aynı omuz kemiği ağrısı bende de vardı kuzum. Bana gazdan kaynaklı olduğunu söyledi hemşire. Sezaryen sonrası gaz sancısı omuza vururmuş. Duyunca çok şaşırdım. İkinci sezaryen bence de zor. İlk sezaryenim de vajinal doğum yapanlardan bile daha iyiydim ben. Annem nazara gelirim diye korkuyordu. Bu sezaryende ben de çok zorlandım. Kendini sıcak tut, ayağından çorabını patiğini, sırtından yeleğini eksik etme, gaz yapan şeylerden uzak dur. Ve o ağrıyan bölgeye sıcak havlu koy. Hastanede ısıtılmış ameliyat örtülerinden getirdiler omzum için. O kadar iyi geldi ki. Hâlâ beni düşünen hemşirelere dua ediyorum. Allah onlardan razı olsun.
Canım sağ emzirmeden önce birazını hemde süt saklama poşetine koyup buzlukta saklarsın hemde miktarı azalır bebişin daha rahat emerBebikom emerken birden sütü geri kusuyor burnundan falan da, şimdi elimle sağar gibi yaptım fışkırdı resmen, bunun iyi bir şey olduğunu sanmıyorum HELP ne yapsam normale döner, ek takviye vs kullanmiyorum dicem ondan oldu ama çocuk icemiyor yani bugün oldu birden anlamadim. Verdim iki dk gecmeden agzindan burnundan çıktı iki dk mola bidaha verdim yine aynı oldu. Bana pek normal gelmedi bu bi de nefes nefese içiyor sütü napsak düzene girer
Kizlar arastirmalarima gore spinal olanlar o igne yapilirken hic hareket etmemelilermis yattiginda da kafasini oynatmamaliymis robot gibi dumduz kalmaliymis basimiz sonrasinda da sutsuz 3 bardak nescafe, filtre vb. Bol su
Canım ben suni sancı aldıktan sonra alındım sezeryana, sancılarım 2dk da bir geliyordu resmen kıvranıyordum. Herkes bu niye bçyle nesi var bunun diye bakıyordu ben ameliyathaneye giderken.Kesinlikle doğru ama anestezi doktoru da çok iyi olmalı. Anestezi doktorunun iğneyi yaparken, asistanlara kullandığı şu cümlesini çok iyi hatırlıyorum "aman arkadaşlar iyi tutun" Ben de hiç hareket etmedim. Sıvı alımı başladığı saat filtre kahve içmeye başladım. Ama yatakta çok hareket ettim. Şükür hiç baş ağrım olmadı spinale bağlı.
Beş dakika bile değildi arası resmen düzenli sancım vardı ama ne olduysa yok oldu . Akşam sıcacık bi duş aldım tek yaptığım o ilerletmesi gerekirken tüm kasları gevşetip rahatlattıAy doğurdun diye düşündüm ama kaybolmuş sancılar demek
Devam etseydi şimdi ye doğarlardı yaa niye bu sancılar geri kayboluyorgerçi bende o bile yok gelen giden yok sıradan ağrılarım var tabi doğum sancısı olmadığına emin olduğum
Bazı kadınlara sıcak su iyi gelmezmiş öyle duymuştumBeş dakika bile değildi arası resmen düzenli sancım vardı ama ne olduysa yok oldu . Akşam sıcacık bi duş aldım tek yaptığım o ilerletmesi gerekirken tüm kasları gevşetip rahatlattı
Ay gerçekten mi ben önceki doğumumda eşim su tutmuştu belime falan hiçbir etkisi olmamıştı o yüzden mi acabaBazı kadınlara sıcak su iyi gelmezmiş öyle duymuştum
Merhaba nasıl oldunuz. Ben doğumda makatima kadar yırtıldım. Hem içerden hem dışarıdan bursuru dikiş attılar. Kaslarım yırtılmış. Makatimda yittiklar var. Nasıl iyilesecegim bilmiyorumKızlar bide ben dünden beri idrarimi tutamıyorum kendiliginden akiyornormal dogumdan sonra olabilen biseymis gecer dediler ama bende ekstra dikisler oldgu icin gecmezse diye korkuyorum acikcasi
dogum yaptinzmi çok merak ediyorum bende ayni durumdayimBulantım çok arada hafif oluyor. 1 haftadır kasık ve bel ağrılarım var, karnımda bir şeyler patlıyor sanki öyle bir histi her an regl olacakmışım gibi hissediyorum hâlâ sancılarım devam ediyor
Ah canim seni anliyorumMerhaba nasıl oldunuz. Ben doğumda makatima kadar yırtıldım. Hem içerden hem dışarıdan bursuru dikiş attılar. Kaslarım yırtılmış. Makatimda yittiklar var. Nasıl iyilesecegim bilmiyorumhergun buralara girip bir umut atıyorum. Benim gibi bu durumu yaşayıp iyileşen varmi diye (
Olabilir bence banada çok iyi gelmiyor sanki kiminin sancısını bile hızlandırıyorAy gerçekten mi ben önceki doğumumda eşim su tutmuştu belime falan hiçbir etkisi olmamıştı o yüzden mi acaba
Sezeryan değil miydi çatı muayenesi neden yaptılarDayanırsa 17mart canımm inşallah
Yok şu an olmadı inşallah olmaz. Ben biraz pimpirikliyim de
Benimde ole oldu. Aksam dus almistim. Gece sancim artmis ve hastaneye gitmistimOlabilir bence banada çok iyi gelmiyor sanki kiminin sancısını bile hızlandırıyor
Kontrolun ne zaman cnm. Bide benim sol bacagima bi igne yaptilar dogum esnasinda. O neydiki acepBana yazdıkları ilaç bitti ya 5 günlük vermişler nsbdjdndjd napacuk iyileştirme etkisi varsa eğer bugün içmedim bittiği için ve diğerleri değil de sağ bacaagimdaki epizyo dikişi aciyosürtünmeden kaynaklı galiba ne güzel yuruyodum yavaş yavaş kesin o ilacın etkisi vardı ya
Şuan ben öyleyim ya arada kendi gidiyor baskıdanmı nedir anlamadım gidiyorum wc ye kendi isteğimle bişey gelmiyor yanıyor ancak belki ilk doğumdan dolayımı böyle oldu bilmiyorum aklıma gelmiyor deil ilk doğumda n sonra bendede hafif kaçırma oluyordu kas çalışmasıyla geçiyor ama bu durum korkma şimdilikKızlar bide ben dünden beri idrarimi tutamıyorum kendiliginden akiyornormal dogumdan sonra olabilen biseymis gecer dediler ama bende ekstra dikisler oldgu icin gecmezse diye korkuyorum acikcasi
Şimdi çok taze diye korkuyorsunuz iyikeşecwk mi iyileşse nasıl olur eskisi gibi olurmu makat kısmını bilmiyorum ama benimde çok dikişim olmuştu bacağıma doğru ve ben hiçbirşey giyemiyordum altıma yırttım hep iç çamaşırlarımı ped takamıyordum bacağım cayır cayır yanıyordu ama sonra hiçbişeyim kalmadı gerçekten izi bile seçilmiyor eskisinden hiçbir fark kalmadı inşallah sizinkilerde düzelecektir şimdi acısı vs korkutur ama geçecek inşallahMerhaba nasıl oldunuz. Ben doğumda makatima kadar yırtıldım. Hem içerden hem dışarıdan bursuru dikiş attılar. Kaslarım yırtılmış. Makatimda yittiklar var. Nasıl iyilesecegim bilmiyorumhergun buralara girip bir umut atıyorum. Benim gibi bu durumu yaşayıp iyileşen varmi diye (
Bende seninle aynı durumdayım kimseyi etkilemek istemediğim için anlatmadım ama gerçekten travma oldu doğum banaMerhaba nasıl oldunuz. Ben doğumda makatima kadar yırtıldım. Hem içerden hem dışarıdan bursuru dikiş attılar. Kaslarım yırtılmış. Makatimda yittiklar var. Nasıl iyilesecegim bilmiyorumhergun buralara girip bir umut atıyorum. Benim gibi bu durumu yaşayıp iyileşen varmi diye (
Çok geçmiş olsun, evet sarı kantaron yağı yaraların iyileşmesinde oldukça etkili, benjm de doktorum onu önermişti dikisime kullanmak için.Bende seninle aynı durumdayım kimseyi etkilemek istemediğim için anlatmadım ama gerçekten travma oldu doğum banaama merak etme her gün biraz daha rahatlıyorum seninde acın hafifleyecektir. Birde arkadaşlar sarı kantaron yağı önerdiler onu alıp deneyeceğim
Ayy canım benım cok tesekkur ederım.toparlanmaya basladım cok sukur bas agrısıda bırden kesıldı ama aşırı şiddetliydi,sipnal olacak olan arkadaslar hazırlıklı olsun uzulmesın sakın her zorlugun bır bıtısı var.soracagım seylerı hemen soruyorumCnm bnım gecmiş olsun, zorlu bi durum olmuş bu yuzden stres olmamak için genel atestezi aldım bılıyosun. Neyseki saglıklı bebişin dunya ya gelmiş. Senı merak ettık. Nasılsın bebişin nasıl, soracagım şeyler varsa sorabilirsin cnm
Ayy sen dogummu yaptınn ipektoşumm benımmAynı şeyleri yaşadım kuzum biliyor musun zangır zangır titredim kendime hakim asla olamadım hemşireler ısıtıcı getirdiler yeşil bir şey örttüler üstüme ısıtıcının borusunu verdiler bana valla Allah bin razı olsun o günkü nöbetçi anestezi ekibinden herkes dört döndü etrafımda omuz da geçer inşallah çok pis vuruyor günde 3 tane ağrı kesici kullanıyorum bu arada eşine de çok geçmiş olsun ay tam zamanına denk gelmiş hemde minik bir çocukla ikinci sezeryan gerçekten çok zor kolaylıklar diliyorum daha iyisin ama çok şükür değil miBiz de toparlanmaya başlıyoruz inşallah düne göre bir tık daha iyiyim çok şükür ağrı kesiciler en azından etki etmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?