- 24 Temmuz 2024
- 161
- 470
- 18
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.801
Karnınızın tamamında hissediyorsunuz aynı sertliği tek bir noktada olmuyorBebeğin ara ara yaptığı hareket mi acaba bende de oluyor sanki kolu bacağı poposu mu neresiyse onu diretiyormuş gibi oluyor bazen o mu acaba
Ben bebek hareketleriyle karıştırıyor da olabilirim. Dediğiniz de oluyor sanırım ama çok nadir sanki sanırım biraz daha zaman varKarnınızın tamamında hissediyorsunuz aynı sertliği tek bir noktada olmuyor
Ay adam bekliyordu bizden böyle bir atak ilk gebeliğimden tecrübeli olduğu içinCanım çok sevindim senin adınaBen hala uyumadım, insanlar o sırada bebeğini kucağına almış. Minnoş’un sağlıcakla büyüsün İnşallah Suyun geldiğinde sancı vs beklemeden iyi ki gitmişsin hastaneye ve doktoruna helal olsun o saatte telefona cevap verdiyse
Oy beybi nasıl unuttum arada kalmış çok özür diliyorumAtma bu zehirli okuburaya ne yaziyorsam ertesi günü bulmadan yaşanıyor. Yani mide yanmasi dahil vücut kendini hazırlıyor bence de çünkü aşırı uykusuzum ve uyuyamam gece gündüz uyuyabildiginiz her an uyuyun snnsnsnsks
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımHoş gelmiş miniğin bak yine kendisi seçti tarihini
Beni unuttun djdbhdjhdjdjjd bebikomu emzirirken dedim bakim doğurmuş mu napmiş sbxjsndks olsun bugün senin doğum günün o yüzden canın sağolsun
Günaydın canim, bu bahsettigin ağrılar açılmayı tetikliyorsa bir fikrim var. Benim geceleri son haftalar hep kasık bel ağrısı olurdu hatta bazen kasılma açısına uyaniyordum ama fark etmemişim 14 ünde kontrolde fark edildi kasilmalar ve 3cm açıklık. Yani bu dedikleri agrilarin olayı bu sanirim. Gündüz de aksi gibi ne kasılma ne ağrı kalıyordu garip bir şekilde. Doğumlar da genel olarak gece oluyor salgılanan hormon yüzünden diye okumuştum. Bol bol sıcak suya gir(kaynar olmasın ama baya sıcak olsun hem kas gevşetici etkisi var hem rahatlatir, açılmaya etkisi olur diyorlar), hurmaya dikkat et ben çok yedim 10 günde 800 gram almış karnimda ndbxbdbd vajinal doğum dusunuyorsan diye söylüyorumsu içsen yariyor çünkü bebeğe son haftalar. Genel belirtiler bu agri ve sancilardi. Tabi herkesin de değişiyor işte
Oy canım Funda kuşum çok teşekkür ediyorum benimkiler başına buyruk teyzesi kendileri seçiyorlar günlerini anneyi rahat ettirmek hiç yokBebişim ben de yazmıştım ama yoğun telaştan görmedin sanırımhayırlı olsun gözün aydın olsun İpek hanım kendi gelmeye karar verdi annesi Allah analı babalı büyütsün kuzum benim gözün aydın olsun
Oy ya canım haber verdiğin için çok sağol aklımKızlar kızlar günaydınpapatya113 papatyam yazmış bana şükürler olsun. Size haber vermemi istedi. Kötüyüm dedi kendisini ertesi gün taburcu etmişler ama bebeğini yoğun bakıma almışlar. Bir haftadır bebeğime hasretim dedi.Dua edelim kızlar papatyam ve bebeği için iyi olup kendine geldiğinde bizlere yazacağını söyledi.
Evet kuzum geldi benim kuzumda cok şükür iyiyiz benimde ikinci sezeryan olduğu için zorlandım ağrım sızım çok fena var ama toparlıcaz inşallahYaa ipeksi doğurdun mu
Maaşallah severim senin pamuk kızını. Allah analı babalı büyütsün canım. Sağlığınız sıhhatiniz iyi mi?
Amin inşallah canım çok teşekkür ediyorumOhh minik kuşgözünüz aydın sağlıklı huzurlu mutlu bir ömrü olsun inşallah
Amin canım benim çok sağolAllah anali babali saglikla büyümeyi nasip etsin insallah canim gecmis olsun
Oy canım çok teşekkür ediyorum parlatan gecem amin hepimizin inşallahCanım maşallah biranda olmuş bitmiş ve kavuşmuşsun. Bir ömür güzel bir hayatı olsun pıtırcığın
Sağol canım benim o gece tam 38+0 olduk saat 00:00 o geçinceHayırlı olsun iki gün önce gelmeyi kendi seçti demektam olarak kaçıncı haftandı yakındık sankii
Canım adaşım çok teşekkür ediyorum seni bekliyorum artık heyecanla zamanı gelince sağlıcakla gelsin inşallah kuzucuk egetoş
Amin canım sağolasınHayırlı olsunAllah analı babalı büyütsün
Kizlar beni okuduklarim korkutuyor spinal anestezi olup cok bas agrisi yasayan var mi?
Lansinoh uzeri gumus kapak yapiyorum ben, bir de meme icin soguk kompressim var, dondurucuda duruyor hep o, bazen onu da uzerine koyup oyle yatiyorum. Soguk sanki acisini aliyor gibime geliyor.Ya kızlar bu göğüs ucu yaralarına tavsiyesi olan var mı mahvoldu birtanesiçok canım acıyor
Duzenlimi oluyor peki. Kaç dk da bir geliyorGece 1 buçuktan beri kasılmam var kızlar hala daha devam ediyor ve vajinaya bıçak saplanması gibi hissim var hayırlısı diyorum bu gün enteresan bi gün kasılma sayarı açtım hastane ye git uyarısı verdi
CanımKızlarpapatya113 papatyam tekrar yazdı bana. Kızlara söyle benim için dua çok etsinler dedi. Çok yıpratıcı bir süreç yaşamış maalesef çok üzgün. Bugün çıkmamış bebeği ama yarın çıkartacaklarmış bebeğini aksilik olmazsa. Arkadaşımız için çok dua edelim
Ay hadi sağlıcakla geliyor mu gelmekte olanGece 1 buçuktan beri kasılmam var kızlar hala daha devam ediyor ve vajinaya bıçak saplanması gibi hissim var hayırlısı diyorum bu gün enteresan bi gün kasılma sayarı açtım hastane ye git uyarısı verdi
Lansinoh sonrası bebek emmek istediğinde yıkamak gerekiyor mu pekiLansinoh uzeri gumus kapak yapiyorum ben, bir de meme icin soguk kompressim var, dondurucuda duruyor hep o, bazen onu da uzerine koyup oyle yatiyorum. Soguk sanki acisini aliyor gibime geliyor.
Bebişi yoğun bakımdaymış ama çıkacak yazmışlardı sanırım yanlış hatırlamıyorsamPapatyaya ne oldu en son haber bekliyorduk sonrasina dahil olamadim
Yok, gerekmiyor. Ben peceteyle siliyorum yine ama ona da gerek yokmus.Lansinoh sonrası bebek emmek istediğinde yıkamak gerekiyor mu peki
Hadi yaaBebişi yoğun bakımdaymış ama çıkacak yazmışlardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Ya kızlar bu göğüs ucu yaralarına tavsiyesi olan var mı mahvoldu birtanesiçok canım acıyor
Kesinlikle öyle ilk çocuğumdan tecrübeliyim. Doğsun doğsun diyoruz ama asıl olay doğduktan sonra başlıyor. Annelik ömür boyu kaygılı olmak demek benim için. O iyi olsun, ona bir şey olmasın, gözümün önünde olsun tamam içim rahat olsun. Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hayırlı ömürler nasip etsinKendimi katarak söyleyeyim doğsun doğsun diyoruz asıl macera doğduktan sonra başlıyor cidden dünyanın en büyük nimeti bence evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almak rsmen geri kalan herşey boş heleki lohusa iken en küçük bı aksilik bile insanın gozunde büyüyor inşallah arkadasimizda geri kalan arkadaslarda sağlıklı bir şekilde çocuğuna kavuşur geri kalan herşey unutuluyor bir şekilde.
O sancıların da geçer inşallah ipektoşum bir an önce amiiiiinnnnAmin canım sağolasın
fnd_50 Ben yaşamadım canımlar çok şükür sonrasında bol bol Türk kahvesi ya da filtre kahve öneriyorlar bir kere içtim sadece bende ağrı olmadı şükür ameliyat yerlerim sancıyor
E elektroforez canım benim arada senin yorumunu da gördüm alıntılayamadım sanki çok teşekkür ediyorum bizde kavuştuk çok şükür
İnşallah unuttuğum kişi yoktur
Benim doktorum yönlendirdi kendisine gittiğim hastanenin ek binasına geliyormuş salı ve cuma günleri ayın 14 üne randevu ayarlandı inşallah güzel haberlerle karşılaşırız hayırlısı olsunEvet çok memnun kaldım Dr Ali Gedikbaşı çok ilgili bir dr her seye detaylıca defalarca bakıyor, bakarken bilgi veriyor haberdar ediyor şu an kaburgalarını sayıyorum şu an kalbine bakıyorum şu şöyle bu böyle diye güven veriyor çok iyi bir doktor .Yeri şişlide orda muayenehanesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?