Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ayy jinekologa bak seeen sen yurt disindaydin dimi tabi orda farkli hersey

Ayy jinekologa bak seeen sen yurt disindaydin dimi tabi orda farkli hersey
Evet çok farklı. Hala NST ye bağlamadılar bir kere bile. Özel hastanelerde doğum yapılmıyor yasak, ben de özelden jinekolog ile yürüttüğüm için ultrason da orada ama NST cihazları yok. Çok garip bir de buradakiler Allah’a emanet doğum yapıyorlar. Kilosunu bile bilmeden çatır çatır doğuruyorlar

Aaa evet baya farkliymis ozaman buranin gozunu seveyim

Canim kızlar benn geldimmm, sonunda fırsat bulabildim, kimler doğurdu neler oldu takip edemedim umarım hepiniz çok iyisinizdir. Doğumdan önce hep buraya gelip güzel haberler vermenin hayalini kuruyordum çok şükür gerçek oldu. Bebeğim yanımda uyuyor 3 günlük daha bende size güzel haberleri vereyim dedim. Çok zor bir hamilelik geçirdim kendimce, herseyi dert edindim doğum zamanında da sezeryana bir girişim bir cikisim var sormayın tüm hastaneyi ayağa kaldırdım sinir stres vs. Vs. Hiç birine gerek yokmuş aslında çok sakin olmak gerekirmiş ben kendime hep zarar vermişim stres korku yaşayarak benim gibi olan varsa asla kendine bu işkenceyi yaşatmasın, herseyin çok güzel olacağına inanın ve tüm olumsuzlukları geride bırakın. Sezeryan doğum hakkında yada emzirme sureci hakkinda ( sütüm gelmedi ve bir cok yola başvurdugum icin tecrübelendim sanki ) sorunuz olursa sorabilirsiniz ben genel anestezi oldum ve memnun kaldım, ameliyat sonrası süreçler vs. Sormak istediğiniz herseyi sorabilirsiniz

Bilmiyorum ama devlette sezeryan için çok fazla bekliyorlar diye duydum hep . En son çare gibi bişey yani önce kesinlikle normal deniyorlarmış

Canım doğumunun iyi geçmesine çok sevindim güzel deneyim olmuş sonu da güzel olmuş. Doğum öncesi stresi sıkıntıyı kafana takma illa ki oluyor çünkü insan bilmediği bir şeye adım atıyor ve bunu ilk kez deneyimleyecek olmanın verdiği heyecanı yaşıyor. Çok şükür güzelce atlatmışsın. Dünyanın en güzel mucizesi de yanında. Sağlıkla Allah analı babalı büyütsün inşallah

Aynen öyle aslında hiç stres yapmaya gerek yokmuş ama işte insanın elinde değil, doğumdan sonra da aynı şekilde hersey bir şekilde yola geliyor, benim sütüm gelmedi ilk iki gün sinir krizi geçirdim halbuki sabır lazım birazcık bekleyince geldi, hiç stres yapılmasına gerek yokmuş meğerse .

Aminnnn bütün evlatlarımızı insaAllah

Gözün aydın canım. Sağlıcakla analı babalı büyütün yavrunuzu.

Seni çok iyi anlıyorum ilkinde ben de öyle olmuştum sütüm vs geç gelmişti. Ama işte annelik hemen olsun istiyor bundan sonrası daha güzel olsun inşallah

Evet mamayı unuttuk yukarda, süt de yoktu bişi yiyip uyuyamadim diye yedim falan anca o da çok acıkmış sildi süpürdü jbhjgjhgjjh böyle emerse mama almam sanırım duruma göre
Sen de kavuşursun inşallah canım böyle düşünüp üzme kendini
Ayyy Büşraaa gözün aydın. Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin İpek kuşunu Umarım iyisindir sen de
İyi olmaya çalışıyorum bacim iyi ipek kuşum amin hepimize nasip olsun inşallah
Hhjhghjjgjhhjghj ben kilosunu bilseydim özele gider gönüllü sezeryan olurdum belki bilmiyorum, ama böyle oldu nasip belki kendim seçip sezeryani secsem daha kötü olacakti insan bilemiyo nsnsjsnx doktoruna danış bence ozel zaten fikrini al bakalım ne önerecek ikisi de zor bacim veya 3. Seçenek doğurmamak akdbhshsjsjsjskdksksk
warcrew kuzu seni bütün Türkiye’nin hamişleri izledi. Maşallah Bu pozitif enerjinle influencet olsan herkese ilham versen iyi yürürsün
Nsnxjsjxndnd he valla bi yayın yapmadığım kalmıştı onu da yapmış bulundum galiba sjxbjdndjdjd ya ben kendimi kaybedersem her şey ters gider boşa stres yapmim dedim evet evde. Giderken nabzim 140 en son tansiyonum da 14 lere çıkıyordu gerginlik ve heyecandan ama biz pozitif olmazsak cevredekiler bizi pozitif yapamaz xnbxjdbxjxjd hepimiz iyi olalim

İnfuluk bana uymaz nxbxbsnsjsjd
Boyu uzundur dicem ama ne kadar uzun olabilir 60 cm olsa dağıtsan bile yine çok nsbdbdbdndnxnd bu arada devlet ise bu bahsi geçen ciddeddden dogurtuyorlar djndjsndjdjd inan yani yetenekliler bu işte ben kendim de almışım bebeğe de aldirmisim halbuki son haftaya kadar her şey normal gidiyodu jsdbjsndjsjdjdjdj
Haydeeee jdndjndkd soylim canim acilden girdin ya önce karnindan bakiyolar haftasina kilosuna baş cevresi vs, sonra açılmaya vs bakılması gerekiyor zaten hsbdjdjd bakiyolar özetle karindan ama kilosu kaçsa sezeryan derler bilmiyorum açıkçası bu sene zorluyorlar biraz hiç hoş değil niye zorluyon yani olmayacaksa ksndjdnd neyse öyle işte
Doğuran yazamıyor ama onun hastaneye geleni gideni de çok olacaktı öyle biliyorum. Çok yoğundur tahminim. İlk fırsatta yazacaktır imagination forever
Ben dogururken yazdım lütfen nsbxhdbdjdjsjksjjd
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah güzel gecmesine sevindim aynen o stresi yasamak sadece bize zarar veriyo zaten

O bebek çıkacak ahahahjajajs doktorlar da pek inisiyatifli değiller sanki. Mesela diyorum ki sancı başladığında bağırmaya başladım ve bayıltın diye yalvardım, ne yaparsınız? Diyor ki: ilk cm de zaten böyle bağırırsan direkt sezeryana alırım bana bırakmayıp bebeğimin sağlıklı doğması için inisiyatif kullanıyor musunuz, proaktif misiniz diyorum o an belli olur diyor. Ben şunu anlamıyorum ben kendimden geçmişim bayılmak üzereyken bana soracak halleri yok heralde, değil mi?

Geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza almışsınız darısı biz geri kalanlara inşallah doğumun verdiği stres diyelim yaşadıklarıniz süt için neler yaptın pompa götürdünmu peki en çok korkulan o şuan hepimizde

Seni tenzih ediyorum aşkım hahdhjdhdhjd

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini analı babalı büyütsün İnşallah Şuan nasıl hissediyorsun? Bebeğin kaç kilo doğdu? Ağrı sızın var mı?

Hepiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza insaAllah
Manuel pompa almıştım doğumdan önce, çöp oldu hiç ise yaramadı, benim hem sütüm gelmedi hemde göğüs ucum yoktu yani bebek tutamadi göğsümü hala da tutamıyor silikon uç kullanıyorum mecbur, ama sütüm gelmeyince bebek de memeyi ememeyince hemen lansinoh un elektrikli pompasını aldık pompa sütümü getirdi çok şükür bir süre pompayla sagip icirdik, yani bence doğumdan önce almayın doğumdan sonra lazım olursa hemen tedarik edilebilecek şeyler bunlar. Ama alacaksanız kesinlikle lansinoh elektrikli pompa iki kullanımdan sonra sütüm gelmeye başladı hem hızlı sağım yapıyor hemde sütün artmasını sağlıyor

Kız 1cmde ne bayiliyon ksndjnsjdnd 9 cm de oldun mesela ikinmiyosun geri cekiyosun kendini örnek veriyorum açılma tam aslında ama sen strese girdin bebiş girdi bu durumda devlet sezeryana goturuyor o an, bi kadın diğer yatış yaptığım yerde ikinmadi bagiriyodu sadece stres işin içine girdi herhalde sezeryana ucurdular düşün ksndkdjdkdj

Bi de sancı suni ise bagirirsin diye düşünüyorum ben kendi sancinsa oek sanmıyorum bayiltin diyecegini 5-6 dediklerinden sonra çektiğim sancılar aşırı gelmisti bana cidden sanirim 5-8 arası insani zorluyor en çok. kendi kendime neden ozele gitmedim en azından prenses doğum olurdu diyodum sürekli hemde sjbdjsjdjddjjdjdjd sonra birden pıt bu sancı yerini cidddi diyorum ıkınma isteğine bıraktı evet o da zor ama ikinma muhabbeti başladığı an geldiler zaten ebeler su patladı vs derken yarım saate doğdu (düşün benimki zor olmasına rağmen yarim saat) sıkıntı etme kendine bu kadar güzel düşünelim güzel şeyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…