- 2 Ekim 2022
- 1.616
- 2.143
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.801
Ayy jinekologa bak seeenBen de bunu merak ediyorum. Aslında bakmaları çok önemli, bebeğin pozisyonu falan değişebilir sonuçta. Kilosu da.
Bizim burada jinekolog ve ultrasoncu farklı kişiler; dolayısı ile jinekolog ultrasona bakmadan kafasını vs nerede olduğunu hissediyor, şöyle kafasını tuttu çocuğumun ödüm patladıbak burada kafası burada totosu burada ayakları diyor bir de
Evet çok farklı. Hala NST ye bağlamadılar bir kere bile. Özel hastanelerde doğum yapılmıyor yasak, ben de özelden jinekolog ile yürüttüğüm için ultrason da orada ama NST cihazları yok. Çok garipAyy jinekologa bak seeensen yurt disindaydin dimi tabi orda farkli hersey
Aaa evet baya farkliymis ozaman buranin gozunu seveyimEvet çok farklı. Hala NST ye bağlamadılar bir kere bile. Özel hastanelerde doğum yapılmıyor yasak, ben de özelden jinekolog ile yürüttüğüm için ultrason da orada ama NST cihazları yok. Çok garipbir de buradakiler Allah’a emanet doğum yapıyorlar. Kilosunu bile bilmeden çatır çatır doğuruyorlar
Doğuran yazamıyorimagination forever canım nasılsın? Kendini iyi hissedince yaz bize.
nst’ye de sürekli almıyorlar kotası varmış onun da, Dr gerekli gördüğü zaman alıyormuş nst’yeİnşallah tez vakitte acısız atlatırsın canım stres yapma hiç dualarimiz seninle
Bilmiyorum ama devlette sezeryan için çok fazla bekliyorlar diye duydum hep . En son çare gibi bişey yani önce kesinlikle normal deniyorlarmışBu hafta kontrolle gitmistim acaba kac kilo oldu die korkaarak sordum doktoradoktorda dedi bu seferki cihaz eski kiloyu gostermiyor dedi. Yani suan bellirsizlik icinde kilosu . Acaba devlette dooguma almadan once kilosuna bakiolar mi yoksa bakmadan dogurtuyorlar mi
Canım doğumunun iyi geçmesine çok sevindimCanim kızlar benn geldimmm, sonunda fırsat bulabildim, kimler doğurdu neler oldu takip edemedim umarım hepiniz çok iyisinizdir. Doğumdan önce hep buraya gelip güzel haberler vermenin hayalini kuruyordum çok şükür gerçek oldu. Bebeğim yanımda uyuyor 3 günlük dahabende size güzel haberleri vereyim dedim. Çok zor bir hamilelik geçirdim kendimce, herseyi dert edindim doğum zamanında da sezeryana bir girişim bir cikisim var sormayın tüm hastaneyi ayağa kaldırdım sinir stres vs. Vs. Hiç birine gerek yokmuş aslında çok sakin olmak gerekirmiş ben kendime hep zarar vermişim stres korku yaşayarak benim gibi olan varsa asla kendine bu işkenceyi yaşatmasın, herseyin çok güzel olacağına inanın ve tüm olumsuzlukları geride bırakın. Sezeryan doğum hakkında sorunuz olursa sorabilirsiniz ben genel anestezi oldum ve memnun kaldım, ameliyat sonrası süreçler vs. Sormak istediğiniz herseyi sorabilirsiniz
Aynen öyle aslında hiç stres yapmaya gerek yokmuş ama işte insanın elinde değil, doğumdan sonra da aynı şekilde hersey bir şekilde yola geliyor, benim sütüm gelmedi ilk iki gün sinir krizi geçirdimCanım doğumunun iyi geçmesine çok sevindimgüzel deneyim olmuş sonu da güzel olmuş. Doğum öncesi stresi sıkıntıyı kafana takma illa ki oluyor çünkü insan bilmediği bir şeye adım atıyor ve bunu ilk kez deneyimleyecek olmanın verdiği heyecanı yaşıyor. Çok şükür güzelce atlatmışsın. Dünyanın en güzel mucizesi de yanında. Sağlıkla Allah analı babalı büyütsün inşallah
İnşallah hayırlı haberlerle dönerlerYok en son doğum yaptığı gün 03.52 de girmişti hala girmedi sürekli profiline bakıyorum. @papatya113
@Floweers da aynı şekilde hala girmedi ikisi
Gözün aydın canım. Sağlıcakla analı babalı büyütün yavrunuzu.Aynen öyle aslında hiç stres yapmaya gerek yokmuş ama işte insanın elinde değil, doğumdan sonra da aynı şekilde hersey bir şekilde yola geliyor, benim sütüm gelmedi ilk iki gün sinir krizi geçirdimhalbuki sabır lazım birazcık bekleyince geldi, hiç stres yapılmasına gerek yokmuş meğerse .
Aminnnn bütün evlatlarımızı insaAllah
Seni çok iyi anlıyorum ilkinde ben de öyle olmuştum sütüm vs geç gelmişti. Ama işte annelik hemen olsun istiyorAynen öyle aslında hiç stres yapmaya gerek yokmuş ama işte insanın elinde değil, doğumdan sonra da aynı şekilde hersey bir şekilde yola geliyor, benim sütüm gelmedi ilk iki gün sinir krizi geçirdimhalbuki sabır lazım birazcık bekleyince geldi, hiç stres yapılmasına gerek yokmuş meğerse .
Aminnnn bütün evlatlarımızı insaAllah
Evet mamayı unuttuk yukarda, süt de yoktu bişi yiyip uyuyamadim diye yedim falan anca o da çok acıkmış sildi süpürdü jbhjgjhgjjhHayırlı olsun bebişin canım korkma zaten ilk gunler çok az bı süt var belki mercimek tanesi kadar filan o da sarı renk her bebek çıkışta kilo verir eve geçince düzeniniz oturacak iri bebekler daha hevesli oluyor emmeye
Sen de kavuşursun inşallah canım böyle düşünüp üzme kendiniBeni alttan da defalarca muayene ettiler, devlet hastanesindeyim şu an.. ilk geldiğimde gece 4’te 1 cm açıklık var dediler, sabah 8’de 2 cm olmuş. Ama şu an ne bir sancı ne başka bir şeysuni sancı istemiyorum ama pilates hareketleriyle açılma olursa diye zorluyorum kendimi nst’de sancılar çıkıyor ama ben yine de çok şiddetli hissetmiyorum.. odada 3 kişiyiz, 2’si kavuştu prenseslere ben kaldım
Ayyy Büşraaa gözün aydın. Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin İpek kuşunuUmarım iyisindir sen de
Hhjhghjjgjhhjghj ben kilosunu bilseydim özele gider gönüllü sezeryan olurdum belki bilmiyorum, ama böyle oldu nasip belki kendim seçip sezeryani secsem daha kötü olacakti insan bilemiyo nsnsjsnx doktoruna danış bence ozel zaten fikrini al bakalım ne önerecekAy ben deee , hangi ara bu kadar alıyorlar. Çok da yemiyorumhamur normalde de sevmem. Tatlı desen meyve ancak. Ne yapacaz? Bu karar aşamasında hep ikilimde kaldım. İstediğim doktor başka hastaneye geçmiş, yeni hastanesini beğenmiyorum. Haydi bunu kabullendim, bu zamana kadar sezeryan çok düşünmüyordum, e bu bebekler 4 ün üzerinde olursa nasıl doğuracaz hep ikilemdeyim
Nsnxjsjxndnd he valla bi yayın yapmadığım kalmıştı onu da yapmış bulundum galiba sjxbjdndjdjd ya ben kendimi kaybedersem her şey ters gider boşa stres yapmim dedim evet evde. Giderken nabzim 140 en son tansiyonum da 14 lere çıkıyordu gerginlik ve heyecandan ama biz pozitif olmazsak cevredekiler bizi pozitif yapamaz xnbxjdbxjxjd hepimiz iyi olalimwarcrew kuzu seni bütün Türkiye’nin hamişleri izledi. Maşallah Bu pozitif enerjinle influencet olsan herkese ilham versen iyi yürürsün
Boyu uzundur dicem ama ne kadar uzun olabilir 60 cm olsa dağıtsan bile yine çok nsbdbdbdndnxnd bu arada devlet ise bu bahsi geçen ciddeddden dogurtuyorlar djndjsndjdjd inan yaniAynen cnm yaa korkutuyor beni bu kilo konusuben tatli hamur isi baya yiorum valla ama kendim cok kilo almadim bebege gidiyor heralde kilo. Ogun hastanede hemsireyle konusuyordum. Dedim 4un ustunde olursa nasil dogurcam korkuyorum dedim. Korkma daha gecen gun 5 kilo dogurttuk diyor. Abowww dedim
Haydeeee jdndjndkd soylim canim acilden girdin ya önce karnindan bakiyolar haftasina kilosuna baş cevresi vs, sonra açılmaya vs bakılması gerekiyor zaten hsbdjdjd bakiyolar özetle karindanBu hafta kontrolle gitmistim acaba kac kilo oldu die korkaarak sordum doktoradoktorda dedi bu seferki cihaz eski kiloyu gostermiyor dedi. Yani suan bellirsizlik icinde kilosu . Acaba devlette dooguma almadan once kilosuna bakiolar mi yoksa bakmadan dogurtuyorlar mi
Ben dogururken yazdım lütfen nsbxhdbdjdjsjksjjdDoğuran yazamıyorama onun hastaneye geleni gideni de çok olacaktı öyle biliyorum. Çok yoğundur tahminim. İlk fırsatta yazacaktır imagination forever
Hayırlı olsun canımCanim kızlar benn geldimmm, sonunda fırsat bulabildim, kimler doğurdu neler oldu takip edemedim umarım hepiniz çok iyisinizdir. Doğumdan önce hep buraya gelip güzel haberler vermenin hayalini kuruyordum çok şükür gerçek oldu. Bebeğim yanımda uyuyor 3 günlük dahabende size güzel haberleri vereyim dedim. Çok zor bir hamilelik geçirdim kendimce, herseyi dert edindim doğum zamanında da sezeryana bir girişim bir cikisim var sormayın tüm hastaneyi ayağa kaldırdım sinir stres vs. Vs. Hiç birine gerek yokmuş aslında çok sakin olmak gerekirmiş ben kendime hep zarar vermişim stres korku yaşayarak benim gibi olan varsa asla kendine bu işkenceyi yaşatmasın, herseyin çok güzel olacağına inanın ve tüm olumsuzlukları geride bırakın. Sezeryan doğum hakkında yada emzirme sureci hakkinda ( sütüm gelmedi ve bir cok yola başvurdugum icin tecrübelendim sanki ) sorunuz olursa sorabilirsiniz ben genel anestezi oldum ve memnun kaldım, ameliyat sonrası süreçler vs. Sormak istediğiniz herseyi sorabilirsiniz
O bebek çıkacak ahahahjajajsEvet mamayı unuttuk yukarda, süt de yoktu bişi yiyip uyuyamadim diye yedim falan anca o da çok acıkmış sildi süpürdü jbhjgjhgjjhböyle emerse mama almam sanırım duruma göre
Sen de kavuşursun inşallah canım böyle düşünüp üzme kendini
İyi olmaya çalışıyorum bacim iyi ipek kuşum amin hepimize nasip olsun inşallah
Hhjhghjjgjhhjghj ben kilosunu bilseydim özele gider gönüllü sezeryan olurdum belki bilmiyorum, ama böyle oldu nasip belki kendim seçip sezeryani secsem daha kötü olacakti insan bilemiyo nsnsjsnx doktoruna danış bence ozel zaten fikrini al bakalım ne önerecekikisi de zor bacim veya 3. Seçenek doğurmamak akdbhshsjsjsjskdksksk
Nsnxjsjxndnd he valla bi yayın yapmadığım kalmıştı onu da yapmış bulundum galiba sjxbjdndjdjd ya ben kendimi kaybedersem her şey ters gider boşa stres yapmim dedim evet evde. Giderken nabzim 140 en son tansiyonum da 14 lere çıkıyordu gerginlik ve heyecandan ama biz pozitif olmazsak cevredekiler bizi pozitif yapamaz xnbxjdbxjxjd hepimiz iyi olalim
İnfuluk bana uymaz nxbxbsnsjsjd
Boyu uzundur dicem ama ne kadar uzun olabilir 60 cm olsa dağıtsan bile yine çok nsbdbdbdndnxnd bu arada devlet ise bu bahsi geçen ciddeddden dogurtuyorlar djndjsndjdjd inan yaniyetenekliler bu işte ben kendim de almışım bebeğe de aldirmisim halbuki son haftaya kadar her şey normal gidiyodu jsdbjsndjsjdjdjdj
Haydeeee jdndjndkd soylim canim acilden girdin ya önce karnindan bakiyolar haftasina kilosuna baş cevresi vs, sonra açılmaya vs bakılması gerekiyor zaten hsbdjdjd bakiyolar özetle karindanama kilosu kaçsa sezeryan derler bilmiyorum açıkçası bu sene zorluyorlar biraz hiç hoş değil niye zorluyon yani olmayacaksa ksndjdnd neyse öyle işte
Ben dogururken yazdım lütfen nsbxhdbdjdjsjksjjd
Hayırlı olsun canımAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah güzel gecmesine sevindim aynen o stresi yasamak sadece bize zarar veriyo zaten
Geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza almışsınız darısı biz geri kalanlara inşallahCanim kızlar benn geldimmm, sonunda fırsat bulabildim, kimler doğurdu neler oldu takip edemedim umarım hepiniz çok iyisinizdir. Doğumdan önce hep buraya gelip güzel haberler vermenin hayalini kuruyordum çok şükür gerçek oldu. Bebeğim yanımda uyuyor 3 günlük dahabende size güzel haberleri vereyim dedim. Çok zor bir hamilelik geçirdim kendimce, herseyi dert edindim doğum zamanında da sezeryana bir girişim bir cikisim var sormayın tüm hastaneyi ayağa kaldırdım sinir stres vs. Vs. Hiç birine gerek yokmuş aslında çok sakin olmak gerekirmiş ben kendime hep zarar vermişim stres korku yaşayarak benim gibi olan varsa asla kendine bu işkenceyi yaşatmasın, herseyin çok güzel olacağına inanın ve tüm olumsuzlukları geride bırakın. Sezeryan doğum hakkında yada emzirme sureci hakkinda ( sütüm gelmedi ve bir cok yola başvurdugum icin tecrübelendim sanki ) sorunuz olursa sorabilirsiniz ben genel anestezi oldum ve memnun kaldım, ameliyat sonrası süreçler vs. Sormak istediğiniz herseyi sorabilirsiniz
Seni tenzih ediyorum aşkım hahdhjdhdhjdEvet mamayı unuttuk yukarda, süt de yoktu bişi yiyip uyuyamadim diye yedim falan anca o da çok acıkmış sildi süpürdü jbhjgjhgjjhböyle emerse mama almam sanırım duruma göre
Sen de kavuşursun inşallah canım böyle düşünüp üzme kendini
İyi olmaya çalışıyorum bacim iyi ipek kuşum amin hepimize nasip olsun inşallah
Hhjhghjjgjhhjghj ben kilosunu bilseydim özele gider gönüllü sezeryan olurdum belki bilmiyorum, ama böyle oldu nasip belki kendim seçip sezeryani secsem daha kötü olacakti insan bilemiyo nsnsjsnx doktoruna danış bence ozel zaten fikrini al bakalım ne önerecekikisi de zor bacim veya 3. Seçenek doğurmamak akdbhshsjsjsjskdksksk
Nsnxjsjxndnd he valla bi yayın yapmadığım kalmıştı onu da yapmış bulundum galiba sjxbjdndjdjd ya ben kendimi kaybedersem her şey ters gider boşa stres yapmim dedim evet evde. Giderken nabzim 140 en son tansiyonum da 14 lere çıkıyordu gerginlik ve heyecandan ama biz pozitif olmazsak cevredekiler bizi pozitif yapamaz xnbxjdbxjxjd hepimiz iyi olalim
İnfuluk bana uymaz nxbxbsnsjsjd
Boyu uzundur dicem ama ne kadar uzun olabilir 60 cm olsa dağıtsan bile yine çok nsbdbdbdndnxnd bu arada devlet ise bu bahsi geçen ciddeddden dogurtuyorlar djndjsndjdjd inan yaniyetenekliler bu işte ben kendim de almışım bebeğe de aldirmisim halbuki son haftaya kadar her şey normal gidiyodu jsdbjsndjsjdjdjdj
Haydeeee jdndjndkd soylim canim acilden girdin ya önce karnindan bakiyolar haftasina kilosuna baş cevresi vs, sonra açılmaya vs bakılması gerekiyor zaten hsbdjdjd bakiyolar özetle karindanama kilosu kaçsa sezeryan derler bilmiyorum açıkçası bu sene zorluyorlar biraz hiç hoş değil niye zorluyon yani olmayacaksa ksndjdnd neyse öyle işte
Ben dogururken yazdım lütfen nsbxhdbdjdjsjksjjd
Hayırlı olsun canımAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah güzel gecmesine sevindim aynen o stresi yasamak sadece bize zarar veriyo zaten
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini analı babalı büyütsün İnşallahCanim kızlar benn geldimmm, sonunda fırsat bulabildim, kimler doğurdu neler oldu takip edemedim umarım hepiniz çok iyisinizdir. Doğumdan önce hep buraya gelip güzel haberler vermenin hayalini kuruyordum çok şükür gerçek oldu. Bebeğim yanımda uyuyor 3 günlük dahabende size güzel haberleri vereyim dedim. Çok zor bir hamilelik geçirdim kendimce, herseyi dert edindim doğum zamanında da sezeryana bir girişim bir cikisim var sormayın tüm hastaneyi ayağa kaldırdım sinir stres vs. Vs. Hiç birine gerek yokmuş aslında çok sakin olmak gerekirmiş ben kendime hep zarar vermişim stres korku yaşayarak benim gibi olan varsa asla kendine bu işkenceyi yaşatmasın, herseyin çok güzel olacağına inanın ve tüm olumsuzlukları geride bırakın. Sezeryan doğum hakkında yada emzirme sureci hakkinda ( sütüm gelmedi ve bir cok yola başvurdugum icin tecrübelendim sanki ) sorunuz olursa sorabilirsiniz ben genel anestezi oldum ve memnun kaldım, ameliyat sonrası süreçler vs. Sormak istediğiniz herseyi sorabilirsiniz
Hepiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza insaAllahGeçmiş olsun sağlıkla kucağınıza almışsınız darısı biz geri kalanlara inşallahdoğumun verdiği stres diyelim yaşadıklarıniz süt için neler yaptın pompa götürdünmu peki en çok korkulan o şuan hepimizde
Kız 1cmde ne bayiliyon ksndjnsjdnd 9 cm de oldun mesela ikinmiyosun geri cekiyosun kendini örnek veriyorum açılma tam aslında ama sen strese girdin bebiş girdi bu durumda devlet sezeryana goturuyor o an, bi kadın diğer yatış yaptığım yerde ikinmadi bagiriyodu sadece stres işin içine girdi herhalde sezeryana ucurdular düşün ksndkdjdkdjO bebek çıkacak ahahahjajajsdoktorlar da pek inisiyatifli değiller sanki. Mesela diyorum ki sancı başladığında bağırmaya başladım ve bayıltın diye yalvardım, ne yaparsınız? Diyor ki: ilk cm de zaten böyle bağırırsan direkt sezeryana alırım bana bırakmayıp bebeğimin sağlıklı doğması için inisiyatif kullanıyor musunuz, proaktif misiniz diyorum o an belli olur diyor. Ben şunu anlamıyorum ben kendimden geçmişim bayılmak üzereyken bana soracak halleri yok heralde, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?